• 12 jan 2022

  Billige fly til Sicilien: Direkte fly tur/retur til Trapani fra kun 434 kr.

  Italienske Sicilien er et sandt overflødighedshorn af forrygende ferieoplevelser. Intet mindre! Med en rejse til Middelhavets største ø kan du gå på opdagelse blandt nogle af Europas vildeste naturperler og kulturskatte. F.eks. kan du tage på vulkanvandring på Etna, udforske amfiteatret i Taormina, besøge Concordia-templet i Tempeldalen ved Agrigento eller fortabe dig i barokbyen Noto – og listen kunne sagtens fortsætte. Samtidig skal man ikke glemme, at Sicilien gemmer på nogle af Europas allerlækreste middelhavsstrande! Og det er altså ikke så tosset, når vejret dernede næsten altid er ‘strandvejr’. I øvrigt har jeg slet ikke nævnt maden og vinen endnu! Siciliens gastronomiske oplevelser skal du i den grad også glæde dig til. Ja, Sicilien er i det hele taget en rejse for livet. Og i dag har jeg netop fundet billige fly til Sicilien ✈🇮🇹

   

  Psst, forårsmånederne april og maj er blandt mine favoritmåneder til Sicilien. Her undgår du nemlig sommerens glohede temperaturer og kan i stedet nyde den syditalienske ø i en behagelig varme ☀️

  Middelhavsferie på Sicilien
  april - oktober
  fra434 kr.
  Billund og København
  Trapani og Catania
  Billige fly til Sicilien
  Fra Billund til Trapani
  Fra København til Catania

  Billige fly til Sicilien

  Vil du gerne en tur til Sicilien, kan du flyve direkte fra både København og Billund.

   

  Som Middelhavets største ø har Sicilien flere lufthavne.

   

  Fra Billund kan du fra april til oktober finde direkte billetter hos Ryanair. De har to ugentlige afgange – mandage og fredage – til Trapani på Siciliens vestlige kyst.

   

  I øjeblikket kan du i forårsmånederne finde tur/retur-billetter til priser mellem ca. 500 og 950 kr.

   

  Fra København opererer Norwegian en direkte rute til lufthavnen i Catania på øens østlige kyst. De har også to ugentlige afgange – onsdage og lørdage (plus mandage i skolernes sommerferie).

   

  Priserne fra København er i øjeblikket noget dyrere end fra Billund. Du skal derfor forvente priser, der starter fra ca. 1.200 kr.

   

  I tilbudsboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra Billund fra mandag 25. april til mandag den 2. maj til kun 434 kr.

   

  Flybilletter hos langt de fleste lavprisflyselskaber inkluderer altid et styk mindre håndbagage, som skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne tilkøbe ekstra bagage, er det som regel billigst at tilkøbe bagagen direkte gennem flyselskabet.

   

   

  Fly til Sicilien – eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Billund

  • Direkte afgange mandage og fredage (april – oktober)

   

  Fra København

  • Direkte afgange onsdage lørdage (april – oktober) + mandage i skolernes sommerferie

   

   

  Hoteller på Sicilien

  Sicilien er som sagt en stor ø – Middelhavets største. Så en oplagt idé ville f.eks. være at leje en bil, så du kan køre rundt og opleve middelhavsøens mange fabelagtige attraktioner. Med en bil kan du også udvide din hotelsøgning.

  Hoteller på Sicilien

   

  Er du hooked på idéen om en lejebil, kan du tjekke priser for din rejseperiode her.

   

  Lejebiler

   

   

  Billeder fra Sicilien

  Vulkanen Etna

  Fly til Sicilien

   

  Taormina

  Fly til Sicilien

   

  Scala dei Turchi i det sydlige Sicilien

  Fly til Sicilien

   

  Tempeldalen

  Fly til Sicilien

   

  Noto

  Fly til Sicilien

   

  Mondello Beach

  Fly til Sicilien

   

  Corona og Italien

  Frem til og med den 31. januar 2022 skal alle indrejsende fra seks år kunne fremvise både indrejseformular, negativt testresultat (uanset om man er vaccineret eller tidligere smittet) og dokumentation for enten færdigvaccination eller tidligere smitte ved indrejse til Italien.

   

  Personer, som ikke er vaccinerede eller tidligere smittede, skal i fem dages isolation efter indrejse, som kan afsluttes med en negativ test. Børn under 18 er undtaget fra isolation, hvis de rejser med vaccinerede eller tidligere smittede forældre.

   

  Jeg vil som altid anbefale, at du holder dig opdateret om corona-situationen i Italien på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige fly til Sicilien: Direkte fly tur/retur til Trapani fra kun 434 kr.

  1. Claus Sandersen says:

   Hej Resjsspejder.

   Hjælp os!!!! vi har kun begrænset tid til rådighed denne gang.

   Kan I finde noget sydpå med varme og vand?
   Afrejse helst fra Jylland
   Afrejse onsdag 15/9 (helst morgen) så vi kan bruge dagen dernede
   Hjemrejse søndag 19 eller 20/9. Aller senest mandag formiddag.

  Se fly-tilbud her