Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

I højsæsonen ☀️ fra 6.934 kr.
Phu-Quoc-1080x1080
Oversøiske

Paradisferie i Vietnam

2 uger: Strandferie på den smukke ø Phu Quoc og lille storbyferie i Ho Chi Minh (Saigon) inkl. fly og 5* hotel

Oversøiske |

Paradisferie i Vietnam

Jeg har i dag fundet billige fly til Vietnam, der må siges at være en gavebod af fantastiske rejseoplevelser! Og i dag tænkte jeg, at der skulle noget strand på programmet. Derfor har jeg set nærmere på Phu Quoc, der er én af Vietnams allerbedste stranddestinationer. Phu Quoc er faktisk Vietnams største ø og byder bl.a. på idylliske, hvide sandstrande, romantiske solnedgange, grønne skove og en afslappende atmosfære 🏝️

På mange måder er Phu Quoc altså den ideelle feriedestination. Her er både plads til afslapning og aktive oplevelser. Øen leverer f.eks. nogle af Vietnams bedste sandstrande – perfekt til afslapning og (sol)badning. Men du kan også leje en scooter, tage på marked, besøge utallige templer og spise pho på vietnamesiske restauranter.

Men før du kan opleve skønne Phu Quoc, har jeg lige sørget for, at du også får et par dage i storbyen Ho Chi Minh (hvor dit fly lander). Så hvis du er klar på en eventyrlig rejse til Phu Quoc – tilsat et lille skvæt vietnamesisk storbyferie – så kan du godt pakke kufferten ✈️🧳

Paradisferie i Vietnam

November – Januar

fra

6.934 kr.

✈️ Fra København til Ho Chi Minh

🏯🛵 3 overnatninger i storbyen Ho Chi Minh

🏝️🥥 10 overnatninger på 5-stjernet lukushotel på bounty-øen Phu Quoc

Fly til Ho Chi Minh

inkl. bagage

fra

3.550 kr.

Rejse til Pho Quoc – fly til Ho Chi Minh

Rejsen til Vietnam starter selvfølgelig med flybilletter til Vietnam, og denne gang har jeg fundet billige fly til Ho Chi Minh.

Fly til Vietnam er som regel en dyr fornøjelse – i lang tid har flybilletter til det meste af Sydøstasien ligget på et højt prisniveau.

Men lige nu kan du finde returbilletter hos Air China fra København til Ho Chi Minh til priser omkring 3.600 kr. inkl. bagage og forplejning. Du kan finde de billige afgange på en række datoer i både november, december (og januar 2025).

Fordi du flyver med Air China, indeholder billetterne en enkelt mellemlanding i Beijing hver vej. Mellemlandingen på turen derned ligger om dagen (fra kl. 10.00 til kl. 20.45) og giver dig derfor mulighed for at nå lidt sightseeing i den kinesiske hovedstad, og da du flyver med et natfly derned, kan du vågne veludhvilet i Beijing – klar til at gå på opdagelse.

Efter at have taget højde for immigration, transport og sikkerhedstjek kan du forvente at have cirka 6-7 timer til sightseeing, og her har Beijing mange seværdigheder, der kan nås indenfor denne tidsramme 🐉

Jeg vil foreslå at tage en taxa til Den Forbudte By, der er et must-see. Det tager cirka 35 minutter fra lufthavnen. Her kan du også spise en lokal frokost. Derudover ligger Tiananmen-pladsen (endnu et must-see) i gåafstand fra Den Forbudte By.

Så du har altså masser af tid til at se nogle af Kinas mest berømte seværdigheder på din mellemlanding.

Ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet en afgang fra København fra torsdag den 14. november til torsdag den 28. november til kun 3.550 kr.

Rejse til Phu Quoc – eksempler på billige rejsedatoer

 • 31.10. – 14.11.
 • 07.11. – 21.11.
 • 14.11. – 28.11.
 • 21.11. – 05.12.
 • 28.11. – 12.12.
 • 30.11. – 16.12.
 • 05.12. – 19.12.
 • 07.12. – 19.12.
 • 09.01. – 23.01.
 • Og flere

Rejse til Phu Quoc – hotel i Ho Chi Minh

Hotel i Ho Chi Minh

437 kr.

Rejsen starter med fuld fart over feltet! Du ankommer nemlig til Ho Chi Minh – en af Vietnams travleste byer. Og her tilbringer du rejsens første to nætter (dette er kun et eksempel – du kan naturligvis skræddersy rejsen, som du vil).

Ho Chi Minh City (tidligere Saigon) kan ved første øjekast virke som et hektisk sammensurium af scootere, biler og mennesker. Og det lyder måske ikke helt så charmerende. Men du skal endelig give Ho Chi Minh en chance. For byen er bestemt et besøg værd!

Ho Chi Minh er f.eks. et oplagt sted at udforske det vietnamesiske køkken, Vietnams rige kultur og den pulserende storbystemning!

I Ho Chi Minh City har jeg til de første to nætter fundet det anmelderroste Happy Life Grand Hotel & Sky Bar (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2024).

Her får du et centralt, firstjernet hotel, hvor du er tæt på storbyens mange muligheder. Ho Chi Minh er inddelt i 24 distrikter, og Happy Life Grand Hotel & Sky Bar ligger altså lige i midten i distrikt 1.

Som navnet antyder, byder hotellet også på en sky bar – og den skal du altså tjekke ud! Udsigten er simpelthen forrygende – især om aftenen og med en kold drink i hånden!

En anden fordel ved hotellet er, at det har udendørs swimmingpool. Det er ikke ret tit, at storbyhoteller har den slags. Og selvom poolen ikke er stor, er det altid lækkert med muligheden for at nyde en forfriskende dukkert i den vietnamesiske varme.

Prisen for to nætter (15.11. – 17.11.) til to personer er i alt 875 kr. inkl. morgenmad og gratis afbestilling. Det svarer til kun 437 kr. pr. person.

Paradisferie i Vietnam

Rejse til Phu Quoc

Rejse til Phu Quoc

Rejse til Phu Quoc

Rejse til Phu Quoc

Rejse til Phu Quoc – fly til Phu Quoc

Fly til Phu Quoq

572 kr.

Phu Quoc er som sagt Vietnams største ø. Og for at komme derud skal du igen ombord på et fly.

Heldigvis er indenrigsbilletter i Vietnam både billige og talrige. VietJet Air har f.eks. en lang række daglige afgange til ca. 500-700 kr. tur/retur.

Jeg har i dette eksempel valgt returbilletter fra Ho Chi Minh til Phu Quoc fra søndag den 17. november til onsdag den 27. november. På disse datoer koster billetterne kun 572 kr.

OBS: Vær opmærksom på, at disse indenrigsbilletter som udgangspunkt ikke inkluderer indtjekket bagage. Så hvis du har indtjekket bagage med fra Danmark, skal du huske at tilkøbe indtjekket bagage til disse indenrigsbilletter.

Hotel på Phu Quoc

Hotel på Phu Quoc

2.156 kr.

… og så til paradis 🏝️😍

Vietnam er, som resten af Sydøstasien, billig, når først du er kommet derned, og det gør sig også gældende, når vi snakker hoteller. Derfor besluttede jeg mig for at gå all-in 👇

Du skal bo på det helt vidunderlige og 5-stjernede Vinpearl Resort & Spa Phu Quoc (4,5 ud af 5 på Tripadvisor)

(Hvis du vil gøre det endnu billigere, kan du naturligvis også finde 3- og 4-stjernede hoteller til en lavere pris, men jeg synes, at du får virkelig meget value for money med hotellet ovenfor)

Vinpearl Resort & Spa Phu Quoc er et luksushotel, hvor serviceniveauet er helt i top. Netop serviceniveauet går igen i næsten alle anmeldelser, man kan finde af hotellet.

Hotellet er placeret direkte ned til en lækker sandstrand og har en enorm lagune-formet pool omringet af smukke palmetræer. Og hvis du trænger til at få pulsen op, er der både tennisbaner, vandpark og fitnesscenter.

Hotellet har også den lækreste spa-afdeling, hvor du kan forkæle dig selv med behandlinger og massage til næsten ingen penge.

Og når solen går ned, bliver der vist film på hotellets strand-biograf 🍿📽️

Værelserne er super lækre og har alt, hvad du skal bruge af faciliteter, herunder aircondition, gratis wi-fi, minibar, fjernsyn mm.

Vinpearl Resort & Spa Phu Quoc ligger på øens vestlige side, og her får du en beliggenhed, der både leverer en smule byliv og masser af strand!

Lufthavnen ligger i øvrigt også kun 30 kilometer væk, så transporten til og fra kan klares nemt, hurtigt og billigt med en taxi eller med shuttle-service fra hotellet.

Prisen for ti nætter (17.03. – 27.03.) til to personer lyder på i alt 4.312 kr. inkl. morgenmad og gratis afbestilling. Det svarer til kun 2.156 kr. pr. person.

Billeder af hotellet

Paradisferie i Vietnam

Paradisferie i Vietnam

Paradisferie i Vietnam

Paradisferie i Vietnam

Paradisferie i Vietnam

Rejse til Phu Quoc – hotel i Ho Chi Minh (igen)

Hotel i Ho Chi Minh

219 kr.

Du flyver hjem om morgenen torsdag den 28. marts. Derfor har tilbringer du i dette rejseeksempel den sidste nat tilbage i Ho Chi Minh.

Så kan du lige nå lidt ekstra sightseeing.

Til denne overnatning er det blevet til et genvalg af Happy Life Grand Hotel & Sky Bar (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Du kender jo nabolaget, og hotelpersonalet vil helt sikkert få en ekstra god dag, når de ser, at du tjekker ind igen

Prisen for en enkelt nat (27.03. – 28.03.) lyder på i alt 438 kr. for to personer inkl. morgenmad og gratis afbestilling. Det svarer til kun 219 kr. pr. person.

Paradisferie til Vietnam – prisoversigt

 • Fly T/R til Ho Chi Minh: 3.550 kr.
 • Hotel i Ho Chi Minh: 437 kr.
 • Fly T/R til Phu Quoc: 572 kr.
 • Hotel på Phu Quoc: 2.156 kr.
 • Hotel i Ho Chi Minh: 219 kr.
 • Totalprisen (pr. person): 6.934 kr.

Rejse til Phu Quoq – pas og visum

Så længe du kan fremvise en returbillet eller en billet ud af landet, kan du opholde dig visumfrit i Vietnam op til 45 dage.

Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst 6 måneder ved indrejsen til Vietnam.

Læs mere på um.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Paradisferie i Vietnam

Paradisferie i Vietnam

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar