• 11 okt 2018

  Billige fly til Kroatien i sommerferien 2019: tur/retur til Dubrovnik, Split eller Zadar fra kun 969 kr.

  Sommerferien er uden tvivl året største ferieperiode for langt de fleste danskere. Derfor kan det godt betale sig at være ude i god tid. Her har du nemlig størst chance for at finde nogle gode tilbud. Og det har jeg gjort i dag! Der er nemlig superbillige fly til Kroatien i juli og august til under 1.000 kr.! Og du kan både finde afgange til Split, Dubrovnik og Zadar, der alle tre er vidunderlige kystbyer ved Adriaterhavet! Så hvis du gerne vil til solrige Kroatien i sommerferien, kan du spare penge på flybilletterne nu.

  Sommerferie i Kroatien 2019
  juli og august
  fra969 kr.
  København
  Zadar, Dubrovnik og Split
  Billige fly til Kroatien
  inkl. 8 kg håndbagage
  Til Zadar
  Til Dubrovnik
  Til Split

  Billige fly til Kroatien

  Fly til Kroatien i sommerferien plejer normalt at koste mindst 1.500 kr. og typisk tættere på (eller over) de 2.000 kr. hos f.eks. SAS og Norwegian. Lige nu kan du dog fra København finde billetter til både Zadar, Dubrovnik og Split med Croatia Airlines til under 1.000 kr.

   

  Jeg har f.eks. fundet billetter til Zadar, Dubrovnik og Split fra tirsdag den 02.07. til torsdag den 11.09. til kun hhv. 969 kr., 992 kr. og 1.000 kr. inkl. 8 kg håndbagage. Flyveturen indeholder godt nok en enkelt mellemlanding i Zagreb hver vej, men der er tale om en superkort mellemlanding (typisk under 1 time). Så vi snakker stadig dejligt korte flytider på 3-4 timer.

   

  Jeg har selv haft held med at finde de allerbilligste flybilletter på kombinationer af tirsdage-til-torsdage. Her kan du finde billetter til under 1.000 kr. (det er disse datoer, jeg har angivet nedenfor). Herudover kan du dog også sagtens finde billige billetter til mellem 1.000 og 1.300 kr. på utallige andre kombinationer af hverdage – så der er masser af afgange at vælge mellem!

   

  Eksempler på billige rejsedatoer i skolernes sommerferie

  (både Zadar, Dubrovnik og Split)

  • 02.07. – 11.07.
  • 09.07. – 18.07.
  • 23.07. – 01.08.
  • 30.07. – 08.08.
  • Og mange flere

   

   

  Hotel i Kroatien

  I Kroatien er der rigtig mange familiedrevede bed and breakfasts, og derfor kan du ofte finde forholdsvis gode priser ift. Spanien eller Italien – selv i sommerferien. Herunder kan du finde hotelsøgninger til områderne omkring Zadar, Dubrovnik og Split.

   

  Hoteller i Zadar hoteller i Dubrovnik Hoteller i Split

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *