Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.976 kr.
Alpin-dHome-Les-Orres-Frankrig-banner-1280-x-1280-1080x1080
Pakkerejser

Skiferie i Frankrig: 3 nætter på iglo-hotel i De Franske Alper fra kun 1.976 kr. p.p. for 4 personer inkl. liftkort og morgenmad

Pakkerejser |

Skiferie i Frankrig: 3 nætter på iglo-hotel i De Franske Alper fra kun 1.976 kr. p.p. for 4 personer inkl. liftkort og morgenmad

Vinteren er over os 🌨️ Så hvad ville du sige til at kigge efter skiferier? Det har jeg i hvert fald gjort. Og i dag har jeg altså fundet lidt af en skiferie i Frankrig! Du kan se frem til en hyggelig skiferie kombineret med en unik hoteloplevelse på det moderne iglohotel Alpin d’Hôme! En helt igennem magisk oplevelse! Men mere om igloerne senere. Alperne kan prale af nogle af de bedste ski- og snowboardforhold i hele Europa. Og Les Orres, hvor hotellet ligger, er som skabt til både par og børnefamilier – her er nemlig nemme pister, der løber ned til byens centrum, hvor der bliver holdt aktiviteter for børn. Samtidig er der også noget for de mere øvede skientusiaster. Vil du gerne udfordres mere, så er der også adskillige funparks, hvor du kan prøve alle dine tricks af. Der er i alt 35 pister ligeligt fordelt på alle sværhedsgrader, så der er altså både gode muligheder for at stå på ski som nybegynder eller blive udfordret, hvis du har styr på dine ski-skills ⛷

Skirejse i De Franske Alper

januar – april

fra

1.976 kr.

⛷️ Skiferie i De Franske Alper

❄️ Overnatning på iglo-hotel

🚠 Liftkort inkluderet

Skiferie til Frankrig

Skiferie i Frankrig

Pakkerejsen ovenfor indeholder et unikt ophold på det anmelderroste Alpin d’Hôme (5 ud af 5 på tripadvisor).

Og dette firstjerne alpehotel tilbyder altså nogle unikke “igloer”!

Alle igloerne er moderne indrettet, har et stilrent look og en fantastik udsigt over de flotte alpebjerglandskaber. I øvrigt befinder skiliften sig kun 100 meter fra hotelejendommen! Så det er bare på med skistøvlerne og direkte ud på liften.

Dit ophold på Alpin d’Hôme er inklusive morgenmad. Men ikke nok med det – morgenmaden bliver faktisk leveret lige til døren! Og om eftermiddagen serveres der også snacks. Så er der altså feriestemning for alle pengene.

I Les Orres er der som sagt noget for alle i familien. Der er blandt andet kælkebane, paragliding-bane, indendørs skøjtebaner, snescooterkørsel og meget mere.

Skiferie i Frankrig – priser og bestilling 

Jeg har fundet tilbuddet hos Sunweb.

Du kan finde rejsen i hele skisæsonen frem til april. Rejsen findes både som en kort tur (3 – 6 dage) eller en hel uges ferie (7 eller 8 dage) – det bestemmer du selv inde på bookingsiden.

Jeg har ovenfor taget udgangspunkt i en kør-selv-ferie fra søndag den 24. marts til onsdag den 27. marts. Selvom Sunweb kalder dette en 3-dages rejse, får du faktisk 3 nætter (hvilket giver 4 dage).

Anyways, på de pågældende datoer kan du finde rejsen fra kun 1.976 kr. pr. person ved en rejse for fire personer. Denne pris inkluderer som sagt også liftkort og morgenmad.

Du skal dog også være velkommen til at kigge efter andre spændende tilbud fra De Franske Alper inde på bookingsiden.

Billeder fra Alpin d’Hôme

Skiferie i Frankrig

Skiferie i Frankrig

Skiferie i Frankrig

Skiferie i Frankrig

Skiferie i Frankrig

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Skiferie i Frankrig: 3 nætter på iglo-hotel i De Franske Alper fra kun 1.976 kr. p.p. for 4 personer inkl. liftkort og morgenmadSkiferie i Frankrig: 3 nætter på iglo-hotel i De Franske Alper fra kun 1.976 kr. p.p. for 4 personer inkl. liftkort og morgenmad

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud