• 24 jan 2023

  Kombi-rejse til Vietnam: 13 dage i Ho Chi Minh og på Phu Quoc fra kun 7.034 kr. p.p. inkl. fly, 4* hoteller og morgenmad

  Jeg har i dag fundet billige fly til Vietnam – der må siges at være en gavebod af fantastiske rejseoplevelser! Og i dag tænkte jeg, at der skulle noget strand på programmet. Derfor har jeg set nærmere på Phu Quoc, der er én af Vietnams allerbedste stranddestinationer. Phu Quoc er faktisk Vietnams største ø og byder bl.a. på idylliske, hvide sandstrande, romantiske solnedgange, grønne skove og en uforstyrret atmosfære. På mange måder er Phu Quoc altså den ideelle feriedestination. Her er både plads til afslapning og aktive oplevelser. Øen leverer f.eks. nogle af Vietnams bedste sandstrande – perfekt til afslapning og (sol)badning. Men du kan også leje en scooter, tage på marked, besøge utallige templer og spise pho på en rigtig vietnamesisk restaurant. Men før du kan opleve skønne Phu Quoc, har jeg lige sørget for, at du også får et par dage i storbyen Ho Chi Minh (hvor dit fly lander). Så hvis du er klar på en eventyrlig rejse til Phu Quoc tilsat en portion vietnamesisk storbyferie, så kan du godt pakke tasken! 🏝🏖

  Strandferie på Phu Quoc
  april - juni
  fra7.034 kr.
  København
  Ho Chi Minh
  Fly til Ho Chi Minh
  inkl. bagage
  fra4.513 kr.

  Rejse til Pho Quoc – fly til Ho Chi Minh

  Rejsen til Vietnam starter selvfølgelig med flybilletter til Vietnam. Det kommer nok ikke som nogen større overraskelse for dig. Og denne gang har jeg fundet billige fly til Ho Chi Minh.

   

  Fly til Vietnam er som regel en dyr fornøjelse – og i lang tid har flybilletter til det meste af Sydøstasien faktisk ligget på et rigtig højt prisniveau. Især hvis du gerne vil have nogle ordentlige flytider osv.

   

  Men lige nu kan du faktisk finde returbilletter hos Turkish Airlines og enkelte fra Qatar Airways fra København til Ho Chi Minh til priser mellem ca. 4.500 og 5.500 kr. inkl. bagage og forplejning. Du kan finde de billige afgange på en række datoer fra slut april til midt juni. Særligt i maj er der en del afgange.

   

  Fordi du flyver med Turkish Airlines eller Qatar Airways, indeholder billetterne en enkelt (ret kort) mellemlanding i Istanbul eller Doha hver vej. Flytiderne fejler således intet. Herudover får du hos begge flyselskaber altid håndbagage, forplejning og indtjekket bagage med i prisen.

   

  Ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra København fra tirsdag den 9. maj til mandag den 22. maj til kun 4.513 kr.

   

   

  Rejse til Phu Quoc – eksempler på billige rejsedatoer

  • 23.04. – 08.05.
  • 25.04. – 08.05./10.05./11.05.
  • 26.04. – 10.05./11.05.
  • 28.04. – 11.05.
  • 03.05. – 18.05.
  • 07.05. – 20.05./22.05.
  • 09.05. – 22.05./24.05.
  • 10.05. – 24.05.
  • 14.05. – 29.05.
  • 16.05. – 29.05.
  • 30.05. – 13.06.
  • 06.06. – 20.06.
  • 13.06. – 27.06.
  • Og flere

   

   

  Hotel i Ho Chi Minh

  Hotel i Ho Chi Minh
  f.eks. det 4* Lotus Central Hotel & SkyBar
  388 kr.

  Rejsen starter med fuld fart over feltet! Du ankommer nemlig til Ho Chi Minh – en af Vietnams travleste byer. Og her tilbringer du rejsens første to nætter (du kan naturligvis skræddersy rejsen, som du vil).

   

  Ho Chi Minh City (tidligere Saigon) kan ved første øjekast virke som et hektisk sammensurium af scootere, biler og mennesker. Og det lyder måske ikke helt så charmerende. Men du skal endelig give Ho Chi Minh en chance. For byen er bestemt et besøg værd. Ho Chi Minh er f.eks. et oplagt sted at udforske det vietnamesiske køkken, Vietnams rige kultur og den pulserende storbystemning!

   

  I Ho Chi Minh City har jeg til de første to nætter fundet det anmelderroste Lotus Central Hotel & SkyBar (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Her får du et centralt, firstjernet hotel, hvor du er tæt på storbyens mange muligheder. Ho Chi Minh er inddelt i 24 distrikter, og Lotus Central Hotel & SkyBar ligger altså lige i midten i distrikt 1.

   

  Som navnet antyder, byder hotellet også på en skybar – og den skal du altså tjekke ud! Udsigten er simpelthen forrygende – især om aftenen og med en kold drink i hånden!

   

  En anden fordel ved hotellet er, at det har udendørs swimmingpool. Det er ikke ret tit, at storbyhoteller har den slags. Og selvom poolen ikke er stor, er det altid lækkert med muligheden for at nyde en forfriskende dukkert i den vietnamesiske varme.

   

  Prisen for to nætter (10.05.-12.05.) til to personer er i alt 776 kr. inkl. morgenmad. Det svarer til kun 388 kr. pr. person.

   

  Rejse til Phu Quoc

  Rejse til Phu Quoc

  Rejse til Phu Quoc

  Rejse til Phu Quoc

   

   

  Rejse til Phu Quoc – fly til Phu Quoc

  Fly til Phu Quoq
  562 kr.
  OBS: Der er mange afgange med forskellige flytider at vælge mellem!

