Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

6.184 kr.
Rundrejse i Filippinerne: 14 dage på Boracay, Panglao, Malapascua og Manila med alle fly og hoteller fra kun 6.184 kr. p.p.
Rejser

Rundrejse i Filippinerne: 14 dage på Boracay, Panglao, Malapascua og Manila med alle fly og hoteller fra kun 6.184 kr. p.p.

Rejser |

Rundrejse i Filippinerne: 14 dage på Boracay, Panglao, Malapascua og Manila med alle fly og hoteller fra kun 6.184 kr. p.p.

Filippinerne står som rejsemål stadig lidt i skyggen af Thailand og Vietnam. Og måske virker det lidt uoverskueligt at lave en rundrejse i Filippinerne, hvor man skal rejse i et land, som har over 7.000 øer. Det er derfor jeg i dag har sammensæt en rundrejse til dette fantastiske land, som tager dig forbi tre must-see hotspots. Og jeg kan nærmest garantere dig, at du ikke bliver skuffet. Landet har en fantastisk gæstfri befolkning, førsteklasses strande og et utal af naturoplevelser. Og så er Filippinerne stadig et forholdsvis billigt rejsemål. Så hvis du vil prøve noget nyt i Sydøstasien, kan dette smukke land varmt anbefales! ☀

Rundrejse i Filippinerne

fra

6.184 kr.

Billige fly til Manila

4.275 kr.

Billund

Billige fly til Manila

En rundrejse i Filippinerne skal selvfølgelig starte med fly dertil – ellers kommer du ikke langt.  Fly til Filippinerne er normalt i den meget dyre ende.

Jeg har dog i dag fundet et super godt tilbud på netop fly til Manila fra både København og Billund. De findes for det meste gennem Etihad Airways og Turkish Airlines mellem 4.400 og 6.000 kr. fra oktober til april.

Med Etihad Airways er der kun håndbagage inkl., hvor der med Turkish Airlines er inkl. indtjekket bagage.

Ovenfor har jeg fundet afrejse fra København mandag den 6. november til tirsdag den 21. november til kun 4.275 kr.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

 • 23.09. – 08.10.
 • 02.10. – 17.10.
 • 18.10. – 02.11.
 • 30.10. – 14.11.
 • 06.11. – 21.11.
 • 20.11. – 05.12.
 • 27.11. – 12.12.
 • 13.12. – 28.12.
 • 04.01. – 19.01.
 • 18.01. – 02.02.
 • 31.01. – 15.02.
 • 12.02. – 27.02.
 • 21.02. – 07.03.
 • 13.03. – 28.03.
 • Og flere

Fra Billund

 • 21.09. – 06.10.
 • 19.10. – 03.11.
 • 02.11. – 17.11.
 • 17.11. – 02.12.
 • 24.11. – 09.12.
 • 04.01. – 19.01.
 • 18.01. – 02.02.
 • 25.01. – 09.02.
 • 01.02. – 16.02.
 • 22.02. – 08.03.
 • 29.02. – 15.03.
 • 14.03. – 29.03.
 • 24.03. – 08.04.
 • Og flere

Rundrejse i Filippinerne

Som altid med rundrejser kommer jeg nedenfor med et eksempel på, hvordan en rundrejse kunne se ud. Hvordan din rundrejse ender med at forme sig, er selvfølgelig helt op til dig.

Kun fantasien sætter grænser.

Hotel i Manila

Filippinernes hovedstad, Manila, med millioner af indbyggere byder på et sprudlende forretnings- og et hektisk gadeliv, som du ikke finder mange andre steder i verden.

I dette eksempel fungerer byen primært som mellemstation på vejen til de mere eksotiske egne af Filippinerne, som landet i den grad også tilbyder!

Du har en enkelt overnatning i hovedstaden, før din rejse går videre til øerne dagen efter.

Overnatningen bliver på hotellet herunder, som hedder Maine City Residences Malate (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Her får du et billigt trestjernet hotel med udmærket værelser og en god beliggenhed tæt på centrum.

Prisen for et topersoners ophold fra tirsdag den 7. november til onsdag den 8. november er i alt 146 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen således 73 kr. pr. person.

Hotel i Manila

73 kr.

Fly til Panglao

Onsdag den 8. november går turen videre til en af de mere eksotiske øer i Filippinerne. På denne dato har jeg fundet flybilletter til Panglao til kun 198 kr.

Mere om hvad øen er for en størrelse længere ned i artiklen!

Billige fly til Panglao

198 kr.

Panglao – rundrejse i Filippinerne

Rundrejse på Filippinerne

Panglao er den sydligste del af dens meget større søster-ø Bohol. Her bliver du mødt af de smukkeste strande og det mest krystalklare vand.

Så her kan du glæde dig til at have en masse strandferie på programmet.

Jeg har sørget for, at du har 4 nætter på denne ø – så du har rig mulighed for at komme på en masse ture.

Jeg vil særligt anbefale at tage på dagsture til Bohol, som er den 10. største ø i Filippinerne.

Her kan du bl.a. finde de kendte “Chocolate Hills”. Dét er virkelig et syn, du sent vil glemme – særligt hvis du kommer, når der er solopgang!

Derudover er der fra hotellet også kun 30 minutters bådtur til Balicasag-øen, som er et rigtig populært dykkerområde.

Rundrejse på Filippinerne

Rundrejse på Filippinerne

Hotel Panglao – rundrejse i Filippinerne

De fleste hoteller i Filippinerne er noget mere enkle, end det man kender fra de store turist-hotspots i Thailand. Dog har de hver deres egen charme og er ofte stadig familiedrevne.

På Panglao har du selvfølgelig også brug for et hotel. Og her har jeg fundet det trestjernede Bohol Sea Resort (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet ligger simpelthen midt på Danao Beach og har en lækker udendørs pool. Værelset har aircondition, balkon/terrasse og køleskab til at køle drikkevarerne ned.

Jeg har fundet et 4-nætters ophold fra onsdag den 8. november til søndag den 12. november til kun 377 kr. Det vil sige, at prisen kun bliver 189 kr. pr. person ved en rejse for 2 personer.

Hotel på Panglao

189 kr.

Transport fra Panglao til Malapascua

Fra Panglao går turen videre til den skønne ø, Malapascua. For at komme fra Panglao til Malapascua vil jeg anbefale, at du tager en taxa til Tagbilaran.

Denne tur tager ca. 30 minutter og koster ca. 70 kr. Fra Tagbilaran kan du finde færger, der sejler til Cebu City.

Færgeturen tager ca. 5 timer og koster kun omkring 35 kr. På færgeturen har du den skønneste udsigt til de omkringliggende øer. Jeg vil derfor råde dig til at have kameraet klar!

Når du kommer til Cebu City, kan du tage en taxa videre til rutebilsstationen (ca. 20 kr.) og derfra videre med bussen til Maya.

Denne tur tager ca. 4 timer og koster omkring 35 kr. Fra Maya sejler der færger til Malapascua, og den sidste strækning koster omkring 15 kr., og færgeturen tager ca. 30 minutter.

Alternativt kan man også flyve til Cebu City og derfra videre til Malapascua.

Malapascua – rundrejse i Filippinerne

Øen Malapascua er særlig kendt for sine bounty-strande og verdensklasse dykkerspots!

Her vil jeg gerne love, at du kan få mange timer til at gå under havets overflade. Synet under vand skulle være fuldstændig fantastisk – og her er næsten garanti for at se rævehajer!

Er du ikke fan at at dykke, så har du et væld af hvide sandstrande, du kan vælge imellem til at sole dig.

Vil du gerne ud at udforske øen, kan du faktisk gå hele øen rundt på en enkelt formiddag, så der er ingen undskyldning for ikke at have udforsket hvert et hjørne af øen. Herudover kan du finde gode spisesteder, og på øen møder du en generel hyggelig og tilbagelænet stemning.

Rundrejse på Filippinerne

Hotel Malapascua – rundrejse i Filippinerne

På Malapascua har jeg fundet det trestjernede Malapascua Garden Resort (4 ud af 5 på Tripadvisor), som ligger 3 minutters gang fra bounty-strandene.

Værelserne er enkelt indrettet med eget badeværelse, aircondition og wi-fi. Prisen for 4 nætter fra søndag den 12. november til torsdag den 16. november er i alt 732 kr. – dvs. 366 kr. pr. person.

Hotel på Malapascua

366 kr.

Fly til Boracay – rundrejse i Filippinerne

Efter dit ophold på Malapascua skal du til Boracay, som eftersigende skulle have en af de bedste strande i verden!

Her har jeg fundet en flybillet fra Cebu lufthavn til Boracay. Det vil derfor sige, at du skal transportere dig tilbage til Cebu, hvorfra du kom, da du tog færgen fra Panglao.

Det vil klart være nemmest at tage færgen fra Malapascua til Maya. Og bussen fra Maya til Cebu (den du tog tidligere på rejsen).

Flybilletten er fra Cebu City lufthavn (Mactan Cebu International Airport), hvor der findes forskellige flytider, som du kan tilpasse til din rejse.

Det seneste fly afgår dog 14.35, så du skal tidligt op for at ankomme til tiden. Hvis du vil, kan du evt. tage en overnatning i Cebu.

I eksemplet nedenfor har jeg fundet fly fra Cebu torsdag den 16. november til kun 136 kr.

Enkeltbillet til Boracay

136 kr.

Boracay – rundrejse i Filippinerne

Den 7 km lande ø, Boracay, er kendt for at have en af de bedste strande i verden med krystalklart vand, lækre smoothies, billig mad, massage på stranden, dykning og kitesurfing.

Byen i Boracay er også kendt for at have et sjovt natteliv, så her kan du få en masse oplevelser med i bagagen.

Her kan du bruge nogle dage på at tage et dykkercertifikat, tage på øhop med snorkling, zipline eller køre off-road ATV! – det er bestemt ikke stedet, man kommer til at kede sig.

Rundrejse i Filippinerne

Rundrejse i Filippinerne

Hotel på Boracay –  rundrejse i Filippinerne

Også til hotellet. Øen boomer med hoteller til forskellige priser og luksuriøse faciliteter.

Til denne omgang har jeg fundet det trestjernede Hotel Mecasa (4 ud af 5 på Tripadvisor) med kun 1 minuts gang til Bolabog strand.

Fra torsdag den 16. november til tirsdag den 21. november koster et topersoners værelse i alt 1.548 kr inkl. morgenmad. Ved en rejse for to bliver prisen således kun 774 kr. pr. person.

Hotel på Boracay

774 kr.

Fly til Manila – rundrejse på Filippinerne

Som sidste skridt på rejsen, skal du tilbage til Manila for at kunne komme med flyet hjem til Danmark.

Her går der heldigvis fly direkte fra Boracay til Manila lufthavn. Da du flyver hjem om aftenen fra Manila, har jeg her valgt et fly, så du ankommer en del timer inden afgang – men det er rart lige at kunne lande og finde vej, inden de lange fly hjemad.

Eksemplet nedenfor er med afgang fra Boracay tirsdag den 21. november til kun 173 kr.

Enkeltbillet til Manila

173 kr.

Hermed er din rundrejse i Filippinerne ved vejs ende. Som sagt er dette ment som inspiration, og du skal være velkommen til selv at skræddersy rejsen, som du vil.

Prisoversigt (pr. person) – rundrejse på Filippinerne

 • Fly tur/retur til Manila: 4.275 kr.
 • Hotel i Manila: 73 kr.
 • Fly til Panglao: 198 kr.
 • Hotel på Panglao: 189 kr.
 • Hotel på Malapascua: 366 kr.
 • Fly til Boracay: 136 kr.
 • Hotel på Boracay: 774 kr.
 • Fly til Manila: 173
 • I alt: 6.184 kr.

OBS: indenrigsbilletterne er som udgangspunkt kun med håndbagage. Så du skal regne med ca. 100 til 200 kr. oveni dem, alt om hvor meget bagage du har.

Pas, visum og corona

Pas og visum: Du kan opholde dig i Filippinerne visumfrit i indtil 30 dage. Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rundrejse i Filippinerne: 14 dage på Boracay, Panglao, Malapascua og Manila med alle fly og hoteller fra kun 6.184 kr. p.p.

Rundrejse i Filippinerne: 14 dage på Boracay, Panglao, Malapascua og Manila med alle fly og hoteller fra kun 6.184 kr. p.p.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar