Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

“Most Instagrammable Hotel in Europe 2020” fra 2.140 kr.
Banner-9-1080x1080
Storbyferie

Storbyferie i Amsterdam

Weekendtur: 3 dage på “The Most Instagrammable Hotel in Europe” fra kun 2.140 kr. p.p inkl. fly

Storbyferie |

Storbyferie i Amsterdam

Hvad siger du til en lille rejse til Amsterdam? I Amsterdam kan du både fornøje dig med shopping, sightseeing eller være kulturel med museumsbesøg – du kan også besøge de store hovedgader (Damrak/Rokin og Kalverstraat/Nieuwendijk). Hvis ikke du er til de velkendte turiststeder, så gå i stedet på opdagelse i de små gader og oplev det ”ægte” Amsterdam med små finurlige butikker, caféer og barer, og gå ombord i hollandske øl. Amsterdam er fuld af oplevelser 🌷🏙️

Weekendtur til Amsterdam

Hele året

fra

2.140 kr.

✈️ Fra København, Billund og Aalborg

Most Instagrammable Hotel in Europe

🌷 Oplev Amsterdams tulipaner

Hotel i Amsterdam

fra

1.325 kr.

Fly til Amsterdam

815 kr.

Fra Aalborg

Hotel

1.325 kr.

Fly

815 kr.

Total (pr. person):

2.140 kr.

Rejse til Amsterdam – hotel

At tage til Amsterdam kan være noget af en dyr affære på hotelfronten. Men jeg har i dag alligevel fundet et godt bud på et lækkert kvalitetshotel, hvor prisen er til at leve med, og hvor komforten er i top 🤩

Jeg har nemlig fundet et godt tilbud på det anmelderroste nhow Amsterdam Rai (4,5 ud af 5 på Tripadvisor). Hotellet slog dørene op for første gang i januar 2020, så hvis du er til et nyt og centralt hotel – til en god pris – så er dette hotel lige noget for dig!

Dette firstjernede hotel har fået Travellers’ Choice 2023 og gode anmeldelser. Langt de fleste anmeldere er enige om, at serviceniveauet er superhøjt, værelserne er lækre og rengøringen helt i top.

I 2020 vandt hotellet prisen som “Most Instagrammable Hotel in Europe“! Når man ser billeder fra hotellet, er det også ret nemt at se, hvorfor de vil begå sig godt på Instagram. Hotellet er spækket med gode motiver og gemmer på finurlige og farverige detaljer overalt.

Men udseendet er ikke alt 😉

Hotellet ligger i den sydlige del af det centrale Amsterdam. Turen ind til centrum er dog supernem og hurtig, idet metrostationen Amsterdam RAI ligger en kort gåtur væk. Og togene fra denne station kører indtil centralstationen på 16 minutter!

Det sidste, der mangler, er således bare en god pris. Og den synes jeg faktisk heller ikke, man kan klage over.

Jeg har lavet et eksempel ovenfor, hvor jeg tager udgangspunkt i et tonætters weekendophold fra lørdag den 25. maj til mandag den 27. maj. På disse datoer koster et topersoners værelse i alt 2.650 kr. Ved en rejse for to bliver prisen derfor kun 1.325 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i eller omkring Amsterdam, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Hotel nhow Amsterdam Roi, farvet lobby

Hotel nhow Amsterdam Roi, lobby

Hotel nhow Amsterdam Roi, reception

Hotel nhow Amsterdam Roi, hotelværelse

Storbyferie i Amsterdam

Storbyferie i Amsterdam

Storbyferie i Amsterdam

Rejse til Amsterdam – fly

Første skridt på vejen til en weekendtur i Amsterdam er flybilletter. Og her får du overblikket.

✈️ Fra København finder du ofte de billigste billetter (afgange alle ugens dage).

Som regel finder du de billigste afgange hos easyJet, SAS, KLM eller Norwegian. Konkurrerende lavprisselskaber på samme rute er nemlig kun godt for rejsefolket!

I tilbudsboksene ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet en afgang fra København fra lørdag den 25. maj til mandag den 27. maj. På disse datoer koster billetter kun 815 kr. pr. person med gode flytider.

Der er mange forskellige afgange med specielt easyJet og Norwegian. Der er derfor mulighed for at ‘mix ‘n match’ med flybilletterne, så du kan få de bedste flytider.

Det er også muligt at flyve direkte fra Billund og Aalborg. Fra disse lufthavne starter priserne dog fra ca. 1.500-2.000 kr. hos KLM. Til gengæld må du hos KLM medbringe en stor håndbagagekuffert til bagagehylden. Der er afgange alle ugens dage, og priserne ligger meget stabilt.

Hos easyJet, SAS og Norwegian (og stort set alle lavprisflyselskaber) må du som udgangspunkt medbringe en mindre håndbagagetaske, der kan være under sædet. Vil du gerne have ekstra håndbagage til bagagehylden, skal det tilkøbes ved siden af.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • Direkte afgange alle ugens dage
  • 14.05. – 16.05.
  • 19.05. – 21.05.
  • 20.05. – 22.05.
  • 23.05. – 25.05.
  • 04.06. – 06.06.
  • 08.06. – 10.06.
  • 20.06. – 22.06.
  • 21.06. – 23.06.
  • Og flere

Pakkerejser til Amsterdam

Foretrækker du rejser, hvor fly og hotel er samlet i én booking, kan du også finde ganske billige pakkerejser til Amsterdam. Pakkerejser er næsten altid lidt dyrere, end hvis du selv bestiller fly og hotel, men de er til gengæld nemme og ligetil at booke.

Rejser du i foråret, kan du opleve Amsterdam fra sin blomstrende side. I nærheden af Amsterdam, finder du bl.a. en af verdens største blomsterparker, som vil være en oplagt udflugt i foråret. Vil du gerne læse mere om denne blomsterpark, kan du smutte forbi min artikel om en rejse til Keukenhof.

Har du brug for yderligere inspiration til oplevelser i Amsterdam, så smut forbi getyourguide.dk


Rejse til Amsterdam – transport

I Amsterdam kan du betale med OVpay. Det betyder ganske enkelt, at du kan tjekke ind og ud med et kontaktløst betalingskort i busser, sporvogne og metro. Nemmere bliver det ikke!

🚇 Schiphol Lufthavn har en togstation, der ligger lige under terminalbygningen. Der er både rulletrappe og elevator ned til stationen, hvor togene kører ind til Amsterdam Centralstation. Turen fra lufthavn til centrum tager ca. 14-17 minutter. Du kan også tage en af de mange busser, der kører lige uden for lufthavnen.

Du kan også overveje at købe en Amsterdam Travel Ticket. Med sådan en billet kan du frit benytte dig af byens offentlige transport – busser, sporvogne, metro og færger. Billetten findes til en, to eller tre dage. Du kan finde den på getyourguide.dk.

Amsterdam Travel Ticket

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Storbyferie i AmsterdamStorbyferie i Amsterdam

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud