Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.549 kr.
rsz_1shutterstock_128810224
Weekendophold

Skiweekend i Italien: 3 dage i Trentino på et lækkert 3* hotel fra kun 1.549 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Weekendophold |

Skiweekend i Italien: 3 dage i Trentino på et lækkert 3* hotel fra kun 1.549 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Er du topklar til vinterens skisæson, så har jeg i dag fundet en hyggelig weekendtur til Alperne! Turen går nemlig til Trentino i de italienske alper, hvor du finder skiregionen Monte Bondone. Her venter dig 70 hektar skiområde og mere end 20 km skipister (hele Trentino-området har mere end 800 km pister). Derudover kan du se frem til at bo på et hotel med det skønneste spaområde, hvor du kan slappe af efter en hel dag på pisterne. Ski plus spa må vist være den ultimative vinter-cocktail 

Skiferie i Italien

januar – marts

fra

1.549 kr.

✈️ fra København og Billund

🎿 Hotel kun 100 meter fra skiløjperne

🧖 Spaområde med indendørs pool og sauna

Hotel i Trentino

1.251 kr.

Fly til Milano

298 kr.

Hotel

1.251 kr.

Fly

298 kr.

Total (pr. person):

1.549 kr.

Hotel i Trentino

Lige nu kan du få et rigtig fint tilbud på det trestjernede Hotel Monte Bondone (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Hotellet ligger kun 100 meter fra skiløjperne og byder på et elegant spaområde med indendørs pool og sauna – noget der virkelig bliver rost af tidligere gæster.

Så skulle du være lidt øm i kroppen efter den første dag på ski, tilbyder spa-afdelingen et udvalg af skønne massagebehandlinger, der nok skal gøre din ømme krop godt.

Hotel Monte Bondone byder herudover bl.a. også på tennisbane, five-a-side-fodboldbane og solterrasse.

Alt i alt et glimrende, anmelderrost hotel til en kort skiferie.

Fra lørdag den 17. februar til mandag den 19. februar koster et topersoners ophold i alt 2.502 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor 1.251 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Trentino, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Trentino
Trentino
Trentino

Billige fly til Trentino

Hvis du gerne vil til Trentino, vil det være oplagt at flyve til en af Milano-lufthavnene.

Fra København har du flest billetter at vælge mellem. Både easyJet (der flyver til Malpensa) og Ryanair (der flyver til Bergamo) tilbyder ofte billige flybilletter, men du kan også flyve med andre selskaber (f.eks. SAS).

Med så stor konkurrence på ruten mellem København og Milano, er der direkte afgange alle ugens dage året rundt. Og det burde være muligt at finde returbilletter i prislejet 300 til 800 kr. uden for højsæsonen.

Fra Billund kan du fra januar til april flyve med Ryanair på fredage og søndage – og heldigvis med gode flytider. Priserne ligger (uden for højsæsonen) som regel under 900 kr. for returbilletter.

Ovenfor linker jeg f.eks. til en afgang fra København fra lørdag den 17. februar til mandag den 19. februar. På disse datoer koster billetter kun 298 kr.

Ønsker du en længere skiferie, kan du selvfølgelig også sagtens arrangere det.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Da billetterne som udgangspunkt kun er med lille håndbagage, kan det nok bedst betale sig at leje skiudstyr i Trento (se hvordan nedenfor) i stedet for at betale for at få skiudstyr med på flyet.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

  • Direkte afgange alle ugens dage

Fra Billund

  • Fredage og søndage

Transport til/fra lufthavnen

flixbus.dk kan du booke busbilletter direkte fra Bergamo-lufthavnen (BGY) til Trento. Turen tager mellem 2-3 timer og koster typisk mellem ca. 200 og 300 kr.

Hvis du spørger mig, vil jeg dog klart anbefale at leje en bil, som er noget nemmere og langt mere tidsbesparende.

Bil er også en kæmpefordel, hvis du vil ud til nogle af områdets andre lækre ski-resorter (hotellet har i øvrigt egen parkeringskælder, som er gratis). Og det er så billigt at leje en bil, at offentlig transport nærmest ikke kan svare sig.

Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Liftkort og skiområder i Trentino

Du kan finde skipaspriserne på skimontebondone.it.

Et andet sted, du også med fordel kan tjekke ud, er visittrentino.info. Der kan du danne dig et godt overblik over andre skimuligheder i Trentino.

Udlejning af skiudstyr i Trentino

alpinresorts.com kan du reservere skiudstyr i Trento. Alternativt kan du også bare leje udstyret, når du er ankommet.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Skiweekend i Italien: 3 dage i Trentino på et lækkert 3* hotel fra kun 1.549 kr. p.p. inkl. fly og morgenmadSkiweekend i Italien: 3 dage i Trentino på et lækkert 3* hotel fra kun 1.549 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud