Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.741 kr.
lapland_4
Weekendophold

Vintereventyr ved polarcirklen: 2 dage i Finland med overnatning i sne-iglo fra kun 2.741 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Weekendophold |

Vintereventyr ved polarcirklen: 2 dage i Finland med overnatning i sne-iglo fra kun 2.741 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Her får du en af de lidt mere specielle rejser! Du kan godt glemme alt om sol, strand og palmer – for pilen peger mod nord. Langt mod nord! Faktisk skal du helt op til den finske by Rovaniemi ved polarcirklen! I Rovaniemi finder du ikke meget sollys om vinteren. Til gengæld kan du opleve en anden form for lys – nordlyset. Det sagnomspundne nordlys er et fuldstændig spektakulært naturfænomen, hvor den mørke polarhimmel forvandles til et fortryllende lysshow af bølgende tæpper i de smukkeste farver. Herudover kommer du på denne rejse endda til at bo i en iglo, hvilket ikke just gør rejsen mindre speciel. Så gør dig klar til en eventyrlig rejse til polarcirklen! ❄🌌

Smuttur til polarcirklens vinterparadis

januar – marts

fra

2.741 kr.

København ✈ Rovaniemi

Snehotel i Rovaniemi

1.377 kr.

Fly til Rovaniemi

inkl. håndbagage

1.364 kr.

Hotel

1.377 kr.

Fly

1.364 kr.

Total (pr. person):

2.741 kr.

Rejse til polarcirklen – HOTEL

Jeg tør næsten godt garantere, at det hotel, jeg her har fundet, er det mest specielle hotel, du nogensinde kommer til at bo på. Der er nemlig tale om et “snehotel”, hvor du tilbringer en nat i en iglo!

Helt præcist drejer det sig om det trestjernede Arctic SnowHotel (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2021), der ligger ca. 26 km fra Rovaniemi. Her er værelserne hverken lavet af træ, cement eller mursten – men altså sne og is!

Selvom du bor i en iglo, er hotellets værelser udstyret med elektriske lys (som skaber en superfed atmosfære). Bade- og toiletfaciliteter finder du i hotellets nærliggende hovedbygning.

Når du ankommer til Arctic Snowhotel, får du udleveret en overnatningspakke, der bl.a. indeholder en lækker og meget varm sovepose. Og den får du brug for. Temperaturen på værelserne ligger nemlig mellem -5 og 0 °C.

Når man tager til polarcirklen, vil nordlyset uden tvivl være et af de helt store trækplastre. Derfor har hotellet installeret en Aurora Borealis-alarm, der sikrer, at du ikke går glip af nordlyset, når/hvis det kommer!

Arctic SnowHotel byder også på en restaurant, en udendørs spa og en sauna. Herudover er der også mulighed for at prøve kræfter med at lave is-skulpturer, isfiskeri og sneskovandring. OBS! Skal du have den ultimative polar-/nordlysrejse, så tilbyder Arctic SnowHotel også igloer med glastag!

Priser og bestilling

Det anbefales, at man kun overnatter én nat i sne-igloen. Ovenfor har jeg lavet et eksempel på en rejse, der kun kræver en enkelt overnatning (fordi flytiderne er gode). Men hvis du gerne vil afsted i flere nætter, kan du sagtens finde et andet hotel i/omkring Rovaniemi til de resterende overnatninger.

Prisniveauet for Arctic SnowHotel ligger i skrivende stund ganske stabilt omkring 2.700 kr. pr. nat i de fleste hverdage.

Ovenfor har jeg f.eks. lavet et eksempel på en rejse fra mandag den 17. januar til tirsdag den 18. januar. På disse datoer koster et topersoners ophold i en suite i alt 2.753 kr. inkl. morgenmad. Således bliver prisen kun 1.377 kr. pr. person. Det er også muligt at opgradere til halvpension.

Rejse til polarcirklen – FLY

Rovaniemi ligger som sagt ved den nordlige polarcirkel, og den finske by er langt fra nogen billig destination. Men lige nu er priserne faktisk ganske lave.

I perioden fra januar til marts (hvor det er muligt at bo på Arctic SnowHotel) kan du faktisk finde afgange hos Finnair fra omkring 1.300 kr. på rigtig mange hverdage (weekender fra ca. 1.800 kr.).

Vær opmærksom på, at der findes flere forskellige billetter med forskellige flytider på de samme datoer.

I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra mandag den 17. januar til tirsdag den 18. januar – med gode flytider. På disse datoer koster billetterne kun 1.364 kr. inkl. håndbagage.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • mange hverdage fra januar til marts

OBS: Arctic SnowHotels igloer er kun åbne fra omkring midten af december til 31. marts – glashytterne har dog en længere sæson.

Billeder fra Artic SnowHotel

Rejse til Polarcirklen

Rejse til PolarcirklenRejse til Polarcirklen

Rejse til polarcirklen

Transport til/fra lufthavnen

Artic SnowHotel ligger ca. 35 km fra Rovaniemi Lufthavn. Hotellet oplyser på deres hjemmeside, at de kan arrangere transfer fra enten lufthavnen eller Rovaniemi centrum mod et gebyr. En taxi vil ca. koste 250-300 kr. pr. person.

Rejse til polarcirklen – aktiviteter

Der findes et utal af de mest fantastiske aktiviteter i og omkring Rovaniemi. Alt fra hundeslædeture, snowmobil-safari, ture til julemandens landsby og nordlysvandringer – der er med andre ord virkelig meget at opleve ved polarcirklen!

Du kan se og booke en lang række aktiviteter gennem linket nedenfor.

Finland og corona

Er du vaccineret, eller har du været smittet inden for de seneste 6 måneder, slipper du for indrejserestriktioner ved indrejse til Finland. Coronapasset accepteres af de finske myndigheder som dokumentation.

Som altid vil jeg anbefale, at du holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Vintereventyr ved polarcirklen: 2 dage i Finland med overnatning i sne-iglo fra kun 2.741 kr. p.p. inkl. fly og morgenmadVintereventyr ved polarcirklen: 2 dage i Finland med overnatning i sne-iglo fra kun 2.741 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud