• 04 nov 2019

  Mini-skiferie i Harzen: 4-5 dage på et charmerende 4* hotel i naturskønne omgivelser fra kun 999 kr. inkl. morgenmad og 2-retters middag

  Harzen er uden tvivl et af de steder, alle danskere bør besøge. Det ligger tæt på den danske grænse, er en imponerende budgetvenlig destination og byder på et fortryllende smukt landskab uanset årstid! Om vinteren er Harzen tilmed et godt valg til lidt sjov på ski. Det er selvfølgelig ikke alperne, men især til familier med små børn er Harzen et suverænt valg! Og selv hvis du er en ægte ski-entusiast, kan en forlænget ski-weekend i Harzen være den perfekte hyggetur med vennerne!

  Viel Spaß!

  Miniferie til Harzen
  november - marts
  fra999 kr.
  Ski & natur i Harzen
  inkl. 4* hotel, morgenmad og 2-retter middag
  999 kr.

  Miniophold i Harzen

  I dag har jeg fundet et herligt tilbud på en megahyggelig mini-skiferie til Harzen med 3-4 nætter på et 4* hotel, 2-retters middag og daglig morgenmad fra kun 999 kr. pr. person (dvs. 1.998 kr. i alt ved en rejse for 2).

   

  Du kommer til at bo på det hyggelige og anmelderroste 4* Hotel Njord midt i Harzenbjergene ved søen Kranichsee og kun 15 minutters kørsel fra Goslar. Fra Hotellet har du ikke særlig langt til skiområdet Hahnenklee, hvor der både er pister, kælkebakker og lifter i et fantastisk smukt landskab. Hotel Njord byder i øvrigt på flotte værelser og en smadderhyggelig pejsestue. Hotellet har også et lille wellness-/spaområde, hvis du skulle få lyst til lidt selvforkælelse.

   

  Takeoffer har inddelt rejsen i to ankomstperioder med to forskellige priser. November og december er lidt billigere, da disse måneder ligger uden for den typiske snesæson.

   

   

  Ankomstperiode 1: Ankomst er muligt fra d. 4. november – 31. december 2019:

  • 3 overnatninger: 1.998,- for 2 personer (999 kr. pr. person)
  • 4 overnatninger: 2.688,- for 2 personer (1.344 kr. pr. person)

   

   

  Ankomstperiode 2: Ankomst er muligt fra d. 1. januar 2020 – 31. marts 2020:

  • 3 overnatninger: 2.244,- for 2 personer (1.122 kr. pr. person)
  • 4 overnatnigner: 2.944,- for 2 personer (1.472 kr. pr. person)

   

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Ophold på Hotel Njord i Harzen
  • 3 eller 4 overnatninger i comfort-dobbeltværelse
  • 1 x 2-retters middag eller buffet efter køkkenchefens valg
  • Morgenmad hver morgen
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
  • Opholdet kan benyttes fra d. 4. november 2019 – 31. marts 2020. I købsboksen vælger du, hvilken periode, du ønsker at ankomme indenfor.

   

  OBS! Du bør være opmærksom på, at tilbuddet ikke indeholder snegaranti. Sørg derfor for at bestille rejsen i ski-højsæsonen, hvis du gerne vil have de bedste chancer for sne. Heldigvis er Harzen så fortryllende smukt et område, at du sagtens kan få et fantastisk og superhyggeligt ophold, selvom det bliver uden ski.

   

   

  Hvordan kommer jeg til Harzen?

  Harzen er en oplagt kør-selv-ferie. Der er kun 4,5 times kørsel fra grænsen, og det vil være en fordel at have bil dernede, så du nemt og bekvemt kan udforske området.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Mini-skiferie i Harzen: 4-5 dage på et charmerende 4* hotel i naturskønne omgivelser fra kun 999 kr. inkl. morgenmad og 2-retters middag

  1. Kim says:

   Hej.
   Hvad er prisen hvis jeg rejser alene?
   Kim

  2. Kathrine says:

   Hej, Er det inkl. liftkort? hvis ikke, hvad er så pris på lift + skileje?

  3. Johan Christian says:

   Hej, er det inkl. liftkort? 🙂

  Se tilbud her