• 26 May 2023

  Wellness i Budapest: 3 nætter på et skønt 4* spahotel fra kun 1.751 kr. p.p. inkl. fly og spa-adgang

  Nu skal du høre, hvorfor jeg er så kæmpe fan af Budapest – og hvorfor du også burde være det. Mit allerbedste argument kommer i form af en lækker, lille wellnessrejse til Ungarns magiske hovedstad. Du får tre nætter i en europæisk hovedstad, der er rig på historie, kultur og arkitektur, og du bor på et anmelderrost hotel med et stort spaområde. Og prisen? Den er lav – ligesom alt andet i Budapest! Derfor er jeg fan af smukke Budapest. Og jeg vil næsten garantere, at du også kommer til at elske denne fantastiske by. Men tag endelig afsted og se for dig selv! 🏙🇭🇺

  Wellnessophold i Budapest
  Hele året
  fra1.751 kr.
  København og Billund
  Budapest
  Hotel i Budapest
  f.eks. det 4* The Aquincum Hotel Budapest
  1.225 kr.
  Totalprisen for 2 personer (3 nætter)
  Billige fly til Budapest
  526 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Hotel
  1.225 kr.
  Fly
  526 kr.
  Total (pr.person)
  1.751 kr.

  Wellnesshotel i Budapest

  Lidt luksus har aldrig skadet nogen.

   

  Derfor har jeg denne gang fundet det luksuriøse The Aquincum Hotel Budapest (4 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Hotellet har før været anført som et femstjernet hotel (og vandt prisen som Budapests bedste femstjernede hotel i 2016), men er i dag “kun” firstjernet. Uanset hvad får du et kvalitetshotel – især til prisen.

   

  The Aquincum Hotel Budapest ligger smukt placeret lige ved Europas næstlængste flod, Donau, der skærer midt igennem Budapest. Der er gratis wi-fi, hvilket naturligvis altid er en bonus.

   

  Men nok om beliggenhed og wi-fi. For den egentlige grund til, at jeg har valgt dette hotel er, at du får et hele 1.660 m2 stort spaområde, hvor du kan slappe fuldstændig af! Vi snakker indendørs pool, to thermal-pools, spabad, forskellige saunaer og dampbad. Du har fri adgang til spaområdet, og spabehandlinger kan bookes mod et gebyr.

   

  Et topersoners ophold fra lørdag den 12. august til tirsdag den 15. august koster i alt 2.330 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.225 kr. pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Budapest, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Budapest

  Budapest

  Budapest

  Budapest

   

  Billige fly til Budapest

  Nærmest året rundt kan du finde billige flybilletter med Ryanair til Budapest. Og det er både fra Billund og København. Priserne ligger generelt mellem ca. 600 og 1.200 kr. fra begge lufthavne.

   

  Fra København kan du finde direkte afgange alle ugens dage. Som regel er Ryanair billigst, men du kan også nogle gange flyve billigt med f.eks. Norwegian.

   

  Fra Billund vil det også klart være billigst at flyve med Ryanair. Der er afgange alle ugens dage i undtagen  mandage, fredage og søndage.

   

  I dette eksempel har jeg fundet fly fra Billund lørdag den 12. august til tirsdag den 15. august. På disse datoer koster flybilletter kun 526 kr. pr. person.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  • Direkte afgange alle dage

   

   

  Fra Billund

  • Tirsdage, onsdage, torsdage og lørdage

   

   

  Billeder af Budapest

  Heltepladsen

  Budapest

   

  Fiskerbastionen

  Budapest

   

  Parlamentet

  Budapest

   

  Oplevelser

  Budapest er en by, der har meget at byde på. Og hvis du på forhånd gerne vil booke billetter til diverse seværdigheder eller udflugter, kan du gøre det på getyourguide.dk.

  Hvis du gerne vil læse mere om Ungarns hovedstad, kan du også kigge forbi min guide til Budapest.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen + rejsetips

  Der kører busser fra lufthavnen direkte til centrum. F.eks. kan du tage bus 100E. Turen tager kun ca. 30 minutter og koster omkring 30 kr.

   

  Jeg anbefaler, at du køber et Budapest Card, når du ankommer. Prisen på et Budapest Card varierer alt efter hvor mange timer du ønsker at bruge det. Et Budapest Card, der varer i 48 timer, koster 43 euro (ca. 320 kr.), og så kan du bruge byens (gode) offentlige transportmuligheder i 48 timer. Herudover giver det dig desuden gratis adgang til mange af byens museer og mange andre fordele. Det er virkelig pengene værd!

   

  Alternativt kan du også tage en taxi ind til byen. Denne løsning er lidt hurtigere end bussen og kommer til at koste omkring 150 – 200 kr. (75 – 100 kr. pr. person).

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  21 kommentarer til Wellness i Budapest: 3 nætter på et skønt 4* spahotel fra kun 1.751 kr. p.p. inkl. fly og spa-adgang

  se fly se hotel
  Webview: false