Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

3.186 kr.
All inclusive på Bodrumhalvøen
Rejser

All inclusive på Bodrumhalvøen

1 uge på 4* resort inkl. fly og ultra all inclusive

Rejser |

All inclusive på Bodrumhalvøen

All inclusive-konceptet har længe været en superpopulær rejseform. Og man forstår godt hvorfor! Det er den ypperste form for livsnyderferie. Men skal man helt op at ringe, er all inclusive i sig selv ikke nødvendigvis nok. De allerøverste luftlag rammer du først, når du også finder et lækkert, luksuriøst hotel. Gerne femstjernet eller deromkring. Og helst lige ved en strand. Og meget gerne med mulighed for både afslapning og sjov. Disse rejser er dog sjældent billige. Men i Tyrkiet får du altså tit smæk for skillingen. Også når det gælder luksusrejser. Et godt eksempel er denne rejse til Bodrum, hvor du får fly tur/retur, luksuriøst resort og ultra all inclusive til en skarp pris 🏖️🍹

Rejse til Bodrum med all inclusive

april oktober

fra

3.186 kr.

✈️ Fra København og Billund

Hotel med skøn havudsigt og gode faciliteter

🍹 Ultra all inclusive

Pakkerejse til Bodrum

Rejse til Bodrum med all inclusive

Måske skulle jeg lige starte med en kort introduktion af Bodrumhalvøen. Dette tyrkiske middelhavsparadis ligger i den vestlige del af landet – med udsigt lige ud til Dodekaneserne (Rhodos, Karpathos, Kos osv.).

Et af Bodrumhalvøens bedre resorter hedder Hotel Kadikale Resort (4 ud af 5 på Tripadvisor). Her kan du se frem til et lækkert all inclusive-resort i den familievenlige afdeling.

Sunweb kategoriserer det som et firstjernet hotel, men officielt er der faktisk tale om et femstjernet hotel – så skal vi ikke bare sige et 4,5-stjernet hotel?

Resortet ligger smukt placeret i en bugt små tre kilometer fra byen Turgutreis. Og udsigten fra hotellet over det azurblå middelhav med små, spredte øer er som taget fra et rejsemagasin 🤩

Men det er selvfølgelig ikke nok bare at kigge på vand. Ethvert strandresort med respekt for sig selv skal naturligvis ikke bare have ét, men flere poolområder (og vandrutsjebaner). Og Hotel Kadikale Resort byder ind med to styk.

Det ene poolområde er en fredelig oase med ro og afslapning, mens det andet poolområde tilbyder underholdning og diverse aktiviteter – så er det blot op til dig, hvad du er mest til.

Bliver vi lige i badeafdelingen for en stund, så har Hotel Kadikale Resort også sin egen badeplatform ved stranden. Spacenter har hotellet også. Så du har frit slag mellem at bade på stranden, svømme i poolen eller nyde en omgang wellness i spacenteret.

Du kan også sagtens fordrive tiden med andet end badning. Resortet har bl.a. basketballbane, tennisbaner, bordtennis, beachvolley og mulighed for dykning (gebyr).

Og som prikken over i’et vil jeg til sidst lige nævne, at Hotel Kadikale Resort har flere forskellige restauranter og barer (bl.a. poolbar, strandbar og lobbybar). Og det er jo altid rart med et bredt udvalg på en all inclusive-rejse, ikke sandt? 🍹

Rejse til Bodrum – priser & bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Sunweb.

Det er muligt at rejse fra maj til oktober, og der er afgange fra både København og Billund.

Priserne varierer naturligvis afhængig af rejsedatoer.

P.t. finder du den billigste afgang fra København lørdag den 9. september fra kun 4.274 kr. pr. person.

Frapriser (pr. person)

  • Maj: 3.186 kr.
  • Juni: 3.742 kr.
  • Juli: 7.418 kr.
  • August: 5.265 kr.
  • September: 5.614 kr.
  • Oktober: 4.971 kr.OBS: Leder du efter en rejse her og nu? Så smut forbi min afbudsrejseside – denne side opdaterer jeg nemlig dagligt.

Billeder fra hotellet

Rejse til Bodrum - Hotel Kadikale Resort

Rejse til Bodrum - Hotel Kadikale Resort

Rejse til Bodrum - Hotel Kadikale Resort

Rejse til Bodrum - Hotel Kadikale Resort

Rejse til Bodrum - Hotel Kadikale Resort

Rejse til Bodrum - Hotel Kadikale Resort

Rejse til Bodrum - Hotel Kadikale Resort

Rejse til Bodrum - Hotel Kadikale Resort


Rejse til Bodrum – oplevelser

Vil du gerne krydre din all inclusive-ferie i Bodrum med nogle spændende aktiviteter, kan du på GetYourGuide finde en række udflugter og ture. Der kan du bl.a. finde alt fra bådture og quad-safarier til dykkerture.


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

All inclusive på BodrumhalvøenAll inclusive på Bodrumhalvøen

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar