• 20 jan 2020

  Storbyferie i Paris: forlænget weekend på et flot 4* hotel fra kun 1.214 kr. inkl. fly

  Frankrigs hovedstad, Paris, er en fantastisk storby at tilbringe et par dage eller en forlænget weekend. Og i lige netop dette eksempel har jeg sørget for en forlænget weekend til dig! Uanset om du er mest til powershopping, kulinariske oplevelser eller kultur, så leverer Paris til fulde varen. Louvre, Eiffeltårnet, Notre Dame og en lang liste af andre verdensberømte attraktioner gør Paris til et sandt overflødighedshorn af seværdigheder, der bare skal opleves. Og derfor er det jo meget heldigt, at du kan arrangere en skøn og billig storby-getaway til prægtige Paris!

  Storyby-getaway til Paris
  januar - oktober
  fra1.214 kr.
  København, (Hamborg og Billund)
  Paris
  Billige fly til Paris
  429 kr.
  Hotel i Paris
  f.eks. det 4* Adagio Paris Malakoff Chatillon
  785 kr.
  Hotel
  785 kr.
  Fly
  429 kr.
  Total (pr.person)
  1.214 kr.

  Billige fly til Paris

  Peger rejsepilen mod Frankrigs hovedstad, så er København Lufthavn klart den billigste afrejselufthavn. Herfra kan du året rundt finde direkte fly til Paris. Priserne varierer i takt med sæsonerne. Om sommeren er billetter oftest dyrest, mens priserne er lavere i foråret og efteråret. MEN! I dag har jeg fundet nogle superbillige fly til Paris fra januar og helt frem til oktober. Lige nu kan du finde billetter i prislejet 400 til 750 kr., og det gælder endda også i skolernes sommerferie.

   

  Du kan flyve til Paris både fra København, Hamborg og Billund. I skrivende stund kan du finde billetter fra Hamborg i nogenlunde samme prisleje som fra København. Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige billetter fra Billund. Her ligger priserne omkring 1.000 – 1.200 kr. for en returbillet.

   

  I eksemplet har jeg fundet en afgang fra København fra fredag den 19. juni til mandag den 22. juni til kun 429 kr. hos easyJet. Hos easyJet må du som udgangspunkt medbringe håndbagage, der overholder dimensionerne 56 x 45 x 25 cm.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 19.06 – 22.06. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 28.01. – 31.01.
  • 19.02. – 22.02.
  • 28.02. – 03.03. – WE
  • 06.03. – 09.03. – WE
  • 14.03. – 17.03. – WE
  • 19.03. – 22.03. – WE
  • 25.03. – 28.03.
  • 17.04. – 20.04. – WE
  • 24.04. – 27.04. – WE
  • 08.05. – 11.05. – WE
  • 15.05. – 18.05. – WE
  • 28.05. – 31.05. – WE
  • 08.06. – 11.06.
  • 12.06. – 15.06. – WE
  • 03.07. – 06.07. – WE (i skolernes sommerferie)
  • 24.07. – 27.07. – WE (i skolernes sommerferie)
  • Og mange flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Paris

  Lidt ligesom f.eks. London og Barcelona er Paris en af de storbyer, hvor man uundgåeligt kommer til at smide en del penge efter et hotel. De er bare temmelig dyre i byernes by.

   

  Denne gang har jeg dog fundet det anmelderroste 4* Adagio Paris Malakoff Chatillon til en rigtig fin pris (4 ud af 5 på TripAdvisor). Her får du et moderne hotel i middelklassen med en god beliggenhed og fine faciliteter som gratis wi-fi, døgnåben reception og komfortable værelser. Faktisk får du din egen lille lejlighed, som er udstyret med et køkken med køleskab, kogeplader og køkkenudstyr. Det kalder jeg en perfekt base til en weekendtur!

   

  Tidligere gæster af hoteller fremhæver især det attraktive lokalområde (mange barer, restauranter og butikker) og den gode beliggenhed tæt på metroen. Metroen tager dig ind til centrum af Paris på blot 25 minutter. Herudover beskriver de hotellet som pænt og rent.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters ophold fra fredag den 19. juni til mandag den 22. juni til 1.569 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 785 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger ret stabilt mellem 430 – 600 kr. pr. nat i de fleste måneder.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Paris, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan nemt tage toget fra Charles de Gaulle Airport til hotellet. F.eks. kører RER B fra lufthavnen til bl.a. Denfert Rochereau. Togene kører med 10-15 minutters mellemrum. Togturen tager ca. 40 minutter og koster ca. 75 kr. Fra metrostationen i Denfert Rochereau kan du tage linje 4 til Mairie de Montrouge, hvor hotellet ligger.

   

  Vil du læse mere om transporten til og fra Charles de Gaulle, kan du gøre det på lufthavnens hjemmeside.

   

  Ankommer du i stedet til Orly Lufthavn, kan du både tage bus og tog/metro ind til centrum. Orly-bussen er nok den billigste løsning. Den forbinder lufthavnen med Denfert-Rochereau-stationen. Bussen kører ca. hvert 8. –  15. minut, og en billet koster 8 euro (60 kr.). Turen tager ca. 25 minutter.

   

  Du kan læse mere om dine transportmuligheder fra Orly på lufthavnens hjemmeside.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Oplevelser i Paris

  Louvre, Eiffeltårnet, Versailles-slottet, Disneyland – Paris har en overflod af attraktioner! Hvis du gerne på forhånd vil booke entrébilletter eller guidede ture til din rejse, så smut forbi getyourguide.dk, hvor du kan vælge mellem en masse skarpe tilbud.

  Ture og aktiviteter

   

  Paris

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Baptiste (@bapt_ou) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Baptiste (@bapt_ou) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Kelly Hunt (@kel_anne_hunt) den

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Storbyferie i Paris: forlænget weekend på et flot 4* hotel fra kun 1.214 kr. inkl. fly

  1. Rasmus says:

   Hej Rejsespejder! Kan du hjælpe mig med at bestille denne hue ferie til d. 15 oktober – d. 18 oktober? Jeg vil gerne vide om det er et rigtigt tilbud, er klar over at prisen er pr. mand

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Rasmus,
    De priser der er oplyst i artiklen er ikke gældende på de datoer du skriver – det er i efterårsferien og der er billetter desværre betydelig dyrere. De koster 1.266 kr. 🙂
    Med hensyn til booking, der booker du hotel og fly separat via de links du finder i artiklen. Du må endelig sige til, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂

  se fly se hotel