Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.050 kr.
rsz_harzen
Weekendophold

Skiferie i Harzen: 4 dage med hotel, halvpension og skibus fra kun 1.050 kr. p.p.

Weekendophold |

Skiferie i Harzen: 4 dage med hotel, halvpension og skibus fra kun 1.050 kr. p.p.

Harzen er uden tvivl et af de steder, alle danskere bør besøge. Det ligger tæt på den danske grænse, er en imponerende budgetvenlig destination og byder på et fortryllende smukt landskab uanset årstid! Om vinteren er Harzen tilmed et godt valg til lidt sjov på ski. Det er selvfølgelig ikke alperne, men især til familier med små børn er Harzen et suverænt valg. Og selv hvis du er en ægte ski-entusiast, kan en forlænget ski-weekend i Harzen være den perfekte hyggetur med vennerne!

Viel Spaß!

Miniferie i Harzen

januar – marts

fra

1.050 kr.

4 dage med ski og natur i Harzen

Miniophold i Harzen

I dag har jeg fundet et herligt tilbud på en hyggelig og superbillig miniskiferie til Harzen med 3 nætter med hotel, halvpension (morgen- og aftensmad) samt gratis skibus til skiområdet til kun 1.050 kr. pr. person ved en rejse for to (2.100 kr. i alt).

Du kommer til at bo på det hyggelige Hotel zur Erholung, der ligger i Braulange – ca. 1,5 km fra skiområdet Wurmberg Seilbahn. Her finder du i alt 7 skiflifter som tager dig op på Niedersachsens højeste bjerg, hvorfra du finder forskellige pister i alle sværhedsgrader.

Deruodver findes der over 140 km langrendsløjper i området.

Det er muligt at booke tilbuddet i januar, februar og marts.

Tilbuddet inkluderer

  • Ophold på Hotel zur Erholung
  • 3 overnatninger i standardværelse
  • Daglig morgenmad
  • Daglig aftensmad
  • Gratis skibus til skiområdet, som går ca. 500 meter fra hotellet
  • Gratis parkering
  • Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra d. 3. januar – 6. marts 2022. 

Hvordan kommer jeg til Harzen?

Harzen er en oplagt kør-selv-ferie. Der er kun 4,5 times kørsel fra grænsen, og det vil være en fordel at have bil dernede, så du nemt og bekvemt kan udforske området.

Corona og Tyskland

Danmark er pt et “hochrisikogebiet” og det betyder, at hvis ikke man er vaccineret skal man gå i 10 dages karantæne (børn under 6 år er undtaget). Derudover skal alle udfylde et indrejseformular (som kan findes her)

Når smittetallene igen falder under en vis grænse bliver Danmark igen kategoriseret som “alm. område” og så skal man blot have et coronapas med sig (negativ test, vaccineret eller tidligere smittet).

På mange hoteller i Tyskland skal du ved check-in kunne vise en negativ coronatest (maks. 48 timer) eller et vaccinationsbevis (hvor sidste stik er mere end 14 dage siden).

Du kan læse nærmere og holde dig opdateret om corona-situationen og -restriktioner på Udenrigsministeriets rejsevejledning om Tyskland og deres corona-side om Tyskland.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Skiferie i Harzen: 4 dage med hotel, halvpension og skibus fra kun 1.050 kr. p.p.Skiferie i Harzen: 4 dage med hotel, halvpension og skibus fra kun 1.050 kr. p.p.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud