Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 214 kr.
Banner-3-1-1080x1080
Hotel

Hotelophold i København

Værdibevis med tre års gyldighed

Hotel |

Hotelophold i København

Det er svært at sige nej til et smut til hovedstaden! Et hotelophold i København kan dog hurtigt blive halvdyrt. Heldigvis har jeg fundet et godt tilbud, som indeholder et hotelophold med en central beliggenhed! Herfra kan du altså nemt lege turist i hovedstaden! Så du får altså en perfekt base til en hyggelig hovedstadsgetaway. Så er spørgsmålet bare, hvem du skal have lokket med på et hyggeligt hotelophold i København? 😉

Hotelophold i København

fra

214 kr.

🏨 Hotel med central beliggenhed

🥐 Inklusive morgenmad

✨ 3 års indløsning

Hotelophold i København

214 kr.

Hotelophold i København

Trænger du til storbyhygge i København? Så har jeg i dag fundet et tilbud på et hotelophold hos Take Offer.

Det drejer sig om et superbilligt hoteltilbud til København, hvor du selv kan vælge mellem en, to eller tre nætter på et A&O-hotel – enten A&O Nørrebro eller A&O Sydhavn.

A&O-hoteller har både en hotel- og en hostelafdeling. Med dette tilbud bor du i hoteldelen, hvor du får et værelse med eget badeværelse og morgenmad.

A&O Nørrebro ligger (sjovt nok) på Nørrebro lige ved Bispebjerg station. Nørrebro har udviklet sig til en af Københavns mere hippe områder med lækre caféer, små modebutikker, mikrobryggerier og flere barer. Herudover kan du på Nørrebro finde Empire Bio, hvor du kan se de nyeste film, og adskillige lækre restauranter. Bl.a. BÆST, der serverer nogle af Europas bedste pizzaer!

Fra hotellet er der også glimrende mulighed for offentlig transport. Du kan dog også sagtens tage en rask gåtur til den smukke bydel Østerbro, Langelinje eller til centrum af København, hvor du finder alle de kendte seværdigheder som Tivoli, Strøget, Nyhavn, Kødbyen osv.

A&O Sydhavn er et lidt nyere hotel, og her bliver du nok heller ikke overrasket over at høre, at hotellet ligger i Sydhavnen. Denne del af København er for de fleste turisters vedkommende et relativt uudforsket område af hovedstaden. Ikke desto mindre er Sydhavnen en autentisk og hyggelig bydel i København – en skøn blanding af bynatur, moderne arkitektur og summende aktivitet ved Slusehulmens havnefront.

Hotelophold i København – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet på takeoffer.dk.

Her kan du booke et topersoners ophold på ét af de to A&O-hoteller med en, to eller tre overnatninger.

Prisen for et ophold med en enkelt overnatning koster i alt 428 kr. for to personer – altså kun 214 kr. pr. person.

Et ophold med to overnatninger koster i alt 798 kr. for to personer – altså 399 kr. pr. person.

Et ophold med tre overnatninger koster i alt 1.098 kr. for to personer – altså 549 kr. pr. person.

Opholdet kan benyttes frem til den 16. maj 2027.

Hotelophold i København

Hotelophold i København

Hotelophold i København

Hotelophold i København

Oplevelser til dit hotelophold i København

Man kan sagtens være turist i sin egen hovedstad. Så kig evt. forbi getyourguide og lad dig inspirere af byens mange muligheder.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Hotelophold i KøbenhavnHotelophold i København

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud