• 02 jul 2020

  Forlænget weekend i Budapest: 3 nætter på et centralt 4* hotel til kun 785 kr. inkl. fly

  En forlænget weekend i Budapest til under 800 kr.? Ja, det lyder måske som en joke – men den er skam god nok! I Budapest er der noget for enhver smag, uanset om du er til sightseeing, kultur med museumsbesøg, imponerende arkitektur, shopping eller lækre madoplevelser – og alt til vanvittig billige penge. Selv hvis du er mere til afslapning og velvære, har byen en masse termiske bade, hvor du virkelig kan slappe af. Så hvis du er klar til en omgang lækker storbyferie, så er det bare med at komme afsted!

  Billig rejse til Budapest
  året rundt
  785 kr.
  Billund og København
  Budapest
  Hotel i Budapest
  f.eks. det 4* Royal Park Boutique Hotel
  475 kr.
  Billige fly til Budapest
  310 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Hotel
  475 kr.
  Fly
  310 kr.
  Total (pr.person)
  785 kr.

  Hotel i Budapest

  Budapest har virkelig mange lækre hoteller – og tit til gode priser. I dag har jeg fundet et 4* hotel i centrum. Danubius Hotel Hungaria City Centre ligger fem minutters gang fra den nærmeste tog- og metrostation Keleti Páladuvar. Herfra kan nemt nå rundt i flotte Budapest, og se hvad de har at byde på! Hotellet byder på værelser med et lidt mere klassisk og rustikt look, og har fået fremragende anmeldelser.

  Det 4-stjernede Danubius Hotel Hungaria City Centre har den perfekte placering til en storbysrejse i Budapest! Med dets venlige personale, og klassiske omgivelser kan man ikke undgå, at få en unik oplevelse ud af det.

  Hotellet har en hyggelig restaurant, hvor de serverer en bred morgenbuffet og internationale retter. Udover dette rummer størstedelen af deres ekstraordinære værelser udsigt over den flotte by.

  Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters ophold henover en weekend fra lørdag den 19. september til tirsdag den 22. september til 949 kr. Dvs. kun 475 kr. pr. person ved en rejse for 2. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund meget stabilt på omkring 450 kr. pr. nat. Skulle hotellet være udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Budapest, er der heldigvis mange andre gode og billige hoteller at vælge imellem!

   

   

  Billige fly til Budapest

  Du kan flyve med Ryanair fra både Billund og København. Fra Billund (afgange på tirsdage og lørdage) er priserne omkring 350 – 425 kr., og fra København (afgange alle dage udtagen onsdag/søndag) er priserne kun en anelse højere.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet en billig afgang fra Billund fra den 19. september til den 22. september til kun 320 kr. Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetterne med prioritet. Dette koster ca. 45-75 kr. ekstra pr. flyvning (når du booker direkte gennem Ryanair).

   

  Her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne). Som udgangspunkt har jeg planlagt turene som forlængede weekender, men man kan sagtens også rejse i ugedagene.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Billund

  • 08.08. – 11.08.
  • 15.08.- 18.08.
  • 22.08. – 25.08.
  • 29.08. – 01.09.
  • 05.09. – 08.09.
  • 12.09. – 15.09.
  • 19.09. – 22.09.
  • 26.09. – 29.09.
  • Og mange flere

   

  Fra København

  • 08.08. – 11.08.
  • 15.08. – 18.08.
  • 22.08. – 25.08.
  • 29.09. – 01.09.
  • 12-09. – 15.09.
  • 26.09. – 29.09.
  • 03.10. – 06.10.
  • 17.10. – 20.10.
  • 24.10. 27.10.
  • Og flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der kører busser fra lufthavnen direkte til centrum. F.eks. kan du tage bus 100E. Turen tager kun ca. 30 minutter og koster omkring 22 kr. Hvis du lander sent, kan du i stedet tage bus nr. 900, som kører direkte til byens centrum uden at stoppe. Jeg anbefaler, at du køber et Budapest Card, når du ankommer. Sådan et koster kun 7.500 HUF (ca. 175 kr.), og så kan du bruge byens (gode) offentlige transportmuligheder i 48 timer. Herudover giver det dig desuden gratis adgang til mange af byens museer og mange andre fordele. Det er virkelig pengene værd!

   

  Alternativt kan du også tage en taxi ind til byen. Denne løsning er lidt hurtigere end bussen og kommer til at koste omkring 200 kr. (100 kr. pr. person).

   

   

  Oplevelser i Budapest

  Vil du gerne have overblikket over, hvad du kan foretage dig i Budapest? Så kig forbi getyourguide.dk.

  Ture og aktiviteter i Budapest

   

  Budapest

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Sinu (@sinhue_boksberger) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af ɢʀᴇɢᴏʀʏ ᴋᴏᴍ • ᴛʀᴀᴠᴇʟᴇʀ (@momentsofgregory) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af We Love Budapest.com (@welovebudapest) den

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Forlænget weekend i Budapest: 3 nætter på et centralt 4* hotel til kun 785 kr. inkl. fly

  1. Michael Basse says:

   Alternativt til budapestcard – hvis man fx er der 7 dage – offentlig transport 7 dages kort, koster ca 120 kr. Også vildt billigt og brugbart

  2. Martin says:

   Fed side.
   Virkelig nogle gode tilbud du finder.
   Jeg skal klart til at ændre måden jeg planlægger ferie på.
   Vil fremover først finde rejsen og så efterfølgende tage fri fra arbejde efter hvornår tilbuddet er der.
   Keep up the good work

  3. Carsten vendelbo Larsen says:

   Mange gode tilbud , hvorfor er alle tilbuddene fra kbh , der må være nogle gode tilbud fra Aalborg og Billund

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Carsten 🙂

    Det er langt fra alle rejser, der er fra København 😉 Jeg gør altid mit bedste for at finde flytilbud fra alle Danmarks lufthavne. Også fra Hamborg og Malmø i nogle tilfælde. Da jeg selv er fra Jylland, ville jeg også ønske, at der var flere afgange herfra. Dog synes jeg faktisk, at jeg har fundet ret mange rejser fra Billund på det sidste. Alene inden for den seneste uge har jeg skrevet om rejser til bl.a. Zanzibar, Manchester/Liverpool, Taiwan/Okinawa, Costa Brava, Milano/Genova og Andorra – alle med afrejse fra Billund 😉

    Men jeg skal nok fortsat holde skarpt øje med endnu flere rejser fra Jylland 😉

  4. Tamas Rakosi says:

   Hej,

   The link does not work. Can you help me please?

  se fly se hotel