Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 4.633 kr.
Kusadasi-banner-1080x1080
Pakkerejser

Rejse til Kusadasi

1 uge på 5* Le Bleu Hotel & Resort inkl. fly og ultra all inclusive

Pakkerejser |

Rejse til Kusadasi

I dag har jeg fundet et lækkert tilbud på en all inclusive-rejse til Kusadasi, der ligger ud mod det Ægæiske Hav i det vestlige Tyrkiet – ikke langt fra den græske ø Samos. Kusadasi er en spændende og alsidig feriedestination, der har lidt af hvert at byde på – f.eks. er der masser af skøn natur. Den flotte Dilek Nationalpark er bl.a. et besøg værd. Du kan også tage på tur og opleve oldtidsbyen Efesos og udforske resterne af Artemistemplet, der var et af verdens syv vidundere tilbage i oldtiden. Da der er tale om en all inclusive-rejse, er der selvfølgelig heller ikke noget i vejen for bare at nyde en afslappende daseferie med masser af cocktails ved poolen eller stranden. Uanset hvad, så lyder det ikke helt dumt med sådan en rejse til Kusadasi med all inclusive, vel? ☀️🏖️

All inclusive i Kusadasi

juni – oktober

fra

4.633 kr.

✈️ Fra Billund

🤩 ULTRA ALL INCLUSIVE

🌊 5-stjernet hotel med privat strand og badebro

Luksusferie i Kusadasi

Rejse til Kusadasi med ultra all inclusive

Ovenfor har jeg fundet et tilbud på en dejlig solskinsrejse til Kusadasi – og så endda med ultra all inclusive!

Du kommer til at bo på det femstjernede Le Bleu Hotel & Resort (4,5 ud af 5 på Tripadvisor)

Resortet ligger i en lille have, nærmest på stranden. Her kan du koble af i sandet på hotellets private strand. Og hvis du hader følelsen af sand mellem tæerne, kan du benytte dig af hotellets egen badebro, komplet med solsenge og parasoller 🥰

Med stranden så tæt på er der altså gode muligheder for at tilbringe adskillige skønne timer i vandkanten eller prøve kræfter med forskellige former for vandsport.

Så er du en ægte vandhund, der ikke kan få nok af saltvand i håret, så er Le Bleu Hotel & Resort det helt perfekte resort for dig!

Le Bleu-hotellet har desuden to udendørs poolområder, vandrutsjebaner og et lille lavvandet bassin, som børn kan leje trygt i. Le Bleu Hotel & Resort vil derfor helt sikkert være et hit hos børnefamilier.

Der er også sørget for god underholdning på resortet for både store og små, da der er et varieret udvalg af forskellige faciliteter og aktiviteter.

Værelserne er moderne indrettet og har alle aircondition og balkon, hvor du eventuelt kan sidde og nyde de lune aftentimer.

Og som prikken over i’et så er hele ferien jo med ultra all inclusive. På resortet kan du nyde godt af både tyrkiske og internationale retter, og så kan du ellers drikke alle de farverige drinks, du orker. Det lyder ikke helt dumt, vel?

Rejse til Kusadasi med ultra all inclusive – priser og bestilling

Jeg har fundet denne rejse til Kusadasi hos Corendon.

Med undtagelse af august kan du finde rejsen fra juni til oktober fra Billund.

Lige nu finder du den billigste afgang i juni, hvor rejsen – med afrejse fra Billund den 27. juni (dvs. starten af skolernes sommerferie) – kun koster 4.633 kr. pr. person ved en rejse for to.

Denne pris inkluderer vel at mærke både fly tur/retur, femstjernet strandresort og ultra all inclusive.

Rejse til Kusadasi – frapriser (pr. person)

  • Juni: 4.633 kr.
  • Juli: 7.112 kr.
  • August: –
  • September: 6.460 kr.
  • Oktober: 6.530 kr.

OBS: Vil du gerne se flere gode rejsetilbud, bør du holde øje med min afbudsrejseside. Der kan du nemlig se, hvilke afbudsrejser jeg har fundet i dag – og den side opdaterer jeg dagligt 

Rejse til Kusadasi - Hotel Le Bleu

Rejse til Kusadasi - Hotel Le Bleu

Rejse til Kusadasi - Hotel Le Bleu

Rejse til Kusadasi - Hotel Le Bleu

Rejse til Kusadasi - Hotel Le Bleu

Oplevelser i Kusadasi

Er du interesseret i at komme ud og få en på opleveren, mens du befinder dig i Kusadasi, så kan du udforske dine muligheder hos GetYourGuide.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til KusadasiRejse til Kusadasi

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud