23 aug 2018

Storbyferie i Amsterdam: 2 nætter på et lækkert 4* hotel til kun 1.335 kr. inkl. fly

Hvad siger du til en lille storbyferie i Amsterdam? Du kommer til at opleve byen om efteråret, hvor vejret er mildt og de smukke efterårsfarver pryder byen. I Amsterdam kan du både gå på shopping, sightseeing eller være kulturel med museumsbesøg – du kan også besøge de store hovedgader (Damrak/Rokin og Kalverstraat/Nieuwendijk), men hvis du er til lidt mere end mainstream, så gå på opdagelse i de små gader og oplev det ”ægte” Amsterdam med små finurlige butikker, cafeer og barer og gå ombord i f.eks. lækkert hollandsk brygget øl. Så hvis du har brug for en smuttur væk fra den travle hverdag, så kan den hollandske hovedstad varmt anbefales.

Smuttur til Amsterdam
september - december
1.335 kr.
København og Hamborg
Amsterdam
Hotel i Amsterdam
f.eks. 4* XO Couture
715 kr.
Billige fly til Amsterdam
inkl. 10 kg håndbagage
620 kr.
Hotel
715 kr.
Fly
620 kr.
Total (pr.person)
1.335 kr.

Hotel i Amsterdam

Hvis man vil bo i centrum af Amsterdam, så kan det være noget af en dyr affære. Men jeg har i dag fundet det 4* XO Hotels Couture (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Travellers' Choice”). Hotellet har en super beliggenhed, da det både er nemt at komme til fra lufthavnen og så er det super nemt at nå ind til centrum af Amsterdam. 100 meter fra hotellet er der et sporvognsstop, der på lidt over 20 minutter tager dig til bymidten.  Du kommer til at bo moderne og samtlige værelser har smart-TV og Nespresso-maskine.

Et dobbeltværelse i 2 nætter koster 1.430 kr., dvs. 715 kr. pr. person ved en rejse for 2. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Amsterdam, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

 

Fly til Amsterdam

I dag har jeg fundet billige flybilletter til Amsterdam. Du kan rejse fra september – december. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 07.10. – 09.10 til kun 620 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Det er desværre ikke muligt at finde billetter fra Jylland til lignende priser, men alternativt kan du rejse fra Hamborg, hvor der findes billetter fra 600 kr.

 

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 07.10. – 09.10. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde alt afhængig af datoerne).

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 11.09. – 13.09.
 • 19.09. – 21.09.
 • 01.10. – 03.10.
 • 08.10. – 10.10.
 • 21.10. – 23.10.
 • 05.11. – 07.11.
 • 19.11. – 21.11.
 • 03.12. – 05.12.
 • 19.12. – 21.12.
 • Og mange flere

 

Transport fra/til lufthavnen

Fra lufthavnen kan du tage et tog til ”Amsterdam Lelylaan” på 6 minutter, derefter har du 13 minutters gåtur til hotellet. Så i alt en tur på under 20 minutter og det burde koste 45 – 75 kr.

 

Hotel-indtryk

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

4 kommentarer til Storbyferie i Amsterdam: 2 nætter på et lækkert 4* hotel til kun 1.335 kr. inkl. fly

 1. Halvor says:

  Tak for dine tilbud. Generelt er de fine, men jeg kunne ønske mig, at man kunne anvende dem straks eller indenfor en uge. Tilbudet til Amsterdam havde vi taget, hvis rejsen startede indenfor de næste tre dage. Ingen kritik. Kun en opfordring.

  • Rejsespejder_AP says:

   Hej Halvor,
   Tusind tak for rosen og tak for feedback – det sætter jeg stor pris på! Jeg prøver altid at inkludere de rejsedatoer, der er billigst og med bedste flytider osv., så de giver mening for jer rejsende – men du kan tro, at jeg nok skal holde skarpt øje med de datoer, der ligger tættere på! 🙂

 2. Kathrine says:

  Hej rejsespejder,

  Er det muligt at du kan finde en tur til Amsterdam i efterårsferien 2017 der varer mere end 2 dage, hotel og fly inkluderet? Så tæt på centrum som muligt, men ellers er jeg ikke kræsen.

  Kh
  Kathrine

  • Rejsespejder_AP says:

   Hej Kathrine,
   Jeg har faktisk lige kigget på billetter til Amsterdam i efterårsferien og der fandt jeg billetter her – hvis du trykker, at du gerne vil se alle 24 resultater fra KLM, så kan du faktisk finde flybilletter med gode rejsetider. For hoteller, så kan du se en oversigt her – så kan du finde det hotel, der passer bedst til dig 🙂

Comments are closed.

se fly se hotel