• 27 jul 2018

  All inclusive-rejse til Tyrkiet: 1 uge på et 3,5* hotel i Marmaris fra kun 1.969 kr. inkl. fly, transport og all inclusive

  Er du ude efter ren afslapning, høj sol, flotte middelhavsstrande og all inclusive – så har jeg i dag fundet et virkelig lækkert pakketilbud til dig! Det er Tyrkiets solbeskinnede Marmaris-kyst, der er klar til at byde dig velkommen med åbne arme, masser af mad og iskolde drinks. På trods af sin relativt beskedne størrelse er Marmaris en lækker, lille kystby med gode shoppingmuligheder, en gammel og spændende basar og en flot strandpromenade.

  Billig all inclusive-ferie i Tyrkiet
  august
  fra1.969 kr.
  København og Billund
  Marmaris
  1 uge på det 3,5* Hotel Grand Faros
  med fly, lufthavnstransport og all inclusive
  fra1.969 kr.

  Billig all inclusive-rejse til Tyrkiet

  sunweb.dk er jeg netop faldet over denne hammerbillige all inclusive-rejse til Marmaris. Du får en hel uge på det anmelderroste 3,5* Hotel Grand Faros (4 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  Hotellet er af lidt ældre dato, men ganske velholdt. Det ligger i det rolige Armutalan-område i udkanten af Marmaris. Stranden ligger et stykke væk, men det råder hotellet bod på ved at tilbyde gratis bustransport derned (med flere daglige afgange). Hotellet har desuden et flot poolområde med liggestole og parasoller. Alt i alt får du til prisen et rigtig fint hotel.

   

  Du kan finde rejsen til rigtig billige penge i august, og der er både afgange fra København og Billund. Onsdag den 08.08. er klart den billigste dato, hvor du kan finde rejsen fra København til kun 1.969 kr. pr. person (og lidt billigere hvis I er 3 personer)! Og det er vel at mærke med både 3* hotel, flybiletter tur/retur, transport til og fra lufthavnen og all inclusive! I resten af august ligger priserne i skrivende stund mellem 2.200 og 3.400 kr.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til All inclusive-rejse til Tyrkiet: 1 uge på et 3,5* hotel i Marmaris fra kun 1.969 kr. inkl. fly, transport og all inclusive

  1. Sommer says:

   Jeg kan ikke få prisen til det viste når jeg forsøger at booke til 1 voksen og 3 børn til d. 8. August…

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sommer 🙂

    Prisen er desværre også steget lidt siden, og så vidt jeg kan se, har dette hotel ikke 4-personersværelser.

  Se tilbud her