• 08 jan 2019

  Storbyferie til Budapest: 2-4 nætter på et 4* hotel fra kun 998 kr. inkl. morgenmad og fly

  Drømmer du om en lækker storbyferie og vil du gerne have en samlet pakke med både hotel og fly ved et klik, så kan du roligt læse videre .. I dag har jeg fundet et godt tilbud til dejlige Budapest! Her er der både plads til afslapning og wellness ved en af de mange termiske kilder, shopping og sightseeing, hyggelige grønne områder og sidst men ikke mindst, er der bare så mange gode restauranter og skønne cafeer, hvor stemningen er helt i top med god musik, lyskæder og kolde drinks. Og med dette tilbud, booker du som sagt både fly og fly på samme tid, så du ikke skal tænke på så meget andet end alle de spændende ting du skal opleve i Budapest.

  Smuttur til Budapest
  januar - april
  fra998 kr.
  Billund og København
  Budapest
  Nyd skønne Budapest
  inkl. 4* hotel og fly
  fra 998 kr.

  Pakkerejse til Budapest

  I dag har jeg fundet et godt tilbud til Budapest. Det er en pakkeløsning, hvor man får 2-4 nætter på det dejlige 4* Leonardo Hotel Budapest (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har en skøn placering, tæt på både metro og sporvogn, der på 5-10 minutter tager dig til centrum af Budapest. På hotellet findes der både fitnesscenter, restaurant og så er der den hyggeligste Hummus Bar & Bistro, hvor du kan nyde et virkelig billigt og godt måltid mad. Værelserne er lyse og her er alt, hvad du har brug for på en storbyferie og hver morgen kan du nyde en lækker morgenmadsbuffet, så du er tanket op til sightseeing og shopping.

   

  Du kan rejse fra enten Billund eller København fra januar – april. Fra Billund er du afsted enten 2 eller 4 nætter og her ligger priserne fra 998-2.448 kr., dog med de fleste priser omkring 998-1.900 kr. Fra København er du enten afsted 3 eller 4 nætter og her finder du tilbuddene fra 1.288-2.168 kr., hvor langt de fleste priser ligger mellem 1.300-1.600 kr. – du kan også vælge at rejse henover noget af påskeferien (d. 19.04. – 23.04.) til 2.968 kr. På Take Offers side finder du en samlet oversigt, så du nemt kan danne dig et overblik over alle datoerne.

   

  Transport til/fra hotellet

  Der er godt nok hotel og fly inkluderet i denne pakkerejse, men transport mellem lufthavn og hotel skal du selv stå for – og bare rolig, det er heldigvis ret lige til. Du kan tage en bus (100E) fra lufthavnen til ”Kálvin tér M” og derfra har du omkring 15 minutters gang til hotellet. Turen (med gåtur) tager 50 minutter. Hvis du gerne vil helt til døren med det samme, så kan du også tage en taxa – der er 19 km mellem lufthavnen og hotellet.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her