Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Vild pris 🔥 fra 1.372 kr.
Bodrum-1-1080x1080
All-inclusive

All inclusive på Bodrumhalvøen

1 uge på 5* resort inkl. fly og all inclusive

All-inclusive |

All inclusive på Bodrumhalvøen

All inclusive-konceptet har længe været en superpopulær rejseform. Og man forstår godt hvorfor! Det er den ypperste form for livsnyderferie. Men skal man helt op at ringe, er all inclusive i sig selv ikke nødvendigvis nok.

De allerøverste luftlag rammer du først, når du også finder et lækkert, luksuriøst hotel. Gerne femstjernet eller deromkring. Og helst lige ved en strand. Og meget gerne med mulighed for både afslapning og sjov. Disse rejser er dog sjældent billige. 

Men i Tyrkiet får du altså tit smæk for skillingen. Også når det gælder luksusrejser. Et godt eksempel er denne rejse til Bodrumhalvøen, hvor du får fly tur/retur, luksuriøst femstjernet resort og all inclusive til en vanvittig skarp pris 🏖️🍹

Rejse til Bodrum med all inclusive

Maj – oktober

fra

1.372 kr.

✈️ Fra København og Billund

Femstjernet resort lige ved stranden

🍹 All inclusive med kæmpe udvalg

Pakkerejse til Bodrum

1.372 kr.

Rejse til Bodrum med all inclusive

Måske skulle jeg lige starte med en kort introduktion af Bodrumhalvøen. Dette tyrkiske middelhavsparadis ligger i den vestlige del af landet – med udsigt lige ud til Dodekaneserne (Rhodos, Karpathos, Kos osv.).

Så Bodrumhalvøen er altså noget andet, end hvad du måske kender fra Tyrkiet, Alanya, den slags. Her ligger du midt i et frodigt bjerglandskab med betagende havudsigt.

Et af Bodrumhalvøens bedre resorter hedder Armonia Holiday Village (4,5 ud af 5 på Tripadvisor). Her kan du se frem til et lækkert all inclusive-resort i den familievenlige afdeling.

Resortet ligger smukt placeret i en bugt små fem kilometer fra byen Turgutreis. Og udsigten fra hotellet over det azurblå middelhav med små, spredte øer er som taget ud af et rejsemagasin 🤩

Men det er selvfølgelig ikke nok bare at kigge på vand. Ethvert strandresort med respekt for sig selv skal naturligvis ikke bare have ét, men flere poolområder (og vandrutsjebaner). Og Armonia Holiday Village byder ind med to styk.

Det ene poolområde er en fredelig oase med ro og afslapning, mens det andet poolområde har tre vandrutsjebaner, underholdning og diverse aktiviteter – så er det blot op til dig, hvad du er mest til!

Bliver vi lige i badeafdelingen for en stund, så har Armonia Holiday Village også sin egen private strand lige ved hotellet, hvor der er gratis liggestole og parasoller 🏖️ Hotellet har også spacenter med tyrkisk bad, massage, behandlinger og sauna. Så du har frit slag mellem at bade på stranden, svømme i poolen eller nyde en omgang wellness i spacenteret.

Du kan også sagtens fordrive tiden med andet end badning. Resortet har bl.a. basketballbane, yoga-faciliteter, tennisbaner, bordtennis, beachvolley, mulighed for dykning og surfing og meget, meget mere… 🤩

Og som prikken over i’et vil jeg til sidst lige nævne, at Armonia Holiday Village har flere forskellige restauranter (bl.a. buffetrestaurant, a la carte-restaurant, snack-restaurant) og barer (bl.a. poolbar, strandbar og lobbybar). Og det er jo altid rart med et bredt udvalg på en all inclusive-rejse, ikke sandt? 🍹

OBS: Leder du efter en rejse her og nu? Så smut forbi min afbudsrejseside – denne side opdaterer jeg nemlig dagligt.

Billeder fra hotellet

All inclusive på Bodrumhalvøen

All inclusive på Bodrumhalvøen

All inclusive på Bodrumhalvøen

All inclusive på Bodrumhalvøen

All inclusive på Bodrumhalvøen

All inclusive på Bodrumhalvøen

Rejse til Bodrum – priser & bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Corendon.

Det er muligt at rejse fra maj til oktober (undtagen august), og der er primært afgange fra Billund.

Der er dog en enkelt afgang fra København den 27. maj, hvor du kan komme af sted for kun 1.372 kr. pr. person. Enten er det en fejl (som forhåbentlig senere bliver rettet), eller så er det vitterligt den eneste afgang i år, hvis man vil rejse fra København. Under alle omstændigheder er det uhørt billigt!

Men du kan rejse fra Billund fra maj til oktober, og her er priserne også ganske fornuftige. Du kan f.eks. komme af sted fra Billund i juni til 2.673 kr. pr. person.

Priserne varierer naturligvis afhængig af rejsedatoer.

Frapriser (pr. person)

  • Maj: 1.372 kr. (København)
  • Juni: 2.673 kr. (Billund)
  • Juli: 6.766 kr. (Billund)
  • September: 5.005 kr.
  • Oktober: 4.372 kr.

Rejse til Bodrum – oplevelser

Vil du gerne krydre din all inclusive-ferie i Bodrum med nogle spændende aktiviteter, kan du på GetYourGuide finde en række udflugter og ture. Der kan du bl.a. finde alt fra bådture og quad-safarier til dykkerture.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

All inclusive på BodrumhalvøenAll inclusive på Bodrumhalvøen

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud