• 13 Apr 2023

  Billig Formel 1-rejse: Emilia-Romagnas Grand Prix inkl. fly, 3 nætter på 3* hotel med morgenmad og F1-billetter fra kun 2.816 kr. p.p.

  Formel 1 er uden diskussion det ypperste inden for motorsport. Hvert år disker motorsportens kongeklasse op med nogle af verdens mest profilerede sportsbegivenheder. De mange prestigefyldte grandprixer og stjerner som Hamilton, Verstappen og Magnussen tiltrækker hver sæson en tsunami af fans (og rigtig mange kendisser). Og nu kan du også opleve Formel 1-sportens magi på egen hånd! Jeg har nemlig fundet et tilbud på en fantastisk lækker og billig Formel 1-rejse! 🏎

  Formel 1-rejse til Italien
  maj
  fra2.816 kr.
  Billund (og København)
  Bologna
  Fly til Bologna
  276 kr.
  OBS: Jeg har her fundet fly, så du kan se grandprixet om søndagen. Vil du også gerne se træninger og kvalifikation, skal du flyve til Bologna tidligere.
  Hotel i Bologna
  f.eks. det 3* Hotel Imperial
  2.026 kr.
  Prisen pr. nat for 2 personer
  Totalprisen for 2 personer (3 nætter)
  Officielle Formel 1-billetter
  514 kr.
  OBS: Du kan vælge mellem forskellige billetter, alt efter om du kun ønsker at se grandprixet om søndagen eller vil have hele weekenden med
  Hotel
  2.026 kr.
  Fly
  276 kr.
  F1-billetter - kun søndag
  514 kr.
  Total (pr.person)
  2.816 kr.

  Formel 1-rejse – fly

  En rejse til dette Formel 1-grandprix kræver fly til Bologna. Og jeg har naturligvis været på jagt efter de billigste flybilletter.

   

  Som udgangspunkt finder du klart de billigste flybilletter fra Billund hos Ryanair, der har to ugentlige afgange (tirsdage og lørdage).

   

  Jeg har til denne rejse fundet billetter fra lørdag den 20. maj til tirsdag den 23. maj (grandprixet løber af stablen søndag den 21. maj). Så med disse billetter får du weekendens højdepunkt – selve løbet – men ikke træningerne eller kval.

   

  Vil du gerne have hele weekenden med, bør du i stedet overveje at flyve fra København til Bologna den 18. eller 19. maj, og så flyve hjem til Billund den 23. maj.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe større håndbagage eller indtjekket bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Formel 1-rejse – hotel

  Bologna er til at starte med ikke nogen helt billig by at bo i. Og et verdensberømt Formel 1-grandprix gør ikke situationen bedre.

   

  Det billigste og bedste hotel, jeg kunne finde, var det trestjernede Hotel Imperial (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Her får du et anmelderrost mellemklassehotel i udkanten af det nordlige Bologna. Den ikke helt så centrale beliggenhed reddes dog af glimrende transportmuligheder.

   

  Bus nummer 25, der holder tæt ved hotellet, kører nemlig til og fra centrum, og turen tager ikke mere end 15 minutter.

   

  Tidligere gæster roser især Hotel Imperial for et venligt personale, rene værelser og en fin morgenmadsbuffet.

   

  Og apropos morgenmadsbuffet, så er er morgenmad også inkluderet i opholdet.

   

  Prisen for et topersoners værelse på de samme datoer som flybilletterne er i alt 4.052 kr. inkl. morgenmad – hvilket svarer til kun 2.026 kr. pr. person

   

  OBS: Booking.com inkluderer gratis taxa fra lufthavnen til hotellet i dette tilbud.

   

  Vil du hellere selv se, hvad du kan finde af hoteller, skal du også være mere ned velkommen til det.

   

   

  Formel 1-rejse – grandprix-billetter

  Med styr på selve rejsen er vi nu kommet til det, det hele handler om.

   

  Formel 1-grandprixet!

   

  Jeg har fundet officielle F1-billetter hos P1 Travel – et af Europas største sport- og eventbilletbureauer.

   

  P1 Travel har udelukkende officielle partnerskaber, og du kan derfor være sikker på altid at få fingrene i officielle billetter, når du bestiller hos dem. Ingen resale eller salg af billetter, de endnu ikke har.

   

  I øvrigt får P1 Travel fantastiske anmeldelser på Trustpilot, hvilket faktisk er ret sjældent i rejsebranchen (det kan du læse om i denne artikel).

   

  Hvorom alting er, så sælger P1 Travel bl.a. billetter til Emilia-Romagnas grandprix. Du kan vælge mellem forskellige billetter, alt efter om du ønsker adgang til hele weekenden eller bestemte dage.

   

  Faktisk er der ikke den store prisforskel mellem søndagsbilletter og billetter til hele weekenden. En søndagsbillet koster kun 69 euro pr. person (514 kr.), mens billetter med til fredag, lørdag og søndag kun koster 79 euro (589 kr.).

   

  Som udgangspunkt vil billetterne inkludere General Admission. Men du kan også vælge at opgradere billetterne, så du får bedre pladser på Imola.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Med hoteltilbuddet ovenfor får du gratis taxa til og fra hotellet! Men hvis du nu selv finder et andet hoteltilbud, vil du nok gerne vide, hvordan du nemmest klarer lufthavnstransporten.

   

  Turen fra lufthavnen til centrum kan du klare nemt og hurtigt med er den nye Marconi Express.

   

  Marconi Express’en er et monorail-tog, der suser ind til midtbyen på bare syv minutter. Der er hyppige afgange hele dagen (fra kl. 5.40 til midnat). Har du et kontaktløst kreditkort, kan du bruge det som pay & go-betaling – ligesom i Londons metro. Så slipper du for at skulle købe billet i forvejen 😉

   

  Du kan læse mere om Marconi Express’en på www.marconiexpress.it/en.

   

  Ankommer du sent til Bologna Lufthavn (hvilket er tilfældet fra Billund), kører der fortsat busser – men du kan evt. også vælge den hurtige løsning og snuppe en taxi.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Billig Formel 1-rejse: Emilia-Romagnas Grand Prix inkl. fly, 3 nætter på 3* hotel med morgenmad og F1-billetter fra kun 2.816 kr. p.p.

  1. johnny sørensen says:

   jeg er intereseret

  2. Anne says:

   Genialt med tips til F1 weekender i Europa. Kæmpe highfive!

  Webview: false