22 sep 2017

5* spa-luksus i Budapest: 2 nætter på et lækkert 5* spa-hotel til kun 795 kr. inkl. fly

Vil du gerne vide, hvorfor jeg simpelthen elsker Budapest (og hvorfor du også burde)? Så får du her mit allerbedste argument. Det kommer i form af denne lækre, lille rejse, jeg har fundet til Ungarns magiske hovedstad. Du får to hele dage i en Europæisk hovedstad rig på historie, kultur, og arkitektur, og du bor på et 5* hotel med kæmpe spa-område. Og prisen? Ja, den er stadig uhørt lav! Det er derfor, jeg elsker skønne, billige Budapest. Og derfor du også burde elske den. Men tag afsted og se for dig selv!

5* luksus i Budapest
november - januar
795 kr.
København og Billund
Budapest
Hotel i Budapest
f.eks. det 5* The Aquincum Hotel
597 kr.
OBS! Sørg for at vælge et deluxe-værelse for at få gratis adgang til spa-området
Billige fly til Budapest
inkl. 10 kg håndbagage
198 kr.
Hotel
597 kr.
Fly
198 kr.
Total (pr.person)
795 kr.

Hotel

 trivago.dk har jeg fundet det luksuriøse og yderst imponerende 5* The Aquincum Hotel Budapest (4 ud af 5 på TripAdvisor). Denne 5* herlighed af et hotel ligger smukt placeret lige ved Europas næstlængste flod, Donau, der skærer midt igennem Budapest. Og så er der gratis wifi, hvilket naturligvis altid er en bonus. Men nok om beliggenhed og wifi. For den egentlige grund til, at jeg har valgt dette hotel er, at du får hele 1.660 m2 spa-område, hvor du kan slappe fuldstændig af! Vi snakker indendørs pool, 2 thermal-pools, spabad, forskellige saunaer og dampbad! Hvad siger du så?! For at få adgang til spa-området, skal du sørge for at bestille et deluxe-værelse – så vær endelig opmærksom på det!

Der findes forskellige type værelser på dette hotel. De billigste er standard værelser, som koster omkring 450 kr. pr. nat – her er der dog ikke spa-adgang inkluderet i prisen, som koster omkring 120 kr. oveni, hver gang du benytter dig af spa'et. Hvis du vælger et deluxe-værelse er spa-adgangen under hele opholdet inkluderet i prisen. 2 nætter er 1.194 kr. – ved en rejse for 2 bliver prisen således 597 kr. pr. person. Så det kan ikke rigtig betale sig, at vælge et standard værelse.

Der findes supermange andre skønne hoteller i Budapest – du kan se det store udvalg her, så du kan danne dig et overblik og herefter finde det perfekte hotel for dig. Hvis du er interesseret i enkeltværelser, så kan du se dem her.

 

Fly 

momondo.dk har jeg fundet seriøst billige billetter til Budapest! Det er primært fra København, men du kan også finde fornuftige priser fra Billund. Det findes billige billetter fra 198 kr. og op til 566 kr. fra november til januar. F.eks. har jeg fundet en billig afgang fra København d. 12.12. – 14.12. til kun 198 kr. inkl. 10 kg håndbagage hos Ryanair. Fra København er det primært tirsdag til torsdag-ture, mens Billund primært er lørdag til tirsdag-ture.

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 12.14. – 14.12. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

 • 07.11. – 09.11.
 • 14.11. – 16.11.
 • 21.11. – 23.11.
 • 26.11. – 28.11.
 • 28.11. – 30.11.
 • 05.12. – 14.12.
 • og flere

 

Fra Billund

 • 11.11. – 14.11.
 • 25.11. – 28.11.
 • 09.12. – 12.12.
 • 13.01. – 16.01.
 • 20.01. – 23.01.
 • og flere

 

