• Apps

  Download Rejsespejders app og hold dig opdateret på de bedste rejser!

  Igennem et længere stykke har jeg arbejdet på og udviklet en ny og optimeret version af Rejsespejder app’en. Med den nye app får du hurtig adgang til de mange rejsetilbud jeg finder hver dag, til afbudsrejsesiden og rejsemagasinet. Som noget nyt kan du indstille en eller flere rejsealarmer, der giver dig mulighed for at designe og sætte en alarm efter dine ønsker til en rejse (destination, tidsperiode og max pris), hvorefter du vil modtage en notifikation når der er et match mellem dine ønsker og de rejser jeg finder. Du kan downloade app’en her:

   

  Rejsealarm

  Med alarmen vil du få en notifikation med det samme der er et match mellem dine ønsker til en rejse og de rejser jeg finder – i den forbindelse er det vigtigt, at du tillader ”push notifications”, ellers kan du ikke modtage notifikationer når der er et match – du har altid mulighed for at slå det til og fra, og du kan også stadig benytte app’en (bare ikke rejsealarm-funktionen), hvis du ikke vil have ”push notifikations”.

  Opret en alarm ved at klikke på “TILFØJ ALARM”

   

  Indstil din rejsealarm, så den passer med dine ønsker til en rejse – f.eks. ved destination, tidsperiode eller max pris

   

  Efter tilpasningen af din rejsealarm kan du nu gemme den og spændt vente på, at du får en notifikation når der er et match!