• 31 aug 2017

  Smukke Sicilien: 1 uge på et lækkert 4* resort med privat strand til kun 2.039 kr. inkl. fly

  Sicilien er altid en rejse værd – her får du mulighed for at nyde den italienske stemning i charmerende landsbyer, der hver især kan karakteriseres som en naturperle med fremragende seværdigheder. Vulkanen Etna, Tempeldalen og Taormina er blot nogle af de steder, du kan besøge, når du er på Sicilien! Den største ø i Middelhavet er en autentisk og ikke så turistet oplevelse, hvorfor priserne også er meget budgetvenlige. En god pastaret og et glas italiensk vin med udsigt over Middelhavet – det taler vist for sig selv. Idag har jeg fundet et rigtig godt tilbud på en september-rejse til den smukke og naturskønne italienske ø.

  Solferie til Sicilien
  september
  2.039 kr.
  København
  Catania
  Hoteller på Sicilien
  F.eks. 4* Athena Resort
  841 kr.
  Fly til Sicilien
  inkl. håndbagage
  1.198 kr.
  Hotel
  841 kr.
  Fly
  1.198 kr.
  Total (pr.person)
  2.039 kr.

  Hotel

  Trivago.dk har jeg fundet et rigtig godt tilbud på det lækre 4* Athena Resort Palace (4 ud af 5 på TripAdvisor). Resortet har privat strand og ligger i området Ragusa. Der er 3 restauranter, et fitness-center og en bar. Resortet tilbyder endvidere pool, tennisbaner og gratis børneklub. Desuden har alle værelser balkon. En lejlighed i 7 nætter koster 1.682 kr., dvs. 841 kr. pr. person ved en rejse for 2. Når du booker via TripAdvisor, så skal du selv lige indtaste rejsedatoerne – i dette tilfælde 19.09. – 26.09.

  Der er rigtig mange lækre overnatningssteder på Sicilien, også rundt omkring i de andre byer. Du kan se hele listen over hotellerne her, så du kan finde et hotel lige præcis efter dine behov. Hvis du er ude efter hoteller med enkeltværelser, så kan du indstille søgningen til dette øverst på bookingsiden.

   

  Fly

  momondo.dk kan du lige nu finde en rigtig billig afgang til Sicilien fra København d. 19.09. – 26.06. til kun 1.198 kr. inkl. håndbagage – hvis du ønsker at tilkøbe bagage, så koster dette 400 kr. t/r. Hvis du ikke kan vente med at komme ned i varmen, så er der også en afgang fra København til Sicilien d. 05.09. – 12.09. til kun 898 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Sicilien er en stor ø og der er desværre ikke de store valgmuligheder for transport mellem lufthavn og hotel. Det nemmeste er klart selv at leje en bil, men det er også muligt at hoppe på bussen fra “Aeroporto Vincenzo” til “Ragusa”, og derfra videre med bussen til Kamarina, hvor du skal gå de sidste 600 meter til hotellet. Det er en lang tur, der tager 3,5 time, hvori der er 1 times ventetid, da busserne desværre ikke passer så godt sammen. Hvis du vælger at leje en bil, så tager turen 1 time og 36 minutter – der er 109 km.

   

  Lejebil

  Hvis du har tænkt dig at udforske noget af Sicilien på egen hånd, så vil jeg anbefale dig at leje en bil – du kan se et stort udvalg ved rentalcars.com – så har du mulighed for at leje bil hele ugen, eller måske kun noget af perioden. Hvis du ønsker at leje en bil hele ugen koster dette kun 260 kr. pr. person ved en rejse for 2, dvs. ialt kun 519 kr. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *