• 25 okt 2019

  Storbyferie til Budapest: 3-4 nætter på et lækkert 4* hotel fra kun 1.048 kr. inkl. fly og morgenmad

  Drømmer du om en lækker storbyferie, og vil du gerne have en samlet pakke med både hotel og fly ved et klik? Så kan du roligt læse videre. I dag har jeg fundet et godt tilbud til dejlige Budapest! Her er der både plads til afslapning og wellness ved en af de mange termiske kilder, storbyshopping og sightseeing. Og så gemmer den ungarske hovedstad bare på så mange gode restauranter og skønne caféer, hvor stemningen er helt i top med god musik og lyskæder! Med dette tilbud booker du som sagt både fly og fly på samme tid, så du ikke skal tænke på så meget andet end alle de spændende ting, du skal opleve i Budapest.

  Pakkerejse til Budapest
  januar - marts
  fra1.048 kr.
  København og Billund
  Budapest
  Nyd skønne Budapest
  inkl. 4* hotel, fly og morgenmad
  fra1.048 kr.

  Pakkerejse til Budapest

  I dag har jeg fundet et godt tilbud til Budapest. Det er en pakkeløsning, hvor du kan se frem til 3 eller 4 nætter (dvs. 4 eller 5 dage) på det centrale og moderne 4* Royal Park Boutique Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  Hotellet har en fremragende beliggenhed midt i Budapest. Andrassy-boulevarden ligger kun 10 minutters gang fra hotellet, og du kan komme til Budapests historiske bymidte på knap 5 minutter med metroen (som holder lige uden for hotellet). Royal Park Boutique åbnede i øvrigt i juni 2010, så der er tale om et ganske nyt hotel med rigtig fine faciliteter.

   

  Du kan rejse fra både København og Billund fra januar til marts. Priserne fra begge lufthavne ligger på et nogenlunde ens prisniveau – typisk mellem ca. 1.000 kr. og 1.600 kr. pr. person for 3 eller 4 nætter. Hvis du scroller lidt ned inde på tilbudssiden, finder du en samlet oversigt, så du nemt kan danne dig et overblik over alle datoerne.

   

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Direkte fly fra København eller Billund til Budapest t/r
  • Et stk. håndbagage (lille taske i målene 40x20x25) pr. person
  • 4 eller 5 dage (inkl. transporttid) i standard-værelse
  • Ophold på det 4-stjernede Royal Park Boutique Hotel
  • Daglig morgenmad på hotellet
  • Gratis Wi-Fi

   

  OBS: Der skal betales en obligatorisk turistskat på hotellet. Beløbet svarer ca. til et par euro pr. person pr. nat.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra hotellet

  Når du tager til Budapest, kan jeg varmt anbefale, at du køber et Budapest Card, når du ankommer. Det findes i forskellige udgaver (24 timer, 48 timer, 72 timer, 96 timer m.fl.), så det burde være muligt at finde et, der passer til din rejselængde. Et 48-timers Budapest Card koster f.eks. kun 33 euro (ca. 246 kr.), og så kan du frit bruge byens (gode) offentlige transport. Herudover giver kortet dig desuden gratis adgang til flere af byens museer og mange andre fordele. Så det er virkelig pengene værd! Hvis du sagtens kan undvære kortets mange fordele men blot har brug for et transportkort, kan du i stedet købe et Budapest Travel Card. Et 72-timers travel card koster kun 4.150 ungarske forint (ca. 93 kr.), og så har du ubegrænset transport i Budapest i 72 timer. Begge kort kan købes i lufthavnen.

   

  Fra lufthavnen kan du tage den blå bus 100E til Deák Ferenc tér-stationen, hvor du kan skifte til den gule metrolinje M1 til Oktogon-stationen. En billet koster kun 900 HUF (ca. 20 kr.), og du kan læse mere om transporten på Budapest Lufthavns hjemmeside bud.hu.

   

   

  Royal Park Boutique Hotel

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her