• 07 jun 2018

  Smukke Budapest: 2 – 5 nætter på et supercentralt 3* hotel fra kun 649 kr. inkl. fly og morgenmad

  Uanset om du tager til Budapest for at nyde et dyp i de varme kilder, opleve byens imponerende arkitektur eller smage den berømte gullasch – så har du en fantastisk storbyferie at se frem til! Og så er den ungarske hovedstad tilmed et budgetvenligt rejsemål. Det har jeg fundet et godt eksempel på her. Du kan nemlig få en komplet miniferie til Budapest med fly, 3* hotel i hjertet af byen og morgenmad fra kun 649 kr.!

  Miniferie til Budapest
  juni - maj 2019
  fra649 kr.
  København, Aalborg, Billund, Malmø og Hamborg
  Budapest
  Storbyferie i Budapest
  inkl. 3* hotel, fly og morgenmad
  fra649 kr.

  travelbird.dk faldt jeg over dette superbillige pakketilbud på en storbyferie til skønne Budapest. Du kan vælge mellem 2 til 5 overnatninger på det 3* Baross City Hotel (3,5 ud af 5 på TripAdvisor), der ligger perfekt placeret midt i byen – tæt på banegården Keleti og i gåafstand til mange af byens største seværdigheder! Receptionen er døgnåben og hotellet serverer morgenmad hver dag under dit ophold. Så du får en noget nær ideel base til at udforske Budapests mange highlights!

   

  Du kan finde tilbuddet stort set hele året – fra juni til maj 2019, og det er muligt at flyve fra både Billund, København, Aalborg, Malmø og Hamborg. Herudover er det også muligt at vælge mellem 2-personers- og 3-personersværelser. Priserne varierer naturligvis en del, alt efter rejseperiode, afrejselufthavn og antal nætter. De allerbilligste rejser finder du fra København. Jeg har f.eks. fundet tilbuddet fra København med 2 nætter fra den 06.11. – 08.11. til kun 649 kr. pr. person (i alt 1.298 kr.).

   

  Selvom der ikke er specielt mange af de allerbilligste rejser til 649 kr. pr. person (kun fra København i november), så kan du stadig finde en række gode tilbud i de andre måneder. I skolernes sommerferie den 04.07. kan du f.eks. finde rejsen til 1.299 kr. fra Malmø. Og i både august og september kan du finde datoer til ca. 800 kr. fra København – så der er bestemt mulighed for at finde rigtig gode tilbud henover året.

   

  Som med ethvert andet travelbird-tilbud kommer der et bookkinggebyr oveni (150 kr.).

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Baross City Hotel: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
  • Morgenmad
  • Fly fra Aalborg, København, Hamborg, Malmø, Billund til Budapest tur-retur
  • Håndbagage

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der kører busser fra lufthavnen og ind til byen. F.eks. kan du tage bus 100E til centrum. Turen tager kun ca. 30 minutter og koster omkring 22 kr. Hvis du kommer fra København, lander du dog ret sent. Så i stedet for at tage den “normale” lufthavnsbus, skal du tage bus 900, som kører direkte til byens centrum uden at stoppe. Jeg anbefaler, at du køber et Budapest Card, når du ankommer. Sådan et koster kun 7.500 HUF (ca. 175 kr.), og så kan du bruge byens (gode) offentlige transportnetværk i 48 timer. Herudover giver det dig desuden gratis adgang til mange af byens museer og en række andre fordele. Så det er virkelig alle pengene værd!

   

  Alternativt kan du også tage en taxi ind til byen. Turen tager ca. 35 minutter og kommer til at koste dig omkring 200 kr. (dvs. 100 kr. pr. person).

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Smukke Budapest: 2 – 5 nætter på et supercentralt 3* hotel fra kun 649 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Britt says:

   Hvad koster fly + 2-3 overnatninger fra 1/5 2020.
   2 personer inkl. morgenmad

  2. Birgitte mogensen says:

   Hvad vil prisen blive i uge 29 og 4 overnatninger?
   Pft
   Birgitte

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Birgitte,

    Prisen afhænger af den specifikke afrejsedato og -lufthavn. Men du kan sådan set bare gå ind på linket og klikke på “Vis priser”. Så kan du selv vælge lufthavn og dato og se den nøjagtige pris 😉

  Se tilbud her