Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 513 kr.
Korfu-banner
Fly

Billige fly til Korfu: Tur/retur-billetter fra kun 513 kr.

Fly |

Billige fly til Korfu: Tur/retur-billetter fra kun 513 kr.

Sensommeren i Grækenland er altid dejlig! Og i dag har jeg fundet superbillige fly til Korfu fra under 1.000 kr. tur/retur – hvad siger du så? Korfu er i øvrigt en forrygende smuk ø i Det Ioniske Hav på den vestlige side af  det græske fastland. Øen kan størrelsesmæssigt sammenlignes med Bornholm – Korfu byder dog på langt flere palmer, mere sol og varmere temperaturer (gennemsnitstemperaturen fra juni til september ligger mellem ca. 28 og 31 grader!). Så hvad venter du på? Flybilletter til græsk ø-ferie bliver ikke meget billigere end det her! ✈

Billig rejse til Korfu

august & september

fra

513 kr.

Aarhus ✈ Korfu

Billige fly til Korfu

Fly til Korfu

Græsk sensommersol kommer ikke af sig selv. Det kræver altså en mindre flyvetur.

Men det kan du også gøre ganske billigt fra Aarhus. Det irske lavprisflyselskab Ryanair opererer en direkte rute til Korfu med afgange på alle fredage frem til og med september.

Lige nu er prisniveauet generelt rigtig pænt. De fleste afgange ligger i prislejet mellem ca. 500 og 800 kr. tur/retur.

I flyboksen ovenfor har jeg linket til afgangen fra fredag den 8. september til fredag den 15. september. Og på disse datoer koster flybilletterne kun 513 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt gratis medbringe en mindre håndtaske. Hvis du gerne vil have mere bagage med, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Fly til Korfu – billige rejsedatoer

  • Alle fredage i august og september

Hoteller på Korfu

Som de fleste andre græske øer har Korfu et bredt udvalg af hoteller. Og med så billige flybilletter kan du jo så selv vælge, om du vil gå efter den ultimative budgetferie, eller om du vil spendere de sparede penge på et ekstralækkert hotel. Den gyldne middelvej er også altid en mulighed. Your choice 😉

OBS: Har du fulgt lidt med i nyhederne, så har du nok hørt, at både Rhodos og Korfu desværre har været ramt af naturbrande det seneste stykke tid. Det betyder ikke, at du ikke bør rejse til Korfu, men jeg vil alligevel anbefale at finde hotel andetsteds end de berørte områder, som er Peritheia, Santa, Megkoula, Porta, Palia Peritheia og Sinies på øens nordlige del.

Hoteller på Korfu

Billeder fra Korfu

Porto Timoni i det nordlige Korfu

Fly til Korfu

Strand ved byen Kassiopi

Fly til Korfu

Cape Drastis

Fly til Korfu

Vil du gerne læse om Korfu som turistdestination, kan du kigge forbi min guide om Korfu.

Lejebil

Nu fik jeg tidligere nævnt, at Korfu størrelsesmæssigt ligner Bornholm. Derfor har øen en perfekt størrelse, hvis du gerne vil rundt og udforske den i bil 😉

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Korfu: Tur/retur-billetter fra kun 513 kr.Billige fly til Korfu: Tur/retur-billetter fra kun 513 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud