• 23 sep 2022

  Storbyferie i Amsterdam: Weekendtur med 2 nætter på 4* hotel fra kun 1.214 kr. p.p. inkl. fly

  Hvad siger du til en lille rejse til Amsterdam? I Amsterdam kan du både fornøje dig med shopping, sightseeing eller være kulturel med museumsbesøg – du kan også besøge de store hovedgader (Damrak/Rokin og Kalverstraat/Nieuwendijk). Hvis ikke du er til de velkendte turiststeder, så gå i stedet på opdagelse i de små gader og oplev det ”ægte” Amsterdam med små finurlige butikker, caféer og barer, og gå ombord i hollandske øl. Amsterdam er fuld af oplevelser! 🇳🇱🌷

  Weekendtur til Amsterdam
  november - december
  fra1.214 kr.
  København
  Amsterdam
  Fly til Amsterdam
  407 kr.
  Fra København
  Hotel i Amsterdam
  f.eks. det 4* XO Hotels Park West
  807 kr.
  Pris pr. nat
  Samlet pris for et to-personers ophold (2 nætter)
  Hotel
  807 kr.
  Fly
  407 kr.
  Total (pr.person)
  1.214 kr.

  Rejse til Amsterdam – fly

  Første skridt på vejen til en weekendtur i Amsterdam er flybilletter. Og her får du overblikket.

   

  Fra København finder du ofte de billigste billetter (afgange alle ugens dage).

   

  Som regel finder du de billigste afgange hos easyJet, Vueling eller Norwegian. Og konkurrerende lavprisselskaber på samme rute er kun godt for rejsefolket!

   

  Det betyder helt konkret, at du ofte kan finde tur/retur-billetter til dejligt lave priser mellem ca. 400 og 600 kr. uden for højsæsonen.

   

  I tilbudsboksene ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet en afgang fra København fra lørdag den 26. november til mandag den 28. november. På disse datoer koster billetter kun 407 kr.

   

  Det er også muligt at flyve direkte fra Billund og Aalborg. Fra disse lufthavne starter priserne dog fra ca. 1.000 kr. hos KLM.

   

  Hos Vueling, easyJet og Norwegian (og stort set alle lavprisflyselskaber) må du som udgangspunkt medbringe en mindre taske, der kan være under sædet. Vil du gerne have ekstra håndbagage til bagagehylden, skal det tilkøbes ved siden af.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  København

  Direkte afgange alle ugens dage

  • 05.11. – 07.11.
  • 12.11. – 14.11.
  • 19.11. – 21.11.
  • 26.11. – 28.11.
  • 03.12. – 05.12.
  • 09.12. – 11.12.
  • 10.12. – 12.12.
  • 16.12. – 18.12.
  • 17.12. – 19.12.
  • Og flere

   

   

  Rejse til Amsterdam – Hotel

  At tage til Amsterdam kan være noget af en dyr affære på hotelfronten – især hvis du gerne vil bo centralt og på et lidt lækkert hotel.

   

  Men i dag er det alligevel lykkedes mig at finde et godt bud på et lækkert kvalitetshotel, hvor prisen er til at leve med, og hvor komforten er i top. Jeg har nemlig fundet et godt tilbud på det anmelderroste XO Hotels Park West (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Dette firstjernede hotel har fået mange tusinde anmeldelser, og langt de fleste anmeldere er er enige om, at serviceniveauet er superhøjt, værelserne er lækre og rengøringen helt i top.

   

  Du kommer ikke til at bo helt inde i centrum, men hotellet har en attraktiv beliggenhed i bydelen Sloterdijk, og lige uden for døren er der et sporvognsstoppested, så du nemt og hurtigt kan komme ind til bymidten.

   

  Værelserne på XO Hotels Park West er moderne og tilbyder god komfort med en skøn seng, fladskærms-tv, wi-fi og Nespresso-maskine – altid dejligt at man kan nyde en ordentlig kop kaffe uden at skulle forlade værelset.

   

  Jeg har som sagt taget udgangspunkt i flybilletter fra lørdag den 26. november til mandag den 28. november. På de samme datoer kan du booke et topersoners ophold på XO Hotels Park West til i alt 1.614 kr. – dvs. kun 807 kr. pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Amsterdam, skal du naturligvis være velkommen til det.

   

   

  Rejse til Amsterdam

  Rejse til Amsterdam

   

  Pakkerejser til Amsterdam

  Foretrækker du rejser, hvor fly og hotel er samlet i én booking, kan du også finde ganske billige pakkerejser til Amsterdam. Pakkerejser er næsten altid lidt dyrere, end hvis du selv bestiller fly og hotel, men de er til gengæld nemme og ligetil at booke.

   

  Pakkerejser

   

   

  Rejse til Amsterdam – Transport

  I forhold til transport i Amsterdam vil jeg i høj grad anbefale dig at købe en Amsterdam Travel Ticket. Med sådan et kort kan du frit benytte dig af byens offentlige transport – busser, sporvogne, metro og færger. Kortet findes til en, to eller tre dage.

   

  Schipol Lufthavn har en togstation, der ligger lige under terminalbygningen. Der er både rulletrappe og elevator ned til stationen, hvor togene kører ind til Amsterdam Centralstation. Turen fra lufthavn til centrum tager ca. 14-17 minutter.

   

   

  Corona og Holland

  Udenrigsministeriet oplyser, at Nederlandene ikke har karantæne- eller testkrav for rejsende fra Danmark. Så det er jo dejligt nemt.

   

  OBS: Jeg vil som altid anbefale, at du holder dig opdateret om situationen og eventuelle restriktioner på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.
  se fly se hotel