• 11 apr 2017

  Kroatien: 7 dage i smukke Istrien på et 3* hotel til kun 1.668 kr. inkl. fly

  Kroatien – landet ud til Adriaterhavet – er et smukt, gæstfrit og spændende land. Her kan du benytte dig af de mange muligheder som det krystalklare hav byder på, om du er til dykning, surfing eller måske en badetur med afslapning på stranden, så finder du det helt sikkert her. Med denne rejse lander du i skønne Zadar, regionen har nogle af de smukkeste strande. Det er også muligt at tage på øhop fra Zadar by, hvor du kan opleve nogle af Kroatiens mest fantastiske øer!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det dejlige 3* Apartments Ka – Ro (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger kun 60 meter fra havet og 8 minutters kørsel fra lufthavnen. Der er en pool, legeplads og grillfaciliteter samt gratis WiFi og parkering. Et dobbeltværelse i 7 nætter koster 2.342 kr., dvs. 1.171 kr. pr. person ved en rejse for 2. For hoteller med enkeltværelser, se mere her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes mange forskellige hoteller i Zadar og det omkringliggende område – se her for listen, hvor du kan danne dig et overblik og finde netop det hotel, der passer dig bedst.

  HOTELLER I ZADAR

   

  Fly

  Du kan lige nu finde billige billetter til Zadar på momondo.dk. Du flyver fra København og finder de billigste billetter i juni og august. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 02.06. – 09.06. til kun 497 kr. inkl. 10 kg. håndbagage. Der findes desværre ingen direkte fly fra Jylland.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 02.06. – 09.06. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 02.06. – 09.06.
  • 09.06. – 16.06.
  • 16.06. – 23.06.
  • 23.06. – 30.06.
  • 30.06. – 07.07.
  • 07.08. – 14.08.
  • 21.08. – 28.08.
  • Og flere

   

  Hotel

  1.171 kr.

  Fly

  497 kr.

  TOTAL (per person)

  1.668 kr.

   

  Zadar regionens top 4 strande

  Der findes super mange dejlige strande i Zadar regionen, men blandt top 4 er Lojena, Nin’s Lagoon, Sakarun og Soline.

  Ved Lojena strand er det som om du er kommet til Carribien – her er der hvidt sand og krystal klart vand! Hvis du er til surfing, så skal du helt klart til Nin’s Lagoon. Ved Sakarun er du lidt væk fra menneskemyldret og stranden er meget børnevenlig med lavvande og området er frodigt med skov. Soline strand er for alle der elsker sandstrand og her er der mulighed for at leje robåde og kajak.

   

  Øhop

  Der er rigtig mange øer lige udenfor Zadar – hvis du gerne vil opleve nogle af disse mange smukke øer, så kan jeg anbefale, at du tager færgen (rute 401), der forbinder Zadar med øerne Ist, Olib, Silba, Krijal og Mali Losinj.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Som sagt så ligger hotellet kun 8 minutters kørsel fra lufthavnen, så jeg vil anbefale, at du tager en taxa. Her skulle prisen gerne ligge omkring 120 kr.

  Hvis du har tænkt dig at tage lidt på opdagelse på egen hånd, så kan du også leje en bil. På rentalcars.com kan du f.eks. finde en bil til kun 620 kr. i 7 dage, dvs. 310 kr. pr. person ved en rejse for 2. Bilen kommer med ubegrænset kilometer og forsikring (med selvrisiko – tjek om din rejseforsikring dækker). Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Kroatien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Kroatien: 7 dage i smukke Istrien på et 3* hotel til kun 1.668 kr. inkl. fly

  1. Trine says:

   Kroatien er et fantastisk rejseland. se evt. mine indlæg på http://www.rejsoplev.dk  Hvis I ikke har rejst i Kroatien, så bemærk at Zadar ligger i Dalmatien over på Dobrovnik side 🙂 Hilsen en glad læser af rejsespejder.

    

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Trine,

    Tusind tak for din kommentar – super fedt, at du deler ud af dine rejseerfaring! 🙂