Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.551 kr.
Spaophold i Budapest
Korte rejser

Spaophold i Budapest

3 nætter på et skønt 4* spahotel inkl. fly og spa-adgang

Korte rejser |

Spaophold i Budapest

Nu skal du høre, hvorfor jeg er så kæmpe fan af Budapest – og hvorfor du også burde være det. ✨ Mit allerbedste argument kommer i form af en lækker, lille wellnessrejse til Ungarns magiske hovedstad. Du får tre nætter i en europæisk hovedstad, der er rig på historie, kultur og arkitektur, og du bor på et anmelderrost hotel med et stort spaområde. Og prisen? Den er lav – ligesom alt andet i Budapest! Derfor er jeg fan af smukke Budapest. Og jeg vil næsten garantere, at du også kommer til at elske denne fantastiske by. Men tag endelig afsted og se for dig selv! ✈️

Wellnessophold i Budapest

Hele året

fra

1.551 kr.

✈️ fra København og Billund

🛀 Forkæl dig selv med en lækker wellnessrejse

Gør dig rig på oplevelser i Ungarns magiske hovedstad

Hotel i Budapest

1.130 kr.

Billige fly til Budapest

421 kr.

Hotel

1.130 kr.

Fly

421 kr.

Total (pr. person):

1.551 kr.Wellness i Budapest – hotel

Lidt luksus har aldrig skadet nogen. Og da slet ikke dig 😉

Derfor har jeg denne gang fundet et af mine go-to hoteller i Budapest – det luksuriøse The Aquincum Hotel Budapest (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet har før været anført som et femstjernet hotel (og vandt prisen som Budapests bedste femstjernede hotel i 2016), men er i dag “kun” firstjernet.

The Aquincum Hotel Budapest ligger smukt placeret lige ved Europas næstlængste flod, Donau, der skærer midt igennem Budapest.

Men nok om beliggenhed. For den egentlige grund til, at jeg har valgt dette hotel er, at du får et hele 1.660 m2 stort spaområde, hvor du kan slappe fuldstændig af! Vi snakker indendørs pool, to thermal-pools, spabad, forskellige saunaer og dampbad. Du har fri adgang til spaområdet, og spabehandlinger kan bookes mod et gebyr.

Hotellet er ikke supermoderne og har nogle år på bagen, men du skal nok få et godt ophold der.

Især til prisen. Et topersoners ophold fra lørdag den 13. april til tirsdag den 16. april koster i alt 2.259 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 1.130 kr. pr. person. 🛀🧼

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Budapest, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.


Wellness i Budapest, The Aquincum Hotel Budapest

Wellness i Budapest, The Aquincum Hotel Budapest

Wellness i Budapest, The Aquincum Hotel Budapest


Wellness i Budapest – fly

✈️ Før din weekendrejse for alvor kan begynde, skal du lige have booket et par returbilletter til den ungarske hovedstad.

Budapest er heldigvis ofte et billigt rejsemål – både fra København og Billund.

Fra København kan du vælge mellem flere forskellige flyselskaber, og typisk vil lavprisselskaber som Ryanair, Norwegian og Wizz Air tilbyde de billigste afgange.

Fra Billund flyver Ryanair. De er p.t. det eneste flyselskab, der betjener den direkte rute til den ungarske hovedstad.

Fra begge lufthavne ligger prisniveauet for de billigste returbilletter uden for højsæsonen typisk et sted mellem ca. 400 og 900 kr.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet en afgang fra København fra lørdag den 13. april til tirsdag den 16. april. På disse datoer koster flybilletter kun 421 kr. per person.

Hos de fleste lavprisflyselskaber må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, vil det som regel være billigst at tilkøbe direkte gennem flyselskabet.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

Direkte afgange alle ugens dage

 • 02.03. – 06.03.
 • 05.04. – 09.04.
 • 06.04. – 09.04.
 • 13.04. – 16.04.
 • 12.05. – 15.05.
 • 25.05. – 28.05.
 • 25.05. – 29.05.
 • 30.05. – 04.06.
 • 30.05. – 05.06.
 • 01.06. – 04.06.
 • 07.06. – 10.06.
 • Og flere

Fra Billund

 • Januar – februar: Mandage og lørdage
 • Marts: Mandage, fredage og lørdage
 • April – maj: Mandage, tirsdage, onsdage, fredage og søndage
 • Juni – oktober: Onsdage, fredage og søndage


Wellness i Budapest – transport til/fra lufthavnen

🚌 Transporten ind til centrum er supernem. Lige uden for lufthavnen kan du nemlig hoppe på den blå ekspresbus 100E.

Denne busrute er i service døgnet rundt og stopper tre forskellige steder inde i Budapest (Kálvin tér, Astoria og Deák Ferenc tér).

Turen tager ca. en halv time, og du kan betale med et kontaktløst betalingskort. Prisen er 2.200 ungarske forint. Det lyder måske voldsomt, men det svarer kun til ca. 45 danske kroner.

Du kan evt. også overveje at købe et Budapest Card, der giver dig ubegrænset adgang til byens offentlige transport og gratis entré til forskellige oplevelser.Billeder af Budapest

Heltepladsen

Budapest

Fiskerbastionen

Budapest

Parlamentet

Budapest

Oplevelser

Budapest er en by, der har meget at byde på. Og hvis du på forhånd gerne vil booke billetter til diverse seværdigheder eller udflugter, kan du gøre det på getyourguide.dk.


Hvis du gerne vil læse mere om Ungarns hovedstad, kan du også kigge forbi min guide til Budapest.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Spaophold i BudapestSpaophold i Budapest

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar