• 14 jun 2019

  Sommerferie på Ibiza: billige tur/retur-fly fra kun 857 kr. – f.eks. 1 uge med 3* hotel og halvpension til kun 3.668 kr.

  Er du klar til at holde sommerferie på en af Middelhavets mest luksuriøse øer? Så skal du til Ibiza! Her får du smuk natur, masser af sol og varme (i juli sidste år var der mellem 26-35 grader), de lækreste strande og skøn mad. Og så er der selvfølgelig Ibizas fester – som i sig selv er hele rejsen værd, hvis du er til den slags. Men Ibiza er ikke kun for festaber. Øen byder på noget for alle – uanset om du er til afslapning og solbadning på stranden eller hellere vil mingle med jetsetterne, så finder du det på smukke Ibiza. Det lyder måske dyrt med sommerferie på Ibiza? Men i dag har jeg fundet superbillige flybilletter hertil i sommerferien til under 1.000 kr.!

  Sommerferie på Ibiza
  juni - august
  fra857 kr.
  København
  Ibiza
  Billige fly til Ibiza
  inkl. 10 kg håndbagage
  OBS: Sørg for at indtaste kampagnekoden "1924BIGSALE" i bunden af siden
  Så ender du med en pris på kun 857 kr.!

  Fly til Ibiza

  Mangler du stadig at få styr på sommerferien? Så er der altså billige fly her. Jeg har nemlig fundet billige billetter til den solrige middelhavsø Ibiza. Du finder de billige billetter fra slutningen af juni til starten af august til priser mellem ca. 1.000 og 1.700 kr. De sidste par år har flybilletter til Ibiza i sommerperioden for det meste ligget omkring 2.000 – 2.500 kr., så det er bestemt fine priser!

   

  Ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra København fra torsdag den 1. august til fredag den 9. august til kun 1.012 kr. Denne pris kan du dog reducere til 857 kr., hvis du gør brug af Norwegians kampagnekode “1924BIGSALE” (som gælder til og med den 21. juni). Du kan udfylde kampagnefeltet nederst på Norwegians bookingside.

   

  Du flyver direkte med Norwegian, hvilket betyder, at 10 kg håndbagage er inkluderet i prisen. Selvom flydatoerne på papiret lyder som én uge plus én dag, så vil rejsen i realiteten være en én uge. Returflyet flyver nemlig kl. 00.20 om fredagen, så din egentlige ferie (og de datoer du skal bruge hotel) hedder 1. august til 8. august.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 20.06. – 28.06.
  • 27.06. – 05.07.
  • 04.07. – 12.07.
  • 18.07. – 26.07.
  • 25.07. – 02.08.
  • 01.08. – 09.08.

   

   

  Hotel på Ibiza

  Jeg skal lade det være sagt med det samme. Hoteller på Ibiza i sommerferien (især august) er ikke billige. Men det kan nu godt lade sig gøre at finde et godt hotel til en nogenlunde fornuftig pris.

   

  Jeg har fundet et eksempel på dette. På datoerne 4. juli til 12. juli kan du nemlig finde flybilletter til kun 937 kr. (Norwegians rabat medregnet). Og på datoerne 4. juli til 11. juli kan du finde det 3* Hotel azuLine Pacific med halvpension til kun 5.462 kr. Ved en rejse for 2 personer vil man derfor kunne få en hel uges ferie på Ibiza med 3* hotel, fly og halvpension til kun 3.668 kr. pr. person! Hotel azuLine Pacific ligger i San Antonio – tæt på stranden – og har et flot udendørs poolområde og fine værelser. Kort sagt alt hvad du skal bruge!

  Hoteller på Ibiza
  f.eks. det 3* Hotel azuLine Pacific
  2.731 kr.
  Klik her for at se det billigste tilbud
  Inde på bookingsiden skal du sørge for at vælge tilbuddet med halvpension

   

  Transport på Ibiza

  Ibiza er på størrelse med Bornholm og har et godt offentligt transportsystem. Der er busforbindelser mellem øens største byer og strande. I sommermånederne kører busserne fra kl. 7 om morgenen til omkring kl. 22 om aftenen.

   

  Hvis du ønsker lidt større frihed og drømmer om at finde frem til øde strande og små hyggelige landsbyer, så overvej at leje en bil. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  681 kr.

  Udflugt til Formentera og andre Ibiza-oplevelser

  Ca. 45 minutters sejlads syd for Ibiza finder du den lille, smukke ø Formentera. Er du på ferie på Ibiza, er Formentera derfor oplagt til en endagsudflugt! Øen emmer af idyl og disker op med nogle af Europas absolut bedste strande (selvom Ibizas strande bestemt ikke fejler noget!) og en fejende flot solnedgang.

   

  På getyourguide.dk kan du booke en fleksibel tur/retur-færgebillet til netop Formentera for kun 152 kr. Med sådan en billet sejler du til Formentera om morgen/formiddagen, og så kan du selv bestemme, hvornår på dagen du vil hjem igen.

   

  Du kan også finde en række andre superspændende ture og aktiviteter – f.eks. et minikrydstogt, hvor du kommer forbi nogle af Ibizas allerlækreste strande og snorkler. Du kan også tage på en jeep-safari rundt på øen. Og til de unge, festglade typer er der også billetter til en Sunset Boat Party! Så der er bestemt noget for enhver smag!

  Oplevelser på Ibiza

   

  Ibiza

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af CHARLOTTE LOUISE 🌸 (@luluescapes) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Lgui (@lfguir) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Luca Bonifazi (@ilboni79) den

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her