• 26 dec 2019

  Hotelophold i København: 1-2 nætter på et centralt hotel fra kun 214 kr. inkl. morgenmad

  København er helt sikkert en by, der skal besøges – problemet er bare, at hoteller er så dyre. Heldigvis er der lige nu tilbud på et superbilligt hotelophold i hovedstaden! Perfekt hvis du gerne vil besøge storbyen og udforske Københavns mange caféer, restauranter, seværdigheder og aktiviteter. F.eks. kan du shoppe løs i de mange butikker, der får mode-interesserede til at drømme sig helt væk. Og hvis du elsker mad, så glæd dig til gastronomiske oplevelser på de mange spændende og anderledes madsteder som f.eks. Papirøen, Torvehallerne og Kødbyen!

  Miniferie i København
  inkl. hotelovernatning og morgenmad
  fra214 kr.
  A&O-hotelophold i København
  inkl. morgenmad
  fra214 kr.

  Miniferie i København

  Lige nu har takeoffer.dk et supergodt hoteltilbud til København, hvor du kan vælge mellem 1 eller 2 nætter på et A&O-hotel – enten A&O Nørrebro eller A&O Sydhavn (som åbner den 1. maj 2020).

   

  A&O Sydhavn er svært at sige noget om på nuværende tidspunkt. Men du kan i det mindste forvente et splinternyt hotel med moderne faciliteter. Og så vil det uden tvivl have en masse ligheder med A&O-kædens andre hoteller.

   

  A&O Nørrebro har både en hotel- og en hostelafdeling. Med dette tilbud bor du i hoteldelen, hvor du får et værelse med eget badeværelse. Hotellet ligger (sjovt nok) på Nørrebro lige ved Bispebjerg Station. Nørrebro har udviklet sig til en af Københavns mere hippe områder med lækre caféer, små modebutikker, mikrobryggerier og flere barer. Herudover kan du på Nørrebro finde Empire Bio og adskillige lækre restauranter. Bl.a. BÆST, der her i 2019 indtog 3. pladsen over Europas bedste pizzaer. Fuldt fortjent – for deres pizzaer smager forrygende godt!

   

  Fra hotellet er der også glimrende mulighed for offentlig transport. Du kan dog også sagtens tage en rask gåtur til den smukke bydel Østerbro, Langelinje eller til centrum af København, hvor du finder alle de kendte seværdigheder som Tivoli, Strøget, Nyhavn, Kødbyen osv.

   

  Prisen for 1 nat i et dobbeltværelse (dvs. 2 dage) er 428 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 214 kr. pr. person. Vil du hellere have 2 nætter (dvs. 3 dage), koster tilbuddet 798 kr. – altså 399 kr. pr. person.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Vælg mellem ophold på enten A&O Nørrebro eller A&O Sydhavn (åbner 1. maj 2020)
  • 1 eller 2 overnatninger i dobbeltværelse inkl. eget badeværelse med toilet og brus
  • Daglig morgenmadsbuffet på hotellet
  • Gratis Wi-Fi på hotellet
  • Ophold muligt frem til d. 14. december 2022

   

  OBS: Vær opmærksom på, at der vil være færre ledige datoer over weekender og i forbindelse med helligdage. Book derfor dit ophold i god tid.

  OBS: A&O Sydhavn åbner først d. 1. maj 2020.

   

   

  Oplevelser i København

  Man kan sagtens være turist i sin egen hovedstad. Så kig evt. forbi getyourguide, og lad dig inspirere af byens mange muligheder.

  Ture og aktiviteter

   

  A&O Nørrebro

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til Hotelophold i København: 1-2 nætter på et centralt hotel fra kun 214 kr. inkl. morgenmad

  1. Maria says:

   Hejsa, så prøver jeg igen: hvad med baby under 2år, føler bare der er overkill at bestille en familieværelse og få to senge man ikke kan bruge (når man har rejseseng med fx) tak på forhånd for svaret. Mvh.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Maria 🙂

    Beklager mit sene svar.

    Nej, hvis I har egen seng med til barnet, ville I nok kunne nøjes med et almindeligt dobbeltværelse. Men I kan evt. forhøre jer hos hotellet, hvis I vil være helt sikre 🙂

  2. Nina says:

   Hej, jeg vil gerne re om I ved, om der kan bookes familieværelse på dette tilbud? Sådan plejer det jo at være med de A&O hostels tilbud, men jeg kan ikke læse mig til det nogen stedet ift dette tilbud? Tak for en fantastisk side som jeg tjekker hver dag for god inspiration.

   Vh Nina

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Nina 🙂

    Tak for de rosende ord 🙂

    Du har ret i, at det plejer at være muligt. Jeg vil lige høre TakeOffer, og så skal jeg nok vende tilbage med et svar 😉

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Nina 🙂

    Fandt denne tekst under “Det med småt”:

    “Der kan bo 2 voksne på et dobbeltværelse. Du kan gratis medbringe 2 børn under 17 år. Bemærk at du skal booke et familieværelse, hvis du rejser med børn.” 😉

  3. Lars says:

   Hej
   Kan man ha et barn på 9år med på de her tilbud eller koster det ekstra

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lars 🙂

    Du kan gratis medbringe 2 børn under 17 år. Så skal du blot booke et familieværelse, hvis du rejser med børn

  4. Maria says:

   Hej
   Interessant 🙂 hvordan vil prisen se ud med en baby under 2år ? Og hvad med prisen på familieværelse ?

  Se tilbud her