• 05 aug 2019

  Forlænget weekend i Budapest: 3 nætter på et centralt 4* hotel til kun 989 kr. inkl. fly

  En forlænget weekend i Budapest til under 1.000 kr.? Ja, det lyder måske som en joke – men den er skam god nok! I Budapest er der noget for enhver smag, uanset om du er til sightseeing, kultur med museumsbesøg, imponerende arkitektur og kirker, shopping eller lækre madoplevelser. Selv hvis du er mere til afslapning og velvære, har byen en masse termiske bade, hvor du virkelig kan slappe af. Så hvis du er klar til en omgang lækker storbyferie, så er det bare med at komme afsted!

  Billig rejse til Budapest
  året rundt
  989 kr.
  Billund og København
  Budapest
  Hotel i Budapest
  f.eks. det 4* Royal Park Boutique Hotel
  701 kr.
  Billige fly til Budapest
  288 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Hotel
  701 kr.
  Fly
  288 kr.
  Total (pr.person)
  989 kr.

  Hotel i Budapest

  Budapest har virkelig mange lækre hoteller – og tit til gode priser. I dag har jeg fundet det lækre 4* Royal Park Boutique Hotel. Det moderne boutiquehotel Royal Park ligger kun 10 minutters gang fra Andrássy út-boulevarden og tog- og metrostationen Keleti. Herfra kan du nemt nå frem til alt, hvad Budapest har at byde på! Royal Park Boutique åbnede i øvrigt i juni 2010, så der er faktisk tale om et ganske nyt hotel med rigtig fine faciliteter.

   

  Det 4-stjernede Royal Park Boutique Hotel er et af Budapests få boutique-hoteller med høj standard og kvalitet. En moderne og elegant atmosfære tager imod gæster fra hele verden!

   

  Hotellet har et hyggeligt cafeteria som hver morgen serverer en omfattende morgenbuffet, og lobbyen har en populær bar. Hotellet tilbyder også roomservice.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters ophold henover en weekend fra lørdag den 26. oktober til tirsdag den 29. oktober til 1.401 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 701 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund meget stabilt på omkring 300 – 480 kr. pr. nat i langt de fleste måneder. Men på nogle datoer er det (af en eller anden grund) markant dyrere. Skulle hotellet være udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Budapest, er der heldigvis mange andre gode og billige hoteller at vælge imellem!

   

   

  Billige fly til Budapest

  Du kan flyve med Ryanair fra både Billund og København. Fra Billund (afgange på tirsdage, torsdage og lørdage) er priserne omkring 250 – 400 kr., og fra København er priserne kun en anelse højere.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet en billig afgang fra Billund fra den 26. oktober til den 29. oktober til kun 288 kr. Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetterne med prioritet. Dette koster ca. 45-75 kr. ekstra pr. flyvning (når du booker direkte gennem Ryanair).

   

  Her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Billund

  • 07.09. – 10.09. – WE
  • 14.09.- 17.09. – WE
  • 19.10. – 22.10. – WE
  • 26.10. – 29.10. – WE
  • 09.11. – 12.11. – WE
  • 16.11. – 19.11. – WE
  • 23.11. – 26.11. – WE
  • Og mange flere

   

  Fra København

  • 07.09. – 10.09. – WE
  • 21.09. – 24.09. – WE
  • 22.09. – 25.09.
  • 05.10. – 08.10. – WE
  • 19.10. – 22.10. – WE
  • 26.10. – 29.10. – WE
  • 01.11. – 04.11. – WE
  • 08.11. – 11.11. – WE
  • Og flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der kører busser fra lufthavnen direkte til centrum. F.eks. kan du tage bus 100E. Turen tager kun ca. 30 minutter og koster omkring 22 kr. Hvis du lander sent, kan du i stedet tage bus nr. 900, som kører direkte til byens centrum uden at stoppe. Jeg anbefaler, at du køber et Budapest Card, når du ankommer. Sådan et koster kun 7.500 HUF (ca. 175 kr.), og så kan du bruge byens (gode) offentlige transportmuligheder i 48 timer. Herudover giver det dig desuden gratis adgang til mange af byens museer og mange andre fordele. Det er virkelig pengene værd!

   

  Alternativt kan du også tage en taxi ind til byen. Denne løsning er lidt hurtigere end bussen og kommer til at koste omkring 200 kr. (100 kr. pr. person).

   

   

  Oplevelser i Budapest

  Vil du gerne have overblikket over, hvad du kan foretage dig i Budapest? Så kig forbi getyourguide.dk.

  Ture og aktiviteter i Budapest

   

  Budapest

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Sinu (@sinhue_boksberger) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af ɢʀᴇɢᴏʀʏ ᴋᴏᴍ • ᴛʀᴀᴠᴇʟᴇʀ (@momentsofgregory) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af We Love Budapest.com (@welovebudapest) den

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Forlænget weekend i Budapest: 3 nætter på et centralt 4* hotel til kun 989 kr. inkl. fly

  1. Michael Basse says:

   Alternativt til budapestcard – hvis man fx er der 7 dage – offentlig transport 7 dages kort, koster ca 120 kr. Også vildt billigt og brugbart

  2. Martin says:

   Fed side.
   Virkelig nogle gode tilbud du finder.
   Jeg skal klart til at ændre måden jeg planlægger ferie på.
   Vil fremover først finde rejsen og så efterfølgende tage fri fra arbejde efter hvornår tilbuddet er der.
   Keep up the good work

  3. Carsten vendelbo Larsen says:

   Mange gode tilbud , hvorfor er alle tilbuddene fra kbh , der må være nogle gode tilbud fra Aalborg og Billund

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Carsten 🙂

    Det er langt fra alle rejser, der er fra København 😉 Jeg gør altid mit bedste for at finde flytilbud fra alle Danmarks lufthavne. Også fra Hamborg og Malmø i nogle tilfælde. Da jeg selv er fra Jylland, ville jeg også ønske, at der var flere afgange herfra. Dog synes jeg faktisk, at jeg har fundet ret mange rejser fra Billund på det sidste. Alene inden for den seneste uge har jeg skrevet om rejser til bl.a. Zanzibar, Manchester/Liverpool, Taiwan/Okinawa, Costa Brava, Milano/Genova og Andorra – alle med afrejse fra Billund 😉

    Men jeg skal nok fortsat holde skarpt øje med endnu flere rejser fra Jylland 😉

  4. Tamas Rakosi says:

   Hej,

   The link does not work. Can you help me please?

  se fly se hotel