• 14 jan 2020

  DSB Orange-billetter: Billige togbilletter i hele Danmark til maks 99 kr.

  Har du planer om at besøge venner eller familie i løbet af januar eller februar (måske i vinterferien)? Så står DSB lige nu klar med billig togtransport! DSB kører nemlig en kampagne på deres Orange-billetter. Og det betyder, at du kan rejse rundt i Danmark til maks 99 kr.

  Men skynd dig! Du skal booke inden d. 14. januar!

  Tag toget i hele Danmark
  18. januar - 29. februar
  maks.99 kr.
  200.000 billige DSB Orange-billetter
  99 kr.

  Billige togbilletter – DSB orange-billetter

  Billige togbilletter i Danmark er måske ikke lige så iøjefaldende et tilbud som billige fly til Bali. Men der er altså flere grunde til, at denne DSB-kampagne er værd at skrive om! Dels kommer togbilletter sjældent på tilbud, og dels er dette bare et af den slags tilbud, som næsten alle vil kunne nyde godt af. Og det skal man bestemt ikke kimse ad.

   

  Der sælges i alt 200.000 orange-billetter  som sælges i perioden fra d. 1. til d. 14. januar. Og man kan rejse i perioden 18.01. til d. 29.01. dvs. man også kan rejse i vinterferien! Prisen bliver maks. 99 kr. – uanset hvor langt du skal! Er du regelmæssig togpassager, ved du sikkert allerede, at dette er en virkelig god pris.

  Det gælder dog om at være hurtig, da først til mølle-princippet gælder og de populære datoer og ruter hurtigt kan være udsolgt.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Om DSB Orange-billetterne

  Hvis du ikke er helt up-to-date på diverse togbilletter, så får du her lidt nyttig info om DSB Orange-konceptet.

   

  DSB Orange er kort sagt DSB-billetter til nedsatte priser – ofte ifm. afgange uden for myldretiden (hvor der er mest plads i togene). Du kan købe Orange-billetter op til to måneder før din rejse, og først-til-mølle-princippet gælder. Så jo før du bestiller, jo billigere priser får du, og jo større udvalg har du at vælge imellem.

   

  Når du køber en Orange-billet, gælder billetten for en specifik afgang. Derfor skal du være opmærksom på, at Orange-billetter hverken kan refunderes eller ændres. Vil du gerne have mulighed for at ændre din billet, kan du dog overveje at købe Orange Fri-billetter.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til DSB Orange-billetter: Billige togbilletter i hele Danmark til maks 99 kr.

  1. Karin Christensen says:

   Hvorfor er der ikke billige billetter i April 2020 ?
   Mvh Karin Christensen

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Karin 🙂

    Det kan jeg desværre ikke svare på. Det er jo DSB’s kampagne, og det er dem, der har bestemt perioden for kampagnen 😉

  Se tilbud her