Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

552 kr.
Billige fly til Sicilien: Direkte fly til Trapani fra kun 552 kr. tur/retur
Fly

Billige fly til Sicilien: Direkte fly til Trapani fra kun 552 kr. tur/retur

Fly |

Billige fly til Sicilien: Direkte fly til Trapani fra kun 552 kr. tur/retur

Italienske Sicilien er et sandt overflødighedshorn af forrygende ferieoplevelser. Intet mindre! Med en rejse til Middelhavets største ø kan du gå på opdagelse blandt nogle af Europas vildeste naturperler og kulturskatte. F.eks. kan du tage på vulkanvandring på Etna, udforske amfiteatret i Taormina, besøge Concordia-templet i Tempeldalen ved Agrigento eller fortabe dig i barokbyen Noto – og listen kunne sagtens fortsætte. Samtidig skal man ikke glemme, at Sicilien gemmer på nogle af Europas allerlækreste middelhavsstrande! Og det er altså ikke så tosset, når vejret dernede næsten altid er ‘strandvejr’. I øvrigt har jeg slet ikke nævnt maden og vinen endnu! Siciliens gastronomiske oplevelser skal du i den grad også glæde dig til. Ja, Sicilien er i det hele taget en rejse for livet. Og i dag har jeg netop fundet billige fly til Sicilien ✈

Forårs- og efterårsmånederne er blandt mine favoritmåneder til Sicilien. Her kan du nyde den syditalienske ø i en behagelig varme. Men hvis du elsker sol og varme, er den sicilianske sommer lige noget for dig! ☀️

Middelhavsferie på Sicilien

2024: april – oktober

fra

552 kr.

Billund (og København) ✈ Trapani (og Catania/Palermo)

Billige fly til Sicilien

Billige fly til Sicilien

Vil du gerne en tur til Sicilien, kan du flyve direkte fra både København og Billund (BLL er klart billigst).

Som Middelhavets største ø har Sicilien flere lufthavne.

Fra Billund kan du hos Ryanair finde direkte flybilletter til Trapani på Siciliens vestlige kyst. Og Ryanair har faktisk netop præsenteret ruten for 2024.

Fra april til oktober har de to ugentlige afgange – tirsdage og lørdage.

I øjeblikket er priserne i de fleste af månederne faktisk virkeligt lave (højsæsonperioderne undtaget). På mange datoer kan du finde returbilletter til mellem 500 og 900 kr.

Selv i august (og til dels juli) kan du finde en god håndfuld returbilletter fra under 1.000 kr.!

Fra København opererer Norwegian en direkte rute til både Palermo (onsdage og lørdage) på nordkysten og Catania (mandage, onsdage og lørdage) på øens østlige kyst.

Priserne fra København er dog markant dyrere end fra Billund. Så det kan nok bedst betale sig at flyve fra Jylland.

I tilbudsboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet en afgang fra Billund fra tirsdag den 23. april til tirsdag den 30. april. På disse datoer koster billetterne kun 552 kr.

Flybilletter hos langt de fleste lavprisflyselskaber inkluderer altid et styk mindre håndbagage, som skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne tilkøbe ekstra bagage, er det som regel billigst at tilkøbe bagagen direkte gennem flyselskabet.

Fly til Sicilien – eksempler på billige rejsedatoer

Fra Billund

  • Mange tirsdage og lørdage (april – oktober)

Hoteller på Sicilien

Herunder kan lede efter hoteller i Trapani, hvor du ankommer.

Men Sicilien er som sagt en stor ø – Middelhavets største. Så det ville også være en oplagt idé at leje en bil, så du kan køre rundt og opleve middelhavsøens mange fabelagtige attraktioner. Med en bil kan du også udvide din hotelsøgning.

Hoteller i Trapani

Er du hooked på idéen om en lejebil, kan du tjekke priser for lejebiler herunder.

Drømmer du om at udforske Sicilien i bil, kan du finde mere inspiration i min artikel om en rundrejse på Sicilien.

Billeder fra Sicilien

Vulkanen Etna

Fly til Sicilien

Taormina

Fly til Sicilien

Scala dei Turchi i det sydlige Sicilien

Fly til Sicilien

Tempeldalen

Fly til Sicilien

Noto

Fly til Sicilien

Mondello Beach

Fly til Sicilien

Kan du godt lide at have styr på nogle af dine udflugter hjemmefra, kan du kigge nærmere på en række spændende ture og aktiviteter på Getyourguide.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Sicilien: Direkte fly til Trapani fra kun 552 kr. tur/returBillige fly til Sicilien: Direkte fly til Trapani fra kun 552 kr. tur/retur

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar