Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.653 kr.
Forlænget weekend på Sicilien: 3 nætter på centralt 4* hotel fra kun 1.653 kr. p.p. inkl. fly
Korte rejser

Forlænget weekend på Sicilien: 3 nætter på centralt 4* hotel fra kun 1.653 kr. p.p. inkl. fly

Korte rejser |

Forlænget weekend på Sicilien: 3 nætter på centralt 4* hotel fra kun 1.653 kr. p.p. inkl. fly

Italien er en gavebod af vidunderlige rejsemål. En af landets mest spændende destinationer er helt sikkert øen Sicilien! Sicilien er Middelhavets største ø og er sådan cirka på størrelse med Jylland – og den leverer et utal af fantastiske ferieoplevelser. Ikke mindst fantastiske strande, spændende historie og kultur, store naturoplevelser – og jeg behøver vel næppe at minde dig om det vidunderlige italienske køkken. Og du kan altså opleve alle disse sicilianske herligheder med en forlænget weekend på Sicilien, hvor du tilmed bor på et firstjernet hotel midt i Trapani.

Forlænget weekend på Sicilien

april – oktober

1.653 kr.

✈️ fra Billund (og København)

🏖️ 4* Hotel tæt på strand og centrum

Hotel på Sicilien

1.029 kr.

Fly til Sicilien

624 kr.

Hotel

1.029 kr.

Fly

624 kr.

Total (pr. person):

1.653 kr.

Forlænget weekend på Sicilien – hotel

Lad os bare starte med at finde et hotel til dig i Trapani.

Jeg har i dette eksempel fundet det lækre Residence La Gancia (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Det firstjernede hotel har en vidunderlig placering kun et stenkast fra stranden og kun 5 minutters gang fra Trapani centrum. Fra hotellet er der også under 500 meter til to af de mest populære seværdigheder i Trapani – nemlig Bastione Conca Trapani og Cattedrale di San Lorenzo.

Du kan nyde de fantastiske omgivelser på hotellets tagterrasse, hvor du har en skøn havudsigt over Middelhavet. Derudover har Residence La Gancia et fitnesscenter, så du nemt kan holde dig fit på ferien!

Med dette tilbud får du en lille lejlighed med tekøkken og eget badeværelse, aircondition, fladskærms-tv og gratis wi-fi.

Jeg har som sagt i dette eksempel fundet en forlænget weekend fra lørdag den 20. april til tirsdag den 23. april. På disse datoer koster et topersoners værelse i alt 2.058 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor 1.029 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Sicilien, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Forlænget weekend på Sicilien

Forlænget weekend på Sicilien

Forlænget weekend på Sicilien

Forlænget weekend på Sicilien

Forlænget weekend til Sicilien – fly

Som Middelhavets største ø har Sicilien flere lufthavne. Vil du gerne en smuttur til Sicilien, kan du flyve direkte fra Billund (til Trapani) og København (til Catania og Palermo).

Fra Billund kan du finde direkte billetter hos Ryanair fra april til oktober. De har to ugentlige afgange (lørdage og tirsdage) til Trapani på Siciliens vestlige kyst.

Prisniveauet ligger ofte under 1.000 kr. tur/retur udenfor højsæsonen.

I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra Billund fra lørdag den 20. april til tirsdag den 23. april. På disse datoer koster billetterne kun 624 kr.

Fra København betjener Norwegian en direkte rute til lufthavnene i Catania (mandage, onsdage og lørdage) og Palermo (onsdage og lørdage). Desværre er priserne væsentligt højere (fra 1.500+ kr.). Derfor vil det i de fleste tilfælde bedst kunne betale sig at flyve fra Billund.

Flybilletter hos langt de fleste lavprisflyselskaber inkluderer altid et styk mindre håndbagage, som skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne tilkøbe ekstra bagage, er det som regel billigst at tilkøbe bagagen direkte gennem flyselskabet.

Forlænget weekend på Sicilien – billige rejsedatoer

Fra Billund

Direkte afgange lørdage og tirsdage

  • 13.04 – 16.04
  • 20.04 – 23.04
  • 27.04 – 30.04
  • 11.05 – 14.05
  • 01.06 – 04.06
  • 08.06 – 11.06
  • 15.06 – 18.06
  • 22.06 – 25.06
  • Og flere


Forlænget weekend på Sicilien – transport

Det lokale busselskab AST opererer en busrute mellem lufthavnen og Trapani centrum.

Billeder fra Sicilien

Vulkanen Etna 

Forlænget weekend på Sicilien

Taormina 

Forlænget weekend på Sicilien

Scala dei Turchi i det sydlige Sicilien

Forlænget weekend på Sicilien

Vil du gerne inspireres yderligere, kan du smutte forbi GetYourGuide.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Forlænget weekend på Sicilien: 3 nætter på centralt 4* hotel fra kun 1.653 kr. p.p. inkl. flyForlænget weekend på Sicilien: 3 nætter på centralt 4* hotel fra kun 1.653 kr. p.p. inkl. fly

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar