Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.263 kr.
Budapest-Ungarn-banner-1080x1080
Storbyferie

Rejse til Budapest – billig storbyferie

3 nætter på centralt 4* hotel inkl. fly

Storbyferie |

Rejse til Budapest – billig storbyferie

Er det ikke snart tid til en weekendtur til en af Europas fabelagtige storbyer? Jo, det er det da! 😍 Og en rejse til Budapest vil helt klart være mit bud. Især hvis du har et budget, der måske ikke tåler de helt store rejseudgifter. Grundopskriften på en budgetvenlig og inspirerende weekendrejse til Budapest indeholder billige flybilletter krydret med et lige så billigt hotel midt i byen. Herudover styrer du selv, om du tilsætter en smule shopping, et par cafébesøg, lidt sightseeing eller noget helt fjerde! 🛍️

Storbyrejse til Budapest

fra

1.263 kr.

✈️ Fra København og Billund

📍 Billigt 4-stjernet hotel med central beliggenhed

🤩 Charmerende hovedstad spækket med seværdigheder

Hotel i Budapest

858 kr.

Fly til Budapest

405 kr.

Hotel

858 kr.

Fly

405 kr.

Total (pr. person):

1.263 kr.

Rejse til Budapest – hotel

Hoteller er der nok af i Budapest. Og generelt er prisniveauet meget lavt. Så ingen klager herfra.

Til denne rejse har jeg fundet et rigtig fint hotel i mellemklassen til en billig pris.

Det drejer sig helt konkret om det firstjernede Marmara Hotel Budapest (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Med adresse i Budapests femte distrikt (Belváros-Lipótváros) tilbyder Marmara Hotel Budapest en førsteklasses beliggenhed i centrum af den ungarske hovedstad!

Fra hotellet har du kun 800 meter til byens fabelagtige parlamentsbygning, og Sankt Stefans Basilika ligger kun en 15-minutters gåtur væk. Samtidig ligger nærmeste metrostation kun 230 meter fra hotellet.

Herudover er hotellet i sig selv et nydeligt og elegant bekendtskab. Værelserne lever op til standarden for et firstjernet hotel, selvom prisen mest af alt hører til i budgetkategorien.

Og nu vi er ved prisen. Den er altså skarp. Jeg tog i dette eksempel udgangspunkt i en rejse fra lørdag den 21. september til tirsdag den 24. september. På disse datoer koster et dobbeltværelse i alt 1.716 kr. Ved en rejse for to bliver prisen derfor kun 858 kr. pr. person.

Hvis hotellet er udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller hvis du gerne selv vil finde et hotel i Budapest, er du mere end velkommen til selv at sondere terrænet.

Du skal også være velkommen til at læse min artikel om de bedste steder at bo i Budapest.

Rejse til Budapest

Rejse til Budapest

Rejse til Budapest

Rejse til Budapest – fly

Udover et lækkert hotel skal du også lige have booket et par returbilletter til den ungarske hovedstad.

Budapest er heldigvis ofte et billigt rejsemål – både fra København og Billund ✈️

Fra Billund er der ikke så meget at rafle om. Her er Ryanair eneste flyselskab, der betjener en direkte rute til Budapest.

Fra København kan du vælge mellem mellem flere forskellige flyselskaber, og typisk vil lavprisselskaber som Ryanair, Norwegian og Wizz Air tilbyde de billigste afgange.

Fra begge lufthavne ligger prisniveauet for de billigste returbilletter uden for højsæsonen typisk et sted mellem ca. 400 og 900 kr.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet en afgang fra København fra lørdag den 21. september til tirsdag den 24. september. På disse datoer koster flybilletter kun 405 kr.

Hos de fleste lavprisflyselskaber må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, vil det som regel være billigst at tilkøbe direkte gennem flyselskabet.

Rejse til Budapest – billige rejsedatoer

Fra Billund

  • Juni – september: Mandage, onsdage, fredage, søndage
  • Oktober: Alle ugens dage undtagen lørdag

Fra København

  • Alle ugens dage

Foretrækker du at have fly og hotel samlet i én booking, kan du også kigge nærmere på pakkerejser til Budapest.

Pakkerejser til Budapest

Rejse til Budapest – oplevelser

Den ungarske hovedstad byder på mange spændende oplevelser. Og hvis du på forhånd gerne vil booke billetter til diverse seværdigheder eller udflugter, kan du gøre det på getyourguide.dk.

Hvis du gerne vil læse mere om Ungarns hovedstad, kan du også kigge forbi min guide til Budapest.

Søger du lidt spaforkælelse, kan du smutte forbi min artikel om en sparejse til Budapest.

Rejse til Budapest – transport til/fra lufthavnen

Transporten til centrum er supernem. Lige uden for lufthavnen kan du nemlig hoppe på den blå ekspresbus 100E 🚌

Denne busrute er i service døgnet rundt og stopper tre forskellige steder inde i Budapest (Kálvin tér, Astoria og Deák Ferenc tér).

Turen tager ca. en halv time, og du kan betale med kontaktløst kort. Prisen er 2.200 ungarske forint. Det lyder måske voldsomt, men det svarer kun til ca. 45 danske kroner.

Du kan evt. også overveje at købe et Budapest Card, der giver dig adgang til byens offentlige transport og gratis entré til forskellige oplevelser 💳

Powered by GetYourGuide

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Budapest - billig storbyferieRejse til Budapest - billig storbyferie

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar