• 25 mar 2021

  Billig Formel 1-rejse: Budapest Grand Prix inkl. fly, 4* hotel og billetter til hele weekenden fra kun 2.265 kr.

  Nu, hvor Formel 1-sæsonen er ved at blive skudt i gang, tænkte jeg, at det er på tide igen at skrive om netop en F1-rejse. Som med mange andre begivenheder har coronapandemien også indflydelse på Formel 1-sæsonen – men især med det ungarske grand prix i august er sandsynligheden for, at der både bliver kørt og at der vil være tilskuere tilstede, meget stor.

   

  I de seneste år har jeg ad flere omgange undersøgt ture til de forskellige løb i Europa – og hver gang er jeg kommet frem til, at Budapest er den mest oplagte destination – både økonomisk og logistisk, hvis man selv vil arrangere turen. Grand prix’et i Budapest på Hungaroring har siden dens åbning i 1986 uafbrudt lagt asfalt til den årlige Formel 1-serie og det er igen tilfældet i 2021. Hungarorings største fordel er helt klart dens beliggenhed. Banen ligger nemlig blot 15 minutters kørsel fra Budapests centrum – så det bliver ikke nemmere at komme til og fra løbet – og man har samtidig mulighed for at nyde livet i en af Europas skønneste storbyer.

   

  Derudover er Budapest også en by, hvor du kan få rigtig meget for penge – og samtidigt er det både nemt og billigt at komme dertil med direkte fly fra både Billund og København. Med andre ord: Budapest er stedet, hvis du vil opleve Hamilton, Verstappen eller Vettel, uden at det skal koste hele din feriepenge-check!

   

  Også på “corona-fronten” ser Budapest Grand Prix ud til at være en vinder. Løbet er d. 1. august, dvs. længe efter den sidste dansker burde være tilbudt en vaccine – og hvor EU’s corona-rejsepas sandsynligvis er rullet ud. Deruodver er Ungarn det land i EU, som har vaccineret allereflest mennesker – og så har et grand prix den fordel, at man kan fordele mange mennesker på et kæmpestort areal. Dagens udmelding om, at der kan lukkes over 15.000 mennesker ind i Parken til EM, er endnu et tegn på, at det nok skal køre – bogstaveligt talt 🙂

   

  Formel 1-rejse til Ungarn
  maj - september
  fra2.265 kr.
  København, (Billund)
  Budapest
  Hotel i Budapest
  fra902 kr.
  Husk at klikke på "vores laveste pris"
  Fly til Budapest
  694 kr.
  Billetter til Budapest Grand Prix
  fra669 kr.
  billetten gælder for hele weekenden
  Hotel
  902 kr.
  Fly
  694 kr.
  Billetter
  669 kr.
  Total (pr.person)
  2.265 kr.

  Formel 1-rejse

  Ovenfor kan du se, hvordan F1-rejsen sammensættes. Du skal booke fly, hotel og billetter hver for sig. Til billetterne har jeg valgt at linke til gpticketshop.hu, som er den side, som Hungaroring selv linker til fra deres officielle side. Jeg har valgt en weekendbillet, som giver adgang fra fredag til søndag – men der findes også andre muligheder. Mere om det nedenfor.

   

   

  Fly til Budapest

  Jeg har fundet fly fra København til Budapest fra fredag til mandag. På den måde har man en hel weekend i Budapest og er i hvert fald med til kvalifikationen om lørdagen, hvis man ønsker det. Da man lander sent fredag aften vil det med ovennævnte fly ikke være muligt at se træningsløbet om fredagen. Men der findes andre billetter med tidligere ankomster, hvor det godt vil kunne lade sig gøre. Alternativt kan man rejse fra torsdag til mandag.

   

  Billetterne, jeg har fundet, er med Ryanair fra d. 30.07. til d. 02.08. og koster 694 kr. Du kan også flyve direkte fra Billund. Her er udfordringen dog, at der kun er afgange på tors- og tirsdage. Dvs. at man vil skulle rejse fra d. 29.07. frem til d. 03.08. Alternativt skal man flyve med omstigning – her er der en masse muligheder på alle dage med priser fra omkring 1.000 kr.

  Der findes også fly fra Aalborg med KLM med omstigning i Amsterdam, som koster omkring 1.200 kr.

   

  Uanset hvor du flyver fra, så er der tale om nogle utroligt billige billetter. Sidste gang jeg skrev om en F1-rejse var i 2019 og her kan jeg se, at de billigste billetter til Budapest kostede knap 1.800 kr. pr. person. Så det er virkelig et vanvittig godt tilbud!

   

   

  Hotel i Budapest

  Der findes et utal af gode hoteller til rigtig fine priser i Budapest. Hotellet, jeg har valgt, har jeg skrevet om en del gange før ifm. storbyferier i Budapest. Hotellet hedder Royal Park Boutique Hotel og er et simpelt, men godt 4* hotel midt i byen tæt på Budapests hovedbanegård. Så hvis du vil have et ordentligt hotel midt i byen, er det et rigtig godt valg. Men som skrevet findes der mange andre muligheder til både færre og flere penge.

   

  Prisen fra d. 30.07. til d. 02.08. er 1.803 for et dobbeltværelse, dvs. 902 kr. pr. person ved en rejse for 2. Og bestillingen kan gratis afbestilles frem til én uge før ankomstdagen.

   

   

  Billetter

  Og nu til det nok allervigtigste: billetterne. Som skrevet ovenfor har jeg fundet dem hos gpticketshop.hu, som er den side, som Hungarorings officielle side linker til. Her kan du finde billetter i alle forskellige prisklasser. Jeg har valgt den billigste prisklasse, som er deres ståpladser med adgang til hele weekenden, som koster 90 Euro (ca. 669 kr.). Du kan også vælge billetter kun til løbet om søndagen til 10 Euro mindre.

   

  Og så findes der alle mulige andre billetyper, som f.eks. deres Super Gold Weekend til 450 Euro, som giver pladser lige ved mållinjen og et par VIP-fordele. Jeg tænker, at det bedste nok er at udforske siden lidt selv og vælge de billetter, som bedst passer til dine behov. Du kan i hvert fald se billeder fra alle billettyper og et kort over, hvor på banen de befinder sig.

   

   

   

  Pakkerejse

  Hvis du ikke ønsker at booke fly og hotel hver for sig, kan du med fordel kigge videre nedenfor, hvor du kan finde pakkerejser, hvor der både indgår fly og hotel i prisen. Formel 1-billetterne skal du stadig købe separat.

  Pakkerejse til Budapest
  kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Billig Formel 1-rejse: Budapest Grand Prix inkl. fly, 4* hotel og billetter til hele weekenden fra kun 2.265 kr.

  1. Silas says:

   Det vil være en kæmpe oplevelse og drøm

  se fly se hotel