Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

SpaWeek-kampagne ⏰ fra 583 kr.
Treetop-Spa-Hangout-Hotel-banner
Spa

Spaophold i trækronerne: Ophold på Treetop Spa Hangout & Hotel fra kun 583 kr. p.p. inkl. spa-adgang og morgenmad

Spa |

Spaophold i trækronerne: Ophold på Treetop Spa Hangout & Hotel fra kun 583 kr. p.p. inkl. spa-adgang og morgenmad

Vil du gerne vide, hvordan du overgår dine venner/veninder, når de snakker om, hvilke spaophold de har været på? Du stikker dem da ved at sige, at du har været på et Treetop Spa i Göteborg! Jeg gætter nemlig på, at de får svært ved at skjule deres misundelse, når du viser dem billederne derfra. Som du nok kan høre, har jeg i dag fundet et noget anderledes spaophold. Forandring fryder jo. Og når spahotellet tilmed ligger i skønne Göteborg, er det da bare om at komme afsted og prøve et hyggeligt spaophold i trækronerne! 🌳🇸🇪

Spaophold på træhotel

september – december

fra

583 kr.

Treetop Spa Hangout & Hotel

fra

583 kr.

Spaophold på Treetop Spa Hangout & Hotel

Et spa-/wellnessophold er i sig selv altid en hyggelig og afslappende begivenhed. Men hvis oplevelsen lige skal have et lille twist, så skal du helt klart kigge nærmere på et ophold på det trestjernede Treetop Spa Hangout & Hotel (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Dette spahotel ligger som sagt i Göteborg – i den nordlige del af byen for at være helt præcis – ved foden af et bjerg. Og som du nok kan regne ud fra navnet, er der et klart treetop-tema kørende! Som hotellet selv siger, opfordrer de folk til at sigte lidt højere – og det skal altså forstås helt bogstaveligt.

Selve hotelbygningen – med hotelværelser, fitnesscenter og bar – ligger på jorden. Det samme gør hotellets Harmony Spa, der er et spaområde, som hotelgæster har adgang til.

Herudover findes der også en række andre spaområder, der ligger i højere luftlag. Og det er helt klart her, du kan tage de mest instagramvenlige billeder! Her finder du nemlig ikke kun spafaciliteter som sauna, opvarmet udendørs jacuzzi og dampsauna – du får også en forrygende udsigt over smukke Göteborg.

Treetop Spa Hangout & Hotel får overordnet set pæne anmeldelser. Men hvis du går efter et rendyrket spaophold, kan du finde andre spahoteller i både Sverige og Danmark med bedre spa-afdelinger – f.eks. Ystad Saltsjöbad, Marienlyst Strandhotel og Falkenberg Strandbad. På Treetop Spa Hangout & Hotel får du til gengæld et anderledes hotelophold – og muligheden for at hygge dig i skønne Göteborg 😉

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet på HotelSpecials.dk.

De kører lige nu en SpaWeek-kampagne, hvor man indtil mandag den 26. september kan booke ophold hos en række lækre spa-hoteller til kun 1.166 kr. pr. nat – herunder Treetop Spa Hangout & Hotel.

Tilbuddet hos Treetop Spa Hangout & Hotel inkluderer overnatning, morgenmad og spa-adgang (entré til BergSPA ikke inkluderet) og står altså til kampagneprisen 1.166 kr., hvilket kun er 583 kr. pr. person ved et ophold for to.

Du kan som sagt booke et ophold til kampagneprisen indtil mandag den 26. september, og opholdet kan ligge på datoer fra september til december.

OBS: HotelSpecials opkræver et servicegebyr på 79 kr. pr. reservation.

Billeder fra Treetop Spa Hangout & Hotel

Treetop Spa

Treetop Spa

Treetop Spa

Treetop Spa

Treetop Spa

Treetop Spa

Transport til Göteborg

Bor du i Jylland, vil det for de flestes vedkommende nok være lettest at sejle til Göteborg. Fra Frederikshavn kan du sejle til Göteborg med Stena Line. Du kan booke færgebilletter på stenaline.dk.

Fra Sjælland vil det nok være lettest at køre eller tage toget. Fra København tager det mindre end 4 timer i bil at køre derop. Og hopper du på et tog, kan turen ifølge DSB klares på ca. 3 timer (og ca. 7 timer fra Aarhus). Vil du gerne med toget, kan du læse nærmere på DSB’s side om Göteborg (hvis ikke deres søgemaskine viser resultater for tur/retur-billetter, så prøv at søge efter enkeltbilletter).

Ankommer du til Göteborg i bil, er der gratis parkering ved hotellet. Og rejser du med offentlig transport, oplyser hotellet, at buslinje 52 stopper 100 meter fra hotellet (ved stoppestedet Berghöjdsgatan). Med denne bus kan du komme til og fra centrum på 10-15 minutter (du kan se et kort over busruterne i Göteborg på vasttrafik.se).

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Spaophold i trækronerne: Ophold på Treetop Spa Hangout & Hotel fra kun 583 kr. p.p. inkl. spa-adgang og morgenmadSpaophold i trækronerne: Ophold på Treetop Spa Hangout & Hotel fra kun 583 kr. p.p. inkl. spa-adgang og morgenmad

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud