Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

4.273 kr.
Rejse til Kusadasi: 1 uge på 5* Labranda-resort fra kun 4.273 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive
Rejser

Rejse til Kusadasi: 1 uge på 5* Labranda-resort fra kun 4.273 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Rejser |

Rejse til Kusadasi: 1 uge på 5* Labranda-resort fra kun 4.273 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

I dag har jeg fundet et lækkert tilbud på en all inclusive-rejse til Kusadasi, der ligger ud mod det Ægæiske Hav i det vestlige Tyrkiet – ikke langt fra den græske ø Samos. Kusadasi er en spændende og alsidig feriedestination, der har lidt af hvert at byde på – f.eks. er der masser af skøn natur. Den flotte Dilek Nationalpark er bl.a. et besøg værd. Du kan også tage på tur og opleve oldtidsbyen Efesos og udforske resterne af Artemistemplet, der var et af verdens syv vidundere tilbage i oldtiden. Da der er tale om en all inclusive-rejse, er der selvfølgelig heller ikke noget i vejen for bare at nyde en afslappende daseferie med masser af cocktails ved poolen eller stranden. Uanset hvad, så lyder det ikke helt dumt med sådan en rejse til Kusadasi med all inclusive, vel? ☀

All inclusive i Kusadasi

september og oktober

fra

4.273 kr.

Billund og København ✈ Kusadasi

Luksusferie i Kusadasi

Rejse til Kusadasi med all inclusive

Ovenfor har jeg fundet et tilbud på en dejlig solskinsrejse til Kusadasi – og så endda med all inclusive!

Du kommer til at bo på det femstjernede Hotel Labranda Ephesus Princess (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Resortet ligger omgivet af grøn skov direkte ved stranden. Og med stranden så tæt på er der altså gode muligheder for at tilbringe adskillige skønne timer i vandkanten eller prøve kræfter med forskellige former for vandsport.

Så er du en ægte vandhund, der ikke kan få nok af saltvand i håret, så er Labranda Ephesus Princess det helt perfekte resort for dig!

Labranda-hotellet har desuden to udendørs swimmingpools, vandrutsjebaner og et lille mini-vandland, som børn helt sikkert vil elske. Her er der mulighed for masser af lavvandet sjov og spas med små vandrutsjebaner og andre legeforlystelser. Labranda Ephesus Princess vil derfor helt sikkert være et hit hos børnefamilier.

Der er også sørget for god underholdning på resortet for både store og små, da der bl.a. er et varieret udvalg af forskellige faciliteter. Og trænger du til at slappe ekstra meget af, så har resortet egen spa, hvor du kan nyde diverse behandlinger (tillægsgebyr).

Værelserne er moderne indrettet og har alle aircondition og balkon/terrasse, hvor du eventuelt kan sidde og nyde de lune aftentimer.

Og som prikken over i’et så er hele ferien jo med all inclusive. På resortet kan du nyde godt af både tyrkiske og internationale retter, og så kan du ellers drikke alle de farverige drinks, du orker. Det lyder ikke helt dumt, vel?

Rejse til Kusadasi med all inclusive – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Sunweb.

Du kan finde rejsen i september og oktober, og det er muligt at flyve fra København og Billund.

Lige nu finder du den billigste afgang i september, hvor rejsen – med afrejse fra Billund den 6. september – kun koster 4.273 kr. pr. person ved en rejse for to.

Denne pris inkluderer vel at mærke både fly tur/retur, femstjernet strandresort og all inclusive.

Frapriser (pr. person)

  • September: 4.273 kr.
  • Oktober: 4.640 kr.

OBS: Går du og leder efter en rejse her og nu, bør du holde øje med min afbudsrejseside. Der kan du nemlig se, hvilke afbudsrejser jeg har fundet i dag – og den side opdaterer jeg dagligt 

Rejse til Kusadasi

Rejse til Kusadasi

Rejse til Kusadasi

Rejse til Kusadasi

Rejse til Kusadasi

Rejse til Kusadasi

Rejse til Kusadasi

Oplevelser i Kusadasi

Er du interesseret i at komme ud og få en på opleveren, mens du befinder dig i Kusadasi, så kan du udforske dine muligheder hos GetYourGuide.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Kusadasi: 1 uge på 5* Labranda-resort fra kun 4.273 kr. p.p. inkl. fly og all inclusiveRejse til Kusadasi: 1 uge på 5* Labranda-resort fra kun 4.273 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar