24 feb 2016

Smuttur til Milano: 3 dage på smukt 4* hotel med morgenmad til kun 641 kr. inkl. fly

rsz_1milano3

Den italienske storby Milano er en skøn forening af historisk arkitektur, kultur og modehuse. Om du er til det ene eller andet er faktisk underordnet, for byen byder på det hele. Tag forbi La Scala, det berømte operahus og besøg Duomoen, en af verdens største marmorkirker – her er kultur og arkitektur i verdensklasse. Kig forbi klosteret Santa Maria delle Grazie og se Leonardo Da Vinci's mesterværk "Den sidste nadver". Eller måske du bare skulle leje en cykel, opleve byen på hjul og spise en pizza i en af de mange hyggelige gader i byen.

 

Hotellet

trivago.dk har jeg fundet det smukke 4* Hotel Mercure Milano Regency (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") til kun 422 kr. pr. person inkl. morgenmad, ved en rejse for 2. Den tidligere adelsbolig fra 1800-tallet er nu hotel og stemningen i de flotte omgivelser er bestemt ikke gået tabt i ombygningen. Det er beliggende i det rolige Bullona-kvarteret, tæt på sporvognen til byens centrum og cirka 3 km fra banegården Porta Garibaldi.

Du kan læse mere om hotellet her

hotelmilano

SE HOTEL-TILBUD HER

Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

 

Fly

På Skyscanner.dk kan du lige nu flyve rigtig billigt fra København og Billund til Milano. F.eks. fra d. 5. til d. 7. april med Ryanair (inkll. 10 kg håndbagage) kan du få en returbillet til kun 219 kr. pr. person.

milanokbh

FLY FRA KØBENHAVN

 

milanobillund

FLY FRA BILLUND

 

Der findes en del andre afgange som ligger i samme prisleje, tag selv et kig på Skyscanners lavpriskalender, hvis ovenstående datoer ikke passer. De lave priser gælder især marts og april og næsten ligeså billigt i maj.

LAVPRISKALENDER KØBENHAVN

LAVPRISKALENDER BILLUND

 

Hotel inkl. morgenmad

422 kr.

Fly

219 kr.

TOTAL (per person)

641 kr.

 

  • Fra: København og Billund
  • Rejsedato: fx 5 – 7 april 2016 (og andre datoer)
  • Rejselængde: 3 dage (2 nætter)
  • Flyselskab: Ryanair (inkl. 10 kg håndbagage)
  • Til: Milano, Italien
  • Hotel: 4* Mercure Milano Regency
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor

 

Transport fra/til lufthavn

Der kører en bus fra lufthavn direkte til hovedbanegård i Milano. Turen koster 5 Euro (ca. 38 kr.) og du kan booke det her. Fra banegården kan du tage metrolinje 5 til station "Gerusalemme".

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *