Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 790 kr.
Hotel-CPH-Living-Koebenhavn-banner-1280-x-1280-1080x1080
Andet

Flydende ferie i København: Overnat i husbåd fra kun 790 kr. p.p. inkl. morgenmad og gratis afbestilling

Andet |

Flydende ferie i København: Overnat i husbåd fra kun 790 kr. p.p. inkl. morgenmad og gratis afbestilling

Har du altid gået med en lille drøm om at bo i en husbåd? Eller kunne du bare godt tænke dig at vågne op på vandet midt i centrum af København? Ja, så er muligheden her altså nu! Jeg har nemlig fundet et skarpt tilbud på et hotelophold i en trestjernet husbåd i København. Her bor du på et flydende hotel i en “kahyt” med dobbeltseng og panoramaudsigt over Københavns Havn. Vi kender alle den afslappende effekt vand kan have, og kombinationen af at besøge den pulserende storby og samtidig opnå roen på vandet er altså en ret lækker blanding. Og én ting er i hvert fald sikkert – udsigten fra dette hotel fejler intet

Overnatning i husbåd

fra

790 kr.

🌊 Flydende hotelophold

Centralt i København

Ophold på Hotel CPH Living

fra

790 kr.

Husbåd i København

Hotel CPH Living danner en ret fed base for et ophold i København. At bo på vandet er bare en sjov og anderledes hoteloplevelse!

Husbåden ligger ca. 15 minutters gang fra Hovedbanegården og lige midt i Københavns Havn med direkte udsigt til Langebro og Det Kongelige Bibliotek. På øverste dæk er der en skøn solterrasse med en fantastisk udsigt over København.

Værelserne er indrettet lyst og lækkert med store gulv-til-loft-vinduer, så du får den perfekte panoramaudsigt over vandet og byen. Den maritime stemning præger i den grad det flydende boutique-hotel, da træ er det gennemgående materiale til både gulv og møbler. Og så er det flydende hotel indrettet med et miks af specialdesignede og klassiske danske designermøbler. Så der bliver så sandeligt kræset godt om gæsterne

Hotel CPH Living får i øvrigt rigtig fine anmeldelser (4,5 ud af 5 stjerner på Tripadvisor). Tidligere gæster er først og fremmest oppe at ringe over beliggenheden. Herudover får de fine værelser og det imødekommende personale også meget flotte ord med på vejen. What’s not to like?

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på Trivago. Her kan du finde ophold på husbåden til mellem ca. 1.500 og 1.900 kr. pr. nat på rigtig mange datoer.

I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. taget udgangspunkt i et topersoners ophold fra søndag den 24. marts til mandag den 25. marts. På disse datoer koster et dobbeltværelse 1.580 kr. i alt inkl. morgenmad og gratis afbestilling – hvilket svarer til kun 790 kr. pr. person.

Hvis du gerne vil booke et ophold henover weekenden, skal du regne med at betale en anelse mere – men ikke meget. Her kan du finde priser i omegnen af 1.600 – 2.000 kr. for et dobbeltværelse – hvilket svarer til ca. 800 – 1.000 kr. pr. person.

Nedenfor kan du se en video, hvor hotellet viser lidt rundt på deres husbåd i København.

Hotel CPH Living – husbåd i København

Husbåd i København

Husbåd i København

Husbåd i København

Husbåd i København

Husbåd i København

Husbåd i København

Husbåd i København

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Flydende ferie i København: Overnat i husbåd fra kun 790 kr. p.p. inkl. morgenmad og gratis afbestillingFlydende ferie i København: Overnat i husbåd fra kun 790 kr. p.p. inkl. morgenmad og gratis afbestilling

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud