• 13 mar 2020

  Billige sommerfly til Kroatien: tur/retur med SAS til Split fra kun 571 kr.

  Kroatiens lange kyststrækning ved Adriaterhavet byder på den ene charmerende kystby efter den anden. I den sydlige del af landet – i regionen ved navn Dalmatien – finder du dog en af Kroatiens fedeste ferieoplevelser. Her ligger byen Split, der er Kroatiens næststørste by. Split byder både på fascinerende historiske indslag (byen blev grundlagt for mere end 2.000 år siden!) og moderne storbyoplevelser. Samtidig leverer bjergene i baggrunden nogle malerisk flotte omgivelser. Men nok vigtigst af alt, så ligger Split direkte ved det azurblå Adriaterhav, hvor du får de perfekte rammer til en lækker sol- og strandferie! Og husk endelig at besøge en af Europas mest fotograferede strande – Zlatni Rat – på øen Brač, mens du er i Split!

  Adriaterhavsferie i Split
  august
  fra579 kr.
  København
  Split
  Billige fly til Split
  inkl. håndbagage

  Billige fly til Split

  Kroatien er et usædvanligt lækkert sted at holde sommerferie, så priserne plejer også at være derefter. Lige nu kan du dog booke en håndfuld dejligt billige tur/retur-billetter hos SAS i august.

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang fra onsdag den 19. august til onsdag den 26. august til kun 571 kr. Når du flyver med SAS, må du som udgangspunkt gratis medbringe 8 kg håndbagage.

   

  Billetterne er som sagt billigst i august, hvor der er en del afgange til mellem ca. 500 og 800 kr. I både juli og september ligger de billigste afgange på ca. 1.500 kr., så kan du rejse i august, får du lige nu de bedste flypriser.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 11.08. – 18.08.
  • 12.08. – 19.08.
  • 13.08. – 14.08.
  • 18.08. – 26.08.
  • 19.08. – 20.08.
  • 20.08. – 28.08.
  • 21.08. – 28.08.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller i Kroatien

  I Kroatien er der rigtig mange familiedrevede bed and breakfasts, og Split er ingen undtagelse. Det er dog også muligt at finde mere ‘almindelige’ hoteller.

  Hoteller i Split

   

  Oplevelser i Split

  En ferie i Split kan byde på lidt af hvert. Selvfølgelig skal du have tid til bare at slappe af på stranden og nyde solen, men hvis du gerne vil have lidt mere indhold i din ferie, er der også rig mulighed for det. Du kan bl.a. besøge forskellige øer og grotter, tage på en heldagstur til Krka-vandfaldene, prøve kræfter med river rafting og meget mere!

  Ture og aktiviteter i Split

   

  Rejsetip – Zlatni Rat

  Jeg fik i introen kort nævnt stranden Zlatni Rat. Det er uden tvivl en af Europas mest fotograferede strande – se bare billederne nedenfor! Man får helt lyst til at hoppe i badebukserne med det samme. Stranden ligger på øen Brač, så du skal på en lille færgetur for at komme dertil. Du kan sejle med en færge fra havnen i Split til byen Supetar på Brač. Færgeturen koster ca. 33 kr. pr. person og tager omkring 50 minutter. Du kan se flere informationer om færgen på bracinfo.com.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige sommerfly til Kroatien: tur/retur med SAS til Split fra kun 571 kr.

  1. Hjørdis says:

   mangler noget for uge 32 ..!

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Hjørdis,

    Denne artikel er fra den 11. oktober 2018, så priserne har med garanti ændret sig. Men jeg skal nok holde øje med billige flybilletter til lækre steder i uge 32 😉

    Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  Se fly-tilbud her