Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

I skolernes sommerferie ☀️ fra 494 kr.
Graesk-tempel-ved-Selinunte-Sicilien-Italien-banner-1280-x-1280-1080x1080
Fly

Billige fly til Sicilien

Direkte fly til Catania tur/retur

Fly |

Billige fly til Sicilien

Italienske Sicilien er et sandt overflødighedshorn af forrygende ferieoplevelser. Intet mindre! Og med billige fly til Sicilien – Middelhavets størtse ø – kan du gå på opdagelse blandt nogle af Europas vildeste naturperler og kulturskatte. F.eks. kan du tage på vulkanvandring på Etna, udforske amfiteatret i Taormina, besøge Concordia-templet i Tempeldalen ved Agrigento eller fortabe dig i barokbyen Noto – og listen kunne sagtens fortsætte.

Samtidig skal man ikke glemme, at Sicilien gemmer på nogle af Europas allerlækreste middelhavsstrande! Og det er altså ikke så tosset, når vejret dernede næsten altid er ‘strandvejr’. I øvrigt har jeg slet ikke nævnt maden og vinen endnu! Siciliens gastronomiske oplevelser skal du i den grad også glæde dig til. Ja, Sicilien er i det hele taget en rejse for livet. Og i dag har jeg netop fundet billige fly til Sicilien. Endda i skolernes sommerferie! ✈️🏝️

Middelhavsferie på Sicilien

skolernes sommerferie

fra

494 kr.

✈️ Fra Hamborg

☀️ Masser af sol og varme

🏖️ Natur, kultur og strande

🔥 Spar ca. 50 % ift. normalprisen

Billige fly til Catania

Billige fly til Sicilien

Vil du gerne en tur til Sicilien, kan du egentligt flyve direkte fra både København og Billund. Og uden for højsæsonperioderne kan du finde ganske billige billetter fra Danmark.

Men i skolernes sommerferie skal du fra Danmark desværre forvente at betale fra ca. 2.000+ kr. for returbilletter.

Heldigvis er der masser af penge at spare, hvis du flyver fra Hamborg!

Fra den nordtyske lufthavn kan du nemlig booke flybilletter til Catania til priser mellem ca. 500 og 1.300 kr. hele sommerferien!

I tilbudsboksen ovenfor linker jeg f.eks. til en afgang fra mandag den 1. juli til mandag den 8. juli. På disse datoer koster flybilletter kun 494 kr. hos Wizz Air!

Flybilletter hos langt de fleste lavprisflyselskaber inkluderer altid et styk mindre håndbagage, som skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne tilkøbe ekstra bagage, er det som regel billigst at tilkøbe bagagen direkte gennem flyselskabet.

Fly til Sicilien – eksempler på billige rejsedatoer

Fra Hamborg

  • 24.06. – 01.07.
  • 01.07. – 08.07.
  • 05.07. – 12.07.
  • 12.07. – 19.07.
  • 15.07. – 22.07.
  • 19.07. – 29.07.

OBS: Flybilletter fra Danmark er som sagt markant dyrere i sommerferien. Men hvis du gerne vil rejse til Sicilien på andre tidspunkter, kan du sagtens flyve billigt fra Danmark. Tjek evt. disse artikler ud:

Luksusrejse til Sicilien

🎒 Forlænget weekend på Sicilien

🚙 Rundrejse på Sicilien

Hoteller på Sicilien

Fly til Sicilien er ikke helt nok i sig selv. Du skal jo også finde et sted at bo.

Herunder kan du lede efter hoteller i Catania, hvor du ankommer.

Men Sicilien er som sagt en stor ø – Middelhavets største. Så det ville også være en oplagt idé at leje en bil, så du kan køre rundt og opleve middelhavsøens mange fabelagtige attraktioner. Med en bil kan du også udvide din hotelsøgning.

Hoteller i Catnia

Er du hooked på idéen om en lejebil, kan du tjekke priser for lejebiler herunder.

Fly til Sicilien – billeder fra øen

Vulkanen Etna

Fly til Sicilien

Taormina

Fly til Sicilien

Scala dei Turchi i det sydlige Sicilien

Fly til Sicilien

Tempeldalen

Fly til Sicilien

Noto

Fly til Sicilien

Mondello Beach

Fly til Sicilien

Kan du godt lide at have styr på nogle af dine udflugter hjemmefra, kan du kigge nærmere på en række spændende ture og aktiviteter på Getyourguide.


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til SicilienBillige fly til Sicilien

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud