• 12 jul 2018

  Sommerferie i Venedig: 1 uge på et fint hotel til kun 1.702 kr. inkl. fly

  Er du på udkig efter storbyoplevelser mikset med norditaliensk charme, adriaterhavsstemning og sommersol – så venter Venedig på dig! Venedigs smukke arkitektur og utallige kanaler og broer skaber en helt speciel stemning, som du ikke oplever mange andre steder. Og her om sommeren er det en udsøgt fornøjelse at hoppe ombord på en gondol og blive sejlet rundt i kanalerne, så du kan opleve den charmerende by fra vandsiden! Også med fast grund under fødderne kan du bruge timevis på at gå rundt i de små hyggelige gader og opleve nogle af byens arkitektoniske perler som Sukkenes Bro og Markuspladsen!

  Sommer og sol i Venedig
  juli og august
  1.702 kr.
  Hamborg
  Venedig
  Hotel i Venedig
  f.eks. det dejlige AO Hotel Venezia Mestre
  1.277 kr.
  Billige fly til Venedig
  inkl. 10 kg håndbagage
  425 kr.
  Hotel
  1.277 kr.
  Fly
  425 kr.
  Total (pr.person)
  1.702 kr.

  Hotel i Venedig

  Hoteller i Venedig er som udgangspunkt temmelig pebret. Derfor har du overordnet set to muligheder, når du leder efter hotel. Du kan finde et ordentligt hotel lidt uden for Venedig (dvs. inde på fastlandet) til en god pris, eller du kan betale kassen for et standardhotel i selve Venedig (på øerne). Og det er fuldstændigt op til dig, hvad du ønsker.

   

  Denne gang har jeg fundet et rigtig fint hotel lidt uden for Venedig, da jeg selv synes, at det giver mest valuta for pengene. På skyscanner.dk har jeg fundet det budgetvenlige AO Hotel Venezia Mestre (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet bliver især rost for at være pænt, rent og value-for-money. Og det bliver ikke noget problem at komme ind til Venedig, da du nemt, hurtigt og billigt kan tage både toget eller bussen – med tog fra Venezia Mestre til Venezia Santa Lucia og med bus fra Vempa til Corsia A5. Begge ture tager omkring 15 minutter og koster ca. 10 kr.

   

  Prisen for et dobbeltværelse i en hel uge er 2.554 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 1.277 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel ved Venedig, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

   

  Billige fly til Venedig

  På skyscanner.dk har jeg i dag fundet billige fly fra Hamborg til Venedig i juli og august. F.eks. har jeg fundet en afgang fra den 31.07. – 07.08. til kun 425 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

   

  Der findes billige billetter i juli og august til priser mellem ca. 500 og 900 kr., og det er både muligt at tage på lidt kortere 2- og 4-dages ture eller længere rejser på en uge eller mere. Det er også muligt at flyve fra København, men her skal du regne med priser fra omkring 2.000 kr. i juli.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Hamborg d. 31.07. – 07.08. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 22.07. – 24.07.
  • 26.07. – 02.08.
  • 29.07. – 05.08.
  • 31.07. – 07.08.
  • 02.08. – 07.08./09.08.
  • 05.08. – 09.08./12.08.
  • 07.08. – 14.08.
  • 09.08. – 12.08./14.08./16.08.
  • Og flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du ankommer til Treviso Lufthavn i Venedig. Herfra kan du nemt tage bussen til banegården i Venezia Mestre, der ligger tæt på hotellet. En busbillet koster 11 euro (ca. 83 kr.), og turen tager omkring 30 minutter.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Sommerferie i Venedig: 1 uge på et fint hotel til kun 1.702 kr. inkl. fly

  1. Christina says:

   Hej Rejsespejder,

   Er det korrekt forstået at dette tilbud bliver endnu billigere, hvis man benytter tilbuddet på hotellet via Travelbird?

   Mvh

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Christina,
    Hoteltilbuddet med Travelbird er på 2 nætter, så det vil ikke være helt nok til denne rejse, da det er en uge 🙂 Jeg har også lige tjekket ledigheden af hotellet i juli, og der er desværre helt udsolgt (det er der også i august og september) – men det var ellers et godt bud! 🙂

    • Christina says:

     Det har du helt ret i, mindre detalje med antal nætter
     😀 Tak for svar! Vi planlægger en tur til oktober med to nætter.

  se fly se hotel