• 17 mar 2018

  Oplev Marrakech og det vilde vandfald i Ouzoud fra kun 2.679 kr. inkl. hotel, fly, morgenmad, transport og udflugter

  Marokko er en bugnende skattekiste af oplevelser, der bare venter på at blive opdaget! Det har jeg i dag fundet et klokkeklart eksempel på. Du kan nemlig få en superspændende pakkerejse til Marokkos farvestrålende storby Marrakech, der også inkluderer en betagende udflugt til Ouzoud-vandfaldet! Så hvis du leder efter eventyr, storby og sol i Nordafrika, så er denne rejse lige noget for dig!

  Marrakech og Ouzoud
  maj - december
  fra2.679 kr.
  København
  Marrakech
  Marrakech og de vilde vandfald i Ouzoud
  inkl. 3* hotel, fly, udflugt til Ouzoud-vandfaldene, morgenmad og transport

  travelbird.dk faldt jeg i dag over en tur til Marokkos farvarige storby Marrakech, der uden tvivl vil feje benene væk under dig med sit pulserende byliv, sin fascinerende historie og omfangsrige kultur! Som jeg fik løftet sløret for i intro’en, er der tale om en pakkerejse. Derfor skal du ikke selv bekymre dig om ret meget andet end at pakke din taske.

  Hotellet du kommer til at bo på er det meget anmelderroste 3* Riad du Petit Prince (4,5 ud af 5 påTripAdvisor og Certificate of Excellence). Riad du Petit Prince er et hotel i traditionel marokkansk stil, hvilket du godt kan glæde dig til at opleve. Det har en lækker placering centralt i medinaen mellem markedspladsen Djema al-Fna og det nyere Gueliz-distrikt.

  Riad du Petit Prince har desuden en lækker tagterrasse og en fin indendørs swimmingpool, hvor du kan slappe af om aftenen, når du kommer hjem efter en lang dag. Og har det været en ekstra lang dag, tilbyder hotellet faktisk også en række skønne massagebehandlinger mod et gebyr! Under dit ophold i Marrakech er morgenmad inkluderet i prisen. For 920 kr. ekstra pr. person kan du opgradere til halvpension.

  Udover hotelopholdet er fly tur/retur (fra CPH med Norwegian), lufthavnstransport og en udflugt til det imponerende Ouzoud-vandfald også inkluderet i pakken.

  Vandaldet ved Ouzoud er et netværk af mindre floder, der til sidst samles og danner det flotte 110 m høje vandfald. Og fordi solen skinner så meget i Marokko, akkompagneres vandfaldet af en nærmest permanent regnbue! Udover udflugten til Ouzoud har du også mulighed for at tilvælge yderligere 2 udflugter til hhv. Ourika-dalen (176 kr. pr. person) og kystbyen Essaouira (220 kr. pr. person).

  Du kan booke turen fra maj til december. De billigste datoer finder du i november og december, hvor der findes en del ture til under 3.000 kr. Ellers findes der rejser til omkring 3 – 4.000 kr. i maj og juni og igen fra september til oktober. I juli og august ligger priserne noget højere. Du kan vælge mellem 3,4, 5 eller 7 nætter. Jeg har f.eks. fundet en tur fra d. 01. – 04. december til kun 2.679 kr. pr. person ved en rejse for 2. Vær obs på at du tit kan få en længere rejse til kun lidt flere penge. F.eks. koster turen fra d. 01. til d. 06. december kun 3.029 kr. (dvs. 350 kr. oveni for 3 ekstra dage).

  Som med ethvert andet Travelbird-tilbud kommer der et bookinggebyr oveni (150 kr.).

   

  Pakken inkluderer

  • Riad du Petit Prince: 3, 4, 5 eller 7 overnatninger
  • Med morgenmad
  • Fly fra København til Marrakech og fra Marrakech til København
  • Håndbagage
  • Udflugt til vandfaldene i Ouzoud
  • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
  • Velkomstdrink
  • Kaffe og te på hotellet
  • Kort over Marrakech
  • Lokal guide under udflugten til Ouzoud

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Oplev Marrakech og det vilde vandfald i Ouzoud fra kun 2.679 kr. inkl. hotel, fly, morgenmad, transport og udflugter

  1. Pia says:

   Hejsa. Ligger det vandfald langt fra aggadir? Vh

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Pia 🙂

    Ouzoudvandfaldet ligger ret langt fra Agadir (400 km). Marrakech ligger faktisk tættere på Agadir end Ouzoud, og du kan sagtens tage en bus fra Marrakech til Agadir, hvis du gerne vil have en dag på stranden 😉 Det er en tur på 259 km, som tager omkring 3,5 time og koster ca. 110 marokkanske dirham – hvilket svarer til ca. 74 danske kroner. Du kan købe billetter både i Agadir og Marrakech (ved stationerne), og bussenerne kører stort set hver hver time 😉

  2. Mogens Heitmann says:

   Hej.
   Vil bare sige tak for dit store arbejde i forbindelse med denne app. Jeg nyder hverdag med spænding og gå ind og se hvad du har fundet. Og vil helt sikkert rejse i fremtiden ud fra hvad du finder. Et stort tak skal lyde herfra godt arbejde ☺️

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mogens 🙂

    Tusind tak for din kommentar og de pæne ord! 🙂

    Jeg er virkelig glad for at høre, at du er glad for appen – og jeg skal nok fortsat finkæmme diverse rejsesider for at finde de bedste rejsetilbud 😉

  Se tilbud her