Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Circuit de Catalunya 🏁 fra 4.516 kr.
Formel-1-banner-1280-x-1280-1080x1080
Weekendophold

Billig Formel 1-rejse: Spaniens Grand Prix inkl. fly, 3 nætter på hotel og F1-billetter fra kun 4.516 kr. p.p.

Weekendophold |

Billig Formel 1-rejse: Spaniens Grand Prix inkl. fly, 3 nætter på hotel og F1-billetter fra kun 4.516 kr. p.p.

Formel 1 er uden diskussion det ypperste inden for motorsport. Hvert år disker motorsportens kongeklasse op med nogle af verdens mest profilerede sportsbegivenheder. De mange prestigefyldte grandprixer og stjerner som Hamilton, Verstappen og Magnussen tiltrækker hver sæson en tsunami af fans (og rigtig mange kendisser). Og nu kan du også opleve Formel 1-sportens magi på egen hånd! Jeg har nemlig fundet et tilbud på en fantastisk lækker og billig Formel 1-rejse! 🏎️🏁

Formel 1-rejse til Spanien

Løbsweekend: 21., 22. og 23. juni 2024

fra

4.516 kr.

✈️ Fra Aalborg, Billund og København

🏎️ Oplev motorsportens kongeklasse

☀️ Udforsk skønne Barcelona resten af tiden

Fly til Barcelona

1.048 kr.

Hotel i Barcelona

2.133 kr.

Officielle Formel 1-billetter

1.335 kr.

Hotel

2.133 kr.

Fly

1.048 kr.

Andet

1.335 kr.

Total (pr. person):

4.516 kr.

Formel 1-rejse – fly

En rejse til dette Formel 1-grandprix kræver fly til Barcelona. Og jeg har naturligvis været på jagt efter de billigste flybilletter.

Fra Aalborg finder du p.t. de billigste flybilletter. Ryanair har nemlig åbnet en direkte rute fra Aalborg til Girona, der ligger lidt nord for Barcelona.

På denne rute kan du fra fredag den 21. juni til mandag den 24. juni booke flybilletter fra kun 1.048 kr. (OBS: Med disse flytider misser du dog træningen om fredagen).

Du kan også finde flybilletter hos Norwegian til Barcelona fra torsdag den 20. til torsdag den 27. november, hvis du ønsker en længere rejse.

Fra København kan du finde direkte afgange alle ugens dage. I flyboksen ovenfor linker jeg til billetter fra onsdag den 19. juni til tirsdag den 25. juni – men du kan godt lege lidt med forskellige datoer.

Fra Billund kan du ikke finde direkte fly alle ugens dage. De bedste/billigste billetter (synes jeg) ligger fra tirsdag den 18. til tirsdag den 25. juni. Men også her er der lidt flere muligheder end fra Aalborg.

Alle flybilletterne indeholder en lille håndbagagetaske. Hvis du ønsker at tilkøbe større håndbagage eller indtjekket bagage, skal det tilkøbes (hvilket oftest er billigst at gøre direkte gennem flyselskabet).

Eksempler på rejsedatoer

Fra Aalborg

  • 20.06. – 27.06. (til Barcelona)
  • 21.06. – 24.06. (til Girona)

Fra Billund

  • 18.06. – 25.06.
  • 20.06. – 25.06.
  • 22.06. – 25.06.

Fra København

  • 19.06. – 25.06.
  • 20.06. – 25.06.
  • 21.06. – 25.06.
  • 22.06. – 25.06.

Formel 1-rejse – hotel

Barcelona er til at starte med ikke nogen helt billig by at bo i. Og et verdensberømt Formel 1-grandprix gør ikke situationen bedre.

Jeg har dog fundet et både billigt og centralt hotel i form af det anmelderroste Hotel HCC Taber (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Hotelnavnet er måske lidt uheldigt set fra et dansk synspunkt, men du får generelt et rigtig godt, billigt og centralt hotel.

Især beliggenheden er suveræn.

Det trestjernede HCC Taber ligger nemlig midt i Barcelona. Fra hotellet har du kun 250 meter hen til den berømte Gaudi-attraktion Casa Batlló, der ligger på den store boulevard Passeig de Gràcia. Herfra skal du blot gå 200 meter ned til nærmeste metrostation. Og fortsætter du yderligere 200 meter, rammer du Plaça de Catalunya, der på mange måder er midtpunktet i Barcelona. Så beliggenheden kunne næsten ikke være bedre!

Herudover får du på Hotel HCC Taber en ganske fin hoteloplevelse af et trestjernet hotel. Indretningen er overraskende flot og moderne, og værelserne er ganske basic, men har alle de gængse hotelfaciliteter.

Prisen er også god. Et topersoners værelse på de samme datoer som flybilletterne (21. til 24. juni) koster i alt 4.266 kr. – hvilket svarer til kun 2.133 kr. pr. person.

Vil du hellere selv se, hvad du kan finde af hoteller, skal du også være mere ned velkommen til det.

Formel 1-rejse - hotellet

Formel 1-rejse - hotellet

Formel 1-rejse - hotellet


Formel 1-rejse – grandprix-billetter

Med styr på selve rejsen er vi nu kommet til det, det hele handler om.

Formel 1-grandprixet!

Jeg har fundet officielle F1-billetter hos P1 Travel – et af Europas største sport- og eventbilletbureauer.

P1 Travel har udelukkende officielle partnerskaber, og du kan derfor være sikker på altid at få fingrene i officielle billetter, når du bestiller hos dem. Ingen resale eller salg af billetter, de endnu ikke har.

I øvrigt får P1 Travel fantastiske anmeldelser på Trustpilot, hvilket faktisk er ret sjældent i rejsebranchen (det kan du læse om i denne artikel).

Hvorom alting er, så sælger P1 Travel bl.a. billetter til Spaniens grandprix, der foregår på Circuit de Catalunya. Du kan vælge mellem forskellige billetter, alt efter om du ønsker adgang til hele weekenden eller bestemte dage.

Faktisk er der ikke den store prisforskel mellem søndagsbilletter og billetter til hele weekenden. Jeg har derfor valgt billetter til hele weekenden, som koster 179 euro pr. person (dvs. 1.335 kr.).

Som udgangspunkt vil billetterne inkludere General Admission. Men du kan også vælge at opgradere billetterne, så du får bedre pladser.

Transport til/fra lufthavnen

GIRONA: Fordi du ankommer sent til Girona fra Aalborg, kan du overveje en af to løsninger. Enten kan du snuppe en enkelt overnatning i Girona og så tage tog eller bus til Barcelona dagen efter, eller også kan du tage en taxi direkte til Barcelona (ca. koster 130 euro).

BARCELONA: Siden 2016 har El Prat-lufthavnen (BCN) haft en dedikeret metrolinje, der forbinder lufthavnen og Barcelona by. Linjen hedder L9 Sud og kører til stationerne Gornal, Torrassa og Collblanc. Fra disse stationer kan du så tage andre metrolinjer videre ind til centrum.

Hvis du har tænkt dig at benytte meget offentlig transport, bør du helt klart anskaffe dig et Hola Barcelona Travel Card. Dette kort giver dig ubegrænset offentlig transport i hele byen plus metrotransport til og fra lufthavnen. Kortet kan købes til to, tre, fire eller fem dage.


Du kan også vælge at tage lufthavnsbussen. Busserne kører direkte ind til Pl. Catalunya ca. hvert 5. til 10. minut, og turen tager ca. 25 minutter.


Transport til Circuit de Catalunya

Fra Barcelona centrum kan man tage et tog til Montmeló. Fra denne station har man så ca. tre kvarters gang til banen.

Herudover findes der også en række andre muligheder, som du kan læse om på circuitcat.com.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billig Formel 1-rejse: Spaniens Grand Prix inkl. fly, 3 nætter på hotel og F1-billetter fra kun 4.516 kr. p.p.Billig Formel 1-rejse: Spaniens Grand Prix inkl. fly, 3 nætter på hotel og F1-billetter fra kun 4.516 kr. p.p.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud