• 02 mar 2020

  Billige sommerfly til skønne Ibiza: tur/retur til Ibiza fra kun 868 kr.

  Jeg ved godt, det er en smule tidligt – men jeg har fundet nogle virkelig(!) billige fly til helt fantastiske Ibiza. Så er du klar til at holde ferie på en af Middelhavets mest luksuriøse øer? Så skal du altså til Ibiza! Her får du smuk natur, masser af sol og varme (i juli sidste år var der mellem 26-35 grader), de lækreste strande og skøn mad. Og så er der selvfølgelig Ibizas fester – som i sig selv er hele rejsen værd, hvis du er til den slags. Men Ibiza er ikke kun for festaber. Øen byder på noget for alle – uanset om du er til afslapning og solbadning på stranden eller hellere vil mingle med jetsetterne, så finder du det på smukke Ibiza.

  Solferie på Ibiza
  juni - august
  fra868 kr.
  København
  Ibiza
  Billige fly til Ibiza
  868 kr.

  Fly til Ibiza

  Som jeg nævnte tidligere, så er det altså virkelig billige fly, jeg har fundet til den solrige middelhavsø Ibiza. Du finder de billige billetter fra slutningen af juni til starten af august til priser mellem ca. 860 og 1.650 kr. De sidste par år har flybilletter til Ibiza i sommerperioden for det meste ligget omkring 2.000 – 2.500 kr., så det er bestemt fine priser!

   

  Ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra København fra torsdag den 6. august til fredag den 14. august til kun 868 kr. Du flyver direkte med Norwegian, hvilket betyder, at du som udgangspunkt må have en lille taske med, som kan være under dit sæde (30x20x38). Vil du have mere håndbagage med, kan det tilkøbes for 70 kr. gennem Norwegians egen bookingside.

   

  Selvom flydatoerne på papiret lyder som én uge plus én dag, så vil rejsen i realiteten være én uge. Returflyet flyver nemlig kl. 00.20 om fredagen, så din egentlige ferie (og de datoer du skal bruge hotel) hedder 6. august til 13. august.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 25.06. – 03.06./10.06.
  • 09.07. – 17.07./24.04.
  • 16.07. – 24.07./31.07.
  • 23.07. – 31.07./07.08.
  • 30.07. – 07.08./14.08.
  • 06.08. – 14.06.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel på Ibiza

  Jeg skal lade det være sagt med det samme. Hoteller på Ibiza i sommerferien (især august) er ikke billige. Men det kan nu godt lade sig gøre at finde et godt hotel til en nogenlunde fornuftig pris. Nedenfor kan du se udvalget af lækre hoteller på Ibiza.

  Hoteller på Ibiza

   

  Transport på Ibiza

  Ibiza er på størrelse med Bornholm og har et godt offentligt transportsystem. Der er busforbindelser mellem øens største byer og strande. I sommermånederne kører busserne fra kl. 7 om morgenen til omkring kl. 22 om aftenen. Du kan læse meget mere om transportmuligheder på Ibiza på ibiza-spotlight.com.

   

  Hvis du ønsker lidt større frihed og drømmer om at finde frem til øde strande og små hyggelige landsbyer, så overvej at leje en bil. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen

  Udflugt til Formentera og andre Ibiza-oplevelser

  Ca. 45 minutters sejlads syd for Ibiza finder du den lille, smukke ø Formentera. Er du på ferie på Ibiza, er Formentera derfor oplagt til en endagsudflugt! Øen emmer af idyl og disker op med nogle af Europas absolut bedste strande (selvom Ibizas strande bestemt ikke fejler noget!) og en fejende flot solnedgang.

   

  getyourguide.dk kan du booke en fleksibel tur/retur-færgebillet til netop Formentera for kun 221 kr. Med sådan en billet sejler du til Formentera om morgen/formiddagen, og så kan du selv bestemme, hvornår på dagen du vil hjem igen.

   

  Du kan også finde en række andre superspændende ture og aktiviteter – f.eks. et minikrydstogt, hvor du kommer forbi nogle af Ibizas allerlækreste strande og snorkler. Du kan også tage på en jeep-safari rundt på øen. Og til de unge, festglade typer er der også billetter til en Boat Party! Så der er bestemt noget for enhver smag!

  Oplevelser på Ibiza

   

  Ibiza

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af CHARLOTTE LOUISE 🌸 (@luluescapes) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Lgui (@lfguir) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Luca Bonifazi (@ilboni79) den

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her