• 27 maj 2019

  Strand og storby i Vietnam: 15 dage fra kun 7.998 kr. inkl. alle hoteller, fly, bagage og transport

  Hvis du heller ikke kan vælge mellem storby og strand, så har jeg den perfekte ferie til dig! Turen går til vidunderlige Vietnam. Et land, der byder på de smukkeste strande, en spændende kultur, et fantastisk køkken, betagende natur, hektiske storbyer og meget mere. Og hvorfor ikke opleve det hele når du er afsted? Med denne lækre pakkerejse kommer du først til at slappe med sol, strand, pool og palmer. Efter 12 dage med sand mellem tæerne går turen videre mod det pulserende byliv i Ho Chi Minh City. Her venter dig duftende gadekøkkener, farverige markeder og storbystemning med butikker, højhuse og masser af mennesker.

  Strand og storby i Vietnam
  slut oktober - november og marts 2020
  fra7.998 kr.
  København
  Ho Chi Minh City (Saigon)
  15 dage i smukke Vietnam
  inkl. hoteller, fly, bagage og transport
  fra7.998 kr.

  Pakkerejse til Vietnam

  Strand eller storby – hvorfor vælge? Med denne skønne kombinationsrejse til Vietnam kommer du til at opleve det pulserende storbyliv i Ho Chi Minh City (Saigon) og sol, strand og palmer i smukke Phan Thiet.

   

  Du starter din ferie i Phan Thiet, som ligger i det sydelige Vietnam. Her står den på afslapning, strand og palmer. Du kommer til at bo på det anmelderroste 4* Pandanus Resort. Her kommer du til at bo lige ud til stranden. Hotellet har et stort poolområde, en tropisk have, spa-afdeling, tennisbane og fitnesscenter. Du kan desuden benytte dig af gratis cykeludlejning så du kan se noget af området og gratis shuttlebus til Ham Tien Beach.

   

  Har du lyst til at være lidt mere aktiv end at flytte dig fra pool til strand og strand til pool, så findes der dog også masser af oplevelser i området. Du kan blandt andet windsurfe, opleve Vietnams største liggende Buddha statue (ved Ta Cu Mountain) og besøge “Red and White Sand Dunes” – en mini ørken, hvor du kan tage på jeepsafari, sandboarde eller køre på ATV.

   

  Efter 11 nætter i fantastiske Phan Thiet går turen til Ho Chi Minh City. Du har 3 nætter i storbyen, hvor du kommer til at bo på det dejlige 3* Hotel Northern Saigon. Her får du et centralt hotel, hvor du er tæt på storbyens mange muligheder. Hotellet har en rooftop pool, hvorfra du har en fantastisk udsigt over byen. Der er desuden fitnesscenter, gratis WiFi og badekar på værelset.

   

  Med i tilbuddet er der både fly, forplejning ombord, bagage, transport mellem lufthavn og hotel (også mellem hotellerne) og overnatninger på de 2 lækre hoteller. Du flyver fra København med et af verdens bedste flyselskaber, Qatar Airways og du kan rejse fra slutningen af oktober – november og igen i marts. Priserne ligger fra 7.998 – 9.798 kr. Børn under 2 år koster 400 kr. Tilbuddet slutter om 8 dage.

   

  Pakken indeholder (pr. person):

  • Fly fra København til Saigon Airport tur/retur med 5-stjernede Qatar Airways inkl. flyskift i Doha
  • 1 stk. indchecket bagage á 30 kg, samt et stk. håndbagage á 7 kg
  • Mad på flyet t/r
  • Transfer fra lufthavn til hotel t/r, samt fra hotel til hotel
  • 11 overnatninger på det 4-stjernede strandresort, Pandanus Resort
  • 3 overnatninger på det 3-stjernede storbyhotel, Hotel Northern Saigon
  • Ophold i superior-værelse på Pandanus Resort
  • Ophold i deluxe-værelse på Hotel Northern Saigon
  • Adgang til lækkert poolområde med solstole på begge hoteller
  • Wi-Fi på værelserne

   

  Pandanus Resort

   

  Hotel Northern Saigon

   

  Pas og visum

  Ophold i Vietnam på maks. 15 dage er visumfrit – er du der i mere end 15 dage, så kræver det et visum. Du kan læse nærmere om visumreglerne og ansøge om et e-visa online på udenrigsministeriets hjemmeside.

   

  Vaccinationer til Vietnam

  Hvis du vil være helt sikker på, at du har alle de nødvendige vaccinationer til en Vietnam-rejse, så kig forbi sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her