• 14 maj 2019

  Miniferie i Harzen: 4 dage på et charmerende hotel i naturskønne omgivelser til kun 750 kr. inkl. morgenmad

  Harzen er uden tvivl et af de steder, alle danskere bør besøge. Det ligger tæt på den danske grænse, er en imponerende budgetvenlig destination og byder på et fortryllende smukt landskab uanset årstid! Foråret og sommeren er dog altid skønne årstider til en smuttur. Særligt til familier med små børn er Harzen et suverænt valg til utroligt billige penge! Det skov- og bjergrige terræn inviterer på skønne vandreture, mens byer som Goslar og Stolberg byder på hyggelige udflugter.

  Miniferie til Harzen
  frem til 1. september
  750 kr.
  Hygge og natur i Harzen
  inkl. hotel og morgenmad
  750 kr.

  Miniophold i Harzen

  I dag har jeg fundet et herligt tilbud på en megahyggelig miniferie til Harzen med morgenmad til kun 750 kr. pr. person (dvs. 1.500 kr. i alt ved en rejse for 2).

   

  Prisen inkluderer 3 overnatninger (dvs. 4 dage) på det 3* Hotel Berliner Bär med morgenmad og fri afbenyttelse af hotellets indendørs poolområde og simple fitness. Hotellet ligger i den naturskønne bjergby Lautenthal, hvor du vil blive indlogeret på moderne værelser med privat bad, toilet og tv. Herudover har hotellet en restaurant, hvor morgenmaden kan nydes. I wellnessområdet kan du bl.a. nyde den opvarmede pool, vandfald, modstrøm, sauna og dampbad – dog er sauna og dampbad mod betaling.

   

  Tilbuddet kan benyttes helt frem til den 1. september. Som en FYI til børnefamilier er det muligt at medbringe ét barn fra 0-6 år helt gratis, hvis barnet sover i forældrenes seng. Og ved børn mellem 7 og 12 år, er der halv pris. Der må dog maks bo 2 voksne og 1 barn på et dobbeltværelse.

   

   

  Tilbuddet inkluderer (pr. person)

  • 3 overnatninger på Hotel Berliner Bär
  • Lækker morgenbuffet hver dag
  • Fri adgang til hotellets indendørs pool
  • Fri adgang til hotellets fitness-område
  • Mulighed for at medbringe ét barn fra 0 – 6 år helt gratis, hvis barnet sover i forældrenes seng (gør sig kun gældende ved 2 voksne, som bor i samme værelse som barnet)
  • Gratis parkering
  • Gratis Wi-Fi i receptionsområdet
  • Opholdet er muligt frem til d. 1. september 2019 med ankomst mandag eller torsdag

   

  OBS: Der skal betales kurtaxe på 1,50€ pr. person pr. dag (børn ½ pris) direkte til hotellet.
  OBS: Der skal betales et helligdagstillæg ved ophold fra d. 30. maj – 1. juni, samt fra d. 6. – 9. juni på 150 kr. pr. person for hele opholdet.
  OBS: Ønsker du at bo alene, skal du vælge et enkeltværelse. Du vil blive opkrævet et gebyr på 250 kr. i tillæg for hele opholdet af Lauritzen Rejser.

   

   

  Hvordan kommer jeg til Harzen?

  Harzen er en oplagt kør-selv-ferie. Der er kun 4,5 times kørsel fra grænsen, og det vil være en fordel at have bil dernede, så du nemt og bekvemt kan udforske området.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Miniferie i Harzen: 4 dage på et charmerende hotel i naturskønne omgivelser til kun 750 kr. inkl. morgenmad

  1. Kim says:

   Hej.
   Hvad er prisen hvis jeg rejser alene?
   Kim

  2. Kathrine says:

   Hej, Er det inkl. liftkort? hvis ikke, hvad er så pris på lift + skileje?

  3. Johan Christian says:

   Hej, er det inkl. liftkort? 🙂

  Se tilbud her