Rejsetip

Vil du gerne gå all in på luksus-temaet, så kan du i Budapest faktisk finde masser af billige og lækre spisesteder – også på Michelin-niveau! Du kan f.eks. besøge restauranten Onyx eller Cortes, der begge serverer mad i absolut verdensklasse. Og det bedste er, at de også har forholdsvis lave priser. På Cortes kan du f.eks. få en 4-retters aftenmenu til 26.500 ungarske forints (ca. 644 kr.) eller de 4 retter med en tilhørende vinmenu til 40.500 ungarske forints (ca. 984 kr.). Eller prøv en 3-retters frokostmenu på Onyx til 17.900 (ca. 435 kr.) eller måske deres 6-retters aftenmenu til 29.900 ungarske forints (ca. 726 kr.).

Husk at bestille bord på enten costes.hu eller onyxrestaurant.hu.

 

Transport til/fra lufthavnen

Budapests Lufthavn skriver på deres hjemmeside, at der den 7. juli blev indført en ny busrute (100E), der forbinder lufthavnen med det centrale Budapest (Deak Ferenc ter). Turen tager kun ca. 30 minutter og koster omkring 22 kr. Skal du til The Aquincum Hotel kan du tage 100E-bussen til Kalvin Ter M, hvorfra du kan komme videre med buslinje 9 til Kiscelli Utca. Herfra har du 650 meter til hotellet. Turen her tager lidt over 1 time og koster ca. 30 kr.


Hotel-indtryk

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 kommentarer til 5* spa-luksus i Budapest: 2 nætter på et lækkert 5* spa-hotel til kun 795 kr. inkl. fly

 1. Charlotte says:

  Hej – i skriver i overskriften at der er tale om fire dage, men i de datoer i har oplyst under fly er der kun tale om tre dage. Er det en fejl?

  MVH

  • Rejsespejder_AP says:

   Hej Charlotte,
   Tusind tak for din besked – jeg kan godt se, hvad du mener – det tilbud jeg har lagt op er for 3 nætter 🙂

 2. Mette says:

  Hej Rejsespejder,
  Jeg kan ikke se, hvor de 1.194kr. er inklusiv spa ophold. Så vidt jeg kan læse mig frem til, koster det omkring 1600kr. for 2 overnatninger med spa ophold fra d. 12/12-14/12. Ser jeg forkert?

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Mette 🙂

   Jeg beklager mit sene svar – håber at det går.

   På screenshotet her kan du se, at deluxe-værelser inkluderer gratis adgang til spa’en (http://ibb.co/kuY3dk).

   Tilbuddet er sammensat som du kan se i artiklen:

   Rejseeksemplet tager udgangspunkt i datoerne 12.12. – 14.12., men giver bud på andre billige rejsedatoer.

   Hotellet er Aquincum Budapest, og man flyver med Ryanair. 🙂

 3. Mette says:

  Hej
  Hvordan er tilbudet sammensat? Hvilket hotel? Hvilken flyafgang? Dato?
  Hilsen Mette

 4. John Andresen says:

  Hej Mette
  Kan du lave mig et tilbud,når jeg går ind for at booke bliver det meget dyrer end jeres tilbud.
  Jeg skal bruge 2 dobbeltværelser til 4 voksne med flybilletter fra Billund d.20/1-2018
  Mvh
  John

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej John 🙂

   Rejsespejder er sådan set ikke et rejseselskab, men derimod en rejsetilbuds- og inspirationsblog. Når jeg skriver en artikel om Budapest, er det derfor ikke en rejse, jeg selv udbyder. Det er en billig rejse, jeg har fundet, som jeg synes var så billig, at den var værd at skrive om. 🙂

   Det lyder som om prisen er steget lidt – det sker automatisk, alt efter hvor få eller mange bookinger flyselskaberne og hotellerne får. Den slags sker, og der er ikke så meget, man kan gøre ved det. Du kan evt. prøve med nogle af de andre billige datoer eller et andet hotel, hvis du synes, at prisen er blevet for høj. 🙂

se fly se hotel