Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 4.602 kr.
shutterstock_559574212-1
Pakkerejser

Asien-eventyr: 2-ugers rundrejse i Cambodja fra kun 4.602 kr. p.p. inkl. fly, hoteller og bagage

Pakkerejser |

Asien-eventyr: 2-ugers rundrejse i Cambodja fra kun 4.602 kr. p.p. inkl. fly, hoteller og bagage

Spændende byer, betagende natur, storslåede templer, fængslende kultur – og så er der ikke engang særlig turistet endnu – Cambodja er bare et fantastisk spændende land at besøge! Jeg har i dag fundet billige flybilletter til hovedstaden Phnom Penh, så du kan opleve en af Sydøstasiens smukkeste perler gennem en rundrejse i Cambodja! Cambodja er en af de destinationer, som enhver backpacker-rejsende simpelthen skal opleve mindst én gang i sit liv! ☀️

Rundrejse i Cambodja

januar, februar, marts og april

fra

4.602 kr.

København ✈ Cambodja

Billige fly til Cambodja

inkl. 23 kg bagage

3.989 kr.

Rundrejse i Cambodja – Fly

Prisen på flybilletter til Cambodja – og faktisk hele Asien – har længe været enormt dyre. Men i dag har jeg fundet superbillige fly til Cambodja!

I januar, februar, marts og april kan du nemlig finde fly hos Air China fra København til Phnom Penh – til omkring 3.900 til 4.400 kr. tur/retur!

I flyboksen ovenfor linker jeg f.eks. til en afgang fra mandag den 4. marts til mandag den 18. marts. På disse datoer koster flybilletter kun 3.989 kr. hos Air China.

Fordi du flyver med Air China, er 23 kg indtjekket bagage inkluderet i billetten. Hver vej har du en enkelt mellemlanding i Beijing på mellem syv og ni timer.

Syv-otte-ni timer kan virke som lang tid, men heldigvis ligger mellemlandingen om dagen. Og faktisk burde der være nok tid til at tage et smut ind til Beijing (mellemlandinger under 24 timer er visumfri). F.eks. kunne du overveje at tage en taxi ind til Tiananmen Square og se Den Forbudte By. Taxituren burde koste ca. 110 kr. og tage omkring 30 minutter (alt efter trafik).

I øvrigt er Beijing Capital International Airport en af verdens største lufthavne, så selv hvis du vælger at blive i lufthavnen, kan du jo bruge tiden på at slappe af i en af lufthavnens lounges, hygge dig med dutyfree shopping og/eller finde en god café eller restaurant.

Og kan du leve med den lidt lange mellemlanding, får du til gengæld virkeligt billige fly med bagage 

Rundrejse i Cambodja – eksempler på billige rejsedatoer

 • 15.01. – 29.01.
 • 22.01. – 05.02.
 • 26.02. – 11.03.
 • 04.03. – 18.03.
 • 11.03. – 25.03.
 • 18.03. – 01.04.
 • 25.03. – 08.04.
 • Og flere

Rundrejse i Cambodja – Rundrejse

Cambodja er er et fantastisk spændende land – med sin blodige fortid, storslåede templer og frodige natur kommer du ikke til at kede dig. Her er noget for de aktive, historieinteresserede, dem der gerne vil slappe af, og dem der er parat til nye spændende smagsoplevelser.

Cambodja er lillebror til turistmagneterne Thailand, Indonesien og Vietnam, men landet er helt sikkert et besøg værd!

Jeg har herunder sammensat en lille rundrejse på to uger for at inspirere dig til nogle af de fantastiske steder, du kan besøge i Cambodja.

Imellem byerne vil jeg anbefale at tage busser, der nemt kan bookes ved hotellerne eller turiststande rundt omkring i Cambodja.

Busserne (som alt i Cambodja) er meget billige og kommer til at koste dig ca. 500-700 kr. for hele rejsen.

Som altid med rundrejser er dette kun et eksempel, og du skal være velkommen til at skræddersy rejsen helt efter dine egne ønsker.

Phnom Penh/Kampong Cham (2 nætter)

Din første destination er selvfølgelig Phnom Penh, da det er her, du lander.

Hvis du er interesseret i arkitektur, så vil jeg klart anbefale at se Royal Palace og Silver Pagoda.

Er du historieinteresseret, vil jeg klart anbefale dig at dykke ned i Cambodias blodige historie på Toul Sleng Museum of Genocidal Crimes, National Museum of Cambodia.

Hvis du vil ud og udforske Kampong Cham-området, kan jeg anbefale en tur til Ko Paen Bamboo-broen, en tur med Tuk Tuk og ellers bare rundt at besøge de mange smukke templer i området.

Rundrejse i Cambodja

I Phnom Penh har jeg fundet det hyggelige trestjernede Prantara Heritage Suites (4,5 ud af 5 på Tripadvisor), der ligger centralt i byen. Her kan du bo 2 nætter for kun 129 kr. pr. person ved en rejse for 2.

Hotel i Phnom Penh

129 kr.

Kratié (2 nætter)

Byen Kratie ligger lige ud til Mekongfloden, hvor du kan opleve Irrawaddy-delfinerne og fransk arkitektur. Jeg vil anbefale at leje et par cykler og opleve den fantastiske natur omkring Kratie.

Desuden kan jeg også varmt anbefale at tage på en lille bådtur på Mekongfloden.

Rundrejse i Cambodja

I Kratie har jeg fundet det charmerende trestjernede Hotel River Dolphin (4 ud af 5 på Tripadvisor), hvor du kan bo i 2 nætter for blot 90 kr. pr. person ved en rejse for 2.

Hotel i Kratie

90 kr.

Siem Reap / Angkor Wat (2 nætter)

Siem Reap er nok en af de mere kendte byer i Cambodia og et af landets mange højdepunkter. Og det er da også her, du kan opleve det enestående tempel Angkor Wat og de andre Angkor-templer!

Rundrejse i Cambodja

I Siem Reap har jeg fundet det hyggelige trestjernede Pool Party Hostel (5 ud af 5 på Tripadvisor), hvor du kan bo i 2 nætter for kun 55 kr. pr. person ved en rejse for 2. Bare rolig, du skal ikke dele værelse med 10 andre – her får du et privat dobbeltværelse med eget badeværelse 😉

Hotel i Siem Reap

55 kr.

Battambang (2 nætter)

Battambang er en perfekt blanding af moderne cambodjansk byliv og fascinerende historie. Her kan du opleve velbevarede kolonialarkitektur, se templet Phnom Banon og prøve det fantastiske lokale køkken. Og hvis du sejler fra Siem Reap til Battambang, får du den smukkeste sejltur, du kan forestille dig.

Rundrejse i Cambodja

Her har jeg fundet det trestjernede Royal Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor), hvor du kan få 2 overnatninger for kun 77 kr. pr. person ved en rejse for 2.

Hotel i Battambang

77 kr.

Koh Kong (2 nætter)

I Koh Kong er der i den grad mulighed for at blive overvældet af smuk natur – f.eks. kan du besøge Botum Saaor National Park og Tatai-vandfaldet.

Rundrejse i Cambodja

Her har jeg fundet det trestjernede Hotel Apex Koh Kong (3 ud af 5 på Tripadvisor). Du kan bo på dette hotel til kun 48 kr. person ved en rejse for 2.

Hotel i Koh Kong

48 kr.

Sihanoukville (1 nat)

Efter så mange oplevelser trænger man også til en lækker strand og lidt ro – og det kan du også finde i Cambodja.

Sihanoukville er en skøn destination, hvis du vil slappe af på de smukke hvide strande. F.eks. ligger den kendte Serendipity Beach tæt på Sihanoukville, så hvis du ikke nåede den i Siem Reap, kan du nå den her.

Hvis du gerne vil besøge Cambodjas sydlige øer, har du også gode muligheder for at gøre det fra Sihanoukville.

Rundrejse i Cambodja

Her kan du bo 2 nætter på det trestjernede Sunset Lounge (4,5 ud af 5 på Tripadvisor) for kun 151 kr. pr. person ved en rejse for 2.

Hotel i Sihanoukville

151 kr.

Phnom Penh (1 nat)

Så går turen atter tilbage til Phnom Penh, og denne gang får du kun en enkelt overnatning, før returflyet til København letter (vær obs på tidspunktet for returflyvningen).

Jeg har til denne overnatning igen fundet det trestjernede Parantara Heritage Suites, som også var det første hotel i artiklen, til kun 63 kr. pr. person ved en rejse for 2.

Hotel i Phnom Penh

63 kr.

Rundrejse i Cambodja – prisoversigt (pr. person)

 • Fly til Cambodja: 3.989 kr.
 • Hotel i Phnomh Penh: 129 kr.
 • Hotel i Kratié: 90 kr.
 • Hotel i Siem Reap: 55 kr.
 • Hotel i Battambang: 77 kr.
 • Hotel i Koh Kong: 48 kr.
 • Hotel i Sihanoukville: 151 kr.
 • Hotel i Phnom Penh: 63 kr.
 • I alt: 4.602 kr.

Rundrejse i Cambodja – Pas og Visum  

Du kan ansøge om et turistvisum online på www.evisa.gov.kh (maksimalt 30 dage). Alternativt kan du få et visum ved ankomst, men så skal du huske at medbringe et pasfoto. Herudover skal dit pas være gyldigt i mindst 6 måneder ud over opholdets varighed, og der skal være mindst én blank side til visum. Du kan læse mere på um.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Asien-eventyr: 2-ugers rundrejse i Cambodja fra kun 4.602 kr. p.p. inkl. fly, hoteller og bagageAsien-eventyr: 2-ugers rundrejse i Cambodja fra kun 4.602 kr. p.p. inkl. fly, hoteller og bagage

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud