Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 149 kr.
Copenhagen
Fly

Billige fly mellem Aalborg og København fra kun 149 kr.

Fly |

Billige fly mellem Aalborg og København fra kun 149 kr.

Så er jeg faldet over et rigtig lækkert tilbud, hvis du vil rejse hurtigt mellem Jylland og Sjælland. Du lige nu kan finde fly mellem Aalborg og København fra kun 149 kr.! Det er i hvert fald en rigtig god pris på denne rute – og en del hurtigere end både bil, tog og bus. Det tager nemlig blot 45 minutter at flyve mellem Aalborg og København. Og det bedste er, at du kan finde billetter til denne pris eller under 200 kr. på flere datoer helt frem til juni!

Længere nede i artiklen kan du finde mine bedste tips til, hvordan du scorer de billigste flybilletter mellem Aalborg og København!

Fly mellem Aalborg og København

fra

149 kr.

København/Aalborg ✈ Aalborg/København

Enkeltbillet til AAL

Billige fly mellem Aalborg og København

Trænger du til en kort getaway til vores hovedstad (eller skal du hjem og besøge familien i Jylland), så kan du lige nu booke billige flybilletter.

På indenrigsruten mellem København og Aalborg kan du flyve med både SAS, DAT og Norwegian. Og lige nu tilbyder sidstnævnte virkeligt billige billetter.

Generelt er prisniveauet dejligt lavt det meste af året. Og lige nu kan du finde enkeltbilletter helt ned fra ca. 150 kr. og tur/retur-billetter fra ca. 300 kr.!

Jeg har f.eks. fundet en billet fra Aalborg til København torsdag den 26. januar til kun 149 kr. Det må jo siges at være noget billigere end DSB-billetter – og meget hurtigere!

Der er adskillige direkte afgange hver dag, så jeg anbefaler, at du leger lidt med dine ønskedatoer for at finde de billigste priser.

Sådan finder du de billigste flybilletter mellem Aalborg og København

I lang tid var det kun Norwegian og SAS, der fløj på denne rute. Og SAS plejede altid at være dyrere end Norwegian. Så det var ganske nemt at finde de billigste fly mellem Aalborg og København – bare book hos Norwegian. Men sådan er det ikke længere!

Nu betjener både DAT, SAS og Norwegian Danmarks største indenrigsrute. Og alle (selv SAS) kommer med forskellige udsalg på forskellige tidspunkter af året.

Det har gjort det lidt mere uoverskueligt for forbrugeren at finde de billigste billetter – men her kommer jeg med mine bedste tips og tricks til, hvordan du altid finder de billigste fly mellem Aalborg og København.

  • Brug flysøgemaskiner – på den måde kan du nemt sammenligne alle tre flyselskaber på én gang.
  • Sammenlign priser på (to) enkeltbilletter og returbillet – især hvis man flyver med forskellige flyselskaber i hver retning, er der penge at spare ved at booke to enkeltbilletter frem for en returbillet.
  • Tilmeld dig Norwegian, SAS, og DAT’s nyhedsbreve, så får du altid besked, når de kører udsalg.

Billige hoteller

Måske får du brug for et hotel, måske kan du bo hos familie eller venner. Hvis du får brug for et hotel, kan du herunder finde netop det hotel, der passer til dig og dit budget.

Oplevelser til dit hotelophold i København

Man kan sagtens være turist i sin egen hovedstad. Så kig evt. forbi getyourguide.dk og lad dig inspirere af byens mange muligheder.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly mellem Aalborg og København fra kun 149 kr.Billige fly mellem Aalborg og København fra kun 149 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar