• 13 aug 2021

  Amsterdam: Weekendtur med 2 nætter på et 4* hotel fra kun 1.112 kr. inkl. fly

  Hvad siger du til en lille storbyferie i Amsterdam? I Amsterdam kan du både fornøje dig med shopping, sightseeing eller være kulturel med museumsbesøg – du kan også besøge de store hovedgader (Damrak/Rokin og Kalverstraat/Nieuwendijk). Hvis ikke du er til de velkendte turiststeder, så gå i stedet på opdagelse i de små gader og oplev det ”ægte” Amsterdam med små finurlige butikker, caféer og barer, og gå ombord i hollandske øl.

  Smuttur til Amsterdam
  september - november
  fra1.112 kr.
  København
  Amsterdam
  Hotel i Amsterdam
  f.eks. det 4* Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station
  615 kr.
  Billige fly til Amsterdam
  fra497 kr.
  Fra København: 19.11.-21.11.
  Hotel
  615 kr.
  Fly
  497 kr.
  Total (pr.person)
  1.112 kr.

  Hotel i Amsterdam

  Der findes mange spændende hoteller i Amsterdam. I dag har jeg fundet det firstjernede Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station.

   

  Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2021) ligger i området Westpoort, som er tæt på lufthavnen og på en metrostation. Det betyder, at du har nem adgang til lufthavnen (som tager cirka 15 minutter med tog) og nem adgang til centrum (cirka 10 minutter med tog ind til hovedbanegården). Så det er jo ren win-win 😉

   

  Værelserne er indrettet i en morderne stil og har bl.a. LED-tv, gratis wi-fi, kaffe-/temaskine og en fantastisk udsigt ud over byen.

   

  Derudover har hotellet en Skybar med panoramaudsigt og en restaurant på 8. etage, så du kan nyde Amsterdam fra alle vinkler.

   

  I eksemplet ovenfor har jeg taget udgangspunkt i et tonætters weekendophold fra fredag den 19. november til søndag den 21. november. På disse datoer koster et topersoners værelse i alt 1.229 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 615 kr. pr. person.

   

  Prisen for lignende ophold i både hverdage og weekender ligger ret stabilt omkring 550-700 kr. pr. nat i september, oktober og november.

   

  OBS: Et ophold i efterårsferien er en del dyrere end et ophold uden for efterårsferien

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i eller omkring Amsterdam, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

  AmsterdamAmsterdamAmsterdamAmsterdam

   

  Fly til Amsterdam

  Hvis du gerne vil en tur til Amsterdam, så er København den billigste danske afrejselufthavn.

   

  Fra København tilbyder det britiske lavprisflyselskab easyJet ofte de billigste tur/retur-billetter. I september og oktober er der direkte afgange alle dage. I november er der kun afgange mandage, onsdage, torsdage, fredage og søndage.

   

  I skrivende stund kan du finde en del tur/retur-billetter til priser mellem ca. 500 og 700 kr.

   

  I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra København fra fredag den 19. november til søndag den 21. november til kun 497 kr.

   

  Det er også muligt at flyve direkte fra Billund og Aalborg. Fra disse lufthavne starter priserne dog fra ca. 1.000 kr. hos KLM.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 25.09. – 28.09.
  • 05.10. – 09.10.
  • 09.10. – 12.10.
  • 30.10. – 01.11.
  • 08.11. – 11.11.
  • 19.11. – 21.11.
  • og flere..

   

   

  Transport fra/til lufthavnen

  Det nemmeste ville være at tage toget ‘Sprinter’ fra lufthavnen (Schiphol Airport) til togstationen Sloterdijk, som ligger mindre end 200 meter fra hotellet. Og hvis du gerne vil en tur ind til centrum, så går der et tog fra Sloterdijk hvert 5. minut ind til hovedbanegården.

   

   

  Corona og Holland

  Hele Holland er gul i øjeblikket. Derfor skal du blot fremvise et gyldigt coronapas, der viser, at du er vaccineret, tidligere smittet eller testet negativ (PCR-test maks. 48 timer og kviktest maks. 24 timer før ankomst).

   

  Herudover skal du også udfylde en sundhedserklæring online.

   

  Jeg vil som altid anbefale, at du holder dig opdateret om situationen og eventuelle restriktioner på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.
  se fly se hotel