• 05 dec 2018

  Rundrejse gennem Sydøsasien: oplev Singapore, Thailand, Malaysia og Bali til kun 4.105 kr.

  Er du klar til en rundrejse i skønne Asien? Jeg har i dag fundet billige billetter til Singapore, og når du først lander der, så er mulighederne mange! Som inspiration har jeg sammensat i en tur rundt i nogle af Asiens dejligste lande – med denne tur kommer du foruden Singapore til at opleve Phuket i Thailand, spændende Kuala Lumpur og betagende Bali. Som altid med disse rundrejserer det dig, der bestemmer kursen og farten – jeg håber blot, at du vil blive inspireret og se, hvor billigt det egentlig er at rejse rundt i Asien. Så smid rygsækken over skulderen, pak kameraet og se at komme afsted – dit eventyr venter på dig!

  På eventyr i Sydøstasien
  slut-februar til april
  4.105 kr.
  København
  Singapore, Phuket, Kuala Lumpur og Bali
  Billige fly til Singapore
  inkl. 23 kg bagage
  2.995 kr.

  Billige fly til Singapore

  Singapore er som regel en ret dyr destination, men i dag har jeg fundet billige flybilletter fra København til omkring 3.000 kr. Det er Air China, der tilbyder billige fly i slutningen af februar og i hele marts og starten af april.

   

  I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra den 20.03. – 07.04. til kun 2.995 kr. inkl. 23 kg bagage. Flyturen inkluderer en enkelt mellemlanding i Beijing begge veje (ca. 2 og 4 timer). Når du først er ankommet til Singapore, kan du finde billige fly videre i stort set hele Sydøstasien. Derfor er Singapore det perfekte udgangspunkt for en rundrejse som denne!

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 22.02. – 05.03.
  • 24.02. – 12.03.
  • 27.02. – 07.03.
  • 01.03. – 12.03.
  • 03.03. – 14.03.
  • 08.03. – 19.03.
  • 13.03. – 26.03./31.03./02.04.
  • 15.03. – 26.03.
  • 20.03. – 31.03./02.04.07.04./09.04.
  • 22.03. – 31.03./09.04.
  • 24.03. – 04.04.
  • 29.03. – 11.04./16.04.
  • Og flere

   

  Rundrejsen er i høj grad tænkt som inspiration og som et eksempel på, hvad der kan lade sig gøre med billige enkeltbilletter og lidt fantasi. Derfor skal du selvfølgelig være velkommen til at skræddersy rejsen, lige som du har lyst til!

   

  Singapore

  Første stop på turen er Singapore. Den lille ø-stat syd for Malaysia er en fascinerende sammensmeltning af mange forskellige kulturer, og det kan du opleve på næsten hvert et gadehjørne. Jeg kan varmt anbefale en tur i den berømte Singapore Zoo, der tidligere har været kåret til verdens bedste – det er helt klart er et af mine yndlingssteder i Singapore. Storbyen rummer også tonsvis af muligheder for shopping, sightseeing, vilde madoplevelser og action.

   

  Du ankommer om eftermiddagen d. 21.03. og har lige et par dage i byen, inden du flyver videre til Thailand. Jeg har nemlig fundet en billig afgang til Phuket til kun 325 kr. d. 23.03.

  Fly til Phuket

   

  Phuket

  I skønne, dejlige Phuket, der efter min mening er en af Thailands bedste destinationer, kan du forvente sol, strande og feriestemning for alle pengene. Phuket er Thailands største ø, og her kan du både gå på opdagelse i den fascinerende kultur, udvide din kulinariske horisont i det superlækre thai-køkken eller tage ud at dykke i det krystalklare vand.

   

  Efter 6-7 dage på stranden er det på tide at komme videre – du flyver nu mod Kuala Lumpur, hvor jeg har fundet en billig afgang d. 29.03. til kun 291 kr.

  Fly til Kuala Lumpur

   

  Kuala Lumpur

  Kuala Lumpur er en af Asiens helt store transportknuder! Byen er i sig selv en fantastisk metropol – se f.eks. de imponerende skyskrabere Petronas Towers eller de berømte Batu Caves. Der er fart over feltet i storbyen, og du kan opleve alt fra store shoppingcentre med luksusbutikker til markeder og gadekøkkener.

   

  Efter et par dage i storbyens travlhed er det på tide at komme lidt ned i gear igen – og derfor går turen nu videre mod Bali, hvortil jeg har fundet billige enkeltbilletter d. 31.03. til kun 194 kr.

  Billige fly til Bali

   

  Bali

  Bali er uden tvivl en af Indonesiens absolutte drømmedestinationer! Dette eksotisk tropeparadis byder på SÅ meget – de smukkeste grønne rismarker på bakkeskråninger, imponerende flotte templer, en imødekommende balinesisk kultur og sandstrande af en kvalitet, du ikke finder ret mange andre steder på jorden!

   

  Du tilbringer en hel uge i Balis paradis, før du atter sætter kursen mod Singapore – her har jeg fundet en afgang d. 06.04. til kun 300 kr. Du har så en enkelt nat i Singapore, før dit returfly mod København letter den 07.04.

  Billige fly tilbage til Singapore

   

  Hoteller

  Du skal selvfølgelig også bruge hoteller på din rejse! Og heldigvis er hoteller i Sydøstasien superbillige! Så du kan komme rigtig langt for meget lidt. Nedenfor kan du søge efter hoteller til dine første nætter i Singapore – og herefter kan du blot tilpasse søgningen til din egen rejse.

  Hoteller i Singapore
  kr.

   

  Fly- og prisoversigt

  • Fly til Singapore t/r: 2.995 kr.
  • Fly til Phuket: 325 kr.
  • Fly til Kuala Lumpur: 291 kr.
  • Fly til Bali: 194 kr.
  • Fly til Singapore: 300 kr.
  • I alt: 4.105 kr.

   

   

  Visum

  • Singapore: visumfri op til 90 dage
  • Thailand: visumfri i indtil 30 dage for turistrejser
  • Malaysia: visumfri i op til 90 dage
  • Indonesien: visumfri op til 30 dage

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Rundrejse gennem Sydøsasien: oplev Singapore, Thailand, Malaysia og Bali til kun 4.105 kr.

  1. Sidse says:

   Sikken en fed sammensætning af destinationer. Jeg er helt forelsket

   Som en anden så rigtigt tilføjer: hvis bagage ikke er med giver disse priser et helt fordrejet billede af den reelle pris for sådan en rejse. Man kan forvente dobbelt op på alle priserne for at flyve “indenrigs” i Asien når man skal have sin kuffert med og så bliver prisen tæt på 5500 pr mand – betinget af at der selvfølgelig er bagage inkluderet i flyet fra København til Singapore… ellers er det endnu dyrere.

   Jeg går ikke udfra at I vil anbefale nogen at flyve på ferie i 3 uger med håndbagage.

   • Rejsespejder says:

    Hej Sidse,
    mange tak for din kommentar. Bagage er inkluderet i turen til Singapore. Og når man først er i Asien, så er bagage meget billigere end det er her i Europa. Så, du skal regne med at give ca. 400 kr. oveni, med de fly jeg har skrevet om.
    Ang. kun at rejse med håndbagage. Så har jeg faktisk selv prøvet det. Og jeg må indrømme at jeg var meget skeptisk inden jeg tog afsted om det kan lade sig gøre – men det var faktisk super fint. Det koster ikke meget at vaske tøj/have det vasket på hotellet og så var det super dejligt ikke at skulle bruge tid på at indtjekke bagage osv. Men ja, det er selvfølgelig op til en selv, hvad man synes der giver mening – men det kan i hvert fald lade sig gøre!

  2. Christina says:

   Hej RS.

   Vi er på Bali det meste af februar og vil gerne på en afstikker til Adelaide nogle dage og besøge familie. Kan du hjælpe med tricks til billige billetter? Tips?

   Tak

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Christina 🙂

    Hold da op, hvor lyder det bare lækkert med Bali i det meste af februar!

    Som udgangspunkt er det desværre ret dyrt at flyve til Australien. Jeg vil anbefale jer at kigge på skyscanner, hvor man efter min mening får det bedste overblik over de billigste rejsedatoer. Her kan I lege lidt med forskellige datoer og se, hvad der er billigst 🙂

    I kan også eventuelt kigge på fly til Singapore eller Kuala Lumpur først. Måske kan I spare lidt ved at flyve dertil først og så videre til Adelaide. Men hvis ikke besparelsen er stor nok, er det ikke sikkert, at det er besværet værd.

    I får lige et link til skyscanner her: https://rejsespejder.dk/recommends/offer_content-5/181206-2/

  3. Charles says:

   Godt tilbud der er set før 🙂 Med Norwegian blot husk at der skal lægges penge til mad+bagage, det samme gælder for Air Asia. Så andre flyselskaber kan blive billigere I den sidste ende.