• 06 feb 2019

  Storbyferie til Budapest: 2-4 nætter på et 4* hotel fra kun 998 kr. inkl. morgenmad og fly

  Drømmer du om en lækker storbyferie, og vil du gerne have en samlet pakke med både hotel og fly ved et klik? Så kan du roligt læse videre. I dag har jeg fundet et godt tilbud til dejlige Budapest! Her er der både plads til afslapning og wellness ved en af de mange termiske kilder, storbyshopping og sightseeing. Og så gemmer den ungarske hovedstad bare på så mange gode restauranter og skønne cafeer, hvor stemningen er helt i top med god musik, lyskæder og kolde drinks! Med dette tilbud booker du som sagt både fly og fly på samme tid, så du ikke skal tænke på så meget andet end alle de spændende ting, du skal opleve i Budapest.

  Smuttur til Budapest
  februar - juni
  fra998 kr.
  Billund og København
  Budapest
  Nyd skønne Budapest
  inkl. 4* hotel og fly
  fra998 kr.

  Pakkerejse til Budapest

  I dag har jeg fundet et godt tilbud til Budapest. Det er en pakkeløsning, hvor du kan se frem til mellem 2 og 4 nætter på det budgetvenlige og centrale 4* Hotel Golden Park Budapest (3 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har en skøn placering lige overfor togstationen Keleti pályaudvar, og du har gode shoppingmuligheder i det omkringliggende område (bl.a. Arena Plaza).

   

  Du kan rejse fra enten Billund eller København fra februar til juni. Fra Billund ligger priserne mellem 1.198 kr. og 2.698 kr. Fra København finder du tilbud til mellem 998 kr. og 2.298 kr. Inde på tilbudssiden finder du en samlet oversigt, så du nemt kan danne dig et overblik over alle datoerne.

   

  OBS! Tilbuddet udløber om 3 dage!

   

   

  Transport til/fra hotellet

  Der kører busser fra lufthavnen og ind til byen. F.eks. kan du tage Bus 100E ind til centrum. Turen tager kun ca. 30 minutter og koster omkring 22 kr. Hvis du lander sent, kan du i stedet for at tage den “normale” lufthavnsbus tage bus nr. 900, som kører direkte til byens centrum uden at stoppe. Jeg anbefaler, at du køber et Budapest Card, når du ankommer. Sådan et koster kun 7.500 HUF (ca. 175 kr.), og så kan du bruge byens (gode) offentlige transportmuligheder i 48 timer. Herudover giver det dig desuden gratis adgang til mange af byens museer og mange andre fordele. Det er virkelig pengene værd!

   

  Alternativt kan du også tage en taxi ind til byen. Turen tager ca. 35 minutter og kommer til at koste dig omkring 200 kr. (100 kr. pr. person).

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her