• 21 jul 2021

  Billige fly til Sicilien: Direkte fly tur/retur til Catania fra kun 560 kr.

  Italienske Sicilien er et sandt overflødighedshorn af forrygende ferieoplevelser. Intet mindre! Med en rejse til Middelhavets største ø kan du gå på opdagelse blandt nogle af Europas vildeste naturperler og kulturskatte. F.eks. kan du tage på vulkanvandring på Etna, udforske amfiteatret i Taormina, besøge Concordia-templet i Tempeldalen ved Agrigento eller fortabe dig i barokbyen Noto – og listen fortsætter. Samtidig gemmer Sicilien på nogle af Europas allerlækreste middelhavsstrande! Og det er altså ikke så tosset, når vejret dernede næsten altid er ‘strandvejr’. I øvrigt har jeg slet ikke nævnt maden og vinen endnu! Siciliens gastronomiske oplevelser skal du i den grad også glæde dig til! Ja, Sicilien er i det hele taget en rejse for livet. Og i dag har jeg netop fundet billige fly til Sicilien ✈🇮🇹

   

  Psst, elsker du varme, er august naturligvis en oplagt måned, hvor temperaturer omkring 30 grader er helt normalt. Efterårsmånederne september og oktober er dog blandt mine favoritter til Sicilien. Her minder vejret ofte om en god, dansk sommer ☀️

  Middelhavsferie på Sicilien
  august - oktober
  fra560 kr.
  København
  Catania
  Billige fly til Sicilien

  Billige fly til Sicilien

  Som Middelhavets største ø har Sicilien flere lufthavne. Den største er Catania-Fontanarossa Airport ved byen Catania på øens østlige kyst.

   

  Norwegian opererer en direkte rute fra København til lufthavnen i Catania, og billetterne er faktisk rigtigt billige lige nu.

   

  Fra august til oktober er der direkte afgange alle onsdage og lørdage, og i denne periode kan du finde tur/retur-billetter til mellem ca. 560 og 1.000 kr.

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang fra lørdag den 28. august til lørdag den 4. september til kun 560 kr.

   

  Norwegian tillader altid en lille taske under sædet (maks. 30×20×38 cm). Vil du gerne tilføje håndbagage til bagagehylden, kan du tilkøbe dette i bookingprocessen (billigst hvis du booker direkte hos Norwegian).

   

   

  Fly til Sicilien – eksempler på billige rejsedatoer

  • 07.08. – 14.08.
  • 14.08. – 18.08.
  • 18.08. – 25.08.
  • 21.08. – 25.08.
  • 25.08. – 01.09.
  • 28.08. – 01.09.
  • 28.08. – 04.09.
  • 01.09. – 08.09.
  • 08.09. – 15.09.
  • 29.09. – 06.10.
  • 02.10. – 06.10.
  • 06.10. – 13.10.
  • 23.10. – 27.10.
  • Og flere

   

   

  Hoteller på Sicilien

  Sicilien er som sagt en stor ø. Så en oplagt idé ville f.eks. være at leje en bil, så du kan køre rundt og opleve middelhavsøens mange fabelagtige attraktioner. Med en bil kan du også udvide din hotelsøgning. Men hvis du helst vil være fri for en lejebil, kan du også bare lede efter et hotel i eller omkring Catania – det kan du også få en forrygende ferie ud af 🙂

  Hoteller i Catania og på Sicilien

   

  Er du mere til en rejse, hvor flybilletter og hotel er samlet i én reservation, kan du også finde pakkerejser til Catania 😉

   

  Pakkerejser

   

  Og er du mest hooked på idéen om en lejebil, kan du tjekke priser for din rejseperiode her.

   

  Lejebiler

   

   

  Billeder fra Sicilien

  Vulkanen Etna

  Fly til Sicilien

   

  Taormina

  Fly til Sicilien

   

  Scala dei Turchi i det sydlige Sicilien

  Fly til Sicilien

   

  Tempeldalen

  Fly til Sicilien

   

  Noto

  Fly til Sicilien

   

  Mondello Beach

  Fly til Sicilien

   

  Corona og Italien

  Hele Italien er grøn. Det betyder, at du blot skal medbringe et gyldigt coronapas, hvor det fremgår, at du er testet negativ/tidligere smittet/færdigvaccineret. Ingen karantæne, og ingen test før hjemrejse.

   

  Jeg vil anbefale, at du holder dig opdateret om corona-situationen i Italien på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her