Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Østrig-uge fra 3.894 kr.
SkiferieSkitilbud-Oestrig-Banner-1280-x-1280-2-1080x1080
Andet

Skiferie i Østrig: De bedste skitilbud i 2024 – f.eks. 1 uge på 4* hotel inkl. liftkort fra kun 3.894 p.p.

Andet |

Skiferie i Østrig: De bedste skitilbud i 2024 – f.eks. 1 uge på 4* hotel inkl. liftkort fra kun 3.894 p.p.

Findes der et bedre sted at stå på ski end de østrigste alper? Danskernes yndlings-skirejsemål med over 7.000 km pister er bare et sandt vintersportparadis! Det kan dog være en udfordring at finde den rette skiferie til rimelige priser, men frygt ej – jeg har gjort forarbejdet for dig! I denne artikel får du en samlet oversigt over de bedste og billigste skiferietilbud i Østrig, så du nemt kan finde den perfekte skiferie og komme ud på pisterne. Så sæt dig til rette, og lad mig guide dig gennem de sneklædte eventyr, der venter på dig i Østrig! 🏂❄️

Skiferie i Østrig 2024

januar – marts

🇦🇹⛷️ Billige skirejser i smukke Østrig

Skiferie i Wildkogel-Arena

Pakkerejse til Wildkogel-Arena

Lad os starte listen med et ægte knaldtilbud! Hvad siger du til en uge i februar på et 4* hotel inkl. liftkort til under 4.000 kr.? Ja, den er god nok!

Det kan lade sig gøre i det smukke Wildkogel-Arena i Salzburger Land.

Fra lørdag den 24. februar til lørdag den 2. marts fra kun 3.894 kr. pr. person inkl. liftkort ved en rejse til 8 personer.

Her kommer du til at bo på det firstjernede Hotel & Appartement Schranz, som ligger i Lahn, godt 3 km fra centrum af Wald im Pinzgau. Lejlighederne har tv, køkken, wi-fi, to soveværelser og to badeværelser.

Med dette ophold bor du midt i Wildkogel-Arena, som er et sandt børne- og familieparadis på i alt 75 km pister og 20 liftanlæg. Størstedelen af pisterne i skiområdet er blå eller røde pister, og området er særligt populært blandt børnefamilier.

all inclusive Skiferie i Hochkönig – Ski AmadÉ

All inclusive-rejse til Ski Amadé

Skal der skrues lidt ekstra op for forkælelsen, kan det være du skal kigge på det her tilbud. Tilbuddet er med en all inclusive-skiferie til skiregionen Hochkönig, som er del af det enorme skiområde Ski Amadé. Rejsen ligger fra søndag den 24. marts til søndag den 31. marts og koster fra kun 5.165 kr. pr. person inkl. liftkort og all inclusive ved en rejse for 4 personer.

Du kommer til at bo på det hyggelige trestjernede Hotel Heinrichshof i centrum af Mühlbach. På et 4-personers værelse er der balkon, tv, og wi-fi.

Tilbuddet inkluderer liftkort til Ski Amadé, som ultimativt er Østrigs største skiområde. Området spænder over intet mindre end 760 km pister og byder på 270 liftanlæg. Der er desuden 22 snowparks og funslopes – funslopes er særligt velegnede til børn og dem, der først lige har stiftet bekendtskab med skiløb. Generelt er Ski Amadé kendt for at være meget børnevenligt.

Skiferie i St. Johann – Ski Amadé med Wellness

Wellness-rejse til Ski Amadé

Man kan godt komme til at blive lidt kold efter en lang dag på pisterne, og så kan det altså være rart at kunne hoppe direkte i sauna, når man kommer hjem til hotellet. Det kan du bl.a. se frem til med denne rejse til skiregionen Salzburger Sportwelt, som er del af Østrigs største skiområde Ski Amadé. Rejsen er fra lørdag den 16. marts til lørdag den 23. marts hvor prisen er fra 6.471 kr. pr. person inkl. liftkort og halvpension ved en rejse for 4 personer.

Hotellet er det firstjernede Hotel Lerch, der ligger lige i hjertet af St. Johann im Pongau. På hotellet er der gratis adgang til to opvarmede pools, sauna og tyrkisk bad. Værelserne har balkon og tv.

Tilbuddet inkluderer liftkort til skiområdet Ski Amadé, som du kan læse om ovenfor.


Skiferie i LUNGAU

5* luksus i Lungau

Er du klar til en ordentlig omgang luksus på din skiferie, så se lige det her tilbud på en rejse til skiregionen Salzburger Lungau med femstjernet hotel. Rejseperioden er fra lørdag den 16. marts til lørdag den 23. marts, og rejsen koster fra kun 5.424 kr. pr. person inkl. liftkort ved en rejse for 6 personer.

Her kommer du til at bo i en lejlighed på det femstjernede Almdorf Omlach i Weisspriach. Lejligheden har køkken, pejs, tv, terrasse, wi-fi og ikke mindst privat sauna!

Med dette ophold får du et Lungo-liftkort, hvor du har adgang til over 300 km pister fordelt over skiområderne Katschberg/Aineck, Fanningberg og Grosseck/Speiereck samt “Kleinliftanlagen” St. Michael, Schönfeld, Zederhaus og Lessach. Lungau er kendt som et mere roligt skiområde med brede pister – helt perfekt til børnefamilier.


Skiferie i BAD Gastein – Ski Amadé med halvpension

Pakkerejse til Gastein

Ovenfor har jeg fundet en pakkerejse til skiregionen Gastein, som er del af det enorme skiområde Ski Amadé. Her kan du rejse fra lørdag den 16. marts til lørdag den 23. marts fra kun 7.260 kr. pr. person inkl. liftkort og halvpension ved en rejse for 2 – 3 personer.

Opholdet er på det trestjernede Hotel Alpenblick. Værelserne er simple men hyggelige og nogle af dem har balkon eller terrasse.

Et liftkort til Ski Amadé er inkluderet i prisen. Du kan læse mere om Ski Amadé længere oppe i artiklen.

Skiferietips til Østrig

Har du brug for inspiration til din næste skiferie i Østrig, kan du med fordel kigge på Austria.info, hvor du kan læse mere om alle de flotte skiområder.

Skiferie i Østrig: De bedste skitilbud i 2024 - f.eks. 1 uge på 4* hotel inkl. liftkort fra kun 3.894 p.p.Skiferie i Østrig: De bedste skitilbud i 2024 - f.eks. 1 uge på 4* hotel inkl. liftkort fra kun 3.894 p.p.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud