Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 6.762 kr.
Tomorrowland-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Andet

Tomorrowland: 5 dages festivaloplevelse fra kun 6.762 kr. p.p. inkl. festival pass, camping pass og adgang til åbningsfesten m.m.

Andet |

Tomorrowland: 5 dages festivaloplevelse fra kun 6.762 kr. p.p. inkl. festival pass, camping pass og adgang til åbningsfesten m.m.

Er du vild med elektronisk musik, er den legendariske musikfestival Tomorrowland næppe gået din næse forbi. Den elektroniske musikfestival regnes nemlig for at være den største og mest populære af sin slags i hele verden. Og det var da også små 400.000 glade festivalgængere, der deltog i festlighederne sidste år. Hvert år gæster nogle af verdens største DJ’s de imponerende scener, og her bliver der altså leveret sceneshows, der er lige til historiebøgerne. Og som det efterhånden er med Tomorrowland hvert år, så bliver det kun vildere i år! Og nu har du altså mulighed for at få dit livs festivaloplevelse på Tomorrowland i Belgien! 🎶🔥🎆

Festivaloplevelse på Tomorrowland

19., 21. og 28. juli 2024

fra

6.762 kr.

🎶🔥 Verdens største og vildeste EDM-festival

🛏️ Inkluderer bl.a. adgang til festivalen og hotelophold

🍽️🍻🍹 Inkluderer buffet og fri bar

Pakketilbud til Tomorrowland

Pakketilbud til Tomorrowland

Hvad inkluderer pakketilbuddet så? Lad os bare springe ud i det.

Vigtigst af alt så inkluderer tilbuddet én dags adgang til festivallen.

Afhængig af hvilken billettype du vælger har du adgang til festivalen enten om fredagen eller søndagen i uge 1 eller søndagen i uge 2.

Derudover får du adgang til den store åbningsfest, the Gathering, som finder sted om torsdagen i DreamVille – så kan du starte dit festivalophold med manér!

DreamVille er noget helt særligt i sig selv. Det er et kæmpe område med masser af spændende faciliteter som f.eks. en markedsplads, hvor du kan finde alt fra madboder og et supermarked til butikker og hårsaloner.

Og skulle du trænge til et afbræk fra fest og ballade, så er der endda et Chill Out-område med alle de rigtige faciliteter til at komme helt ned i gear som hængekøjer og en hyggelig lounge. Trænger din krop til en ægte detox, kan du også tilmelde dig et yoga-hold eller træne i pladsens eget træningscenter.

Kort fortalt – du kommer simpelthen ikke til at mangle noget under dit festivalophold! 👌

Priser og bestilling

Jeg har fundet billetter til Tomorrowland hos P1 Travel – et af Europas største sport- og eventbilletbureauer – som er et af de sidste steder, hvor du stadig kan få officielle billetter.

P1 Travel har udelukkende officielle partnerskaber, og du kan derfor være sikker på altid at få fingrene i officielle billetter, når du bestiller hos dem. Ingen resale eller salg af billetter, de endnu ikke har.

I øvrigt får P1 Travel fantastiske anmeldelser på Trustpilot, hvilket faktisk er ret sjældent i rejsebranchen (det kan du læse om i denne artikel). Jeg har tidligere skrevet om P1 Travel i forbindelse med El Clàsico og Formel 1.

Men nok om det – pakketilbuddet inkluderer som sagt adgang til festivalen hele weekenden (fredag til søndag) og til campingområdet (torsdag til mandag), og priserne starter fra kun 749 euro (5.577 kr.). Du kan også vælge at opgradere din pakke, så den inkluderer telt til overnatning.

Pakken indeholder pr. person

  • Officiel E-ticket
  • Én dags adgang til festivalen
  • Adgang til The Balcony
  • Buffet og fingermad
  • Én overnatning på hotel
  • Adgang til alle ‘Comfort’-områderne
  • Fri bar
  • Velkomst ved separat skranke ved hovedindgangen

Billeder fra Tomorrowland

Tomorrowland

Tomorrowland

Tomorrowland

Tomorrowland

Tomorrowland

Transport til/fra Tomorrowland

Der er forskellige muligheder, når det kommer til transporten til og fra Tomorrowland.

Pakketilbuddet inkluderer transport fra enten Antwerpen eller Bruxelles’ hovedbanegård til Antwerpen Boom, som ligger tæt på festivalpladsen. Det gør det oplagt at flyve til enten Bruxelles eller Amsterdam.

Den billigste mulighed er at flyve til Bruxelles. De billigste afgange finder du fra Billund, men du kan også flyve fra København – det er dog en del dyrere.

Flyver du til Amsterdam, kan du tage et hurtigtog til Antwerpen, hvilket tager lidt over en time.

Ellers kan du også vælge at køre – i bil tager turen ca. 7 timer fra grænsen – eller tage et tog fra Flensborg, hvor togturen tager ca. 10 timer.

Fly til Bruxelles

440 kr.

København

Fly til Amsterdam

710 kr.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Tomorrowland: 5 dages festivaloplevelse fra kun 6.762 kr. p.p. inkl. festival pass, camping pass og adgang til åbningsfesten m.m.

Tomorrowland: 5 dages festivaloplevelse fra kun 6.762 kr. p.p. inkl. festival pass, camping pass og adgang til åbningsfesten m.m.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud