• 28 sep 2019

  2-i-1-storbyferie: 3 dage i Wien og Budapest med 4* hoteller og fly fra kun 591 kr.

  Engang udgjorde Østrig-Ungarn det såkaldte dobbeltmonarki i Europa. Uden at dykke så meget dybere i centraleuropæisk historie (tag det roligt!) synes jeg dog, at de to landes fælles fortid passer perfekt til den minirundrejse, jeg har sammensat i dag. Den tager dig nemlig på en fantastisk billig og spændende 2-i-1-storbytur, hvor du kommer forbi to af Europas smukkeste hovedstader, Wien og Budapest! I sig selv er både Wien og Budapest oplagte rejsemål – men de kan også nemt slås sammen. Se bare her!

  3 dage, 2 storbyer, 1 billig rejse
  november - marts
  fra591 kr.
  København og Billund
  Wien og Budapest
  Billige fly til Wien
  75 kr.
  Fra København til Wien
  Fra Billund til Wien
  Hotel i Wien
  f.eks. det 4* Hotel Simms
  244 kr.
  Hotel i Budapest
  f.eks. det 4* Royal Park Boutique Hotel
  177 kr.
  Billige fly til Danmark
  95 kr.
  Fra Budapest til København
  Fra Budapest til Billund
  Hotel
  421 kr.
  Fly
  170 kr.
  Total (pr.person)
  591 kr.

  Billige fly

  Good news: det er billigt at flyve til/fra Wien fra både København og Billund, OG det er billigt at flyve til/fra Budapest fra både København og Billund. Kort sagt kan både sjællændere og jyder arrangere denne rundrejse til billige penge. Og man kan faktisk selv bestemme, hvilken by man vil starte eller slutte med. Det kan evt. være en god idé at tjekke hvilken kombination, der giver de bedste flytider.

   

  I mit eksempel har jeg f.eks. taget udgangspunkt i København Lufthavn. Her kan du f.eks. få lækre flytider, hvis du flyver fra København til Wien onsdag den 27. november og flyver retur til København fra Budapest fredag den 29. november. Enkeltbilletterne på disse datoer koster kun hhv. 75 kr. og 95 kr. hos Ryanair. Fedt!

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75  kr. ekstra pr. vej (hvis du booker direkte gennem Ryanair).

   

  Herunder har du nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra CPH

  • 06.11. – 08.11.
  • 13.11. – 15.11.
  • 20.11. – 22.11.
  • 27.11. – 29.11.
  • Og flere

   

  Fra BLL

  • 04.11. – 07.11.
  • 11.11. – 14.11.
  • 18.11. – 21.11.
  • 25.11. – 28.11.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller

  Wien

  Første stop på rejsen er Wien. Her har jeg fundet det anmelderroste 4* Hotel Simm’s. Her får du et flot og moderne designhotel, der tilmed ligger lige ved siden af ​​metrostationen på Zippererstraße. Herfra går metrolinje U3 direkte ind til centrum, så beliggenheden er supergod. Udover en lækker beliggenhed med glimrende transportforbindelser byder Hotel Simm’s også på døgnåben reception, en fin morgenmadsbuffet og lydisolerede værelser med wi-fi.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et ophold fra onsdag den 27. til torsdag den 28. november til 488 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 244 kr. pr. person.

   

  Budapest

  Næste stop på turen er Budapest. Her har jeg fundet det lækre 4* Royal Park Boutique. Hotellet har en fremragende beliggenhed midt i Budapest. Andrassy-boulevarden ligger kun 10 minutters gang fra hotellet, og du kan komme til Budapests historiske bykerne på knap 5 minutter med metroen (som holder lige uden for hotellet). Royal Park Boutique åbnede i øvrigt i juni 2010, så der er tale om et ganske nyt hotel med rigtig fine faciliteter.

   

  Fra torsdag den 28. november til fredag den 29. november koster et dobbeltværelse kun 354 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 177 kr. pr. person. Skulle hotellerne være udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Wien eller Budapest, er der heldigvis mange andre gode og billige hoteller at vælge imellem.

   

  Transport mellem Wien og Budapest

  Flixbus opererer en busrute mellem Wien og Budapest. Der er adskillige afgange hver dag, og priserne ligger typisk under 100 kr. F.eks. kan du torsdag den 28. november finde en masse afgang i løbet af hele dagen til kun 69 kr.

  Bus mellem Wien og Budapest
  69 kr.

   

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til 2-i-1-storbyferie: 3 dage i Wien og Budapest med 4* hoteller og fly fra kun 591 kr.

  1. Daniel says:

   Lækker rejse! Kan den findes billigt som en forlænget weekend?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Daniel 🙂

    Tak for roserne 😉

    Det er ikke sikkert, at du kan lave den helt lige så billig, men man har faktisk ret stor frihed til at lege med datoerne. Fx kan du lave rejsen (fra CPH) fra fredag den 22. november til mandag den 25. november (ca. 250 kr. for fly) 😉