• 30 jun 2021

  Københavns nye luksushotel: Ophold på det 5* Villa Copenhagen fra kun 645 kr. inkl. overnatning

  I disse tider er det ingen skam, hvis du drømmer om luksuriøse omgivelser, rooftop-pool og skønne oplevelser. Og hvis det er dig lige nu, har jeg i dag fundet et tilbud, hvor dine drømme kan gå i opfyldelse! Du skal ikke længere væk end vores kære hovedstad. Her finder du Københavns nye luksushotel – det femstjernede Villa Copenhagen. Hotellet er placeret lige i hjertet af hovedstaden. Derfor har du de bedste rammer til at opleve Københavns mange seværdigheder 😉

   

  I øvrigt skal du huske at pakke badetøjet til dette hotelophold. Det kan måske lyde lidt mærkeligt – men du vil ikke fortryde på lige netop dette hotel. Mere om det senere.

  Luksus-getaway til København
  fra645 kr.
  Ophold på det 5* Villa Copenhagen
  inkl. overnatning
  645 kr.

  Ophold på Villa Copenhagen

  Som nævnt har jeg fundet et ophold i indre København, hvor du kan kombinere storbyhygge med luksus. Det er et ophold på det femstjernede Villa Copenhagen (4,5 og af 5 på TripAdvisor og Travellers’ Choice 2021).

   

  Hotellet er nyt, men det er hotelbygningen ikke. Faktisk ligger Villa Copenhagen i den gamle Centralpostbygning fra 1912. Det skaber altid en spændende dynamik, når nyt møder gammelt. Og den over 100 år gamle postbygning danner virkelig nogle flotte historiske rammer om et af Københavns nyeste luksushoteller.

   

  Værelserne på Villa Copenhagen er naturligvis topmoderne – men indrettet med respekt for bygningens historie. Selv standardværelserne føles som alt andet end standard. De er yderst rummelige, har wi-fi, badeværelse med gulvvarme og en dejlig stor kvalitetsseng, hvor du nok skal sove godt.

   

  Villa Copenhagen kan dog mere end at se godt ud. Hotellet har adresse centralt i København. Derfor befinder du dig i gåafstand til en række af hovedstadens største attraktioner. Tivoli ligger f.eks. kun fem minutters gang fra hotellet. Hvis du har lidt kendskab til den københavnske geografi, ved du også, hvor central den beliggenhed er.

   

  Udover storby-sightseeing lægger et ophold på Villa Copenhagen også op til afslapning og velvære. Hotellet er nemlig indehaver af Københavns måske lækreste rooftop-pool – 25 meter lang, åben året rundt og opvarmet til 28-30 grader! En stor, opvarmet pool i kolde Danmark lyder måske som en temmelig klimabelastende løsning, men Villa Copenhagen har løst dette problem ved at opvarme poolen med overskudsvarmen fra hotellets kølesystemer. Smart!

   

  OBS: Som gæst skal du booke tid for at bruge poolen. Dette kræver et mindre gebyr. 30 minutter koster 45 kr. pr. person, 60 minutter koster 90 kr. pr. person, og 90 minutter koster 135 kr. pr. person. Når du booker en pool-tid, får du automatisk også adgang til saunaen. Villa Copenhagen har også et fitnesscenter, som er gratis for alle gæster.

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på Trivago. Priserne for ophold på Copenhagen Villa kan variere en del.

   

  Weekender er generelt de dyreste datoer. Er du heldig, kan du godt finde et weekendophold fra ca. 1.600-1.800 kr. pr. nat, men ofte ligger priserne omkring eller lidt over 2.000 kr. pr. nat.

   

  Hverdagsophold er naturligvis billigere. Her skal du typisk slippe mellem ca. 1.300 og 1.600 kr. pr. nat.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et lækkert topersoners ophold i august fra søndag den 8. til mandag den 9. På disse datoer koster et Standard Queen Room kun 1.289 kr. Det svarer til kun 645 kr. pr. person.

   

   

  Billeder fra Villa Copenhagen

  Villa Copenhagen

  Villa Copenhagen

  Villa Copenhagen

  Villa Copenhagen

  Villa Copenhagen

   

   

  Oplevelser i København

  Man kan sagtens være turist i sin egen hovedstad. Så kig evt. forbi getyourguide, og lad dig inspirere af byens mange muligheder.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her