• 22 jul 2017

  Sommer-fly til Kroatien: tur/retur til kun 348 kr.

  Mangler du stadig en rejse til varmen i dine sommerferie? Så har jeg i dag fundet et vildt tilbud til smukke Kroatien. Turen går til Istrien, hvor du bliver mødt af krystalklart vand, historiske byer, flot arkitektur og meget mere.

  Lige nu kan du flyve tur/retur i august til kun 348 kr.! Så hvad venter du på pak din taske og tag afsted til smukke strande, masser af sol og 30 graders varme!

  Billige fly til Kroatien
  august
  348 kr.
  København
  Pula
  Fly til Kroatien
  inkl. håndbagage
  ** OPDATERING ** De billigste fly til 348 kr. er desværre udsolgt - der findes dog stadig billige billetter på andre datoer (se nedenfor)
  Hoteller i Istrien

  På momondo.dk kan du lige nu få meget billige fly til Kroatien. Du flyver direkte fra København til Pula. F.eks. fra d. 12. til d. 19. august til kun 348 kr. Men der findes også andre datoer til kun lidt flere penge (se nedenfor). Der er håndbagage inkluderet i prisen – vil man have mere med så koster det lidt oveni.

  Desværre findes der ingen fly fra Jylland til lignede priser.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 05.08. – 12.08. til 898 kr. ** UDSOLGT **
  • 12.08. – 19.08. til 348 kr. ** UDSOLGT **
  • 19.08. – 26.08. til 798 kr.
  • 26.08. – 02.09. til 1.098 kr.

   

  Lejebil

  Vil du oplev Istrien på egen hånd anbefaler jeg at du lejer en bil. På rentalcars.com kan du sammenligne alle store udlejningsfirmaer i Pula.

   

  Ting du skal lave i Istrien

  Baredine Cave: På Istrien halvøen er der omkring 1000 grotter (kun et par af dem er åben for turister). Omkring 12 kilometer fra Porec i byen Nova Vas befinder sig den mest berømte grotte i Istrien, Baredine grotten. Baredine grotten er fyldt med drypsten, som har formet en underverden af skulpturer. I grotten kan man forskellige dyr – blandt andet en menneske fisk som kun lever i grottemiljøet. Grotten er åben for besøgende fra den 1. april til den 30. oktober – Husk at medbringe en trøje, da temperaturen i grotten kun er ca.14 grader!

  Feštinsko Kraljevstvo Cave: Tæt på byen Zminj finder du en anden grotte som er åben for turister. En guidet tur i den 80 meter dybe grotte tager omkring 30 min. og koster 40 kuna.

  Hum: Middelalder byen Hum er en af verdens mindste byer med kun 17 indbyggere. Livet her foregår stadig efter gamle traditioner, så hvis du gerne vil tilbage til fortiden skal du besøge Hum.

  Vinruter: Overalt i Istrien kan du se brune skilte med druer på, skiltet markere at du er på en vinvej, på disse veje kan du besøge vingårde, hvor du kan købe frisk vin. Hvis du kan lide vin skal du besøge et par stykker, da vinen smager forskelligt fra vinbonde til vinbonde, normalt er prisen for frisk vin omkring 15-20 kuna for 1 liter, så det det udhuler ikke dit feriebudget. De 2 mest populære drue sorter er Teran (rød) og Malvazija (hvid).

  Jurassic Park – Funtana (tæt på Porec): Verdens anden Jurassic Park, som har åbent året rundt.

  National park Brijuni: Lige udfor Fažana finder du øgruppen Brijuni, som er en national park i dag. I begyndelsen af det 20 århundred var øerne meget populære blandt Europas elite. Senere blev det til Tito`s sommerresidens hvor han modtog præsidenter, konger og adskillige berømte skuespillere – mange af dem medbragte eksotiske dyr til hans private zoo og safari park, som stadig kan besøges.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Sommer-fly til Kroatien: tur/retur til kun 348 kr.

  1. Trine says:

   http://rejsoplev.dk/tips-aktiviteter-udflugtsmaal-paa-istien/
   På siden finder du lidt info til aktiviteter og ved Lanterna ligger der et fint hotel område, helt ned til vandet.

  2. Ilyas says:

   Hej rejsespejder,

   Jeg er interesseret i denne rejse men synes det er svært at bedømme hvad der er en strand hotel. Da jeg er på udkig efter en badeferie. Er dette så overhovedet det rigtige sted at tage hen? Mvh ilyas.

  se fly se hotel