• 03 Feb 2023

  Getaway til København: Hotelophold på det lækre 4* Hotel Copenhagen Island fra kun 474 kr. p.p.

  Det er svært at sige nej til et smut til hovedstaden! Det kan dog hurtigt blive dyrt med hotellerne. Heldigvis har jeg fundet et godt tilbud, som indeholder et lækkert firstjernet hotel midt i København! Herfra kan du altså nemt lege turist i hovedstaden! Så du får altså en perfekt base til en hyggelig hovedstads-getaway. Så er spørgsmålet bare, hvem du skal have lokket med på et hyggeligt hotelophold i København? 😀

  Hotelophold i København
  fra474 kr.
  Hotel i København
  474 kr.

  Hotelophold i København

  Trænger du til storbyhygge i København? Jeg har i dag fundet et tilbud på et hotelophold på det anmelderroste Hotel Copenhagen Island (4 ud af 5 stjerner på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2022).

   

  Dette moderne og maritimt-inspirerede hotel har først og fremmest en superlækker beliggenhed – lige ud til kajkanten midt i København!

   

  Derudover ligger hotellet lige ved siden af havnebadet og er nabo til shoppingcentret Fisketorvet. Hotellet ligger i gåafstand til masser af seværdigheder og har desuden Dybbølsbro station lige i “baghaven”, så du nemt kan komme rundt. 🙂

   

  Tilbuddet indeholder en dejlig overnatning på et dobbeltværelse, og du kan også se frem til en lækker morgenbuffet på hotellets egen morgenmadsrestaurant.

   

  Jeg har fundet tilbuddet på Trivago, hvor du kan finde dette tilbud til en pris fra kun 948 kr. pr. nat – dvs. 474 kr. pr. person.

   

   

  Tilbuddet indeholder

  • Ophold på det 4-stjernede Hotel Copenhagen Island i København
  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Lækker morgenmadsbuffet
  • Fri wi-fi
  • Adgang til hotellets fitnesscenter

   

   

  Billeder fra hotellet

   

  Hotelophold i København

  Hotelophold i København

  Hotelophold i København

   

   

   

  Oplevelser til dit hotelophold i København

  Man kan sagtens være turist i sin egen hovedstad. Så kig evt. forbi getyourguide og lad dig inspirere af byens mange muligheder.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  17 kommentarer til Getaway til København: Hotelophold på det lækre 4* Hotel Copenhagen Island fra kun 474 kr. p.p.

  Se tilbud her