  Phu Quoc er som sagt Vietnams største ø. Og for at komme derud skal du igen ombord på et fly.

   

  Heldigvis er indenrigsbilletter i Vietnam både billige og talrige. VietJet Air har f.eks. en lang række daglige afgange til ca. 560 kr.

   

  Jeg har i dette eksempel valgt returbilletter fra Ho Chi Minh til Phu Quoc fra fredag den 12. maj til mandag den 22. maj. På disse datoer koster billetterne kun 562 kr.

   

  Hvis du som her vælger at flyve retur fra Phu Quoc til Ho Chi Minh på samme dag, som du flyver hjem til København, skal du være ekstra opmærksom på flytiderne. Du skal jo have nok tid til at nå dit fly hjem til Danmark. Du kan dog også sagtens vælge at tilbringe en eller flere nætter i Ho Chi Minh i slutningen af rejsen. Det styrer du helt selv 😉

   

  Afslutningsvis skal du også være opmærksom på, at disse indenrigsbilletter som udgangspunkt ikke inkluderer indtjekket bagage. Så hvis du har indtjekket bagage med fra Danmark, skal du huske at tilkøbe indtjekket bagage til dine indenrigsbilletter.

   

   

  Hotel på Phu Quoc

  Hotel på Phu Quoc
  f.eks. det 4* Saigon Phu Quoc Resort & Spa
  1.571 kr.

  Selvom dette er en kombi-rejse, vil jeg stadig tillade mig at kalde Phu Quoc for turens højdepunkt. Og ift. hoteller har du flere forskellige muligheder på øen.

   

  Du kan snildt finde meget budgetvenlige trestjernede hoteller. Ligesom i Ho Chi Minh har jeg dog valgt lige at skrue en tand op for hotelstandarden, og derfor har jeg fundet det firstjernede Saigon Phu Quoc Resort & Spa (4 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Saigon Phu Quoc Resort & Spa ligger på øens vestlige side. Og her får du en beliggenhed, der både leverer en smule byliv og masser af strand! Resortet ligger i hvert fald i byen Duong Dong og har sin egen lækre strand, som har fået særlig ros i diverse anmeldelser. Lufthavnen ligger i øvrigt også kun 10 minutter kørsel væk. Så transporten til og fra kan klares nemt, hurtigt og billigt med en taxi.

   

  Saigon Phu Quoc Resort & Spa byder desuden på hyggelige værelser og bungalows, der er udstyret med alle fornødne faciliteter – wi-fi, aircondition, fladskærms-tv og badeværelse. Og som prikken over i’et er Saigon Phu Quoc Resort & Spa også leveringsdygtig ift. et lækkert poolområde, fitnesslokale og tennisbaner – plus vandsport som windsurfing, kanosejlads og dykning!

   

  Resortet har også sin egen spa, hvor du kan få afslappende massage- og kropsbehandlinger (mod gebyr).

   

  Prisen for ti nætter (12.05.-22.05.) til to personer lyder på i alt 3.142 kr. inkl. morgenmad. Det svarer til kun 1.571 kr. pr. person.

   

   

   

  Rejse til Phu Quoc – prisoversigt

  • Fly tur/retur til Vietnam: 4.513 kr.
  • Hotel i Ho Chi Minh: 388 kr.
  • Fly tur/retur til Phu Quoc: 562 kr.
  • Hotel på Phu Quoc: 1.571 kr.
  • I ALT: 7.034 kr.

   

   

  Rejse til Phu Quoq – pas, visum og corona

  Pas og visum: Så længe du kan fremvise en returbillet eller en billet ud af landet, kan du opholde dig visumfrit i Vietnam op til 15 dage. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst 6 måneder ved indrejsen til Vietnam.

   

  Læs mere på um.dk.

   

  Corona: Udenrigsministeriet oplyser, at Vietnam har lempet indrejserestriktionerne. Med de seneste lempelser bortfalder de hidtidige COVID-19-vaccinationskrav til rejsende og krav om fremvisning af COVID-19-test.

   

  Som rejsende til Vietnam skal du dog fortsat have en gyldig helbredsforsikring, som dækker evt. omkostninger forbundet med behandling af COVID-19.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på um.dk.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Kombi-rejse til Vietnam: 13 dage i Ho Chi Minh og på Phu Quoc fra kun 7.034 kr. p.p. inkl. fly, 4* hoteller og morgenmad

  1. Carsten Svendsen says:

   Ja, så var den der. Fulgte Jeres “oplæg” og fik flybilletterne fra Billund (12. til 24. maj) ca. 100,- kr. dyrere (men sparer så også togtur til CPH)
   M.h.t. flybilletter fra SGN til PQC ved jeg (af erfaring) at man skal sørge for at komme afsted om formiddagen, med de der “low-cost” flyselskaber, for de bliver altid forsinket mere og mere i løbet af dagen. Til sidst kan en aftenafgang være 4-5 timer forsinket. Det var bare lige “til orientering”.
   Hotel “La Vela Saigon Hotel” kan man købe direkte af hotellet og p.t. få 20% rabat.
   Hotel “Hera Hotel Airport” vil være et godt sted at slutte, da det ligger nær lufthavnen, og til en formidabel pris.
   M.v.h.
   Carsten Svendsen

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Carsten 🙂

    Tak for din kommentar – og rigtig go’ tur! 😀

    Også tak for tippet med indenrigsflyene osv. 😉