• 07 mar 2020

  UNIKT hotel ved Amsterdam: 2 nætter på et 4* hotel fra kun 1.191 kr. inkl. fly

  Hvad siger du til en lille storbyferie i Amsterdam? I Amsterdam kan du både gå på shopping, sightseeing eller være kulturel med museumsbesøg – du kan også besøge de store hovedgader (Damrak/Rokin og Kalverstraat/Nieuwendijk), men hvis du er til lidt mere end mainstream, så gå på opdagelse i de små gader og oplev det ”ægte” Amsterdam med små finurlige butikker, cafeer og barer og gå ombord i f.eks. lækkert hollandsk brygget øl. Men nok om selve Amsterdam – det helt særlige ved denne tur er nemlig, at hotellet jeg har fundet er en oplevelse i sig selv! Du kommer til at bo i et ægte hurlumhejhus – men læs meget mere om det nedenfor 😉

  Smuttur til Amsterdam
  marts - oktober
  fra1.191 kr.
  København
  Amsterdam
  Hotel ved Amsterdam
  f.eks. det 4* Inntel Hotels Amsterdam Zaandam
  743 kr.
  Billige fly til Amsterdam
  448 kr.
  Hotel
  743 kr.
  Fly
  448 kr.
  Total (pr.person)
  1.191 kr.

  Hotel i Amsterdam

  Der findes mange spændende hoteller i Amsterdam. Men det jeg har fundet i dag er virkelig noget helt andet! Inntel Hotels Amsterdam Zaandam (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Exellence”) er ikke ligesom alle andre hoteller, og det skal du høre meget mere om nu. Du kan i øvrigt også se billeder af hotellet nederst i artiklen.

   

  Først og fremmest ligger hotellet ca. 15 km fra centrum af Amsterdam, men du har stadig en fantastisk beliggenhed, da det er nemt og hurtigt at komme fra hotellet og ind til centrum af Amsterdam (og omvendt 😉). Få meter fra hotellet kan du tage toget, som kører dig ind til centrum på blot 12 minutter. Dét bliver vist ikke nemmere. Hotellet ligger i det hyggelige kvarter, Zaandam, som er kendt for sine mange hyggelige butikker og restauranter.

   

  Og nu til selve hotellet! Du kommer til at bo på et meget specielt og anderledes hotel. Det minder mest af alt om et legohus eller et hurlumhejhus. Hotellets facade er skabt af næsten 70 sammenstablede huse, som kendetegner noget fra området. Derudover er værelserne indrettet med historiske fotografier af hollandske scenarier og inspiration fra historien. Er det ikke bare fantastisk? Selvom hotellet ikke minder om et klassisk spahotel, så rummer det faktisk også både pool og wellness-afdeling. Med andre ord – du kommer ikke til at mangle noget her.

   

  I eksemplet har jeg taget udgangspunkt i et 2-nætters ophold (i deluxe-værelse) fra tirsdag den 5. maj til torsdag den 7. maj til 1.486 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 743 kr. pr. person. Prisen for lignende ophold i både hverdage og weekender ligger ret stabilt mellem 890 – 1.150 kr. pr. nat i de fleste måneder.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i eller omkring Amsterdam, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Fly til Amsterdam

  I dag har jeg fundet billige flybilletter til Amsterdam. Du kan rejse billigt fra marts og frem til oktober. I skrivende stund kan du finde masser af fly med easyJet til priser mellem 388 – 650 kr. tur/retur i både hverdage og weekender. Se, dét er lækkert!

   

  I eksemplet har jeg fundet en afgang fra København fra tirsdag den 5. maj til torsdag den 7. maj hos easyJet. Og hos easyJet er der endda en stor håndbagage inkluderet i prisen (noget de fleste lavprisselskaber er begyndt at tage penge for).

   

  Det er desværre ikke muligt at finde billetter fra Jylland til lignende priser, men alternativt kan du rejse fra Hamborg, hvor du kan finde billetter fra omkring 600 kr. tur/retur.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 05.05. – 07.05. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde alt afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 01.04. – 03.04.
  • 03.04. – 05.04. – WE
  • 18.04. – 20.04. – WE
  • 19.04. – 21.04.
  • 22.04. – 24.04.
  • 05.05. – 07.05.
  • 06.05. – 08.05.
  • 07.05. – 09.05.
  • 08.05. – 10.05. – WE
  • 23.05. – 25.05. – WE
  • 06.06. – 08.06. – WE
  • 07.06. – 09.06.
  • 14.06. – 16.06.
  • Og mange flere

   

   

  Transport fra/til lufthavnen

  Det tager kun 18 minutter at komme med tog fra lufthavnen og hen til hotellet. Fra lufthavnen kan du tage et tog til ”Zaandam”, hvor du herfra kun har 350 meter til hotellet. Togturen koster ca. 100 kr. Du kan selvfølgelig også vælge at tage en taxa lige til døren – der er 26 km mellem hotellet og lufthavnen.

   

   

  Inntel Hotels Amsterdam Zaandam

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.
  se fly se hotel