• 22 jan 2017

  Korfu: 8 dage på et lækkert 3* hotel lige ved stranden til kun 1.233 kr. inkl. fly

  Turen i dag går til den græske ø Korfu, hvor du fra maj måned kan finde temperaturer mellem 21-25 grader, 12 solskinstimer om dagen! Øen er blandt en af de mest frodige græske øer i det Ioniske Hav. Der er lækre strande, gode dykkerforhold og et af Europas bedste natteliv blandt ferieområder. Korfu byder også på eventyr, hvor du kan gå på opdagelse i blandt andet drypstenshuler, banaplantager eller tage et smut forbi den lille autentiske by Varipatedes.

   

  Hotel

  Jeg har fundet et super godt tilbud på trivago.dk på det 3* Voula Apartments (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger kun 4 minutters gang fra stranden – hvis du mere er til pool, så er der også et lækkert poolområde på hotellet med både pool, børnebassin og snackbar. Prisen for et dobbeltværelse i 1 uge er 978 kr., dvs. 489 kr. pr. person ved en rejse for 2. Der findes desværre ikke enkeltværelser her, men se her for en liste over hoteller, der har.

  SE HOTEL-TILBUD HER Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Der er et stort udvalg af hoteller på Korfu – lige fra rigtig gode 3* hoteller til store, 5* all-inclusive resorts. Du kan danne dig et overblik her.

  HOTELLER PÅ KORFU

   

  Fly

  skyscanner.dk har jeg fundet et rigtig godt tilbud på fly til Korfu. Du rejser direkte fra Hamborg (se nedenfor hvordan du kommer til Hamborg) – jeg har fundet en afgang fra d. 15.05 – 22.05 til kun 744 kr. Men der findes andre datoer fra maj til juni til lignende priser. Du kan også rejse i sommerferien med priser fra 1.190 kr. Alternativt kan du flyve fra København fra 1.480 kr. – dog ikke direkte.

  SE FLY-TILBUD HER

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 29.04. – 06.05.
  • 01.05. – 08.05.
  • 08.05. – 15.05.
  • 15.05. – 22.05.
  • 12.06. – 19.06.
  • 03.07. – 10.07.
  • 10.07. – 17.07.

   

  Hotel

  489 kr.

  Fly

  744 kr.

  TOTAL (per person)

  1.233 kr.

   

  • Fra: Hamborg
  • Rejsedatoer: 15.05 – 22.05
  • Rejselængde: 8 dage
  • Flyselskab: Condor (inkl. 10 kg. håndbagage)
  • Til: Korfu
  • Hotel: 3* Voula Apartments
  • Vurdering: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor
  •  

  Hvordan kommer jeg til Hamborg?

  Den nemmeste måde er måske at køre – fra grænsen tager det ca. 1,5 time indtil man står midt i Hamborg. Alternativt kan du f.eks. tage af sted med flixbus, hvor du til billige penge kan komme både frem og tilbage. 

   

  Lejebil

  Jeg kan anbefale at leje en bil på din ferie på Korfu. Det giver en større frihed og mulighed for at opleve lidt af øen – desuden er det ret billigt at leje bil på Korfu. Du kan f.eks. leje en bil i 1 uge for 706 kr. i alt. Se mere på Rentalcars.dk.

   

  Transport til hotellet

  Hvis du ikke vil leje en bil, kan du booke transport til/fra hotellet hos Hoppa.com. Og husk at bruge Rejsespejders eksklusiv rabatkode "AB25" for at spare 25%.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Korfu: 8 dage på et lækkert 3* hotel lige ved stranden til kun 1.233 kr. inkl. fly

  1. Kristoffer says:

   Er Korfu meget turistet om sommeren? Vi tænker på at tage derhen i midten af august, men er stranden proppede med mennesker?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Kristoffer,

    Min erfaring er, at der er mange mennesker næsten alle destinationer du kan tager hen i august – men der findes jo altid lidt mere fredelige områder alt efter, hvor du tager hen. Hvis du selv lejer bil, så kan du måske finde lidt øde strande osv. – så det er ikke noget jeg vil være bange for, selvom du nok ikke kan regne med at være den eneste på stranden der 🙂

  2. Berit hestbech olesen says:

   Hvordan bestiller man herinde er lidt forvirret,kan man få lidt hjælp mvh Berit

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Berit, 

    Du booker via de links (tekstlinks eller på de lilla knapper), der er oplyst i rejseartiklen – så kommer du til en bookingside for fly og en bookingside for hotel og derigennem booker du din rejse 🙂

  3. Jane flor says:

   Jeg vil gerne rejse 8-5-17 og en uge. Incl. Fly og hotel.

   Min datter på 12 skal med.

    

   Pris til korfu?

  4. Frederik says:

   Hvordan er der i Thessaloniki? Der er ret billigt at komme til fra Kbh med Ryanair. 🙂

   • Kris says:

    Jeg var i Thessaloniki for et par år siden. Umiddelbart ikke en super spændende by, men dog masser af byliv og restauranter. Ingen strang, men en livlig havnepromenade med mange barer.