• 13 mar 2019

  Ultra all inclusive i Tyrkiet: 1 uge på et lækkert 5* resort i Bodrum fra kun 2.872 kr. med fly, transport og ultra all inclusive

  Personen der opfandt ultra all inclusive-konceptet fortjener virkelig en medalje! Hvis man kan forbedre noget, der i forvejen er et ret så genialt koncept, så har man altså gjort det godt! Nå, men som du nok kan regne ud, har jeg i dag fundet et indbydende rejsetilbud, der netop involverer en omgang ultra all inclusive. Endda på et flot 5-stjernet luksusresort på den tyrkiske halvø Bodrum ved Ægæerhavet. Så glem du blot alt om mådehold for en uges tid og snup en øl/drink mere. Eller fem. Det bliver denne rejse ikke dyrere af!

  Ultra all-inclusive
  maj - oktober
  fra2.872 kr.
  København og Billund
  Bodrum
  5* Yasmin Bodrum Resort
  1 uge med fly, transport og ultra all inclusive
  OBS: Ved en rejse for 2 voksne og 2 børn (op til 14 år) kan du finde rejsen helt ned til 2.457 kr. pr. person!

  Pakkerejse til Bodrum

  Når man beslutter sig for at give los og nyde livet en uges tid, kan man lige så godt gøre det med manér. Og det er her, at det ovenstående rejsetilbud kommer ind i billedet. Du kan nemlig få en herlig pakkerejse til det 5* Xperience Yasmin Bodrum Resort til en skarp pris.

   

  Resortet ligger, som navnet antyder, på Bodrumhalvøen i det sydvestlige hjørne af Tyrkiet (som bl.a. er nabo til den græske ø Kos). Yasmin Bodrum Resort hører til i Sunwebs Xperience-kategori, der består af et udvalg af gode all inclusive-hoteller, der alle har det til fælles, at de ligger tæt på strand og tilbyder sjove aktiviteter for hele familien. Resortet er således udstyret med bl.a. tennisbaner, beachvolley, billard, legeplads osv. Og selvom du har stranden i nærheden, disker resortet stadig op med to pools og vandrutsjebaner.

   

  Som jeg har efter hånden har slået godt og grundigt fast, så indeholder tilbuddet ultra all inclusive. Og det kan altså godt være, at du må gå en smule i faste op til rejsen – for både måltider, drikkevarer, snacks og is er inkluderet i prisen!

   

  Du kan finde rejsen fra maj til oktober. Som det næsten altid er tilfældet, finder du i skrivende stund de billigste rejser i maj, mens skolernes sommerferie er den klart dyreste rejseperiode. Jeg har ovenfor fundet en afgang fra Købehavn fra den 23.05. – 30.05. til kun 2.872 kr. Du kan også flyve fra Billund, hvor priserne generelt er en anelse højere end fra København. Og som med alle Sunweb-rejser er transport til og fra lufthavnen også inkluderet i tilbuddet. Derfor har du hele pakken samlet i én: fly, hotel, transport og mad!

   

  Rejsen egner sig også rigtig godt til familier. Du kan nemlig finde endnu lavere priser pr. person, hvis du vælger en rejse for 2 voksne og 2 børn.

   

  OBS! Hvis du vil se priserne for større værelser end dobbeltværelser, skal du først ændre antallet af rejsende!

   

   

  Prisniveau (for 2 personer)

  • Maj fra 2.872 kr.
  • Juni fra 3.354 kr.
  • Juli fra 5.719 kr.
  • August: fra 4.159 kr.
  • September: 3.754 kr.
  • Oktober: fra 3.449 kr.

   

   

  Xperience Yasmin Bodrum Resort

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se pakketilbud her