• 09 sep 2020

  VILDT! Billige fly mellem Aalborg og København fra kun 175 kr.

  Så er jeg faldet over et rigtig lækkert tilbud, hvis du vil rejse hurtigt mellem Jylland og Sjælland. I løbet af de sidste par uger er der nemlig opstået en ægte priskamp i mellem DAT og Norwegian på ruten mellem Aalborg og København. Det betyder, at du lige nu kan finde fly mellem de to byer fra kun 175 kr.! Det er i hvert fald den laveste pris, jeg nogensinde har set på denne rute. Og det bedste er, at du kan finde billige datoer på nærmest alle dage fra nu og langt hen på efteråret og ind i de første uger af december!

  Billige fly mellem Aalborg og København
  september - december
  fra175 kr.

  Billige fly mellem Aalborg og København

  De billige fly findes med både Norwegian og DAT, hvor du på de fleste datoer kan finde billetter til under 200 kr. for en enkeltbillet. Hos begge flyselskaber indgår håndbagage i prisen. DAT er p.t. billigst med billetter fra 175 kr., mens de billigste billetter hos Norwegian koster 184 kr.

   

  Fordelen med DAT er, at almindelig håndbagage (op til 8 kg) er inkluderet i prisen. Hos Norwegian får du også håndbagage med i den billigste billetkategori – dog en mindre taske, som skal passe under sædet.

   

  Du kan som sagt finde billige billetter henover hele efteråret og faktisk også frem til midten af december.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Billige hoteller i København

  Der findes mange fine hoteller i København til rimelige priser. I eksemplet nedenunder har jeg fundet Comfort Vesterbro til 380 kr. pr. person pr. nat, og så ligger hotellet ovenikøbet, som navnet antyder, lige midt på Vesterbro!

   

  Men klik selv endelig ind og se, hvilke hoteltilbud der er.

  Hotel i København
  f.eks. Comfort Vesterbro
  380 kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på VILDT! Billige fly mellem Aalborg og København fra kun 175 kr.

  1. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  Se fly-tilbud her