Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 5.880 kr.
Filippinerne-banner-1080x1080
Oversøiske

Rundrejse i Filippinerne

16 dage på Boracay, Panglao, Malapascua og Manila inkl. alle fly og hoteller

Oversøiske |

Rundrejse i Filippinerne

Filippinerne står som rejsemål stadig lidt i skyggen af Thailand og Vietnam. Og måske virker det lidt uoverskueligt at lave en rundrejse i Filippinerne, hvor man skal rejse i et land, som har over 7.000 øer. Derfor har jeg i dag sammensæt en rundrejse til dette fantastiske land, som tager dig forbi tre absolut must-see hotspots. Og jeg kan nærmest garantere dig, at du ikke bliver skuffet. Filippinerne har en fantastisk gæstfri befolkning, førsteklasses strande og et utal af naturoplevelser. Og så er Filippinerne stadig et forholdsvis billigt rejsemål. Så hvis du vil prøve noget nyt i Sydøstasien, kan dette smukke land varmt anbefales! ☀️🌊

Rundrejse i Filippinerne

september – december

fra

5.880 kr.

😍 Fantastiske bounty-strande

🤿 Oplev den fortryllende verden under havoverfladen

🌏 1 rejse – 4 destinationer

Billige fly til Manila

3.388 kr.

Billige fly til Manila

En rundrejse i Filippinerne skal selvfølgelig starte med fly dertil – ellers kommer du ikke langt.

Desværre er det oftest sådan, at fly til Filippinerne plejer at være meget dyre.

Jeg har dog i dag fundet et supergodt tilbud på fly til hovedstaden Manila fra København.

De billigste afgange finder du i øjeblikket hos Air China, hvor man i efterårs-/vintermånederne kan komme afsted fra helt ned omkring 3.500 kr. (og det er altså virkelig billigt for Filippinerne 🤑).

Fordi du flyver med Air China, indeholder billetterne en enkelt mellemlanding i Beijing hver vej. Mellemlandingen på turen derned ligger om dagen (fra kl. 09.55 til kl. 19.05) og giver dig derfor mulighed for at nå lidt sightseeing i den kinesiske hovedstad.

Jeg vil foreslå at tage en taxa til Den Forbudte By, der er et must-see. Det tager cirka 35 minutter fra lufthavnen. Her kan du også spise en lokal frokost. Derudover ligger Tiananmen-pladsen (endnu et must-see) i gåafstand fra Den Forbudte By.

Så du har altså masser af tid til at se nogle af Kinas mest berømte seværdigheder på din mellemlanding.

Ovenfor linker jeg – blot som et eksempel – til en rejse fra København fra mandag den 11. november til torsdag den 28. november til kun 3.388 kr.

OBS: Sembo (som i dette tilfælde er den billigste bookingside inde på Momondo) oplyser, at billetterne ikke er med indtjekket bagage. Men det må være en fejl. For Air China sælger slet ikke billetter på denne rute uden 23 kg indtjekket bagage, og alle de andre bookingsider oplyser, at 23 kg bagage er inkluderet. Hvis du alligevel ikke er helt tryg ved Sembo, kan du altid vælge en af de andre bookingsider på Momondo.

Screenshottet her er fra Air Chinas egen hjemmeside, hvor du kan se, at alle deres billetter er inklusive bagage

Rundrejse i Filippinerne

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

 • 03.09. – 19.09.
 • 05.09. – 18.09.
 • 16.10. – 31.10.
 • 04.11. – 18.11.
 • 11.11. – 28.11.
 • 14.11. – 28.11.
 • 18.11. – 02.12.
 • 28.11. – 12.12.
 • Og flere

Rundrejse i Filippinerne

Som altid med rundrejser kommer jeg nedenfor med et eksempel på, hvordan en sådan rundrejse i Filippinerne kunne se ud. Hvordan din rundrejse ender med at forme sig, er selvfølgelig helt op til dig.

Kun fantasien sætter grænser 🦄

Hotel i Manila

Filippinernes hovedstad Manila, med sine næsten 15.000.000 millioner indbyggere, byder på et sprudlende og hektisk gadeliv (for nogen måske overvældende), som du ikke finder mange andre steder i verden.

I dette eksempel fungerer byen primært som mellemstation på vejen til de mere eksotiske egne af Filippinerne, som landet i den grad også tilbyder!

Derfor har du blot en enkelt overnatning i hovedstaden, før din rejse går videre til paradis-øerne dagen efter 😍

Overnatningen bliver på hotellet herunder, som hedder Sun Star Grand Hotel.

Her får du et virkelig billigt 3* hotel med ganske tilforladelige værelser og en god beliggenhed tæt på centrum.

Prisen for et topersoners ophold fra tirsdag den 12. november til onsdag den 13. november er i alt 210 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen således 105 kr. pr. person.

Hotel i Manila

105 kr.

Fly til Panglao

Onsdag den 13. november går turen videre til en af de mere eksotiske øer i Filippinerne. På denne dato har jeg fundet enkeltbilletter til Panglao til kun 195 kr.

Mere om hvad øen er for en størrelse længere nede i artiklen!

Billige fly til Panglao

195 kr.

Panglao – rundrejse i Filippinerne

Rundrejse i Filippinerne - Panglao

Panglao er en lille guldklump af en ø lige syd for dens noget større søster-ø Bohol.

Her bliver du mødt af de smukkeste strande og krystalklart vand. Så du kan glæde dig til en masse strandferie på Panglao.

Jeg har i dette eksempel valgt at tilbringe fem nætter på denne ø – så du har rig mulighed for at komme på en masse ture.

Jeg vil særligt anbefale at tage på en dagstur til Bohol, som er den 10. største ø i Filippinerne.

Her kan du bl.a. finde de kendte Chocolate Hills. Dét er virkelig et syn, du sent vil glemme – særligt hvis du kommer ved solopgang!

Derudover bør du også overveje en bådtur til Balicasag-øen, som er et rigtig populært dykkerområde.

Rundrejse i Filippinerne - Chocolate Hills

Rundrejse i Filippinerne - Balicasag

Hotel på Panglao – rundrejse i Filippinerne

De fleste hoteller i Filippinerne er noget mere enkle, end det man kender fra de store turist-hotspots i f.eks. Thailand. Dog har de hver især deres egen charme og er ofte stadig familiedrevne.

På Panglao har du selvfølgelig også brug for et hotel. Og her har jeg fundet det trestjernede Bohol Bee Farm (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Jeg har som nævnt ovenfor fundet et 5-nætters ophold fra onsdag den 13. november til mandag den 13. november til kun 1.388 kr. Det vil sige, at prisen kun bliver 694 kr. pr. person ved en rejse for 2 personer.

Hotel på Panglao

694 kr.

Transport fra Panglao til Malapascua

Fra Panglao går turen videre til den skønne ø Malapascua.

For at komme fra Panglao til Malapascua vil jeg anbefale, at du tager en taxi til Tagbilaran.

Denne tur tager ca. 30 minutter og koster ca. 70 kr. Fra Tagbilaran kan du så finde færger, der sejler til Cebu City.

Færgeturen tager ca. 5 timer og koster kun omkring 35 kr. På færgeturen har du den skønneste udsigt til de omkringliggende øer. Jeg vil derfor råde dig til at have kameraet klar! 📸

Når du kommer til Cebu City, kan du tage en taxi videre til rutebilsstationen (ca. 20 kr.) og derfra videre med bussen til Maya.

Denne tur tager ca. 4 timer og koster omkring 35 kr. Fra Maya sejler der færger til Malapascua, og den sidste strækning koster omkring 15 kr., og færgeturen tager ca. 30 minutter.

Alternativt kan man også flyve til Cebu City og derfra videre til Malapascua.

Malapascua – rundrejse i Filippinerne

Øen Malapascua er særlig kendt for sine bounty-strande og verdensklasse dykkerspots!

Her vil jeg gerne love, at du kan få mange timer til at gå under havets overflade. Synet under vand skulle være fuldstændig fantastisk – og her er næsten garanti for at se rævehajer!

Er du ikke fan at at dykke, så har du et væld af hvide sandstrande, du kan vælge imellem til at sole dig.

Og vil du gerne ud at udforske øen, kan du faktisk gå hele øen rundt på en enkelt formiddag, så der er ingen undskyldning for ikke at have udforsket hvert et hjørne af øen. Herudover kan du finde gode spisesteder, og på øen hersker der generelt en hyggelig og tilbagelænet atmosfære.

Rundrejse i Filippinerne - Malapascua

Hotel Malapascua – rundrejse i Filippinerne

På Malapascua har jeg fundet det trestjernede Malapascua Garden Resort (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Værelserne er enkelt indrettet med eget badeværelse, aircondition og wi-fi. Prisen for 4 nætter fra mandag den 18. november til fredag den 22. november er i alt 758 kr. – dvs. 338 kr. pr. person.

Hotel på Malapascua

338 kr.

Fly til Boracay – rundrejse i Filippinerne

Efter dit ophold på Malapascua skal du til Boracay, som efter sigende skulle have en af de bedste strande i verden!

Til denne del af rejsen har jeg fundet en flybillet fra Cebu til Boracay. Det vil derfor sige, at du skal transportere dig tilbage til Cebu, hvor du kom fra, da du tog færgen fra Panglao.

Det vil klart være nemmest at tage færgen fra Malapascua til Maya og så bussen fra Maya til Cebu (den du tog tidligere på rejsen).

Flybilletten er som sagt fra Cebu (Mactan Cebu International Airport), hvor der findes forskellige flytider, som du kan tilpasse til din rejse.

I eksemplet nedenfor har jeg fundet enkeltbilletter fra Cebu til Boracay fredag den 22. november til kun 132 kr.

Enkeltbillet til Boracay

132 kr.

Boracay – rundrejse i Filippinerne

Skønne Boracay er kendt for at have en af de bedste strande i verden med krystalklart vand, lækre smoothie bowls, billig mad, massage på stranden (hvis man er til den slags selvfølgelig), dykning og kitesurfing.

Byen i Boracay er også kendt for at have et sjovt natteliv, så her kan du få en masse oplevelser med i bagagen.

Du kan evt. også bruge nogle dage på at tage et dykkercertifikat, tage på øhop med snorkling, zipline eller køre off-road ATV! Så Boracay er bestemt ikke et sted, man kommer til at kede sig.

Synes du, det lyder for godt til at være sandt? Måske endda så godt, at du egentlig hellere bare vil blive på Boracay hele ferien? Så kan du også sagtens lave en ferie med fuld fokus på Boracay – se f.eks. nærmere på denne rejse til Boracay.

Runderejse i Filippinerne - Boracay

Runderejse i Filippinerne - Boracay

Hotel på Boracay – rundrejse i Filippinerne

Og så til hotellet. Øen boomer med hoteller til forskellige priser.

Til denne del af rejsen har jeg fundet det firstjernede Savoy Hotel Boracay Newcoast (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Fra fredag den 22. november til onsdag den 27. november koster et topersoners værelse i alt 1.471 kr. Ved en rejse for to bliver prisen således kun 737 kr. pr. person.

Hotel på Boracay

737 kr.

Fly til Manila – rundrejse i Filippinerne

Som sidste skridt på rejsen skal du tilbage til Manila for at kunne komme med flyet hjem til Danmark.

Her går der heldigvis fly direkte fra Boracay til Manila. Da du flyver hjem tidligt om morgenen fra Manila, har jeg her valgt et fly, så du ankommer om eftermiddagen dagen før – det er meget rart lige at kunne lande og finde sig selv, inden den lange flyvning hjem.

Eksemplet nedenfor er med afgang fra Boracay onsdag den 27. november til kun 167 kr.

Enkeltbillet til Manila

167 kr.

Rundrejse i Filippinerne – hotel i Manila

Som nævnt skal du være ekstra morgenfrisk til dit tidlige fly. Derfor har jeg til den sidste nat af din rundrejse i Filippinerne valgt et hotel dejligt tæt på lufthavnen.

Der er tale om det trestjernede Hotel Red Planet Manila Aseana City (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice Award 2024).

Fra onsdag den 27. november til torsdag den 28. november koster et topersoners værelse i alt 247 kr. Ved et ophold for to personer bliver prisen således kun 124 kr. pr. person.

Hotel i Manila

124 kr.

Hermed er din rundrejse i Filippinerne ved vejs ende. Som sagt er dette ment som inspiration, og du skal være velkommen til selv at skræddersy rejsen, som du vil.

Rundrejse i Filippinerne – prisoversigt (pr. person)

 • Fly tur/retur til Manila: 3.388 kr.
 • Hotel i Manila: 105 kr.
 • Fly til Panglao: 195 kr.
 • Hotel på Panglao: 694 kr.
 • Hotel på Malapascua: 338 kr.
 • Fly til Boracay: 132 kr.
 • Hotel på Boracay: 737 kr.
 • Fly til Manila: 167 kr.
 • Hotel i Manila: 124 kr.
 • I alt: 5.880 kr.

OBS: indenrigsbilletterne er som udgangspunkt kun med håndbagage. Så du skal regne med ca. 100 til 200 kr. oveni dem, alt om hvor meget bagage du har.

Flere oplevelser i Filippinerne

Mangler du yderligere inspiration til, hvad man kan se og opleve på sådan en rundrejse i Filippinerne, kan du altid hoppe en tur ind forbi GetYourGuide 🥰


Pas og visum

Pas og visum: Du kan opholde dig i Filippinerne visumfrit i op til 30 dage. Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rundrejse i FilippinerneRundrejse i Filippinerne

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud