Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

I skolernes sommerferie! ☀ fra 770 kr.
Untitled-13
Andet

Roadtrip i England: Forlænget weekend i smukke Lake District fra kun 770 kr. p.p. inkl. fly og lejebil

Andet |

Roadtrip i England: Forlænget weekend i smukke Lake District fra kun 770 kr. p.p. inkl. fly og lejebil

Hvis du, ligesom jeg, elsker naturen og kan drømme dig helt væk i fantastiske udsigter og betagende landskaber, så vil dette roadtrip til Lake District være et sandt hit for dig. Her får du nemlig muligheden for at vandre i noget af Englands smukkeste natur og bestige bjerge (heldigvis ikke som i Alperne)! Og selvom flere af vandreruterne i Lake District kræver lidt sved på panden, er det uden tvivl det hele værd, når du rammer toppen og kigger ud over de malerisk smukke landskaber.

Herudover kan du også krydre din tur til Lake District med forskellige aktiviteter. Du kan bl.a. prøve kræfter med kløftvandring, opleve naturen fra vandet i kano eller kajak, få et adrenalinsus ved at rappelle fra klipper, bueskydning og meget mere! Og, nå ja, så er det selvfølgelig også værd at nævne, at meget af sæson 2 af den populære fantasy-serie The Witcher blev filmet i Lake District – det er da meget fedt! Og nu kan du altså selv opleve det smukke område – endda i sommerferien! ☀

Fly & Drive til Lake District

juni – oktober

fra

770 kr.

Billund og København ✈ Manchester

Billige fly til Manchester

217 kr.

Fra København

Lejebil i England

553 kr.

Fly

217 kr.

Andet

553 kr.

Total (pr. person):

770 kr.

Fly til England

Lake District ligger i det nordvestlige hjørne af England, så en af de nærmeste lufthavne ligger i Manchester.

Du kan flyve til Manchester fra både København og Billund.

Fra København kan du flyve direkte med Ryanair til Manchester alle ugens dage t.o.m. oktober.

Prisniveauet for tur/retur-billetter ligger ofte under 1.000 kr.

Fra Billund kan du flyve direkte med Ryanair til Manchester alle ugens dage undtagen mandage – med undtagelse af september, hvor der ikke er afgange mandage og fredage.

Prisniveauet ligger ofte under 500 kr.

I dette eksempel har jeg taget udgangspunkt i en afgang fra Billund fra lørdag den 8. juli til tirsdag den 11. juli til kun 217 kr. Vil du gerne afsted i længere tid, kan du naturligvis også finde billetter til det.

Flybilletter hos Ryanair inkluderer altid et styk mindre håndbagage, som skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne have mere håndbagage med, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

  • Alle ugens dage

Fra Billund

  • Juni til oktober (september undtaget): Alle ugens dage undtagen mandage
  • September: Alle ugens dage undtagen mandage og fredage

Lejebil i England

For at kunne komme rundt og se alle vejene sno sig gennem de smukke landskaber, skal du selvfølgelig bruge en lejebil.

Jeg har f.eks. fundet en lejebil i den ovennævnte rejseperiode til kun 1.105 kr. Det bliver således kun 553 kr. pr. person ved en rejse for 2 – og selvfølgelig endnu billigere, hvis I er flere om at dele bilen.

Bilen kommer bl.a. med ubegrænset kilometertal, gratis afbestilling (senest 48 timer før) og fair brændstofpolitik.

Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i England (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort og ikke dankort. Hos de fleste danske banker kan man oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Hoteller i Lake District

Der er flere måde at begå sig på, når det kommer til overnatning på et roadtrip.

Du kan vælge at booke alt hjemmefra og på den måde være sikker på at overnatte på lige præcis de hoteller, du gerne vil. Alternativt kan du tage det hele, som det kommer og være mere fleksibel med din rute rundt i Lake District – det er helt og aldeles din beslutning. Uanset hvad du vælger, kan det dog være en fordel at have overnatning booket til den første nat.

Herunder får du en liste over hoteller i Lake District. Du kan selvfølgelig også vælge at bruge den første nat i Manchester.

Hoteller i Lake District

Lake District – Rejseinspiration

Lake District er en pænt stor region på i alt 2.362 km², der ligger halvanden til to timers kørsel fra Manchester og Liverpool.

I denne bjergrige region finder du en række enestående naturseværdigheder – bl.a. Englands hhv. dybeste og største naturlige sø, som skaber en malerisk kontrast til de grønne bjerge. Et andet højdepunkt (bogstaveligt talt), Scafell Pike (978 meter), der er Englands højeste punkt. Lake District er som sagt fyldt med vandreruter, der varierer i niveau, så alle kan få fantastiske oplevelser med hjem i bagagen.

Der er mange måder at opleve nationalparken på – en af de mere pudseløjerlige er at leje en segway og udforske de frodige, grønne områder. Det er også muligt at paddle-boarde på en af de mange søer, og hvis du falder i, kan du udvide det til en frisk svømmetur 😉

Vis dette opslag på Instagram
Vis dette opslag på Instagram
Vis dette opslag på Instagram

Oplevelser i Lake District

Hvis du mangler inspiration til ture i området, kan du se mere nedenfor. Her kan du blandt andet booke bådture eller tage på guidet hel- og halvdagsture rundt i det smukke landskab.

Sightseeing ved Lake District

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Roadtrip i England: Forlænget weekend i smukke Lake District fra kun 770 kr. p.p. inkl. fly og lejebilRoadtrip i England: Forlænget weekend i smukke Lake District fra kun 770 kr. p.p. inkl. fly og lejebil

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud