• 24 nov 2021

  Skiweekend i Italien: 3 nætter i Trentino på et lækkert 3* hotel fra kun 1.444 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

  Glæder du dig til vinterens skisæson, så har jeg i dag fundet en hyggelig weekendtur til Alperne! Turen går nemlig til Trentino i de italienske alper, hvor du finder skiregionen Monte Bondone. Her venter dig 70 hektar skiområde og mere end 20 km skipister (hele Trentino-området har mere end 800 km pister). Derudover kan du se frem til at bo på et hotel med det skønneste spaområde, hvor du kan slappe af efter en hel dag på pisterne. Ski plus spa må vist være den ultimative cocktail ❄🇮🇹

  Skiferie i Italien
  januar - marts
  fra1.444 kr.
  Billund, Aarhus og København
  Milano
  Billige fly til Bergamo
  138 kr.
  Fra Billund til Bergamo: 14.01.-17.01.
  Fra Aarhus til Malpensa: 07.01.-10.01.
  Fra København til Bergamo: 14.01.-17.01. - OBS: Vær opmærksom på, at du fra København kan vælge mellem flere forskellige billetter
  Hotel i Trentino
  f.eks. det anmelderroste 3* Monte Bondone
  1.306 kr.
  Hotel
  1.306 kr.
  Fly
  138 kr.
  Total (pr.person)
  1.444 kr.

  Billige fly til Trentino

  Hvis du gerne vil til Trentino, vil det være oplagt at flyve til en af Milano-lufthavnene.

   

  Fra København har du det største udvalg af billetter at vælge mellem. Typisk finder du de billigste afgange hos enten easyJet (til Malpensa) eller Ryanair (til Bergamo), men det er også muligt at flyve med andre selskaber (f.eks. SAS). Fordi så mange flyselskaber betjener ruten mellem København og Milano, er der direkte afgange alle ugens dage året rundt. Ofte burde det være muligt at finde tur/retur-billetter fra under 600 kr.

   

  Fra Billund kan du flyve med Ryanair til Bergamo-lufthavnen året rundt. Fra november til marts er der direkte afgange alle mandage og fredage, og prisniveauet for tur/retur-billetter ligger ofte under 600 kr.

   

  Fra Aarhus flyver Ryanair til Malpensa-lufthavnen. Der er direkte afgange alle fredage og mandage, og priserne ligger som regel under 500 kr. for tur/retur-billetter.

   

  Ovenfor har jeg lavet et eksempel på en rejse fra Billund fredag den 14. januar til mandag den 17. januar. På disse datoer koster flybilletter fra kun 138 kr.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

  Da billetterne er uden bagage, kan det nok bedst betale sig at leje skiudstyr i Trento (se hvordan nedenfor) i stedet for at betale for at få skiudstyr med på flyet.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  • Direkte afgange alle ugens dage

   

   

  Fra Billund/Aarhus

  • Rigtig mange kombinationer af mandage og fredage

   

   

  Hotel i Trentino

  Lige nu kan du få et rigtig fint tilbud på det lækre trestjernede Hotel Monte Bondone.

   

  Hotellet ligger 100 meter fra skiløjperne og byder på et elegant spaområde med indendørs pool og sauna – noget der virkelig bliver rost af tidligere gæster.

   

  Og skulle du være lidt øm i kroppen efter den første dag på ski, så tilbyder spa-afdelingen et udvalg af skønne massagebehandlinger, der nok skal gøre din ømme krop godt.

   

  Hotel Monte Bondone byder herudover også på bl.a. en tennisbane, en five-a-side-fodboldbane og en solterrasse.

   

  Jeg har i dette eksempel som sagt fundet et 3-nætters ophold fra fredag den 14. januar til mandag den 17. januar. På disse datoer koster et topersoners ophold i alt 2.611 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.360 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund mellem 700 og 900 kr. pr. nat i de fleste måneder.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Trentino, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  TrentinoTrentinoTrentino

   

  Transport til/fra lufthavnen

  flixbus.dk kan du booke busbilletter direkte fra Bergamo-lufthavnen (BGY) til Trento (man kan dog ikke søge på billetter efter nytår endnu). Turen tager mellem 2-3 timer og koster typisk mellem ca. 80 og 150 kr. Hvis du spørger mig, vil jeg dog klart anbefale at leje en bil, som er noget nemmere, tidsbesparende og kun lidt dyrere. Især hvis du har dit eget skiudstyr med!

   

   

  Lejebil

  Bil er også en kæmpefordel, hvis du vil ud til nogle af områdets andre lækre ski-resorts. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Lejebiler

   

   

  Liftkort og skiområder i Trentino

  I Monte Bondone slutter skisæsonen den 13. april, så du har stadig noget tid at løbe på, hvis du gerne til en tur dertil. Du kan læse meget mere om Monte Bondone på discovertrento.it. Hvis italiensk ikke falder dig naturligt, vil jeg anbefale dig at få din internetbrowser til at oversætte siden til dansk, eller du kan benytte dig af Google Translate.

   

  Vil du gerne se liftkortpriserne, kan du se disse på skimontebondone.it, og du kan danne dig et godt overblik over andre skimuligheder i Trentino på visittrentino.info.

   

   

  Udlejning af skiudstyr i Trentino

  alpinresorts.com kan du reservere skiudstyr i Trento. Alternativt kan du også bare leje det, når du er ankommet.

   

   

  Corona

  Du skal blot medbringe et gyldigt coronapas, hvor det fremgår, at du er testet negativ/tidligere smittet/færdigvaccineret. Derudover skal udfylde en indrejseformular før afrejse.

   

  Jeg vil som altid anbefale, at du holder dig opdateret om corona-situationen i Italien på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  14 kommentarer til Skiweekend i Italien: 3 nætter i Trentino på et lækkert 3* hotel fra kun 1.444 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

  1. Thomas says:

   Hej. Kan se at det først er fra januar, men er det muligt at booke til samme pris i december? 9/12-13/12
   Mvh. Thomas

  2. Christian says:

   Næste gang kunne det være ganske praktisk at vide hvad et liftkort koster for den givende periode.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Christian 🙂

    Tak for din kommentar.

    Man kan købe et hav af forskellige liftkort. Og der er både priser for voksne, juniorer og børn. Man kan købe liftkort for enkeltture og på timebasis, dagsbasis og ugebasis. Og så ændrer priserne sig i takt med sæsonen. I stedet for at redegøre for alle priserne har jeg i afsnittet “Liftkort og skiområder i Trentino” linket til http://www.skimontebondone.it. På den side finder du en stor, overskuelig prisoversigt 🙂

  3. Arlind says:

   Hej hvad ville det koste for 2voksne og 2børn på 5 og 9år at rejse her i vinterferie?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Arlind 🙂

    Det afhænger af forskellige ting – afrejselufthavn, rejsedatoer, rejselængde osv.

    En del af flypriserne fra København er f.eks. ret høje i uge 7. Men det er stadig muligt at finde relativt billige flybilletter fra f.eks. tirsdag den 11. feb. til lørdag den 15. eller tirsdag 18. feb.

    Hvis du vil kende de præcise beløb, kan du klikke på tilbudsknapperne og ændre søgningerne (ændre datoerne og antallet til 2 voksne og 2 børn) 😉 Så vidt jeg kan se, kan I f.eks. komme afsted fra den 11.02. – 15.02. for ca. 1.900 kr. pr. person for fly og hotel 🙂

  4. Ali says:

   Har booket 5 dage i Vinterferien hotel, fly, bil og forsikringer for 7800 for mig selv og mine to børn! Vildt billigt! Tak til rejsespejder… synes det er svært at overskue hvilke andre skiresorts man kan besøge i nærheden hvis man synes det bliver for småt.. er der nogen der kan hjælpe?

  5. Mia says:

   For det komplette billedes skyld ville det være ekstra luksus med en angivelse af, hvad det rent faktisk koster med et stykke “Odd size baggage” (altså en skitaske), når I finder ture til skiområder med de nævnte flyselskaber

   • Rejsespejder says:

    Hej Mia,
    god idé. Det vil jeg fremover gøre! Men jeg vil også sige, at det tit ikke kan betale sig at tage sit eget udstyr med, fremfor at leje det ved skiområdet – især på sådan en kort tur :).

  6. Josephine says:

   Var afsted med samme tilbud fundet på rejsespejder sidste år. Hotel Monde Bondone er super fint til prisen, og et sted, jeg gerne vil komme igen
   Desværre ville Flixbus ikke tage vores snowboard med på trods af, at vi havde købt billetter, og derfor endte vi med at skulle tage lokaltoget til trento og taxa op ad bjerget, så turen blev dyr og bøvlet. Derfor vil jeg råde folk til at leje bil, hvis man gerne vil afsted

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Josephine 🙂

    Tak for din kommentar 🙂

    Jeg er glad for at høre, at Hotel Monte Bondone levede op til forventningerne. Men selvfølgelig var det surt med bussen. Jeg har nu udspecificeret, at man bør leje bil, hvis man har sit eget skiudstyr med – så tak for dit input 🙂

  7. michael says:

   Hej,

   kan det passe, området "kun" har mere end 20 km pister?

   Kan ikke lige gennemskue antal km pister, når jeg Googler og om det er flere områder.

   PFT. 

    

   Vh Michael

   • Rejsespejder says:

    Hej Michael,

    lige på Monte Bondone er der ca. 22 km pister. Men ja, der findes mange andre skiområder omkring. Så hvis du leder efter 50+km pister så vil jeg anbefale at leje en bil i Bergamo (meget billigt) og så køre til de andre områder i Trentino-regionen. Du kan finde masser af hoteller der på Sunweb og Snowtrex :).

   • Anders says:

    Hej Michael. Jeg er enig ift. til antallet af pister. På https://www.skisport.dk/italien/montebondone/ står der, at monte bondone kun har 15 kilometer piste. Det er altså ikke meget.

    Jeg overvejer kraftigt at købe flybilletterne, som er nævnt på denne side men i stedet leje en bil og køre til enten Passo Tonale eller Livigno. Det tager mellem 2 og 2,5 time.

  8. Henrik Aarup-Madsen says:

   Virkeligt attraktivt tilbud. Sidder og venter på du falder over noget i samme stil, ud af Billund

  se fly se hotel