Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.984 kr.
Formentera-Balearerne-Spanien-banner
Pakkerejser

Balearernes strandparadis: 1 uge på Formentera fra kun 2.984 kr. p.p. inkl. fly, hotel og halvpension

Pakkerejser |

Balearernes strandparadis: 1 uge på Formentera fra kun 2.984 kr. p.p. inkl. fly, hotel og halvpension

Du kender med garanti Mallorca. Du har sikkert også hørt om Ibiza. Og måske også Menorca. Men hvad med den sidste ø i Balearerne? Kender du den? Den hedder Formentera – og denne lille middelhavsperle har jeg i dag kigget nærmere på. Selvom Formentera ikke er lige så kendt som sine baleariske søskende, gør det ikke øen til et mindre besøgsværdigt rejsemål – tværtimod! Uden nævneværdig trafik og masseturisme tilbyder Formentera nemlig en langt mere rendyrket sol- og strandferie. Faktisk kaldes Formentera ofte for Middelhavets sidste paradis. Og den beskrivelse rammer altså ikke helt ved siden af! Så hvis du drømmer om badeferie, hvor afslapning, hvide sandstrande, duften af hav og turkisblå middelhavsudsigter overskygger alt andet – så er en rejse til Formentera det perfekte middelhavsparadis for dig! 

Rejse til Formentera

september – oktober

fra

2.984 kr.

Billund ✈ Ibiza

Hotel på Formentera

2.527 kr.

Fly til Ibiza

457 kr.

Hotel

2.527 kr.

Fly

457 kr.

Total (pr. person):

2.984 kr.

Rejse til Formentera – hotel

Formentera er ikke Middelhavets største ø. Udvalget af hoteller er derfor ret begrænset. Og du finder ingen store resorts, da hotelbygninger over tre etager slet ikke må opføres pga. natur- og miljøhensyn. Det begrænsede hoteludvalg presser naturligvis prisniveauet op, men omvendt er det også medvirkende til, at Formentera er så fredfyldt og charmerende en ø.

På trods af øens lidt begrænsede udvalg er det lykkedes mig at finde et rigtig fint tilbud i form af det trestjernede Hotel Club Sunway Punta Prima (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Indretningen er mere autentisk og charmerende end moderne. Udenfor får du til gengæld de mest vidunderlige udsigter over det azurblå Middelhav! Og særligt hotellets elegante poolområde med palmer, liggestole, parasoller og en forrygende udsigt trækker gevaldigt op!

Noget andet, der i den grad også trækker op i ethvert hotelophold, er halvpension. Og det får du altså også med dette tilbud til Hotel Club Sunway Punta Prima.

Jeg har ovenfor lavet et eksempel på et ophold fra fredag den 20. oktober til fredag den 27. oktober. På disse datoer kan du få et dobbeltværelse til i alt 5.054 kr. inkl. halvpension. Ved en rejse for to personer bliver prisen således kun 2.527 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Formentera, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Rejse til Formentera

Rejse til Formentera

Rejse til Formentera

Rejse til Formentera

Rejse til Formentera – fly

Formentera er som sagt ikke nogen stor ø – den fylder blot 83 kvadratkilometer i det vestlige Middelhav. Derfor har øen ikke sin egen lufthavn. Men det er faktisk ikke noget større problem.

Fra Billund kan du nemlig flyve billigt til Ibiza (hvor du så kan sejle til Formentera – mere om det senere).

Ryanair opererer en direkte rute med afgange på alle fredage fra april til oktober. Og prisniveauet er dejligt lavt – oftest koster returbilletter mellem ca. 400 og 900 kr. uden for højsæsonperioderne.

I tilbudsboksene ovenfor har jeg – blot som et eksempel – taget udgangspunkt i en rejse fra Billund fra fredag den 20. oktober til fredag den 27. oktober. På disse datoer koster flybilletter kun 457 kr.

Hos Ryanair  må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske (40 x 20 x 25 cm). Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Billund

  • Direkte afgange alle fredage (april – oktober)

Rejse til Formentera – transport

Til og fra øen: Du flyver til Ibiza og skal sejle videre til Formentera. Derfor skal du først fra lufthavnen ned til havnen. Her kan du enten vælge den hurtige løsning i form af en taxi (ca. 25 euro) eller den billige løsning i form af en bus (ca. 2 euro).

Fra havnen kan du sejle til Formentera med hurtigfærge på blot 30 minutter. Prisen for en standard envejs-færgebillet koster omkring 20 euro (ca. 149 kr.) pr. person.

Du kan enten købe færgebilletterne ved havnen eller bestille i forvejen – f.eks. på aquabusferryboats.com.

På øen: Formentera er størrelsesmæssigt sammenlignelig med Rømø (vejret kan heldigvis ikke sammenlignes!). Formentera er blot 22 km lang og 2 km bred ved sit smalleste punkt.

Der er med andre ord ingen grund til at leje en bil! Det er nemlig total oplagt at opdage Formentera på cykel. Du kan leje cykler mange steder på øen til omkring 50 kr. pr. dag.

Billeder fra Formentera

Rejse til Formentera

Rejse til Formentera

Rejse til Formentera

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Balearernes strandparadis: 1 uge på Formentera fra kun 2.984 kr. p.p. inkl. fly, hotel og halvpensionBalearernes strandparadis: 1 uge på Formentera fra kun 2.984 kr. p.p. inkl. fly, hotel og halvpension

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud