• 23 nov 2019

  Rundrejse på Filippinerne: 11 nætter på Panglao, Bohol og Malapascua med alle fly og hoteller fra kun 4.436 kr.

  Filippinerne er står, som rejsemål stadig lidt i skyggen af Thailand og Vietnam. Og måske er det, måske virker lidt uoversueligt, at finde ud af, hvor man skal tage hen til i et land, som har over 7.000 øer. Det er derfor jeg i dag har sammensæt en rundrejse til dette fantastiske land, som tager dig forbi 3 must-see hotspots. Og jeg kan nærmest garantere dig, at du ikke bliver skuffet. Landet har en super gæstfri befolkning, fantastiske strande, og et utal af naturoplevelser. Og så er Filippinerne stadig et forholdsvis billigt rejsemål. Så, hvis du vil prøve noget nyt i Sydøstasien kan dette smukke land varmt anbefales!

  Rundrejse i Filippinerne
  februar - juni
  fra4.436 kr.
  København
  Manila
  Billige fly til Manila
  inkl. indchecket bagage
  2.596 kr.

  Billige fly til Manila

  Rundrejsen starter med billige fly til Filippinernes hovedstad, Manila. I skrivende stund kan du finde en del billige flybilletter fra København til Manila til lidt over 2.500 kr. hos Air China. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra onsdag den 4. marts til tirsdag den 17. marts til kun 2.596 kr. inkl. bagage.

   

  Som du sikkert har bemærket, har billetterne en forholdsvis lang rejsetid på hhv. 28 og 30 timer. Dette skyldes, at man har et længere stop i Beijing. Det gode er dog, at stoppet (på hhv. 14 og 16 timer) er om dagen. Og det er den perfekte “gratis” mulighed at opdag en lille del af Kina på vejen til Filippinerne. I en tidligere artikel har jeg beskrevet, hvad alt man kan lave i den tid og du kan mere om det her. Jeg har selv prøvet det før (med en flyvetur til Bangkok) og det var faktisk en fed måde at opdele éns alligevel lange rejse!

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 26.02. – 14.03.
  • 01.03. – 24.03.
  • 06.03. – 24.03.
  • 13.03. – 29.03.
  • 18.03. – 29.03.
  • 22.03. – 02.04.
  • 08.04. – 28.04.
  • 22.04. – 12.05.
  • 29.04. – 12.05.
  • 01.05. – 16.05./23.05.
  • 08.05. – 21.05.
  • 10.05. – 24.05.
  • 15.05. – 02.06.
  • 22.05. – 11.06.
  • 01.06. – 21.06.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Rundrejsen

  Når man tager på rundrejse i Filippinerne, er der jo alverdens muligheder i forhold til, hvor og hvilket man gerne vil besøge. Nedenfor kommer jeg med et eksempel på, hvordan en rundrejse evt. kan se ud. Hvordan din rundrejse ender med at forme sig, er selvfølgelig helt op til dig. Kun fantasien sætter grænser.

   

  Manila er et af verdens største storbyer med knap 25 millioner indbyggere. Og byen er lige så kaotisk, som den er stor! Efter min mening er det simpelthen ikke værd at kæmpe sig igennem den for at se dens få seværdigheder. Så mit tip er, at enten tage direkte videre herfra eller booke et hotel ved lufthavnen. I mit eksempel rejser du direkte videre.

  Billetter fra Manila til Panglao kan findes til omkring 250 – 350 kr. stort set året rundt.

  Enkeltbillet videre til Panglao
  inkl. håndbagage
  353 kr.

  Panglao

   

  Panglao er den sydligste del af dens meget større søster-ø Bohol. Her bliver du mødt af de smukkeste strande og det mest krystalklare vand. Så her kan du glæde dig til at have en masse strandferie på programmet. Jeg har sørget for, at du har 5 nætter på denne ø – så du har rig mulighed for at komme på en masse ture.

   

  Jeg vil særligt anbefale at tage på dagsture til Bohol, som er den 10. største ø på Filippinerne. Her kan du bl.a. finde de kendte “Chocolate Hills”. Dét er virkelig en syn, du sent vil glemme – særligt hvis du kommer, når der er solopgang! Derudover er der fra hotellet også kun 30 minutters bådtur til Balicasag-øen, som er et rigtig populært dykkerområde.

   

   

  De fleste hoteller i Filippinerne er noget mere enkelt, end det man kender fra de store turist-hotspots i Thailand. Dog har de hver deres egen charme og er ofte stadig familiedrevet.

  På Panglao har du selvfølgelig også brug for et hotel. Og her har jeg fundet det 3* Bohol Sea Resort. Hotellet ligger helt ud til vandet, hvor du også har privat strand. Udover den fantastiske beliggenhed får du også nogle gode faciliteter i form af en lækker udendørs pool, moderne bungalows med egen balkon, aircondition og wi-fi.

   

  Jeg har fundet et 5-nætters ophold fra fredag den 6. marts til onsdag den 11. marts til 1.489 kr. Det vil sige, at prisen kun bliver 745 kr. pr. person ved en rejse for 2 personer.

  Hotel på Panglao
  f.eks. det 3* Bohol Sea Resort
  745 kr.

  Fra Panglao går turen videre til den skønne ø Malapascua. For at komme fra Panglao til Malapascua vil jeg anbefale, at du tager en taxa til Tagbilaran. Denne tur tager ca. 30 mintter og koster ca. 70 kr. Fra Tagbilaran kan du finde færger, der sejler til Cebu City. Færgeturen tager ca. 5 timer og koster kun omkring 35 kr. På færgeturen har du den skønneste udsigt til de omkringliggende øer. Jeg vil råde dig til at have kameraet klar!

   

  Når du kommer til Cebu City kan du tage en taxa videre til rutebilsstationen (ca. 20 kr.) og derfra videre med bussen til Maya. Denne tur tager ca. 4 timer og koster omkring 35 kr. Fra Maya sejler der færger til Malapascua, og den sidste strækning koster omkring 15 kr., og færgeturen tager ca. 30 minutter.

   

  Alternativt kan man også flyve til Cebu City og derfra videre til Malapascua.

   

  Malapascua

   

  Øen Malapascua er særlig kendt for sine bounty-strande og verdensklasse dykkerspots! Her vil jeg gerne love, at du kan få mange timer til at gå under havets overflade. Synet under vand skulle være fuldstændig fantastisk – og her er næsten garanti for at se rævehajer! Og er du ikke fan at at dykke, så har du et væld af hvide sandstrande, du kan vælge imellem til at sole dig.

   

  Vil du gerne ud at udforske øen, kan du faktisk gå hele øen rundt på en enkelt formiddag, så der er ingen undskyldning for ikke at have udforsket hvert et hjørne af øen. Herudover kan du finde gode spisesteder, og på øen møder du en generel hyggelig og tilbagelænet stemning.

   

  På Malapascua har jeg fundet det 3* Blue Corals Beach Resort, der ligger på bredden af Malapascua-stranden. Her har du et privat strandområde, og værelserne er enkelt indrettet med eget badeværelse og wi-fi. Derudover tilbyder hotellet vandsportaktiviteter som f.eks. snorkling og fiskeri. Prisen for 5 nætter fra onsdag den 11. marts til mandag den 16. marts er 1.013 kr. – dvs. 507 kr. pr. person inkl. morgenmad.

   

  Hotel på Malapascua
  f.eks. det 3* Blue Corals Beach Resort
  507 kr.

  Efter dit ophold på Malapascua skal du retur til Cebu City (se ruten ovenfor). Når du kommer til Cebu City, skal du nemlig flyve til Manila. Mandag den 16. marts kan du finde en direkte enkeltbillet til Manila til kun 235 kr. Jeg har sørget for en sen afgang, så du igen slipper for at booke hotel i Manila. Fra Manila skal du med dit fly tilbage til København tidligt tirsdag morgen tirsdag den 17. marts.

  Enkeltbillet til Manila
  inkl. håndbagage

   

  Hermed er din rundrejse i Filippinerne ved vejs ende. Som sagt er dette ment som inspiration, og du skal være velkommen til selv at skræddersy rejsen, som du vil.

   

   

  Prisoversigt (pr. person)

  • Fly tur/retur til Manila: 2.596 kr.
  • Enkeltbillet til Panglao: 353 kr.
  • Hotel på Panglao: 745 kr.
  • Hotel på Malapascua: 507 kr.
  • Fly fra Cebu til Manila: 235 kr.
  • I alt: 4.436 kr.

   

  OBS: Flybilletterne tur/retur til Manila er inklusive 20 kg indchecket bagage, og indenrigsbilletterne er som udgangspunkt kun med håndbagage.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Pas og visum

  Du kan opholde dig i Filippinerne visumfrit i indtil 30 dage. Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.

   

   

  Vaccination

  Hvordan er det nu med Filippinerne og vaccinationer? Hvis du er i tvivl, kan du lynhurtigt få overblikket på sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Rundrejse på Filippinerne: 11 nætter på Panglao, Bohol og Malapascua med alle fly og hoteller fra kun 4.436 kr.

  1. Emilia says:

   Hej, hvad vil du anbefale man gør med sin store kuffert, hvis det kun er 1 håndbagage man kan have med rundt på ø-hoppene?

   mvh Emilia

   • Rejsespejder says:

    Hej Emilia,
    altså umiddelbart kan du jo altid efterlade din kuffert på hotellet. Derudover kunne du måske kigge på forskellige “backpack-kufferter”, som er mega smart, når man tager på sådan en tur :).

  2. Jacob says:

   Via Hong Kong kan man også nemt komme til Cebu hvis man vil begynde derfra. Der er flere spændende steder. Vi var rundt i ca 8 uger med to børn på 3 og 6 år. Nemt land at rejse. Taxier koster ikke alverden og rigtig gode busser (vælg 1. Klasse, så går det hurtigst, men næsten samme service, film, sodavand, tæpper mv). Meget nemt land da de fleste kan engelsk.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jacob 🙂

    Tak for din kommentar.

    Hvor er det fedt, at du vil dele dine rejseerfaringer med os andre her på siden 😉 Og ja, rigtig mange er gode til engelsk 😉

  3. Mads says:

   Jeg skal til Filippinerne i 2 uger til januar og har sjovt nok booket Bohol Sea Resort. Tager dog fra Clark nord for Manila til Coron og derfra videre til Tagbilaran og ned til Panglao som har en lokal lufthavn hvor man kan tage tilbage til Clark. Prøver så vidt muligt også at undgå Manila

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mads 🙂

    Ej, hvor fedt 😉 Jeg kan sagtens følge dig i, at du gerne vil undgå Manila. Jeg håber, at du får en superfed rejse! 😉