11 jan 2018

Mini-skiferie i Harzen med halvpension: 4 dage på et charmerende hotel i naturskønne omgivelser til kun 849 kr. inkl. halvpension

Harzen er uden tvivl et af de steder, alle danskere bør besøge. Det ligger tæt på den danske grænse, er en imponerende budgetvenlig destination og byder på et fortryllende smukt landskab uanset årstid! Om vinteren er Harzen tilmed et godt valg til lidt sjov på ski. Det er selvfølgelig ikke alperne, men særligt til familier med små børn er Harzen et suverænt valg! Og selv hvis du er en ægte ski-entusiast, kan en forlænget ski-weekend i Harzen være den perfekte hyggetur med vennerne eller “opvarmning” til en senere alpeskiferie!

Viel Spaß!

Skitur til Harzen
inkl. halvpension og fri adgang til wellness- og fitnessområde
849 kr.

takeoffer har jeg i dag fundet et herligt tilbud på en megahyggelig mini-skiferie til Harzen med halvpension til kun 849 kr. pr. person (dvs. 1.698 kr. i alt ved en rejse for 2).

Prisen inkluderer 3 overnatninger – dvs. 4 dage – på det 3* Hotel Berliner Bär med halvpension og gratis afbenyttelse af hotellets wellness- og fitnessområder! Hotellet ligger i den naturskønne bjergby Lautenthal, hvor du vil blive indlogeret på moderne værelser med privat bad, toilet og tv. Herudover har hotellet en skøn restaurant, hvor I kommer til at nyde jeres morgenmad og aftenbuffet. I wellnessområdet kan du bl.a. nyde en opvarmet pool, vandfald, modstrøm, sauna og dampbad – dog er sauna og dampbad mod betaling.

Fra Hotel Berliner Bär er der 7 km til skiområdet Hahnenklee, hvor der både er pister, kælkebakker og lifter i et fantastisk smukt landskab.

Som en FYI til børnefamilier er det muligt at medbringe ét barn op til 6 år helt gratis, hvis barnet sover i forældrenes seng.

Tilbuddet kan indløses ind til den 01.04.

 

Tilbuddet inkluderer

 • 3 overnatninger på Hotel Berliner Bär
 • Halvpension
 • Fri adgang til hotellets wellnessområde, som inkluderer indendørs pool, vandfald og modstrøm
 • Fri adgang til hotellets fitnessområde
 • Mulighed for at medbringe ét barn fra 0 – 6 år helt gratis, hvis barnet sover i forældrenes seng (gør sig kun gældende ved 2 voksne, som bor i samme værelse som barnet)
 • Gratis parkering
 • Gratis wifi i receptionsområdet
 • Opholdet er muligt frem til d. 1. april 2018 med ankomst mandag eller torsdag

 

OBS! Jeg synes, at det her er et rigtig fint tilbud. Dog bør du være opmærksom på, at tilbuddet ikke indeholder snegaranti. Sørg derfor for at bestille rejsen i ski-højsæsonen, hvis du gerne vil have de bedste chancer for sne. Heldigvis er Harzen så fortryllende smukt et område, at du sagtens kan få et fantastisk og superhyggeligt ophold, selvom det bliver uden ski.

Tilbuddet er i øvrigt et værdibevis. Du skal derfor booke selve ophold direkte hos Lauritzen Rejser, efter du har købt værdibeviset hos takeoffer.

 

Hvordan kommer jeg til Harzen?

Harzen er en oplagt kør-selv-ferie. Det er kun 4,5 times kørsel fra grænsen, og det vil være en fordel at have bil dernede, så du nemt og bekvemt kan udforske området. Har du ikke bil, skal det dog ikke afholde dig fra at tage afsted! Hvis du ikke vil køre selv, kan du også tage hhv. tog eller bus. Det kan du undersøge nærmere på rome2rio.com.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 kommentarer til Mini-skiferie i Harzen med halvpension: 4 dage på et charmerende hotel i naturskønne omgivelser til kun 849 kr. inkl. halvpension

 1. Johan Christian says:

  Hej, er det inkl. liftkort? 🙂

 2. claus says:

  Der er pt ingen sne, så hvis det viser sig ikke at være sne i uge 7 – gælder tilbuddet også med ankomst skærtorsdag ?

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Claus 🙂

   Tilbuddet fungerer på den måde, at når du har foretaget dit køb, modtager du et værdibevis umiddelbart efter.
   Herefter booker du selv dit ophold direkte hos Lauritzen Rejser. Bookinginformationen får du i dit værdibevis. 🙂

   Ift. Skærtorsdag skriver Takeoffer: “OBS: Ved ankomst d. 29. marts 2018 skal der betales et gebyr på 100,- pr. person pr. ophold.” Herudover er det nok en populær dato, så man skal nok være hurtigt ude 😉

 3. Kathrine says:

  Hej, Er det inkl. liftkort? hvis ikke, hvad er så pris på lift + skileje?