Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.404 kr.
Budapest-Wien-bannerbillede-1080x1080
Weekendophold

2-i-1-storbyferie: Wien og Budapest

3 nætter med 4* hoteller i de historiske hovedstæder

Weekendophold |

2-i-1-storbyferie: Wien og Budapest

Engang udgjorde Østrig-Ungarn det såkaldte dobbeltmonarki i Europa. Uden at dykke så meget dybere i centraleuropæisk historie (tag det roligt!) synes jeg dog, at de to landes fælles fortid passer perfekt til den minirundrejse, jeg har sammensat i dag. Den tager dig nemlig på en fantastisk billig og spændende 2-i-1-storbytur, hvor du kommer forbi to af Europas smukkeste hovedstæder, Wien og Budapest! I sig selv er både Wien og Budapest oplagte rejsemål – men de kan også nemt slås sammen.

3 nætter, 2 storbyer, 1 billig rejse

fra

1.404 kr.

✈️ Fra Billund og København

🏰 Udforsk historiske slotte

💃🕺 To europæiske storbyer på én tur

Billige fly til Budapest

113 kr.

Hotel i Budapest

630 kr.

Hotel i Wien

455 kr.

Billige fly hjem til Danmark

97 kr.

Hotel

1.085 kr.

Fly

210 kr.

Andet

109 kr.

Total (pr. person):

1.404 kr.

Billige fly

Good news: det er billigt at flyve til og fra Budapest fra både København og Billund, OG det er billigt at flyve til og fra Wien fra både København og Billund.

Kort sagt kan både sjællændere og jyder arrangere denne rundrejse til billige penge. Og man kan faktisk selv bestemme, hvilken by man vil starte eller slutte med.

Det kan derfor være en god idé at tjekke, hvilken kombination der giver de bedste flytider.

I mit eksempel har jeg f.eks. taget udgangspunkt i Billund Lufthavn. Her kan du f.eks. få lækre flytider, hvis du flyver fra Billund til Budapest onsdag den 19. juni og flyver retur til Billund fra Wien fredag den 22. juni. Enkeltbilletterne på disse datoer koster kun hhv. 113 kr. og 97 kr. hos Ryanair, og flytiderne giver dig fire hele dage. Fedt!

Hos Ryanair må du altid gratis medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du læse hvordan i min miniguide og Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra Billund

  • Budapest: Mandage, onsdage, fredage og søndage
  • Wien: Mandage, onsdage og lørdage

Fra København

  • Budapest: Alle ugens dage
  • Wien: Alle ugens dage

Hotel i Budapest

Første stop på turen er Budapest.

I Budapest har jeg fundet et godt bud på et hotel i form af det trestjernede Central Hotel 21 (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Her får du et budgetvenligt mellemklassehotel med en central beliggenhed i Budapest. Fra hotellet har du nemlig kun små 15 minutter ind til centrum.

Hotellets værelser er ikke ligefrem moderne. Og de brune farver kan der måske være delte meninger om. Men med lydisolering, gratis wi-fi, fladskærms-tv, aircondition og eget badeværelse er der ikke noget at sætte en finger på ift. faciliteterne.

Og prisen er virkelig også knivskarp 🔪

Fra onsdag den 19. juni til fredag den 21. juni kan du booke et topersoners værelse fra i alt 1.259 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen således kun 630 kr. pr. person.

2-i-1-storbyferie: Wien og Budapest

Hotel i Wien

Næste stop på rejsen er Wien. Her har jeg fundet det firstjernede Best Western Plus Amedia Wien (4 ud af 5 på Tripadvisor)

Endnu engang har jeg støvet noget op, der ikke gør alt for ondt i pengepungen, men hvor kvaliteten samtidig er helt i orden 😜

Værelserne er moderne indrettet og indeholder både aircondition, fladskærms-tv og gratis wi-fi.

Beliggenheden er heller ikke noget at kimse ad, da hotellet er placeret midt i det pulserende forretningsdistrikt Landstrasse og lige ved siden af Petrusgasse-sporvognsstop.

Skal du helt ind til centrum, vil jeg dog anbefale dig at gå de 700 meter hen til Kardinal Nagl Platz Metro Station, hvorfra der kun er 4 hurtige stop ind til det absolutte centrum af byen 😍

Jeg har i dette eksempel fundet et ophold fra fredag den 21. til juni den lørdag den 22. juni til 910 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 455 kr. pr. person.

2-i-1-storbyferie: Wien og Budapest

Transport mellem Wien og Budapest

Flixbus opererer en busrute mellem Wien og Budapest. Der er adskillige afgange hver dag, og priserne ligger typisk under 150 kr.

Bus mellem Wien og Budapest

109 kr.

2-i-1-storbyferie: Wien og Budapest

2-i-1-storbyferie: Wien og Budapest

Oplevelser i Budapest og Wien

I Budapest og Wien kan du opleve lidt af hvert. Og hvis du gerne vil gå på opdagelse blandt mulige oplevelser i de europæiske storbyer, så kan du smutte forbi GetYourGuide.

Du skal også altid være velkommen til at smutte forbi min guide til Budapest og min guide til Wien hvis du gerne vil have lidt rejsetips 😜Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

2-i-1-storbyferie: Wien og Budapest2-i-1-storbyferie: Wien og Budapest

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud