• 24 feb 2020

  Lastminute til Vietnam: 14 nætter på Phu Quoc fra kun 3.786 kr. inkl. fly

  Den største vietnamesiske ø, Phu Quoc, byder bl.a. på idylliske hvide sandstrande, romantiske solnedgange, græsgrønne skove og en uforstyrret atmosfære der gør den til den ideelle feriedestination. Her er både plads afslapning og til aktive oplevelser. Besøg vietnams bedste sandstrand, lej en scooter, tag på marked, besøg utallige templer og spis pho på en rigtig vietnamesisk restaurant. Så har du opskriften på en kanon ferie i Sydøstasien.

  Tropisk strandferie på Phu Quoc
  2. marts - 17. marts
  fra3.786 kr.
  København
  Phu Quoc
  Billige fly til Phu Quoc
  inkl. 5 kg håndbagage
  fra2.298 kr.
  Hotel på Phu Quoc
  f.eks. det 3* Cottage Village
  Hotel
  1.488 kr.
  Fly
  2.298 kr.
  Total (pr.person)
  3.786 kr.

  Billige fly til Pho Quoc

  Fly til Phu Quoc er som regel rigtig dyre og koster gerne omkring 5.000 kr. Men lige nu har TUI fly tur/retur med afgang fra København til under halv pris – så det er med at slå til!

   

  Jeg har fundet en tur fra mandag den 2. marts til tirsdag dag 17. marts til kun 2.298 kr. Da du flyver med TUIfly er der 5 kg håndbagage inkluderet i prisen. Ønsker du at tilkøbe ekstra bagage anbefaler jeg, at du gør det på flyselskabets egen hjemmeside.

   

  OBS! Der findes kun den ene afgang til denne pris.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel på Phu Quoc

  Til din ferie på Phu Quoc har jeg som eksempel fundet et skønt hotel. Det er det 3* Cottage Village (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Certificate of Excellence). Hotellet ligger i tropiske grønne omgivelser i et fredeligt område med kun 10 minutters gang til en rigtig dejlig strand. Herudover har hotellet også en lækker pool omgivet af en hyggelige have med palmer og solterrasse. Tidligere gæster roser det især for det venlige personale, renligheden, placeringen og atmosfæren.

   

  Hotellet har desuden egen restaurant, men der ligger også et hav af andre restauranter, hvor du kan udforske den vietnamesiske madkultur.

   

  På dit værelse har du både tv, gratis wi-fi, eget badeværelse og aircondition. Skulle du få brug for det, kan du også få vasket dit tøj på hotellet.

   

  Du kan bo på hotellet fra den 3. marts til den 17. marts for kun 2.976 kr. Ved en rejse for 2 bliver det altså kun 1.488 kr. pr. person. Vil du hellere selv finde et hotel til dit ophold, er du selvfølgelig velkommen til at gøre det.

   

   

  Transport til og fra lufthavnen

  Der er ca. 17 km fra lufthavnen til hotellet. Der findes dog ikke offentlig transport fra lufthavnen til hotellet, så jeg anbefaler at du tager en taxa, hvilket også er rigtig billigt.

   

   

  Visum

  Ophold i Vietnam på maks. 15 dage er visumfrit – er du der i mere end 15 dage, så kræver det et visum. Du kan læse nærmere om visumreglerne og ansøge om et e-visa online på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

   

   

  Vaccination

  Hvis du vil være helt sikker på, at du har alle de nødvendige vaccinationer til en Vietnamrejse, så kig forbi sikkervaccination.dk.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Lastminute til Vietnam: 14 nætter på Phu Quoc fra kun 3.786 kr. inkl. fly

  1. Dorte Christensen says:

   Det er så billigt, så man skulle tror det var løgn.. Lækkert hotel, ja der er intet at, klage over. Men ligger med en 3 brud på min ankel, og hvis jeg havde været fit for figtht, så tror jeg helt bestemt, jeg havde nappet denne tur..

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Dorte,

    Det er superbilligt! Hvor er det ærgerligt med din ankel. Mon ikke der kommer et andet godt, tilbud du kan benytte dig af, når din ankel er klar igen. God bedring med den i hvert fald 🙂

  2. Lone says:

   Hejsa,

    

   Hvad er det for en kampagne Qutar Airways har kørt med, som er sluttet?

  se fly se hotel