Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

6.779 kr.
Rejse til Boracay: 13 dage med alle fly og hoteller fra kun 6.779 kr. p.p.
Andet

Rejse til Boracay: 13 dage med alle fly og hoteller fra kun 6.779 kr. p.p.

Andet |

Rejse til Boracay: 13 dage med alle fly og hoteller fra kun 6.779 kr. p.p.

Er du klar til ét af Filippinernes mest eftertragtede rejsemål? Forestil dig en eksotisk destination med kridhvide bountystrande, svajende palmer og krystalklart vand. Sådan ser Boracay ud! Og det er netop dér, rejsepilen peger hen i dag. Boracay er en lille ø i Filippinerne – kun 7 km lang og 3 km bred – og denne tropiske perle er lidt af et ferieparadis, der byder på alt fra snorkling, dykning og jetski til afslapning ved stranden eller poolen. Ja, hvem ved, måske også en hængekøje spændt ud mellem palmetræerne, mens du nyder en iskold drink med sugerør! Er du en ægte strandløve, så skal du helt klart besøge den mageløse White Beach – det er et syn, du ikke lige glemmer med det samme. Under alle omstændigheder tilbyder en rejse til Boracay en rendyrket drømmeferie, som fortjener en plads på enhver bucketlist! ☀️

Opdag smukke Boracay

januar – marts

fra

6.779 kr.

København ✈ Manila/Boracay

Fly til Filippinerne

inkl. bagage

Rejse til Boracay – fly til Manila

Det første, du skal have styr på, er flybilletter til Filippinerne.

Og det er altså ikke helt billigt. Heldigvis har jeg fundet billige flybilletter fra København til Manila hos Etihad Airways på flere datoer fra januar til marts.

På flyvningen fra København til Manila har flybilletterne en temmelig lang mellemlanding i Abu Dhabi på ca. 7 timer. Generelt har de billige billetter typisk en lang mellemlanding på mellem 7 og 9 timer.

Til gengæld er Etihad Airways en full-service airline, der yder god service og inkluderer bagage i deres billetter. Og så er de billige!

Du kan nemlig finde returbilletter til priser under 5.400 kr.

I tilbudsboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet flybilletter fra København til Manila fra onsdag den 28. februar til tirsdag den 12. marts. På disse datoer koster fly kun 4.368 kr. tur/retur.

Foretrækker du flybilletter med bedre flytider, er det på en del datoer også muligt at flyve med Qatar Airways og Turkish Airlines. Med dem får du ofte rigtig gode flytider – du kommer dog også til at betale noget mere for billetterne.

Eksempler på billige flydatoer

 • 17.01. – 30.01.
 • 29.01. – 11.02.
 • 14.02. – 27.02.
 • 19.02. – 03.03.
 • 21.02. – 03.03.
 • 25.02. – 09.03.
 • 26.02. – 10.03.
 • 28.02. – 12.03.
 • 0303. – 16.03.
 • 04.03. – 17.03.
 • 06.03. – 19.03.
 • 06.03. – 21.03.
 • 10.03. – 23.03.
 • 11.03. – 24.03.
 • Og flere

Rejse til Boracay – overnatning i Manila

Rejse til Boracay

Med flyene ovenfor lander du i Filippinernes hovedstad, Manila.

Manila er en millionby på godt ondt – byen kan virke hektisk og kaotisk, men er samtidig et sprudlende sammensurium af markeder, seværdigheder, restauranter, barer, gallerier og meget, meget mere.

På denne rejse er byen dog primært en mellemstation på vejen til og fra Boracay.

Derfor tilbringer du kun en enkelt nat i hovedstaden, før turen går videre næste morgen.

Jeg har derfor fundet det billige men anmelderroste Hotel Heroes (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Her får du et godt og billigt trestjernet hotel med en ganske fin beliggenhed – tæt på blandt andet Manila Zoo.

Prisen for et topersoners ophold fra torsdag den 29. februar (den dag du lander i Manila) til fredag den 1. marts er i alt 238 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen således 119 kr. pr. person.

Hotel i Manila

119 kr.

Rejse til Boracay

Fly fra Manila til Boracay

Next up, Boracay!

Og denne gang kan du heldigvis finde billige indenrigsbilletter fra Manila til Boracay.

Lufthavnen på Boracay hedder officielt Godofredo P. Ramos Airport, men bliver ofte bare kaldt Caticlan Airport.

Der er adskillige daglige afgange mellem Manila og Caticlan, så du kan som regel vælge og vrage mellem en masse billige returbilletter til priser mellem ca. 400 og 500 kr.

I dette eksempel har jeg fundet billetter fra Manila til Boracay fra fredag den 1. marts til mandag den 11. marts. På disse datoer kan du finde billetter hos Cebgo og Cebu Pacific til kun 410 kr.

Disse billetter indeholder som udgangspunkt ikke indtjekket bagage. Så hvis du har slæbt den store kuffert med, skal du tilkøbe indtjekket bagage til disse billetter.

Fly fra Manila til Boracay

Transport fra Caticlan Airport til Boracay

Fra Caticlan Aiport er det supernemt at komme det sidste stykke ud til Boracay.

Uden for lufthavnen kan du praje en tuktuk (et lille trehjulet motorkøretøj, der ofte bruges til taxikørsel i Sydøstasien) til Caticlan Jetty Port.

Ved Caticlan Jetty Port kan du så købe båd- eller færgebillet til Boracay. Overfarten er ganske kort og tager ikke mere end 10-15 minutter.

Når du så ankommer til Boracay, kan du igen praje en tuktuk til dit hotel. Nemt, hurtigt og billigt 😉

Rejse til Boracay – hotel på Boracay

Rejse til Boracay

Så er du ankommet til Boracay!

Boracay er på mange måde Filippinernes svar på Phuket (bare meget mindre). Øen er indbegrebet af strandparadis, og strandene ligner virkelig også noget fra et postkort – svajende palmer, hvid sandstrand og klart, turkisblåt vand!

På Boracay skal du naturligvis også bruge et hotel. Og jeg faldt f.eks. over det charmerende Hotel Zuzuni Boutique (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Her får du et rigtig fint og budgetvenligt hotel, der har beliggenhed lige ved stranden.

Værelserne er ikke de største, men de er pæne og rene. Hotellet har også egen restaurant og bar, så du skal ikke langt for at få et måltid eller nyde en forfriskende drink. Desuden ligger andre restauranter, dagligvarebutikker og vandsportsaktiviteter kun få minutter væk fra hotellet.

Hotellet hører som sagt til den mere budgetvenlige klasse, men det har fået gode anmeldelser og ligger som sagt lige ved stranden, hvilket må siges at være et stort plus. Vil du alligevel gerne opgradere til noget lidt mere luksuriøst, så er det selvfølgelig også en mulighed.

Fra fredag den 1. marts til mandag den 11. marts koster et topersoners værelse i alt 3.485 kr. Det svarer således kun til 1.743 kr. pr. person ved en rejse for to personer.

Er hotellet steget i pris, eller vil du hellere selv finde et andet hotel, skal du også være mere end velkommen til det.

Hotel på Boracay

1.743 kr.

Rejse til Boracay: 13 dage med alle fly og hoteller fra kun 6.779 kr. p.p.

Rejse til Boracay: 13 dage med alle fly og hoteller fra kun 6.779 kr. p.p.

Rejse til Boracay – overnatning i Manila

Fordi du flyver hjem tirsdag den 12. marts, vil det give god mening at tage den sidste overnatning i Manila.

Og her tænker jeg, at du igen kan tage en overnatning på Hotel Heroes. Nu kender du jo hotellet, og de bliver helt sikkert glade for at se dig igen 😉

En enkelt overnatning i dobbeltværelse fra mandag den 11. marts til tirsdag den 12. marts koster i alt 238 kr. Det svarer således kun til 119 kr. pr. person ved en rejse for to personer.

Hotel i Manila

119 kr.

Og hermed er rejsen ved vejs ende.

Som altid skal du være velkommen til at tilpasse rejsen (ruten, datoerne, hotellerne osv.) præcis, som du har lyst til.

Rejse til Boracay – prisoversigt (pr. person)

 • Fly tur/retur til Manila: 4.388 kr.
 • Hotel i Manila: 119 kr.
 • Fly tur/retur til Boracay: 410 kr.
 • Hotel på Boracay: 1.743 kr.
 • Hotel i Manila: 119 kr.
 • I alt: 6.779 kr.

Rejsen i billeder

Rejse til Boracay

Rejse til Boracay

Rejse til Boracay

Rejse til Boracay

Pas og visum

Pas og visum: Du kan opholde dig i Filippinerne visumfrit i indtil 30 dage. Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Boracay: 13 dage med alle fly og hoteller fra kun 6.779 kr. p.p.Rejse til Boracay: 13 dage med alle fly og hoteller fra kun 6.779 kr. p.p.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar