• 12 feb 2019

  Billig Formel 1-rejse: 3 nætter på et 3* hotel fra kun 2.495 kr. inkl. 3 dages General Admission til F1-grandprix og morgenmad!

  Formel 1 er uden diskussion det ypperste inden for motorsport. Hvert år disker motorsportens kongeklasse op med nogle af verdens mest profilerede sportsbegivenheder. De mange prestigefyldte grandprixer og stjerner som Hamilton, Vettel, Räikkönen og Magnussen tiltrækker hver sæson en tsunami af fans (og rigtig mange kendisser). Og nu kan du også få den fulde Formel 1-oplevelse! Jeg har nemlig fundet et tilbud på en fantastisk lækker Formel 1-rejse! Det helt store spørgsmål er blot, om det skal være Catalunya, Monza, Hockenheim, Hungaroring, Monte Carlo, Silverstone eller Spa?

  Formel 1-rejse i Europa
  maj - september
  fra2.495 kr.
  Den ultimative F1-rejse
  inkl. 3* hotel, morgenmad og General Admission (3 dage)
  2.495 kr.

  Formel 1-rejse

  Ovenfor har jeg fundet et superbilligt tilbud på en hæsblæsende Formel 1-rejse. Vigtigst af alt så får du 3 dages general admission til et grandprix – og du har et vildt udvalg af legendariske baner at vælge mellem! Circuit de Monaco, Spa, Silverstone, Monza m.fl. – behøver jeg at sige mere? Udover 3 dages general admission inkluderer tilbuddet også et 3-nætters ophold på et 3* hotel med morgenmad.

   

  Priserne for dette Formel 1-tilbud varierer fra 2.495 kr. pr. person til 3.995 kr. pr. person (begge ved en rejse for 2). Det billigste grandprix er Monza, som løber af stablen fra den 06.09. til den 09.09.

   

  Tilbuddet inkluderer

  • 3 dages General Admission til Formel 1 GP
   (OBS: I Monaco er der kun 2 dages admission: lørdag+søndag)
  • 3 overnatninger i dobbeltværelse på 3-stjernet hotel
  • Morgenmad på hotellet alle dage

   

  OBS: Dette tilbud kan ikke annulleres, da det er inkl. adgangsbilletter til Formel 1 samt hotelophold. Du har derfor heller ikke 14 dages fortrydelsesret.

   

   

  Flybilletter

  Som du sikkert allerede har set, så indeholder tilbuddet ikke flybilletter. Men det gør sådan set ikke det store, for du kan året rundt finde ganske billige flybilletter til de forskellige storbyer, der ligger ved banerne. Dog har jeg lige et par gode råd:

   

  1. Bestil billetterne i god tid. Selvom man nogle gange kan spare penge ved at vente med at bestille, så vil jeg fraråde det i dette tilfælde. Løbsdatoerne ligger nemlig fast allerede nu, og det er ganske almindeligt, at flyselskaber skruer priserne gevaldigt i vejret ifm. store sportsbegivenheder.
  2. Vær fleksibel med datoerne. Selvom løbsdatoerne ligger fast, kan det alligevel være en god idé at lege lidt med rejsedatoerne – især hvis flytiderne eller billetpriserne på de angivne datoer er dårlige eller dyre. I sidste ende kan du nemlig måske få en bedre rejse ved at flyve en dag tidligere eller rejse hjem en dag senere – og så selv betale for en ekstra nat på et billigt hotel.

   

  Jeg har kort undersøgt prisniveauet for de forskellige grandprixer. Som jeg skrev ovenfor, er man nogle gange nødt til at rejse afsted en dag tidligere eller hjem senere for at få pris og flytider til at hænge bedre sammen. Derfor vil nogle af flybilletterne nedenfor strække sig over en længere periode end de 3 dage, som takoffers tilbud inkluderer. Et tip fra min side vil i øvrigt være at overveje at slå Formel 1-rejsen sammen med lidt almindelig ferie. På den måde er der endnu større chance for at finde billigere flybilletter – og mange af stederne er jo fantastiske feriedestinationer!

   

  I skrivende stund kan du omkring grandprix-weekenderne finde billetter til Girona (Catalunya) til 991 kr., til Nice (Monaco) til 1.016 kr., til London (Silverstone) til 661 kr., til Stuttgart (Hockenheim) til 743 kr., til Budapest (Hungaroring) til 1.371 kr., til Bruxelles (Spa) til 298 kr. og til Milano (Monza) til 777 kr.

   

  find flybilletter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her