Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

I juli & august 2024! ☀️ fra 647 kr.
rsz_split_stort_billede
Fly

BILLIGE sommerfly til Kroatien: Direkte fly til Split fra kun 647 kr. tur/retur

Fly |

BILLIGE sommerfly til Kroatien: Direkte fly til Split fra kun 647 kr. tur/retur

Kroatiens lange kyststrækning ved Adriaterhavet byder på en perlerække af regionens bedste strande og den ene charmerende kystby efter den anden. Og i dag har jeg fundet billige fly til én af de allerfedeste feriebyer på denne kyststrækning – solrige Split! Kystbyen Split byder både på fascinerende historiske indslag og skøn adriaterhavsstemning. Samtidig leverer det omkringliggende område naturskønt terræn. Men nok vigtigst af alt, så betyder flybilletter til Split, at du får en ferie lige ved det azurblå Adriaterhav! Her får du med andre ord de perfekte rammer til en herlig sol- og strandferie i Sydeuropa. Derfor skal du være glad for, at du lige nu kan booke superbillige fly til Kroatien og Split – endda i juli og august 2024 ✈

OBS: Gode tilbud i skolernes sommerferie får ofte hurtigt ben at gå på – så først til mølle gælder!

Sommerferie i Kroatien

Sommeren 2024

fra

647 kr.

København ✈ Split

Billige fly til Kroatien

Billige fly til Kroatien

Kroatien er et usædvanligt lækkert sted at holde sommerferie, så priserne plejer også at være derefter. Lige nu kan du dog booke en masse megabillige returbilletter hos Croatia Airlines i både juli og august 2024.

Helt konkret kan du finde billige fly til Split. Både SAS og Croatia Airlines flyver på ruten, men det er klart sidstnævnte, der tilbyder de bedste priser.

Priserne i juli ligger typisk mellem ca. 1.000 og 1.600 kr. tur/retur, mens du i august kan få fingrene i returbilletter for bare 600 til 900 kr.!

I flyboksen ovenfor linker jeg f.eks. til en afgang fra København fra lørdag den 3. august til lørdag den 10. august. På disse datoer koster flybilletter kun 647 kr. inkl. håndbagage!

Fly til Kroatien – billige rejsedatoer

Croatia Airlines flyver direkte til Split på mandage, onsdage og lørdage

 • 24.06. – 01.07.
 • 26.06. – 03.07.
 • 01.07. – 08.07.
 • 03.07. – 10.07.
 • 08.07. – 15.07.
 • 10.07. – 17.07.
 • 17.07. – 24.07.
 • 22.07. – 29.07.
 • 24.07. – 31.07.
 • 27.07. – 03.08.
 • 29.07. – 05.08.
 • 31.07. – 07.08.
 • 03.08. – 10.08.
 • 05.08. – 12.08.
 • 10.08. – 17.08.
 • 12.08. – 19.08.
 • 14.08. – 21.08.
 • 17.08. – 24.08.
 • 19.08. – 26.08.
 • 21.08. – 28.08.
 • 24.08. – 31.08.
 • Og flere

Hoteller i Kroatien

Du skal naturligvis også bruge et hotel. Herunder kan du få overblikket over hoteller i Split-regionen 😉

Hoteller i Split-regionen

Fly til Kroatien – rejsetip

Kroatien er ikke Europas største land. Så hvis du lejer en bil, kan du sagtens arrangere en rundrejse i landet eller køre lige derhen, hvor du helst vil på ferie. Herunder får du lidt inspiration til nogle af Kroatiens fantastiske rejsemål og oplevelser.

DALMATIEN

Dalmatien er navnet på den region, hvor Split ligger.

Er du til ren og skær strandferie, finder du i nærheden af Split Zlatni Rat. Denne strand er uden tvivl en af Europas mest fotograferede – se bare billederne nedenfor! Man får helt lyst til at hoppe i badebukserne med det samme.

Stranden ligger på øen Brač (lige ud for Split), så du skal på en lille færgetur for at komme dertil. Du kan sejle med en færge fra havnen i Split til byen Supetar på Brač. Færgeturen koster ca. 33 kr. pr. person og tager omkring 50 minutter. Du kan se flere informationer om færgen på bracinfo.com.

Herefter skal du faktisk også på en lille bustur, da stranden ligger på den modsatte side af øen. Men Brač er i det helet taget en ø, der er værd at udforske.

BILLIGE sommerfly til Kroatien: Direkte fly til Split fra kun 647 kr. tur/retur

Fly til Kroatien

Fly til Kroatien

Udover Zlatni Rat gemmer Split på flere seværdigheder. Er du interesseret i at læse mere, kan du smutte forbi min guide om Split. Der kan du bl.a. læse om Zlatni RatDiocletian’s Palace og Klis Fortress 😉

Split skyline

BILLIGE sommerfly til Kroatien: Direkte fly til Split fra kun 647 kr. tur/retur

Diocletian’s Palace

Fly til Kroatien

Klis Fortress

Fly til Kroatien

En anden storby i Dalmatien er Dubrovnik. Dubrovniks nok allerstørste attraktion er byens historiske kerne – også kaldet Old Town. Denne gamle del af byen ligger omkranset af middelaldermure, og hele bydelen er bilfri zone. Old Town er en af Europas fineste og mest velbevarede middelalderbyer. Samtidig skiller den sig også ud i kraft af en fabelagtig beliggenhed direkte ved Adriaterhavet – og med bjergene i baggrunden. Du finder ikke noget bedre sted at gå på opdagelsestur i Dubrovnik 😉

Fly til Kroatien

ISTRIEN

Istrien er den halvstore halvø, der ligger i den nordlige ende af landet. Det er bl.a. i denne del af Kroatien, du finder den skønne ferieby Pula.

Pula er især kendt for sit gamle romerske amfiteater midt i byen. Generelt finder du en del historisk arkitektur i bymidten. Så har du hang til den slags, må du sørge for at tilbringe i hvert fald én af dine feriedage i Pula.

BILLIGE sommerfly til Kroatien: Direkte fly til Split fra kun 647 kr. tur/retur

Istrien leverer dog mere end bare historie og kultur. Strandene i hele regionen er superlækre – det smaragdgrønne Adriaterhav kan man simpelthen aldrig blive træt af! Og er du på udkig efter naturudflugter, finder du små 15 km syd for Pula den skønneste naturpark – Kamenjak.

Kamenjak er Istriens sydligste punkt, og her kan du udforske skøn, klippefyldt natur og smukke klippestrande.

BILLIGE sommerfly til Kroatien: Direkte fly til Split fra kun 647 kr. tur/retur

NATIONALPARKER

Kroatien har en masse forrygende nationalparker. Den mest berømte er nok Plitvicesøerne – en 300 km2 stor nationalpark, der er spækket med idylliske søer og fejende flot natur. På grund af områdets unikke natur blev Plitvicesøerne allerede tilbage i 1979 optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Nationalparken er især berømt for sine imponerende, strømmende vandfald og søernes helt utroligt smukke farver, der varierer fra azur til grøn, grå og blå. Farverne ændrer sig hele tiden alt efter vandets indhold af mineraler og lysets vinkel.

Fly til Kroatien

Fly til Kroatien

Fly til Kroatien

Krka Nationalpark er meget i samme boldgade som Plitvicesøerne – og faktisk bliver denne nationalpark ofte kaldt for “Mini Plitvice”. Nationalparkens areal begrænser sig til 109 km2. Så hvis du gerne vil have lidt natur ind i ferien uden at gå all-in, vil Krka være et godt bud.

Fly til Kroatien

Fly til Kroatien

Og lige til allersidst – bare for at være helt sikker på, at du ikke kommer til at kede dig på din ferie – kan jeg også anbefale dig at kigge forbi GetYourGuide.dk. Derinde kan du vælge og vrage mellem flere fantastiske ture og aktiviteter!

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

BILLIGE sommerfly til Kroatien: Direkte fly til Split fra kun 647 kr. tur/returBILLIGE sommerfly til Kroatien: Direkte fly til Split fra kun 647 kr. tur/retur

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud