Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Spar 44 % 🔥 275 kr.
Gourmetoplevelse i København
Andet

Gourmetoplevelse i København

5-retters nordisk menu af stjernekok fra Noma og Geranium til kun 275 kr.

Andet |

Gourmetoplevelse i København

Her får du lige et tilbud, der i traditionel forstand egentlig ikke er en rejse. Og så alligevel. For i dag vil jeg invitere dig med på en gastronomisk rejse – en femretters gourmetrejse, der tager dig med til det nordiske køkken. Jeg er nemlig faldet over et appetitligt tilbud på en gourmetoplevelse i København. Turen går til den chikke Vesterbro-restaurant Mes, der flere gange er blevet anbefalet i Michelinguiden. Så er du frisk på at forkæle dine smagsløg – og evt. snuppe en hyggelig storby-getaway i hovedstaden – så er det bare med at slå til nu! 😍✨

Gourmetoplevelse i København

frem til 1. maj

275 kr.

5-retters gourmetmenu af top-kok med Michelin-erfaring

💥 Spar 44 % ift. normalprisen

5-retters nordisk menu på Mes

Gourmetoplevelse i København

København er blevet lidt af et gourmet-mekka. Toprestauranter som Noma, Geranium og Alchemist har for længst opnået berømmelse, der har krydset de danske landegrænser.

Men (der er altid et ‘men’, er der ikke?) du kommer i den grad også til at betale kassen, hvis du skal spise på de de absolutte toprestauranter. En middag på Noma er ofte dyrere, end de fleste rejser jeg skriver om . . .

Heldigvis behøver københavnsk gastronomi ikke altid at koste kassen!

På restauranten Meille, der ejes af stjernekokken Mads Rye Magnusson, har de nemlig en mission om at tilbyde “affordable luxury”. Kort sagt gourmetmad til pæne priser (som tilbuddet ovenfor er et godt eksempel på).

Og nu hvor vi er ved Mads Rye Magnusson, så bør jeg måske lige tilføje, at han efterhånden har et ret vildt CV. Mads har tidligere arbejdet på kulinariske mastodonter som Noma, Geranium, Falsled Kro og spanske El Bulli!

Det vidner altså om en vis kvalitet 😉

Gourmetoplevelse i København – spar 44 %

Lyder en omgang gastronomisk forkælelse i København som noget for dig, kan du købe et værdibevis på en femretters nordisk gourmetmiddag på siden earlybirdspecial.dk.

Værdibeviset koster kun 275 kr. – sat ned fra 495 kr. (44 % besparelse).

Du kan bruge værdibeviset fra dags dato og frem til 1. maj 2024.

OBS: Tilbuddet er tidsbegrænset!

Tilbuddet indeholder

  • 44% på en 5-retters menu hos Restaurant Mes på Vesterbro
  • Top-kok med Michelin-erfaring fra Noma, Geranium, Falsled Kro og El Bulli
  • Stilsikre rammer med nordisk elegance
  • Kan bruges mandag – lørdag, kl. 17.30 – 24.00
  • Kan bruges fra d.d. til og med 1. maj 2024


Gourmetophold i København

Bor du i Københavnsområdet eller på Sjælland, kan du jo snildt booke tilbuddet uden at bekymre dig om overnatning.

Men tager du turen langvejsfra, så kan du jo passende arrangere en lille storbyrejse til København i samme ombæring og gøre dit restaurantbesøg til et decideret gourmetophold. Det kunne da være hyggeligt!

Det kræver blot, at du finder et hotel. Og hvis du gerne vil bo centralt – men ikke vil bruge en formue – kan du f.eks. overveje det anmelderroste lavprishotel Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Her får du et billigt og centralt lavprishotel, der endda er designet af den anerkendte danske arkitekt Kim Utzon (søn af Jørn Utzon).

Hotellet promoverer sig selv på at levere en 3-4-stjernet hoteloplevelse til en 2-stjernet pris. Og at bedømme ud fra de mange tilfredse gæster, der har anmeldt hotellet, er de måske ikke helt ved siden af.

Uanset hvad, kan man ikke klage over prisen. I hverdage kan du ofte booke et topersoners værelse fra ca. 700-800 kr., mens weekender ofte koster 1.000-1.100 kr.

Jeg har f.eks. fundet et ophold fra mandag den 25. marts til tirsdag den 26. april. På disse datoer koster et topersoners ophold i alt 675 kr. – hvilket svarer til kun 338 kr. pr. person.

Lægger du så middagen oveni, ender du med en pris på kun 613 kr. pr. person for hotelophold og 5-retters gourmetmiddag. Not bad!

Hoteller i København

338 kr.

Vil du gerne se flere gode hoteltilbud i København, kan du smutte forbi min artikel om hotelophold i København.

Billeder fra Mes

Gourmetoplevelse København - Restaurant Mes

Gourmetoplevelse København

Gourmetoplevelse København

Gourmetoplevelse København


Gavekort til Mama Vin og Gastronomi

Kan du også godt lide at forkæle dig selv og andre med god vin og gastronomiske delikatesser derhjemme?

Så har jeg lige et sidste godt tip til dig!

Mads Rye Magnussen – kok og ejer på Restaurant Mes – har også åbnet sin egen specialbutik ved navn Mama Vin og Gastronomi.

Og her kan du købe et gavekort på 300 kr. Det smarte er bare, at du kan købe gavekortet for kun 175 kr. Det er da en deal, der kan noget!

Gavekort til Mama Vin

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Gourmetoplevelse i KøbenhavnGourmetoplevelse i København

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar