• 06 dec 2018

  Mini-skiferie i Harzen: 4 dage på et charmerende hotel i naturskønne omgivelser til kun 750 kr. inkl. morgenmad

  Harzen er uden tvivl et af de steder, alle danskere bør besøge. Det ligger tæt på den danske grænse, er en imponerende budgetvenlig destination og byder på et fortryllende smukt landskab uanset årstid! Om vinteren er Harzen tilmed et godt valg til lidt sjov på ski. Det er selvfølgelig ikke alperne, men særligt til familier med små børn er Harzen et suverænt valg! Og selv hvis du er en ægte ski-entusiast, kan en forlænget ski-weekend i Harzen være den perfekte hyggetur med vennerne eller “opvarmning” til en senere skitur i alperne!

  Viel Spaß!

  Miniferie til Harzen
  januar - marts 2019
  750 kr.
  Ski & natur i Harzen
  inkl. hotel og morgenmad
  750 kr.

  Miniophold i Harzen

  I dag har jeg fundet et herligt tilbud på en megahyggelig mini-skiferie til Harzen med morgenmad til kun 750 kr. pr. person (dvs. 1.500 kr. i alt ved en rejse for 2).

  Prisen inkluderer 3 overnatninger – dvs. 4 dage – på det 3* Hotel Berliner Bär med morgenmad og gratis afbenyttelse af hotellets indendørs poolområde og simple fitness. Hotellet ligger i den naturskønne bjergby Lautenthal, hvor du vil blive indlogeret på moderne værelser med privat bad, toilet og tv. Herudover har hotellet en restaurant, hvor morgenmaden kan nydes. I wellnessområdet kan du bl.a. nyde den opvarmet pool, vandfald, modstrøm, sauna og dampbad – dog er sauna og dampbad mod betaling.

   

  Fra Hotel Berliner Bär er der 7 km til skiområdet Hahnenklee, hvor der både er pister, kælkebakker og lifter i et fantastisk smukt landskab.

   

  Tilbuddet udløber om 7 dage og kan benyttes mellem d. 01.01. – 31.03. 2019 med ankomst på enten mandage eller torsdage. Så der er også rig mulighed for at bruge tilbuddet i vinterferien! Som en FYI til børnefamilier er det muligt at medbringe ét barn fra 0-3 år helt gratis, hvis barnet sover i forældrenes seng. Og ved børn mellem 3-12 år, er der halv pris. Der må dog maks bo 2 voksne og 1 barn på et dobbeltværelse.

   

  Tilbuddet inkluderer (pr. person)

  • 3 overnatninger på Hotel Berliner Bär
  • Daglig morgenmadsbuffet
  • Fri adgang til hotellets indendørs pool
  • Fri adgang til hotellets fitnessrum
  • Mulighed for at medbringe ét barn fra 0 – 3 år helt gratis, hvis barnet sover i forældrenes seng (gør sig kun gældende ved 2 voksne, som bor i samme værelse som barnet)
  • Gratis parkering
  • Gratis Wi-Fi i receptionsområdet
  • Opholdet er muligt frem til d. 1. januar – 31. marts 2019 med ankomst mandag eller torsdag

   

  OBS! Du bør være opmærksom på, at tilbuddet ikke indeholder snegaranti. Sørg derfor for at bestille rejsen i ski-højsæsonen, hvis du gerne vil have de bedste chancer for sne. Heldigvis er Harzen så fortryllende smukt et område, at du sagtens kan få et fantastisk og superhyggeligt ophold, selvom det bliver uden ski.

  Tilbuddet er i øvrigt et værdibevis. Du skal derfor booke selve ophold direkte hos Lauritzen Rejser, efter du har købt værdibeviset hos TakeOffer.

   

  Hvordan kommer jeg til Harzen?

  Harzen er en oplagt kør-selv-ferie. Der er kun 4,5 times kørsel fra grænsen, og det vil være en fordel at have bil dernede, så du nemt og bekvemt kan udforske området.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Mini-skiferie i Harzen: 4 dage på et charmerende hotel i naturskønne omgivelser til kun 750 kr. inkl. morgenmad

  1. Kim says:

   Hej.
   Hvad er prisen hvis jeg rejser alene?
   Kim

  2. Kathrine says:

   Hej, Er det inkl. liftkort? hvis ikke, hvad er så pris på lift + skileje?

  3. Johan Christian says:

   Hej, er det inkl. liftkort? 🙂

  Se tilbud her