Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

6.337 kr.
Oplev magiske Vietnam: 15 dages rundrejse fra kun 6.337 kr. p.p. inkl. fly og hoteller
Rejser

Oplev magiske Vietnam: 15 dages rundrejse fra kun 6.337 kr. p.p. inkl. fly og hoteller

Rejser |

Oplev magiske Vietnam: 15 dages rundrejse fra kun 6.337 kr. p.p. inkl. fly og hoteller

Vidunderlige Vietnam er et eksotisk paradis for enhver globetrotter. Landet byder på en forførende kombination af hektiske storbyer, ubeskrivelig smuk natur, kilometervis af suveræne sandstrande, en fascinerende kulturarv og et gadekøkken med kulinariske oplevelser, der fejer benene væk under dig! Der er så meget, du kan og skal opleve i Vietnam, at landet er den perfekte destination til et fængslende rundrejse-eventyr! Og hvis en rundrejse i Vietnam er på din bucketlist, er det på tide at få den krydset af!  ☀️

Vietnam rundt

april og maj 2024

fra

6.337 kr.

✈️ fra København

🧭 Oplev Ho Chi Minh City, Da Lat, Nha Trang, Hoi An og Hanoi/Sapa!

🏙️🏖️ Storby, natur, sandstrande og kulturarv i én og samme rejse

Billige fly til Vietnam

inkl. indtjekket bagage

Rundrejse i Vietnam – fly

Udgangspunktet for hele rejsen er selvfølgelig flybilletter til Vietnam. Fly til Vietnam er som regel en dyr fornøjelse – især hvis du gerne vil have nogle ordentlige flytider osv.

Men lige nu kan du faktisk finde billetter hos bl.a. Turkish Airlines, Singapore Airlines og Qatar Airways fra København til mellem ca. 4.900 og 5.700 kr. på en del datoer i april og maj.

Billetterne hos Turkish Airlines indeholder en enkelt mellemlanding i Istanbul hver vej, så flytiderne fejler intet. Herudover får du hos Turkish Airlines altid håndbagage, forplejning og indtjekket bagage med i prisen.

Ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra København fra søndag den 26. maj til mandag den 10. juni til kun 4.976 kr.

Fly til Vietnam – billige rejsedatoer

 • 19.04. – 04.05.
 • 20.04. – 04.05.
 • 22.04. – 06.05./07.05.
 • 23.04. – 07.05.
 • 24.04. – 07.05./09.05./10.05.
 • 27.04. – 10.05./11.05./13.05.
 • 29.04. – 13.05./14.05.
 • 04.05. – 20.05.
 • 06.05. – 20.05.
 • 07.05. – 20.05./23.05.
 • 08.05. – 23.05.
 • 09.05. – 23.05.
 • 10.05. – 23.05.
 • 18.05. – 01.06./03.06.
 • 20.05. – 03.06./04.06.
 • 23.05. – 06.06.
 • 25.05. – 10.06.
 • 26.05. – 10.06.
 • 27.05. – 10.06.
 • 28.05. – 10.06.
 • Og flere

Rundrejse i Vietnam

Ho Chi Minh City (dag 1 og 2)

Velkommen til en af ​​de travleste storbyer i Sydøstasien.

Ho Chi Minh City (tidligere Saigon) er et sted fyldt med scootere, biler og masser af mennesker. Det lyder i første omgang ikke helt så charmerende, men byen er alligevel et (kort) besøg værd. Her kan du smage superlækker vietnamesisk mad, opleve mange forskellige kulturer og ikke mindst en storbystemning uden lige.

Jeg anbefaler, at du tager en tur op til “skydækket” i den 269 meter høje Bitexco Financial Tower (som de lokale også kalder “UFO”). Turen op i elevatoren koster omkring 70 kr., men det er alle pengene værd. Her får du nemlig en fantastisk udsigt over hele byen, og det giver en imponerende fornemmelse af, hvor stor Ho Chi Minh City virkelig er.

Derudover kan jeg også anbefale en tur til Mekong Deltaet. Hvis du er interesseret i Vietnam-krigen, skal du en tur forbi “War Remnants Museum”, som giver et fascinerende indblik i landets blodige fortid. Alternativt kan jeg også anbefale at tage en tur til Cu Chi Tunnels, som ligger en times kørsel fra Ho Chi Minh City. Her kan du høre mere om det tunnelsystem, som de vietnamesiske soldater benyttede sig af under Vietnamkrigen, og du kan selv få lov at krybe rundt i de små tunneler.

Hvis du vil møde andre rejsende, kan jeg også anbefale en aftentur forbi Backpacker Street, hvor du finder et utal af billige barer og restauranter (selvom gaden er en smule turistet).

I Ho Chi Minh City har jeg til den første nat fundet det trestjernede Hotel Sophia. Hotellet ligger centralt i byen og koster kun 95 kr. pr. person. Og for de småpenge får du et centralt beliggende hotel med værelser, der har aircondition, gratis wi-fi, tv og privat badeværelse.

Hotel i Ho Chi Minh City

95 kr.

Vietnam

Da Lat (dag 2 til 4)

Der er mange, der siger, at Da Lat er et af de smukkeste steder i Vietnam. Og jeg er fuldstændig enig. Denne relativt lille by er på mange måder den diametrale modsætning af Ho Chi Minh City.

Byen er meget mere stille og omringet af grønne marker og skove. Herudover er temperaturerne også meget mere behagelige og en dejlig forfriskning ift. Ho Chi Minh City.

Da Lat er også et forrygende sted, hvis du vil opleve landets franske fortid. Her finder du nemlig rigtig mange minder fra kolonialtiden med franske gadenavne, huse og restauranter.

Også området omkring Da Lat er et besøg værd. Her møder du en meget venlig lokalbefolkning og nogle af landets smukkeste landskaber.

I Da Lat har jeg fundet det trestjernede Dalat Boutique Hotel til kun 128 kr. pr. person for to nætter. Her er der pæne, rene og komfortable værelser med gratis wi-fi, tv og privat badeværelse.

Hotel i Dalat

128 kr.

Vietnam

Nha Trang (dag 4 til 6)

Efter et par dage med storby, kultur og natur er det tid til at slappe af ved stranden! Og her er Nha Trang en af landets bedste stranddestinationer.

Byen er desværre ret turistet, men jeg synes, at den alligevel giver rigtig mange muligheder, hvis du bare vil slappe af ved stranden. Og hvis du virkelig vil have en afslappet stemning, så anbefaler jeg at tage til en af de mange smukke øer ud for Nha Trang.

Du kan også vælge at få lidt vind i håret i forlystelsesparken Vinpearl, som foruden at have en masse sjove rutsjebaner også har et forrygende vandland med tilhørende sandstrand. For at komme ud til forlystelsesparken, som ligger på en ø for sig selv ud for Nha Trang, skal du dog lige med en gondol, som via en kabelbane fragter dig over havet og ud på den fornøjelige ø.

Fordi Nha Trang er en af Vietnams allerbedste stranddestinationer, har jeg sørget for at finde et hotel tæt på stranden i form af det trestjernede Hotel Hanoi Golden. Her får du god valuta for pengene og en lækker placering med kort afstand til stranden (hvor du nok kommer til at tilbringe det meste af din tid). Skulle du mod forventning blive træt af stranden, har hotellet også egen pool. Prisen for et dobbeltværelse i to nætter er 77 kr. pr. person.

Hotel i Nha Trang

77 kr.

Vietnam

Hoi An/Da Nang (dag 6 til 9)

Hoi An og Da Nang er to nabobyer, der ligger ved kysten.

Da Nang ligger små 35 km længere oppe ad kysten, og selvom byen nok har stået lidt i skyggen af Hoi An, begynder Da Nang så småt at få lidt mere opmærksomhed fra rejsefolket. Bl.a. er den nye, imponerende Golden Bridge bygget ganske tæt på Da Nang. Byen har ikke lige så mange klassiske turistattraktioner som Hoi An, men byder til gengæld på bedre strandforhold.

Vietnam

Hoi An er en farverige by, der førhen var en af de vigtigste handelsbyer i Sydøstasien.

Efterhånden er den i stedet blevet til en meget populær by for turister på grund af de mange historiske bygninger og festivaler. Her finder du også det billigste øl i hele Vietnam. En halv liter på en lokal restaurant koster omkring 50 øre (skål!). Hoi An er også kendt for at være Asiens skrædderby, så hvis du mangler et skræddersyet jakkesæt eller en kjole, så er det stedet.

I Hoi An kan du også snuppe en cooking-class, så du kan imponere dine venner med dine gode madlavnings-skills, når du kommer hjem.

Skal det være lidt mere vildt, kan du lidt uden for Hoi An sejle i de berømte runde bambusbåde. Men pas på, for du kan godt få en ordentlig svingom, da bådende virkelig kan dreje virkelig hurtigt rundt om sig selv.

I Hoi An har jeg fundet det anmelderroste trestjernede hotel The Earth Villa, som ovenikøbet har en skøn pool. Et ophold på tre nætter koster kun 172 kr. pr. person. Værelserne er udstyret med aircondition, gratis wi-fi, tv, altan/terrasse og eget badeværelse.

Hotel i Hoi An

172 kr.

Vietnam

Hanoi/Halong Bay (dag 9 til 13)

Det sidste stop på din Vietnamrundrejse, før turen går tilbage mod Ho Chi Minh City og derfra videre til København, er hovedstaden Hanoi.

Hanoi er en af de smukkeste metropoler i Sydøstasien. Byen ved Den Røde Flod har mange grønne områder og søer midt i byen. Men den mest autentiske oplevelse får du i den gamle bydel, når du passerer gennem de smalle gader og forbi endeløse markeder. Du kan også slå et smut forbi den berømte smalle trainstreet, hvor toget passerer jævnligt, hvilket er noget af et syn.

Jeg har givet dig lidt flere dage i Hanoi, fordi der er så meget at opleve i og uden for byen. Det mest kendte sted er nok Halong Bay – og den er helt klart værd at besøge! Der findes et utal af rejsebureauer i Hanoi, som sælger mini-cruises (2-3 dage) til omkring 100-150 dollars (600 – 1.600 kr.). Hvis du vil booke krydstogtet hjemmefra, kan jeg anbefale tourshalong.com. Dog er priserne i Hanoi noget billigere, og du kan tit prutte om prisen. Det gode ved at booke over nettet er til gengæld, at du allerede på forhånd ved, hvilket skib du får.

Et andet højdepunkt, som du kan besøge fra Hanoi, er Sapa. Her finder du de smukkeste rismarker omgivet af bjerge – bare vidunderligt! Jeg anbefaler at tage toget fra Hanoi til Sapa. På den måde kommer du til at køre forbi templer, rismarker og andre smukke områder!

Jeg har valgt at bruge 4 nætter i Hanoi. Alt efter om du vælger at tage på cruise og/eller besøger Sapa, kan det være at du har behov for lidt flere nætter. Det er helt op til dig selv.

I Hanoi har jeg fundet det trestjernede Moon View 2. Prisen ligger på 175 kr. pr. person for fire nætter (349 kr. i alt).

Hotel i Hanoi

175 kr.

Ønsker du at besøge Sapa i stedet, har jeg fundet det trestjernede Hotel Fansipan View, der ligger lige midt i Sapa.

På Hotel Fansipan View får du for 280 kr. pr. person fire nætter og en virkelig god udsigt til den smukke natur.

Hotel i Sapa

280 kr.

Fly tilbage til Ho Chi Minh City

Efter nogle vidunderlige dage i Hanoi og den nordlige del af Vietnam går turen tilbage til Ho Chi Minh City – og til denne transportetape skal du uden tvivl flyve.

Der er et hav af billige indenrigsfly mellem Hanoi og Ho Chi Minh, så du kan mere eller mindre vælge og vrage.

Jeg har valgt en afgang lørdag den 8. juni. På denne dato kan du booke en enkeltbillet fra Hanoi til Ho Chi Minh City til 515 kr. (du kan vælge mellem forskellige flytider).

OBS: Denne flybillet er som udgangspunkt uden indtjekket bagage. Så hvis du har slæbt en stor kuffert med, skal du tilkøbe bagage til denne billet.

Fly fra Hanoi til Ho Chi Minh

Ho Chi Minh City (dag 13 til 15)

Tilbage i byen, hvor det hele startede, har du lige to overnatninger, før du vender snuden hjem mod Danmark. Og du kan passende snuppe de to overnatninger på Hotel Sophia, som du jo allerede er bekendt med. De bliver garanteret glade for at se dig igen ;). To overnatninger for 2 personer koster kun 199 kr. pr. person.

Hotel i Ho Chi Minh City

199 kr.

Som altid med rundrejser er turen ovenfor mest tænkt som inspiration, og du bestemmer selv, om du vil forlænge eller forkorte turen, eller om du vil besøge flere eller færre steder.

Rundrejse i Vietnam – transport

Ho Chi Minh – Da Lat

Der kører busser mellem de to byer, og du kan få billetter fra omkring 40 kr. Men turen tager desværre omkring 6 – 7 timer. Derfor kan du i stedet overveje at flyve. Du kan finde direkte afgange til mellem ca. 300 – 1.000 kr. året rundt.

Da Lat – Nha Trang

Da Lat ligger ca. 3 timers kørsel fra Nha Trang, og der findes en del bus/van-selskaber, som kører mellem de to byer. Priserne ligger mellem 50 – 100 kr. pr. person. Men jeg vil helt klart anbefale at tage en taxa derned. Det kommer til at koste dig omkring 500 – 800 kr. (250 – 400 kr. pr. person). Du kommer til at køre gennem nogle af landets smukkeste landskaber, og jeg tænker, at det er alle pengene værd, når du lige kan hoppe ud af bilen for at tage billeder eller for at tage en lille pause i en af de idylliske landsbyer på vejen til Nha Trang.

Nha Trang – Hoi An/Da Nang

Det er måske den mest besværlige og længste transportdag på denne rejse. Hoi An har heller ikke sin egen lufthavn. Så der er to muligheder: Enten kan du tage nattoget, som kommer til at koste dig 130 – 200 kr. i en “Bed”-wagon med aircondition. Toget kører på lidt forskellige tidspunkter, men stiger du på toget kl. 00 fra Nha Trang, er du i Hoi An ca. kl. 9.30. Men dem, som har rejst med tog i Sydøstasien, ved, at der tit er forsinkelser, så vær forberedt på det. Alternativt kan du også flyve til Da Nang, som ligger ca. 30 km fra Hoi An. Forvent priser et sted mellem 700 – 1.200 kr.

Hoi An/Da Nang – Hanoi

Du kan igen tage bussen fra Hoi An, som kommer til at koste dig mellem ca. 100 til 200 kr. Men igen vil jeg anbefale at flyve fra Da Nang. Direkte fly fra Da Nang til Hanoi koster omkring 400 til 800 kr. og tager ca. 1,5 time.

Rundrejse i Vietnam – pris pr. person

 • Tur/retur København-Ho Chi Minh: 4.976 kr.
 • Hotel i Ho Chi Minh City: 95 kr.
 • Hotel i Da Lat: 128 kr.
 • Hotel i Nha Trang: 77 kr.
 • Hotel i Hoi An: 172 kr.
 • Hotel i Hanoi: 175 kr.
 • Fly til Ho Chi Minh City: 515 kr.
 • Hotel i Ho Chi Minh City: 199 kr.
 • TOTAL (pr. person): 6.337 kr.

Vietnam

Vietnam

Oplevelser i Vietnam

Hvis du selv ønsker at danne dig et overblik over, hvad du kunne tænke dig at opleve i Vietnam, skal du også være velkommen til det. Hvis du følger linket nedenfor, kan du se, hvad du har af muligheder i de forskellige byer.

Du kan også læse min artikel om en kombirejse til Vietnam, hvor du besøger Ho Chi Minh og Phu Quoc.

Pas og visum i Vietnam

Pas og visum: Så længe du kan fremvise en returbillet eller en billet ud af landet, kan du opholde dig visumfrit i Vietnam op til 45 dage. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst 6 måneder ved indrejsen til Vietnam.

Læs mere på um.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Oplev magiske Vietnam: 15 dages rundrejse fra kun 6.337 kr. p.p. inkl. fly og hotellerOplev magiske Vietnam: 15 dages rundrejse fra kun 6.337 kr. p.p. inkl. fly og hoteller

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Kommentarer (2)

 1. E

  Eva H

  Hej 🙂
  Tænker du at flybilletter bliver billige til Vietnam igen (skal rejse slut juli og hjem igen medio/slut august?
  Mvh Eva

  10. feb 2024 kl. 11:56
  1. amalie

   Hej Eva 🙂

   Tak for din kommentar.

   Jeg har lige svaret dig på Facebook, men nu får du også lige svaret her for en god ordens skyld, og så at andre også kan få glæde af informationen.

   Jeg ville som sagt begynde at lede efter billetter allerede nu. Priserne stiger, jo tættere vi kommer på sommerferien, og sommerferie-perioden er i forvejen en dyr periode at rejse i 🙂

   12. feb 2024 kl. 8:53

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar