• 02 dec 2019

  Asien-eventyr: 2-ugers rundrejse gennem Cambodja fra kun 3.742 kr. inkl. fly og hoteller

  Spændende byer, betagende natur, storslåede templer, interessant kultur – og så er der ikke engang særlig turistet endnu – Cambodja er bare et fantastisk spændende land at besøge! Jeg har i dag fundet billige billetter til hovedstaden Phnom Penh, så du kan opleve en af Sydøstasiens smukkeste perler! Cambodja er en af de destinationer, som enhver backpacker-rejsende simpelthen skal opleve mindst én gang i sit liv!

  Rundrejse i Cambodja
  januar - maj
  fra3.742 kr.
  København
  Cambodja
  Billige fly til Cambodja
  inkl. 23 kg bagage

  Fly til Cambodja

  Henover vinteren kan du lige nu finde gevaldigt billige fly fra København til Phnom Penh i Cambodja. Air China sælger nemlig tur/retur-billetter til omkring 3.200 kr.! Jeg har f.eks. fundet billetter fra onsdag den 4. marts til torsdag den 19. marts til kun 3.184 kr. inkl. 23 kg bagage.

   

  Den utroligt lave pris skyldes bl.a., at billetterne indeholder en meget lang mellemlanding i Beijing hver vej. Men det er absolut ingen grund til at fravælge dem. Tværtimod! Mellemlandingerne i den kinesiske hovedstad ligger nemlig om dagen. Og fordi Beijing er en 72-timer visumfri by, har du i alt to dage til at gå på opdagelse i Beijing. Du kan f.eks. bruge den lange layover til at tage en tur forbi den Kinesiske Mur eller shoppe løs i en af Kinas allermest kendte shoppinggader, Wangfujing.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 04.03. – 19.03. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 24.01. – 08.02.
  • 19.02. – 05.03.
  • 21.02. – 07.03.
  • 23.02. – 10.03.
  • 26.02. – 12.03.
  • 04.03. – 19.03.
  • 06.03. – 21.03.
  • 11.03. – 26.03.
  • 13.03. – 28.03.
  • 18.03. – 02.04.
  • 20.03. – 04.04.
  • 25.03. – 09.04.
  • 27.03. – 11.04.
  • 01.04. – 16.04.
  • 08.04. – 23.04.
  • 10.04. – 25.04.
  • 17.04. – 02.05.
  • 22.04. – 07.05.
  • 24.04. – 09.05.
  • 29.04. – 14.05.
  • 01.05. – 16.05.
  • 13.05. – 28.05.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Rundrejse

  Cambodja er er et fantastisk interessant land – med sin blodige fortid, storslåede templer og frodige natur kommer du ikke til at kede dig. Her er noget for de aktive, historieinteresserede, dem der gerne vil slappe af, og dem der er parat til nye spændende smagsoplevelser. Cambodja er lillebror til turistmagneterne Thailand, Indonesien og Vietnam, men landet er helt sikkert et besøg værd! Jeg har herunder sammensat en lille rundrejse på 14 dage for at inspirere dig til nogle af de fantastiske steder, du kan besøge i Cambodja. Imellem byerne vil jeg anbefale at tage busser, der nemt kan bookes ved hotellerne eller turiststande rundt omkring i Cambodja. Busserne (som alt i Cambodja) er ekstremt billige og kommer til at koste dig ca. 500 – 700 kr. for hele rejsen.
  Som altid med rundrejser er dette kun et eksempel, og du skal være velkommen til at skræddersy rejsen helt efter dine egne ønsker.

   

  Phnom Penh/Kampong Cham (dag 1-3)

  Din første destination er selvfølgelig Phnom Penh, da det er her, du lander. Hvis du er interesseret i arkitektur, så vil jeg klart anbefale at se Royal Palace og Silver Pagoda. Er du historieinteresseret, vil jeg klart anbefale dig at dykke ned i Cambodias blodige historie på Toul Sleng Museum of Genocidal Crimes, National Museum of Cambodia. Hvis du vil ud og udforske Kampong Cham-området, kan jeg anbefale en tur til Ko Paen Bamboo-broen, en tur med Tuk Tuk og ellers bare rundt at besøge de mange smukke templer i området.

   

  I Phnom Penh har jeg fundet det hyggelige 3* The Mou Hotel, der ligger centralt i byen. Her kan du bo 2 nætter for kun 123 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Hotel i Phnom Penh
  123 kr.

   

  Kratié (dag 3-5)

  Byen Kratie ligger lige ud til Mekongfloden, hvor du kan opleve Irrawaddy-delfinerne og fransk arkitektur. Jeg vil anbefale at leje et par cykler og opleve den fantastiske natur omkring Kratie. Desuden kan jeg også varmt anbefale at tage på en lille bådtur på Mekongfloden.

   

  I Kratie har jeg fundet det charmerende 3* Hotel River Dolphin, hvor du kan bo i 2 nætter for blot 86 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Hotel i Kratie
  86 kr.

   

  Siem Reap / Angkor Wat (dag 5-7)

  Siem Reap er nok en af de mere kendte byer i Cambodia og et af landets mange highlights. Og det er da også her, du kan opleve det enestående tempel Angkor Wat og de andre Angkor-templer!

   

  I Siem Reap har jeg fundet det hyggelige 3* V&A Villa, hvor du kan bo i 2 nætter for kun 109 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Hotel i Siem Reap
  109 kr.

   

  Battambang (dag 7-9)

  Battambang er en perfekt blanding af moderne cambodjansk byliv og fascinerende historie. Her kan du opleve velbevarede kolonialarkitektur, se templet Phnom Banon og prøve det fantastiske lokale køkken. Og hvis du sejler fra Siem Reap til Battambang, får du den smukkeste sejltur, du kan forestille dig.

   

  Her har jeg fundet det 3* Star, hvor du kan få 2 overnatninger for kun 49 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Hotel i Battambang
  49 kr.

   

  Koh Kong (dag 9-11)

  I Koh Kong er der i den grad mulighed for at blive overvældet af smuk natur – f.eks. kan du besøge Botum Saaor National Park og Tatai-vandfaldet.

   

  I Koh Kong har jeg fundet det 3* Hotel Apex Koh Kong. Du kan bo på dette hotel til kun 49 kr. person ved en rejse for 2.

  Hotel i Koh Kong
  49 kr.

   

  Sihanoukville (dag 11-13)

  Efter så mange oplevelser trænger man også til en lækker strand og lidt ro – og det finder du også i Cambodja. Sihanoukville er en skøn destination, hvis du vil slappe af på de smukke hvide strande. F.eks. ligger den kendte Serendipity Beach tæt på Sihanoukville, så hvis du ikke nåede den i Siem Reap, kan du nå den her. Hvis du gerne vil besøge Cambodjas sydlige øer, har du også gode muligheder for at gøre det fra Sihanoukville.

   

  I Sihanoukville har jeg fundet nogle charmerende hytter, hvor du kan bo billigt. Og disse ligger rigtig tæt på stranden! Du kan bo 2 nætter på Mangroves & More for kun 81 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Hotel i Sihanoukville
  81 kr.

   

  Phnom Penh (dag 13)

  Så går turen atter tilbage til Phnom Penh, og denne gang får du en enkelt nat, før returflyet til København flyver lidt over midnat. Jeg har til denne overnatning fundet en enkelt nat på det 3* hotel The Mou til kun 61 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Hotel i Phnom Penh
  61 kr.


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Fly til Phnom Penh 3.184 kr.
  The Mou Hotel 123 kr.
  Hotel River Dolphin 86 kr.
  V&A Villa 109 kr.
  Star 49 kr.
  Hotel Apex Koh Kong 49 kr.
  Mangroves & more 81 kr.
  The Mou 61 kr.
  Total pr. person 3.742 kr.

   

   

  Pas og Visum  

  Du kan ansøge om et turistvisum online på www.evisa.gov.kh (maksimalt 30 dage). Alternativt kan du få et visum ved ankomst, men så skal du huske at medbringe et pasfoto. Herudover skal dit pas være gyldigt i mindst 6 måneder ud over opholdets varighed, og der skal være mindst én blank side til visum. Du kan læse mere på um.dk.

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  35 kommentarer til Asien-eventyr: 2-ugers rundrejse gennem Cambodja fra kun 3.742 kr. inkl. fly og hoteller

  1. Jan says:

   Hej, så er billetterne bestilt til 14 dage i november 2019. Vi regner med at følge dit rundrejse-forslag mere eller mindre. Hvis jeg taster ruten ind i Google Maps, foreslår den af turen mellem Battambang og Koh Kong går igennem Thailand – det kunne jeg forestille mig kunne give problemer. Eneste alternativ ser ud til at være med bus tilbage til Phnom Penh og videre derfra mod Sihanoukville / Koh Kong.

   Har du et bedre forslag ?

  2. Alicja says:

   Hej, min kæreste og jeg planlægger en tur til Cambodja i November. Vi vil flyve til Phnom Penh og derefter fortsætte til Battambang i 2 dage, inden vi vender tilbage til Phnom Penh. Vi vil gerne flyve til Phnom Penh og tage bussen til Battambang, det skulle være den hurtigste løsning . Har du et flyselskab du kan anbefale, evt. ogsaa et busselskab som kan fragte os til Battambang. Tak

  3. Michael says:

   Hej

   En ven og jeg vil gerne holde Nytår i Vietnam. Desværre har du ikke nogle tilbud direkte til Vietnam, og rejserne til Cambodja ligger på hver sin side af d 31.12 så vidt jeg kan se. Men vil det være muligt at krydse fra Phnom Penh til Ho Chi Min uden problemer? Der er jo kun ca 100 km i mellem de to byer. Skal man så have visum til begge lande?

   På forhånd tak
   Mvh
   Michael

  4. Anita Nielsen says:

   så har jeg bestilt til 4, og vi glæder os. Du skriver at kina er visumfri i 72 timer. hvor kan jeg læse mere om dette og om hvordan det foregår.

  5. Susan says:

   Vi er et par på 64-67 , i rimelig fysisk form, kan du anbefale denne tur til os?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Susan 🙂

    Det er utroligt svært at sige, nu hvor jeg ikke kender jer. Men jeg vil umiddelbart mene, at I godt kan tage afsted. Rundrejsen i denne artikel er først og fremmest et eksempel, man kan bruge som inspiration. Så hvis I tænker, at rejseprogrammet er lige hektisk nok, kan I altid tilpasse det til jeres egne ønsker. F.eks. kan I overveje at udvælge lidt færre stop på rundrejsen og så blive lidt længere tid ved hvert sted 🙂

   • Mikkel says:

    Umiddelbart vil jeg tro I sagtens kan tage turen – jeg og min hustru tog en tur rundt i Cambodia, Vietnam og Thailand med to små børn sidste år og jeg tænker det er noget lettere for jer da I kun skal tænke på jer selv. Det er ikke sådan fysisk krævende, men Cambodia er meget andeledes end f.eks. Thailand. Befolkningen er knap så åbentsindede ved første indtryk, men bag det lidt stille og lukkede ydre vil I finde hjertevarme og meget søde mennesker.

    Komforten er knap så høj som i Thailand mht. transport og hoteller, men hvis I ønsker at opleve et land der stadig er “sit eget” og ikke så overrendt så er det fantastisk at rejse i.

    Husk at de foretrækker dollars og at når der står at visum koster 30 dollars, så kan det godt være manden ved visum skranken siger 32 dollars. Og så betaler man 32 dollars uden yderligere spørgsmål. Det kan virke frustrerende, men korruption er åbenbart noget man i en eller anden grad må leve med i Cambodia.

    I kunne overvejer en kombination med Vietnam – det er ikke så svært som det gøres til på mange websites.

    • Susan says:

     Tak for dit svar! Dejligt at høre andres anbefalinger og info, vi har mange gange rejst til Thailand, men vil prøve noge nyt inden vi bliver alt for ‘hjemmebundet’ . Vi overveje denne tur til Cambodia alvorligt!
     Mvh Sue

  6. Helle says:

   En tur der helt klart kan anbefales!!
   Jeg tig turen med min papdatter i 2017 da du havde fundet billige billetter sidst. Vi fulgte næsten dit turforslag, men kunne dog ikke komme til Koh Kong dengang. Der var ét eller andet med vejen dertil. Phnom Penh var jeg ikke synderligt begejstret for, pånær den historiske del med besøg i Tuol Sleng og Killing Fields. Resten var fantastisk. Bådruten fra Siem Reap til Battambang må man altså ikke snyde sig selv for.
   Husk at booke en Tuk Tuk i både Pnomh Penh og Battambang for at komme rundt og se det lokale liv og nogle af templerne.
   Jeg kunne sagtens tage turen igen!

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Helle 🙂

    Mange tak for din kommentar!

    Det lyder til, at du har haft en fantastisk ferie med en masse gode oplevelser. Det er så dejligt, at du vil dele ud af dine rejseoplevelser! Det sætter jeg meget pris på 🙂

  7. Leif says:

   Hvordan er pris niveauet i januar /februar og er det et fint tidspunkt at rejse i cambodia på?? Vh Leif

  8. Zinita says:

   Er priserne lige Så billige i aug,

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Zinita 🙂

    Nu er det noget tid siden, at jeg skrev denne artikel. Og umiddelbart ser det ikke ud til, at du i skrivende stund kan finde lige så billige billetter i august. Men jeg vil helt sikkert holde et vågent øje med Cambodja (også i august). Og hvis jeg finder billige billetter, kan du være sikker på, at jeg skriver om dem her på bloggen 😉

    Derfor kan du evt. overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  9. Anette løfqvist says:

   Tak for svar. Lyder fornuftigt.

  10. Anette løfqvist says:

   Mangler svar på mit spørgsmål.?

   • Rejsespejder says:

    Hej Anette,
    beklager, det har jeg overset! Hvis jeg skulle tage en dag mindre ville jeg vælge en dag mindre i Phnom Penh (især fordi man jo alligevel skal tilbage dertil for at flyve hjem).
    Men det er jo meget smag og behag. Så jeg vil anbefale dig at booke kun den første/første par nætter og så bare tage den derfra (eller i det mindste bestille hotellerne med gratis afbestilling). Det kunne jo være, at du finder ud af, at du er hel vildt med Phnom Penh, så vil det jo være synd, hvis man allerede skulle videre dagen efter :).

  11. Anette løfqvist says:

   Hva for en by kan man bedst tage en dag mindre i. Alle byerne lyder spændende

  12. Jytte Hasselgren says:

   Hvad er transporten mellem de forskellige byer ? Er det bus, tog, bil ?

   • Rejsespejder says:

    “Imellem byerne vil jeg anbefale at tage busser, der nemt kan bookes ved hotellerne eller turiststande rundt omkring i Cambodja. Busserne (som alt i Cambodja) er ekstremt billige og kommer til at koste dig ca. 500 – 700 kr. for hele rejsen.”

  13. Anette løfqvist says:

   Hva kan rejsen gøres for. Hvis man er en person?

   • Rejsespejder says:

    Hej Anette,
    det kommer meget an på, hvilken slags hoteller man vil bo på. Men som du kan i artiklen så er hotellerne ekstrem billigt i Cambodia. Så det kommer ikke til at gøre den store forskel om du er 1 eller 2 :).

  14. Henriette says:

   Hvor lyder det spændende- tak for inspiration. Så fandt vi næste rejsemål.
   Vi satser på oktober 2019. Har du erfaring med pris på fly der. Skal vi vente med at bestille eller?

   • Rejsespejder says:

    Hej Henriette,
    jeg vil sige alt under 4.000 kr. er en god pris. Men jeg vil anbefale at vente, hvis I først skal rejse til efteråret. Qatar Airways og evt. Thai Airways plejer at komme med et udsalg efter nytår med gode priser :).

  15. Sven says:

   Tak for inspirationen. Vi tager afsted 3/2 til 31/3 og glæder os til at gøre brug af dine forslag.

   • Rejsespejder says:

    Hej Sven,
    selv tak :). Rigtig god tur – det er et helt fantastisk land!

    • Lars Rose-Hansen says:

     Hej Rejsespejder
     Vi går i vores familie og vurdere om vi skal lade os inspirerer (er det allerede) af dine input om rejse til Campbodia, måske også Laos, Thailand eller/og Vietnam.
     Men vi har den udfordring at det skal foregår i sommerferien. Vi er bekendt med at det er regntid på den årstid, men hvad er dine erfaringer med at holde ferie i denne tid?, regner det hele tiden? og er der nogle lande/områder som er mindre “regnfulde” end andre?
     Vh Lars

     • Rejsespejder_SB says:

      Hej Lars 🙂

      Det lyder da superspændende 🙂

      Personligt synes jeg ikke, at man bør lade sig skræmme af regnsæsonen. Typisk vil det være relativt kortvarige men intense regnbyger, hvor der falder en masse vand på ganske kort tid. Men ikke heldagsregn. Jeg har selv rejst i bl.a. Thailand i regnsæsonen, og det var stadig en fantastisk ferie 🙂

  16. Jhj says:

   Fantastisk tur – tak for inspirationen

   • Rejsespejder_AP says:

    Tusind tak for de rosende ord! Jeg ville også ønske, at jeg selv lige kunne tage afsted 🙂