• 31 maj 2017

  Skønne Sicilien: 1 uge på et lækkert 3* hotel til kun 1.614 kr. inkl. fly og morgenmad

  Forestil dig, at efter en skøn dag med masser af solskin og dejlige dyp i poolen sætter du dig ind til bordet – den lokale italienske tjener hælder et glas rødvin fra lokalområdet op til dig og mens du nyder din pizza lavet på ægte italienske manér i stenovn, kigger du på den storslået vulkan Etna og bare slapper helt af og nyder livet – langt væk fra dagligdagens stress. Det lyder ikke helt skidt, vel?

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det skønne 3* Hotel D’orange d Alcantara (4 ud af 5 på tripadvisor), der ligger i Francavilla di Sicilia, i den smukke grønne Alcantara-dal, omkring 20 minutters kørsel fra kystbyerne Taormina og Giardini Naxos samt den vulkanen Etna. Derudover ligger hotellet kun 3 km fra Alcantara-floden. På hotellet er der både skønt pool-område og restaurant, der tilbyder regionale retter og lokale sicilianske vine. Om sommeren har hotellet deres eget udendørs pizzeria, der helt sikkert laver pizza i en hel anden klasse end hvad vi er vant til herhjemme. Du kan bo på Hotel D’orange inkl. morgenmad for kun 1.016 kr. pr. person ved en rejse for 2. Hvis du er interesseret i enkeltværelse så kan du se mere her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der er rigtig mange skønne hoteller på Sicilien, du kan se mere her for hele listen.

  HOTELLER PÅ SICILIEN

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet super billige flybilletter fra København til Catania på datoerne d. 13.06. – 20.06. til kun 598 kr. Der er håndbagage inkluderet i prisen – hvis du vil have ekstra bagage med kan det tilkøbes for 400 kr. tur/retur.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 13.06. – 20.06. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 06.06. – 13.06.
  • 13.06. – 20.06.
  • 13.06. –  27.06.
  • 22.08. – 29.08.

   

  Hotel 1.016 kr.
  Fly 598 kr.
  TOTAL (pr. person) 1.614 kr.

   

  Lejebil

  Jeg anbefaler, at du lejer en bil til denne rejse. Sicilien byder på så meget, at du næsten ikke kan undvære en lejebil. F.eks. ligger hotellet 20 minutters køreafstand fra nogle spændende kystbyer og vulkanen Etna. På rentalcars.com kan du leje en bil hele ugen for 1.076 kr. (538 kr. pr. person ved en rejse for 2). Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hvis du vælger at leje bil i lufthavnen i Catania, tager det ca. 52 min (67 km) at køre til Francavilla di Sicilia, hvor hotellet ligger. Alternativt kan du tage med offentlig transport. Du kan tage busserne CAT, AA401 eller AA411 fra lufthavnen til Catania Centrale, herfra skal du med toget til “Fiumefreddo Sicilia”, hvor du skal med taxi til hotellet. Hele denne tur tager ca. 1 time og 40 min. og koster mellem 249 – 376 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Skønne Sicilien: 1 uge på et lækkert 3* hotel til kun 1.614 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Vibeke Holch Henriksen says:

   Hej

   Fantastisk side – man kan blive helt afhængig!

   Vi sidder og kigger på billleje i Sicilien. Det er lidt uoverskueligt med hvad man er forsikret for? Der er en basisforsikring og så en "fuld forsikring". Jeg synes jeg har læst et sted, at det ikke er nødvendigt at betale en selvrsikoforsikring, da det er inkluderet i forvejen? Hvad er din erfaring? Og er din vejledende pris en basisforsikring?

    

  2. Line says:

   Hej ! 

   Kan man få er tilbud lignende til uge 29 eller 30? To voksne 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Line,

    Det tror jeg desværre ikke er muligt i juli-måned – men jeg skal selvfølgelig nok holde øje og skrive om det på bloggen så snart jeg ser noget 🙂

  3. Nina Hartved says:

   Kære rejsespejder

   Jeg følger flittigt med på dine opslag – sikke et arbejde du laver! Har et spørgsmål,- min familie og jeg (1 mand og 1 barn 8 år) har ferie i uge 29 tror du at der er chance for billige rejser der? 

   Mvh Nina Hartved 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Nina,

    Tusind tak for rosen – det varmer virkelig meget! Hvis I er fleksibel med destination og afrejse-lufthavn, så kan der sagtens dukke noget billigt afbudsrejse op i den periode (hvilket jeg selvfølgelig nok skal holde øje med 🙂 ). Ellers kan I måske prøve at kigge på en rejse som denne til Costa Blanca og selv lege lidt med datoerne 🙂