Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

3.876 kr.
All inclusive i Alanya: 1 uge på et 4,5* hotel fra kun 3.876 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive
Rejser

All inclusive i Alanya: 1 uge på et 4,5* hotel fra kun 3.876 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Rejser |

All inclusive i Alanya: 1 uge på et 4,5* hotel fra kun 3.876 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Er du på udkig efter en omgang all inclusive? Så har jeg i dag fundet en lækker all inclusive-rejse, der både leverer sol-, strand- og byferie. Helt præcist kan du se frem til en herlig omgang all inclusive tæt ved Alanya! Alanya og den tyrkiske riviera er kendt for sine pragtfulde strande, som strækker sig over hele den tyrkiske sydkyst. Området er desuden godt beskyttet af de smukke Taurusbjerge, hvilket næsten altid giver garanti for et dejligt klima og masser af solskin. Så hvis du trænger til sydeuropæisk sol, strand og all inclusive, så er du godt dækket ind her! ☀️

All inclusive-rejse til Tyrkiet

august, september og oktober

fra

3.876 kr.

Billund, Aalborg, København ✈ Alanya

Pakkerejse til Tyrkiet

All inclusive i Alanya

Hvis du er klar til at nyde sommersolen i Sydtyrkiet, så får du alletiders chance med denne rejse!

Du kommer nemlig til at bo på et lækkert 4,5-stjernet resort i byen Konakli – lidt uden for Alanya. Helt konkret drejer det sig om det anmelderroste Hotel Telatiye Resort (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Dette familievenlige all inclusive-resort har en stor, indbydende strand som en af sine nærmeste naboer. Og der er bare noget fantastisk rart ved at kunne begrave fødderne i sand og nyde duften af hav lige uden for døren, ikke sandt? 

Som alternativ til stranden kan du også altid hygge dig ved hotellets eget poolområde, hvor du finder swimmingpool, børnepool, vandrutsjebaner og poolbar (og husk nu, at forsyninger i baren er gratis med all inclusive).

Hotel Telatiye Resort er også et sted, hvor du roligt kan invitere resten af familien med – der er masser af underholdning for hele banden. Du kan således duellere mod familiemedlemmer i bl.a. billard, bordtennis, tennis, dart, fitness og beachvolley. Taberen giver en omgang i baren 😉

Bliver alle aktiviteterne en tand for anstrengende, er der heldigvis også mulighed for lidt voksenafslapning i hotellets spacenter med indendørs swimmingpool, hamam og sauna.

Telatyie-resortet ligger som sagt i byen Konakli lidt vest for Alanya. Så du kan også sagtens tage på opdagelse i Alanya, og bussen derind kører tæt ved hotellet.

All inclusive i Alanya – priser & bestilling

Jeg har fundet rejsen hos Sunweb.

Du kan rejse i august, september og oktober, og det er muligt at flyve fra både BillundAalborg og København.

Lige nu finder du den billigste afgang i august, hvor rejsen – med afrejse fra Billund den 22. august – kun koster 3.876 kr. pr. person ved en rejse for to.

Denne pris inkluderer vel at mærke både fly tur/retur, strandresort og all inclusive.

Frapriser (pr. person)

  • August: 3.876 kr.
  • September: 4.124 kr.
  • Oktober: 4.376 kr.

OBS: Priserne her i højsæsonen ændrer sig hele tiden! Hvis tilbuddet er steget i pris, kan du altid kigge på andre afbudsrejser, jeg for nyligt har fundet og lagt på min afbudsrejseside – denne side opdaterer jeg nemlig dagligt 

Hotel Telatiye Resort

All inclusive i Alanya

All inclusive i Alanya

All inclusive i Alanya

All inclusive i Alanya

All inclusive i Alanya

All inclusive i Alanya

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

All inclusive i Alanya: 1 uge på et 4,5* hotel fra kun 3.876 kr. p.p. inkl. fly og all inclusiveAll inclusive i Alanya: 1 uge på et 4,5* hotel fra kun 3.876 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar