• 17 sep 2019

  Forlænget ski-weekend i Italien: 4 dage i Trentino på et lækkert 3* hotel fra kun 973 kr. inkl. fly og morgenmad

  Glæder du dig til vinterens skisæson? I så fald har jeg fundet den helt perfekte minirejse til dig! Turen går nemlig til Trentino i de italienske alper og skiregionen Monte Bondone. Her venter 70 hektar skiområde og over 20 km skipister på dig (hele Trentino-området har mere end 800 km pister). Jeg har endda fundet billige flybilletter henover en weekend, så du kan se frem til en lækker forlænget ski-weekend i højsæsonen til en god pris! Det lyder ikke så tosset, vel?

  Skiferie i Italien
  januar - marts
  fra973 kr.
  København og Hamborg
  Bergamo
  Billige fly til Bergamo
  284 kr.
  Fra København
  Fra Hamborg
  Hotel i Trentino
  f.eks. det anmelderroste 3* Monte Bondone
  653 kr.
  Hotel
  653 kr.
  Fly
  284 kr.
  Total (pr.person)
  937 kr.

  Billige fly til Bergamo

  Hvis du gerne vil til Trentino, er det uden tvivl billigst at flyve til Bergamo, der kun ligger lidt over 2 timers kørsel fra skiområdet. Det gode ved Bergamo er desuden, at du stort set hele vinteren – også i en del weekender som i dette eksempel – kan finde superbillige fly fra København og Hamborg.

   

  Jeg har f.eks. fundet billetter midt i højsæsonen til en forlænget weekend fra København lørdag den 11. januar til tirsdag den 14. januar til kun 284 kr. Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75 kr. ekstra pr. vej (hvis du booker direkte gennem Ryanair).

   

  Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige flybilletter fra Jylland (normalt flyver Ryanair direkte mellem Billund og Bergamo – men desværre ikke om vinteren). Hamborg er dog et superbilligt alternativ. Herfra kan du nemlig finde Ryanair-fly, der faktisk er en anelse billigere end fra København. Du kan rejse på mange datoer i januar, februar og marts til under 300 kr. Fra Hamborg kan du også rejse billigt i vinterferien (både i uge 7 og uge 8).

   

  Da billetterne er uden bagage, kan det nok bedst betale sig at leje skiudstyr i Trento (se hvordan nedenfor) i stedet for at betale for at få skiudstyr med på flyet.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 11.01. – 14.01. – her er nogle andre billige weekendafgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 09.01. – 12.01.
  • 10.01. – 13.01.
  • 11.01. – 14.01.
  • 16.01. – 19.01.
  • 17.01. – 20.01.
  • 18.01. – 21.01.
  • 23.01. – 26.01.
  • 24.01. – 27.01.
  • 30.01. – 02.02.
  • 31.01. – 03.02.
  • 01.02. – 04.02.
  • 20.02. – 24.02.
  • 21.02. – 25.02.
  • 05.03. – 08.03.
  • 20.03. – 24.03.
  • og mange flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Trentino

  Lige nu kan du få et rigtig fint tilbud på det lækre 3* Hotel Monte Bondone. Hotellet ligger 100 meter fra skiløjperne og byder på et elegant spaområde med indendørs pool og sauna – noget der virkelig bliver rost af tidligere gæster. Og skulle du være lidt øm i kroppen efter de første par dage på ski, så tilbyder spa-afdelingen et udvalg af skønne massagebehandlinger, der nok skal gøre din ømme krop godt. Hotel Monte Bondone byder herudover også på bl.a. en tennisbane, en five-a-side-fodboldbane og en solterrasse.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters ophold fra lørdag den 11. til tirsdag den 14. januar til 1.306 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 653 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt omkring 400-700 kr. pr. nat fra januar til marts.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Trentino, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen kan du tage flixbus.dk til Trento. Turen tager mellem 2-3 timer og koster mellem 79 og 119 kr. Hvis du spørger mig, vil jeg dog klart anbefale at leje en bil, som er noget nemmere, tidsbesparende og kun lidt dyrere. Især hvis du har dit eget skiudstyr med!

   

   

  Lejebil

  Bil er også en kæmpefordel, hvis du vil ud til nogle af områdets andre lækre ski-resorts. Og som du kan se, er det hammerbilligt – jeg har fundet en lejebil i 4 dage til kun 193 kr. pr. person.

   

  Bilen kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil
  193 kr.

   

  Liftkort og skiområder

  Du kan læse nærmere om Monte Bondone og se liftkortpriserne på skimontebondone.it. Hvis du gerne vil danne dig et overblik over andre skimuligheder i Trentino, kan du gøre det på visittrentino.info.

   

   

  Udlejning af skiudstyr

  alpinresorts.com kan du reservere skiudstyr i Trento. Alternativt kan du også bare leje det, når du er ankommet.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  9 kommentarer til Forlænget ski-weekend i Italien: 4 dage i Trentino på et lækkert 3* hotel fra kun 973 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Ali says:

   Har booket 5 dage i Vinterferien hotel, fly, bil og forsikringer for 7800 for mig selv og mine to børn! Vildt billigt! Tak til rejsespejder… synes det er svært at overskue hvilke andre skiresorts man kan besøge i nærheden hvis man synes det bliver for småt.. er der nogen der kan hjælpe?

  2. Mia says:

   For det komplette billedes skyld ville det være ekstra luksus med en angivelse af, hvad det rent faktisk koster med et stykke “Odd size baggage” (altså en skitaske), når I finder ture til skiområder med de nævnte flyselskaber

   • Rejsespejder says:

    Hej Mia,
    god idé. Det vil jeg fremover gøre! Men jeg vil også sige, at det tit ikke kan betale sig at tage sit eget udstyr med, fremfor at leje det ved skiområdet – især på sådan en kort tur :).

  3. Josephine says:

   Var afsted med samme tilbud fundet på rejsespejder sidste år. Hotel Monde Bondone er super fint til prisen, og et sted, jeg gerne vil komme igen
   Desværre ville Flixbus ikke tage vores snowboard med på trods af, at vi havde købt billetter, og derfor endte vi med at skulle tage lokaltoget til trento og taxa op ad bjerget, så turen blev dyr og bøvlet. Derfor vil jeg råde folk til at leje bil, hvis man gerne vil afsted

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Josephine 🙂

    Tak for din kommentar 🙂

    Jeg er glad for at høre, at Hotel Monte Bondone levede op til forventningerne. Men selvfølgelig var det surt med bussen. Jeg har nu udspecificeret, at man bør leje bil, hvis man har sit eget skiudstyr med – så tak for dit input 🙂

  4. michael says:

   Hej,

   kan det passe, området "kun" har mere end 20 km pister?

   Kan ikke lige gennemskue antal km pister, når jeg Googler og om det er flere områder.

   PFT. 

    

   Vh Michael

   • Rejsespejder says:

    Hej Michael,

    lige på Monte Bondone er der ca. 22 km pister. Men ja, der findes mange andre skiområder omkring. Så hvis du leder efter 50+km pister så vil jeg anbefale at leje en bil i Bergamo (meget billigt) og så køre til de andre områder i Trentino-regionen. Du kan finde masser af hoteller der på Sunweb og Snowtrex :).

   • Anders says:

    Hej Michael. Jeg er enig ift. til antallet af pister. På https://www.skisport.dk/italien/montebondone/ står der, at monte bondone kun har 15 kilometer piste. Det er altså ikke meget.

    Jeg overvejer kraftigt at købe flybilletterne, som er nævnt på denne side men i stedet leje en bil og køre til enten Passo Tonale eller Livigno. Det tager mellem 2 og 2,5 time.

  5. Henrik Aarup-Madsen says:

   Virkeligt attraktivt tilbud. Sidder og venter på du falder over noget i samme stil, ud af Billund

  se fly se hotel