06 aug 2018

5* spa-luksus i Budapest: 2 nætter på et lækkert 5* spahotel til kun 829 kr. inkl. fly

Vil du gerne vide, hvorfor jeg simpelthen elsker Budapest (og hvorfor du også burde)? Så får du her mit allerbedste argument. Det kommer i form af denne lækre, lille wellnessrejse, jeg har fundet til Ungarns magiske hovedstad. Du får to hele dage i en europæisk hovedstad rig på historie, kultur og arkitektur, og du bor på et 5* hotel med kæmpe spa-område. Og prisen? Ja, den er stadig uhørt lav! Det er derfor, jeg elsker skønne, billige Budapest. Og derfor du også burde elske den. Men tag afsted og se for dig selv!

5* luksus i Budapest
september - januar
829 kr.
København og Billund
Budapest
Hotel i Budapest
f.eks. det 5* The Aquincum Hotel Budapest
687 kr.
OBS! Sørg for at vælge et deluxe-værelse - så er spa-adgang nemlig inkluderet i prisen 😉
Billige fly til Budapest
inkl. 10 kg håndbagage
142 kr.
Fra København
Fra Billund
Hotel
687 kr.
Fly
142 kr.
Total (pr.person)
829 kr.

Wellnesshotel i Budapest

 trivago.dk har jeg fundet det luksuriøse og yderst imponerende 5* The Aquincum Hotel Budapest (4 ud af 5 på TripAdvisor). Selvom Trivago kalder det er 4* hotel, er The Aquincum et 5* hotel. Både Expedia og TripAdvisor anfører det som et 5* hotel. Nårh ja, og så vandt hotellet prisen som Budapests bedste 5* hotel i 2016.

 

Denne 5* herlighed af et hotel ligger smukt placeret lige ved Europas næstlængste flod, Donau, der skærer midt igennem Budapest. Der gratis wifi, hvilket naturligvis altid er en bonus. Men nok om beliggenhed og wifi. For den egentlige grund til, at jeg har valgt dette hotel er, at du får et hele 1.660 m2 stort spa-område, hvor du kan slappe fuldstændig af! Vi snakker indendørs pool, 2 thermal-pools, spabad, forskellige saunaer og dampbad! Hvad siger du så?!

 

OBS! For at få adgang til spa-området, skal du sørge for at bestille et deluxe-værelse – så vær endelig opmærksom på det!

 

Prisen for et deluxe-værelse i 2 nætter er 1.373 kr. – ved en rejse for 2 bliver prisen således kun 687 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Budapest, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

 

 

Billige fly til Budapest

momondo.dk har jeg fundet superbillige flybilletter til Budapest fra september til januar! Det er primært fra København, men du kan også finde rigtig fornuftige priser fra Billund. Fra København koster billetter helt ned til under 150 kr., mens du fra Billund kan finde fly til ca. 300 kr.

 

Jeg har f.eks. fundet en billig afgang fra København d. 02.10. – 04.10. til kun 142 kr. inkl. 10 kg håndbagage hos Ryanair. Fra København er der afgange alle ugens dage til og med oktober (og herefter alle ugens dage undtagen onsdag og lørdag). Fra Billund er der afgange alle tirsdage, torsdage og lørdage.

 

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 02.10. – 04.10. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

 

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

 • 18.09. – 20.09.
 • 215.09. – 27.09.
 • 02.10. – 04.10.
 • 09.10. – 11.10.
 • 30.10. – 01.11.
 • 13.11. – 15.11.
 • 09.12. – 11.12.
 • 16.12. – 18.12.
 • 04.01. – 07.01.
 • og flere

 

Fra Billund

 • 25.10. – 27.10.
 • 10.11. – 13.11.
 • 17.11. – 20.11.
 • 24.11. – 27.11.
 • 06.12. – 08.12.
 • 12.01. – 15.01.
 • og flere

 

 

Rejsetip

Vil du gerne gå all in på luksus-temaet, så kan du i Budapest faktisk finde masser af billige og lækre spisesteder – også på Michelin-niveau! Du kan f.eks. besøge restauranten Onyx eller Cortes, der begge serverer mad i absolut verdensklasse. Og det bedste er, at de også har forholdsvis lave priser!

 

Husk at bestille bord på enten costes.hu eller onyxrestaurant.hu.

 

 

Transport til/fra lufthavnen

Der kører busser fra lufthavnen og ind til byen. F.eks. kan du tage Bus 100E ind til centrum. Turen tager kun ca. 30 minutter og koster omkring 22 kr. Hvis du ankommer fra København, lander du dog ret sent. Så i stedet for at tage den “normale” lufthavnsbus, skal du tage bus nr. 900, som kører direkte til byens centrum uden at stoppe. Jeg anbefaler, at du køber et Budapest Card, når du ankommer. Sådan et koster kun 7.500 HUF (ca. 175 kr.), og så kan du bruge byens (gode) offentlige transportmuligheder i 48 timer. Herudover giver det dig desuden gratis adgang til mange af byens museer og mange andre fordele. Det er virkelig pengene værd!

 

Alternativt kan du også tage taxien ind til byen. Turen tager ca. 35 minutter og kommer til at koste dig omkring 200 kr. (100 kr. pr. person).

 

 

Hotel-indtryk

 

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 kommentarer til 5* spa-luksus i Budapest: 2 nætter på et lækkert 5* spahotel til kun 829 kr. inkl. fly

 1. Charlotte says:

  Hej – i skriver i overskriften at der er tale om fire dage, men i de datoer i har oplyst under fly er der kun tale om tre dage. Er det en fejl?

  MVH

  • Rejsespejder_AP says:

   Hej Charlotte,
   Tusind tak for din besked – jeg kan godt se, hvad du mener – det tilbud jeg har lagt op er for 3 nætter 🙂

 2. Mette says:

  Hej Rejsespejder,
  Jeg kan ikke se, hvor de 1.194kr. er inklusiv spa ophold. Så vidt jeg kan læse mig frem til, koster det omkring 1600kr. for 2 overnatninger med spa ophold fra d. 12/12-14/12. Ser jeg forkert?

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Mette 🙂

   Jeg beklager mit sene svar – håber at det går.

   På screenshotet her kan du se, at deluxe-værelser inkluderer gratis adgang til spa’en (http://ibb.co/kuY3dk).

   Tilbuddet er sammensat som du kan se i artiklen:

   Rejseeksemplet tager udgangspunkt i datoerne 12.12. – 14.12., men giver bud på andre billige rejsedatoer.

   Hotellet er Aquincum Budapest, og man flyver med Ryanair. 🙂

 3. Mette says:

  Hej
  Hvordan er tilbudet sammensat? Hvilket hotel? Hvilken flyafgang? Dato?
  Hilsen Mette

 4. John Andresen says:

  Hej Mette
  Kan du lave mig et tilbud,når jeg går ind for at booke bliver det meget dyrer end jeres tilbud.
  Jeg skal bruge 2 dobbeltværelser til 4 voksne med flybilletter fra Billund d.20/1-2018
  Mvh
  John

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej John 🙂

   Rejsespejder er sådan set ikke et rejseselskab, men derimod en rejsetilbuds- og inspirationsblog. Når jeg skriver en artikel om Budapest, er det derfor ikke en rejse, jeg selv udbyder. Det er en billig rejse, jeg har fundet, som jeg synes var så billig, at den var værd at skrive om. 🙂

   Det lyder som om prisen er steget lidt – det sker automatisk, alt efter hvor få eller mange bookinger flyselskaberne og hotellerne får. Den slags sker, og der er ikke så meget, man kan gøre ved det. Du kan evt. prøve med nogle af de andre billige datoer eller et andet hotel, hvis du synes, at prisen er blevet for høj. 🙂

se fly se hotel