Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Danmark fra 99 kr.
Untitled-design-15
Andet

DSB Orange-billetter: Billige togbilletter i hele Danmark til maks. 99 kr.

Andet |

DSB Orange-billetter: Billige togbilletter i hele Danmark til maks. 99 kr.

Har du planer om at besøge venner eller familie i løbet af november eller december (måske til en julefrokost eller lignende)? Så står DSB lige nu klar med billig togtransport! DSB kører nemlig en kampagne på deres Orange-billetter. Og det betyder, at du kan rejse rundt i Danmark til maks. 99 kr. 

Tag toget i hele Danmark

Alle weekender i perioden 4. november til 17. december

maks.

99 kr.

140.000 billige DSB Orange-billetter

99 kr.

Billige togbilletter – DSB orange-billetter

Billige togbilletter i Danmark er måske ikke lige så iøjefaldende et tilbud som billige fly til Bali.

Men der er altså flere grunde til, at denne DSB-kampagne er værd at skrive om!

Dels kommer togbilletter sjældent på tilbud, og dels er dette bare et af den slags tilbud, som næsten alle vil kunne nyde godt af. Og det skal man bestemt ikke kimse ad.

Der udbydes i alt 140.000 Orange-billetter, som sættes til salg ca. to måneder før afrejse, og som skal købes senest fire dage før afrejse.

Orange-billetterne gælder for alle weekender fra lørdag den 4. november frem til søndag den 17. december.

Prisen bliver maks. 99 kr. – uanset hvor langt du skal! Er du regelmæssig togpassager, ved du sikkert allerede, at dette er en virkelig god pris.

OBS: Det gælder dog om at være hurtig, da først til mølle-princippet gælder. Og de mest populære datoer/ruter kan hurtigt være udsolgt.

Om DSB Orange-billetterne

Hvis du ikke er helt up-to-date på diverse togbilletter, så får du her lidt nyttig info om DSB Orange-konceptet.

DSB Orange er kort sagt DSB-billetter til nedsatte priser – ofte ifm. afgange uden for myldretiden (hvor der er mest plads i togene).

Du kan købe Orange-billetter op til to måneder før din rejse, og først-til-mølle-princippet gælder. Så jo før du bestiller, jo billigere priser får du, og jo større udvalg har du at vælge imellem.

Når du køber en Orange-billet, gælder billetten for en specifik afgang. Derfor skal du være opmærksom på, at Orange-billetter hverken kan refunderes eller ændres. Vil du gerne have mulighed for at ændre din billet, kan du dog overveje at købe Orange Fri-billetter.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

DSB Orange-billetter: Billige togbilletter i hele Danmark til maks. 99 kr.DSB Orange-billetter: Billige togbilletter i hele Danmark til maks. 99 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud