• 05 sep 2019

  Storbyferie i Paris: 2 nætter på et dejligt 3* hotel fra kun 973 kr. inkl. fly

  Frankrigs hovedstad, Paris, en fantastisk storby at tilbringe et par dage eller en forlænget weekend! Uanset om du er mest til powershopping, kulinariske oplevelser eller kultur, så leverer Paris til fulde varen. Louvre, Eiffeltårnet, Notre Dame og en lang liste af andre verdensberømte attraktioner gør Paris til et sandt overflødighedshorn af seværdigheder, der bare skal opleves. Og derfor er det jo meget heldigt, at du kan arrangere en skøn og billig storby-getaway til prægtige Paris!

  Storyby-getaway til Paris
  september - april
  fra973 kr.
  København
  Paris
  Billige fly til Paris
  368 kr.
  Hotel i Paris
  f.eks. det 3* Kyriad Hotel Paris Bercy Village
  605 kr.
  Hotel
  605 kr.
  Fly
  368 kr.
  Total (pr.person)
  973 kr.

  Billige fly til Paris

  Peger rejsepilen mod Frankrigs hovedstad, så er København Lufthavn klart den billigste afrejselufthavn. Herfra kan du året rundt finde direkte fly til Paris. Priserne varierer i takt med sæsonerne. Om sommeren er billetter oftest dyrest, mens priserne så begynder at falde i løbet af efteråret. Lige nu kan du f.eks. finde billetter i prislejet 350 til 650 kr. i både september, oktober og november (og senere).

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang fra tirsdag den 5. november til torsdag den 7. november til kun 368 kr. hos easyJet. Foruden easyJet kan du også finde billige billetter hos f.eks. Norwegian, Vueling og Air France. Hos easyJet må du som udgangspunkt medbringe håndbagage, der overholder dimensionerne 56 x 45 x 25 cm. Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige billetter fra Aalborg eller Billund

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 05.11. – 07.11. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (Weekender er markeret med WE)

  • 16.09. – 18.09.
  • 23.09. – 25.09.
  • 05.10. – 08.10. – WE
  • 07.10. – 09.10.
  • 21.10. – 23.10.
  • 01.11. – 04.11. – WE
  • 05.11. – 07.11.
  • 09.11. – 11.11. – WE
  • 15.11. – 18.11. – WE
  • 22.11. – 25.11. – WE
  • Og mange flere

   

   

  Hotel i Paris

  Lidt ligesom f.eks. London og Barcelona er Paris en af de storbyer, hvor man uundgåeligt kommer til at smide en del penge efter et hotel. De er bare temmelig dyre i byernes by.

   

  Denne gang har jeg dog fundet det anmelderroste 3* Kyriad Hotel Paris Bercy Village til en rigtig fin pris. Her får du et moderne hotel i middelklassen med en god beliggenhed og fine faciliteter som gratis wi-fi, træningscenter, døgnåben reception og komfortable værelser. De danskere, der tidligere har besøgt hotellet, fremhæver især det attraktive lokalområde (mange barer, restauranter og butikker) og den gode beliggenhed tæt på metroen. Herudover beskriver de hotellet som pænt og rent.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 2-nætters ophold fra tirsdag den 5. til torsdag den 7. november til 1.210 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 605 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold svinger mellem ca. 600 og 1.300 kr. pr. nat i de fleste måneder.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Paris, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Oplevelser i Paris

  Louvre, Eiffeltårnet, Versailles-slottet, Disneyland – Paris har en overflod af attraktioner! Hvis du gerne på forhånd vil booke entrébilletter eller guidede ture til din rejse, så smut forbi getyourguide.dk, hvor du kan vælge mellem en masse skarpe tilbud.

  Ture og aktiviteter

   

  Paris

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Baptiste (@bapt_ou) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Baptiste (@bapt_ou) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Kelly Hunt (@kel_anne_hunt) den

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan nemt tage toget mellem Charles de Gaulle Airport og Paris centrum. F.eks. kører RER B fra lufthavnens terminal 1 og 2 til bl.a. Gare du Nord. Togene kører med 10-15 minutters mellemrum. Togturen tager ca. 30 minutter og koster 11,40 euro (ca. 85 kr.). Skal du hen til Lodge In  kan du fra Gare du Nord gå hen til metrostationen Chateau Landon (ca. 900 meter). Herfra kører linje 7 til Porte d’Ivry, hvor hotellet ligger.

   

  Vil du læse mere om transporten til og fra Charles de Gaulle, kan du gøre det på lufthavnens hjemmeside.

   

  Ankommer du i stedet til Orly Lufthavn, kan du både tage bus og tog/metro ind til centrum. Orly-bussen er nok den billigste løsning. Den forbinder lufthavnen med Denfert-Rochereau-stationen. Bussen kører ca. hvert 8. –  15. minut, og en billet koster 8 euro (60 kr.). Turen tager ca. 25 minutter.

   

  Du kan læse mere om dine transportmuligheder fra Orly på lufthavnens hjemmeside.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Storbyferie i Paris: 2 nætter på et dejligt 3* hotel fra kun 973 kr. inkl. fly

  1. Rasmus says:

   Hej Rejsespejder! Kan du hjælpe mig med at bestille denne hue ferie til d. 15 oktober – d. 18 oktober? Jeg vil gerne vide om det er et rigtigt tilbud, er klar over at prisen er pr. mand

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Rasmus,
    De priser der er oplyst i artiklen er ikke gældende på de datoer du skriver – det er i efterårsferien og der er billetter desværre betydelig dyrere. De koster 1.266 kr. 🙂
    Med hensyn til booking, der booker du hotel og fly separat via de links du finder i artiklen. Du må endelig sige til, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂

  se fly se hotel