10 aug 2018

Backpacker-tur gennem Sydøsasien: oplev Singapore, Thailand, Malaysia og Bali til kun 4.306 kr. inkl. alle fly

Er du klar til en rundrejse i skønne Asien? Jeg har i dag fundet billige billetter til Singapore, og når du først lander der, så er mulighederne mange! Som inspiration har jeg sammensat i en tur rundt i nogle af Asiens dejligste lande – med denne tur kommer du foruden Singapore til at opleve Phuket i Thailand, spændende Kuala Lumpur og betagende Bali. Som altid med disse rundrejser, så er det dig der bestemmer kursen og farten – jeg håber blot du vil blive inspireret og se, hvor billigt det egentlig er at rejse rundt i Asien. Så smid rygsækken over skulderen, pak kameraet og se at komme afsted – dit eventyr venter på dig!

Oplev skønne Asien
slut oktober - november
4.306 kr.
København
Singapore, Phuket, Kuala Lumpur og Bali
Billige fly til Singapore
inkl. 10 kg håndbagage
2.977 kr.

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har jeg fundet billige afgange til Singapore fra slutningen af oktober til november. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 07.11. – 26.11. til kun 2.977 kr. Da du flyver med Norwegian er der 10 kg håndbagage inkluderet, hvilket i mine øjne er perfekt til en backpacker-tur. Selvfølgelig er det muligt at tilkøbe ekstra bagage, hvis du skulle få brug for det. Rundrejsen er i høj grad tænkt som inspiration og som et eksempel på, hvad der kan lade sig gøre med billige enkeltbilletter og lidt fantasi.

 

Jeg har som sagt taget udgangspunkt i billetterne fra København d. 07.11. – 26.11., men der er mange andre afgange.

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 29.10. – 12.11.
 • 31.10. – 15.11.
 • 05.11. – 19.11.
 • 15.11. – 29.11.
 • 19.11. – 03.12.
 • 22.11. – 06.12.
 • 26.11. – 06.12.
 • Og flere

 

Singapore

Første stop på turen er Singapore. Den lille ø-stat syd for Malaysia er en fascinerende sammensmeltning af mange forskellige kulturer, og det kan du opleve på næsten hvert et gadehjørne. Jeg kan varmt anbefale en tur i den berømte Singapore Zoo, der tidligere har været kåret til verdens bedste – det er helt klart er et af mine yndlingssteder i Singapore. Storbyen rummer også tonsvis af muligheder for shopping, sightseeing, vilde madoplevelser og action.

 

Du ankommer tidligt om morgenen d. 08.11. og har lige et par dage i byen inden du flyver videre. Hvis du har brug for en oversigt over hoteller i byen, så kan du se mere her. På skyscanner.dk har jeg fundet en afgang til Phuket til kun 317 kr. d. 10.11.

Fly til Phuket

 

Phuket

Næste stop på turen er dejlige Phuket i Thailand. Her venter der sol, strande og feriestemning for alle pengene. Phuket er Thailands største ø, og her kan du både gå på opdagelse i den fascinerende kultur, udvide din kulinariske horisont i det superlækre thai-køkken eller tage ud at dykke i det krystalklare vand.

 

For hoteller i Phuket, kan du se en oversigt her. Efter en lille uge på stranden, så er det på tide at komme videre – du flyver nu mod Kuala Lumpur og der har jeg fundet en billig afgang d. 16.11. til kun 227 kr.

Billige fly til Kuala Lumpur

 

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur er en af Asiens helt store transportknuder! Byen er i sig selv en fantastisk metropol – se f.eks. de imponerende skyskrabere Petronas Towers eller de berømte Batu Caves. Der er fart over feltet i storbyen og du kan opleve alt fra store shoppingcentre med high-end butikker til markeder og gadekøkkener.

 

Du kan se en oversigt over hoteller i Kuala Lumpur her. Efter en dags tid i storbyens travlhed, er det på tiden at komme lidt ned i gear igen. Jeg har fundet en billige afgang til Bali d. 17.11. til kun 384 kr.

Billige fly til Bali

 

Bali

En af Indonesiens absolutte drømmedestinationer må næsten være Bali. Dette eksotisk tropeparadis byder på SÅ meget – de smukkeste grønne rismarker på bakkeskråninger, imponerende flotte templer, en imødekommende balinesisk kultur og sandstrande af en kvalitet, du ikke finder ret mange andre steder på jorden!

 

skyscanner.dk kan du se en oversigt over muligheder for overnatning på Bali. Efter 8 skønne dage i paradis sætter du kursen mod Singapore igen – her har jeg fundet en afgang d. 25.11. til kun 401 kr., hvor du har en enkelt nat i Singapore (se en oversigt over hoteller her) inden du flyver mod Danmark d. 26.11. kl. 09:30 om morgenen.

Billige fly til Singapore

Fly- og prisoversigt

 • Fly til Singapore t/r: 2.977 kr.
 • Fly til Phuket: 317 kr.
 • Fly til Kuala Lumpur: 227 kr.
 • Fly til Bali: 384 kr.
 • Fly til Singapore: 401 kr.
 • I alt: 4.306 kr.

 

Visum

 • Singapore: visumfri op til 90 dage
 • Thailand: visumfri i indtil 30 dage for turistrejser
 • Malaysia: visumfri i op til 90 dage
 • Indonesien: visumfri op til 30 dage

 

Vaccination

Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Et svar på Backpacker-tur gennem Sydøsasien: oplev Singapore, Thailand, Malaysia og Bali til kun 4.306 kr. inkl. alle fly

 1. Charles says:

  Godt tilbud der er set før 🙂 Med Norwegian blot husk at der skal lægges penge til mad+bagage, det samme gælder for Air Asia. Så andre flyselskaber kan blive billigere I den sidste ende.