• 07 Mar 2023

  Billige fly til Ibiza: Flybilletter til Ibiza fra kun 385 kr. tur/retur

  I dag har jeg fundet billige flybilletter til en af Europas smukkeste øer – Ibiza! Her får du smuk natur, masser af sol og varme, de lækreste strande og skøn mad. Og så er der selvfølgelig øens fester – som i sig selv er hele rejsen værd, hvis du er til den slags. Men Ibiza er ikke kun for festaber. Middelhavsøen byder på noget for alle – uanset om du er til afslapning og solbadning på stranden eller fest natten lang. Og jeg har i dag fundet billige fly til Ibiza ☀️🌴

  Solferie på Ibiza
  april - oktober
  fra385 kr.
  Billund
  Ibiza
  Billige fly til Ibiza
  Billetter i foråret
  Billetter i skolernes sommerferie

  Fly til Ibiza

  Drømmer du om solrig middelhavsferie, så er billige flybilletter til Ibiza jo lige sagen.

   

  Fra Billund finder du i øjeblikket de allerbilligste flybilletter til Ibiza. Ryanair opererer nemlig en direkte rute på alle fredage fra april til oktober.

   

  Og prisniveauet er faktisk virkelig lavt. Især april og maj er i øjeblikket superbillige måneder. Her kan du komme afsted fra under 500 kr. tur/retur stort set på alle fredage.

   

  I juni ligger priserne p.t. ganske stabilt under 600 kr., mens juli faktisk også byder på superlækre priser mellem ca. 700 og 1.400 kr. for returbilletter. Og i august er prisniveauet så igen tilbage under 700 kr.

   

  Der findes desværre ingen direkte afgange fra København til Ibiza.

   

  I tilbudsboksene ovenfor har jeg – blot som et eksempel – taget udgangspunkt i en rejse fra Billund fra fredag den 28. april til fredag den 5. maj. På disse datoer koster flybilletter kun 385 kr.

   

  Flybilletter hos Ryanair inkluderer altid et styk mindre håndbagage, som skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne have mere håndbagage med, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Eksempler på billige fly til Ibiza

  • Fredage (april – oktober)

   

   

  Hoteller på Ibiza

  Jeg skal lade det være sagt med det samme. Hoteller på Ibiza er ikke helt billige. Men det kan nu godt lade sig gøre at finde et godt hotel til en nogenlunde fornuftig pris.

   

  Foråret er i øvrigt klart den billigste periode ift. hoteller, mens det om sommeren er svært at finde hoteller (fra tre stjerner og op) til under 1.000 kr. pr. nat.

  Hoteller på Ibiza

   

  Fly til Ibiza – Transport på øen

  Ibiza er på størrelse med Bornholm og har et godt offentligt transportsystem. Der er busforbindelser mellem øens største byer og strande. I sommermånederne kører busserne fra kl. 7 om morgenen til omkring kl. 22 om aftenen. Du kan læse meget mere om transportmuligheder på Ibiza på ibiza-spotlight.com.

   

  Hvis du ønsker lidt større frihed og drømmer om at finde frem til øde strande og små hyggelige landsbyer, så overvej at leje en bil.

   

   

  Lejebiler

   

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

  Udflugt til Formentera og andre Ibiza-oplevelser

  Ca. 45 minutters sejlads syd for Ibiza finder du den lille, smukke ø Formentera. Er du på ferie på Ibiza, er Formentera derfor oplagt til en endagsudflugt! Øen emmer af idyl og disker op med nogle af Europas absolut bedste strande (selvom Ibizas strande bestemt ikke fejler noget!) og en fejende flot solnedgang.

   

  På getyourguide.dk kan du booke en fleksibel tur/retur-færgebillet til netop Formentera for ca. 220 kr. Med sådan en billet sejler du til Formentera om morgen/formiddagen, og så kan du selv bestemme, hvornår på dagen du vil hjem igen.

   

  Du kan også finde en række andre superspændende ture og aktiviteter – f.eks. et minikrydstogt, hvor du kommer forbi nogle af Ibizas allerlækreste strande og snorkler. Du kan også tage på en jeep-safari rundt på øen. Og til de unge, festglade typer er der også billetter til en Boat Party! Så der er bestemt noget for enhver smag!

   

  Ibiza

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af CHARLOTTE LOUISE 🌸 (@luluescapes) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Lgui (@lfguir) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Luca Bonifazi (@ilboni79) den

   

  Corona og Spanien

  Der er p.t. ingen restriktioner ifm. indrejse i Spanien.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige fly til Ibiza: Flybilletter til Ibiza fra kun 385 kr. tur/retur

  Se fly-tilbud her