Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.445 kr.
Villa-Copenhagen-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Hotel

Luksusophold på Villa Copenhagen

Overnatning på 5* luksushotel inkl. pooladgang, 3-retters middag og morgenmad m.m.

Hotel |

Luksusophold på Villa Copenhagen

Drømmer du om luksuriøse omgivelser, opvarmet rooftop-pool og skøn storbyferie? Så har jeg i dag fundet et tilbud på et hotel, hvor dine drømme kan gå i opfyldelse! Og du behøver faktisk blot at sætte kursen mod vores kære hovedstad. Her kan du nemlig booke et ophold på et af Københavns nyere luksushoteller – det femstjernede Villa Copenhagen. Hotellet er placeret lige i hjertet af hovedstaden. Derfor har du de bedste forudsætninger for at opleve Københavns mange seværdigheder ✨

Luksus-getaway til København

1. marts – 30. april

fra

3.445 kr.

Anmelderrost 5* hotel

📍 Adresse i hjertet af København

💦 Rooftop-pool – opvarmet til 28-30 grader!

2-personers ophold på Villa Copenhagen

Ophold på Villa Copenhagen

Som nævnt har jeg fundet et hotel i København, hvor du kan kombinere storbyhygge med luksus. Det drejer sig om et ophold på det femstjernede Villa Copenhagen (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Hotellet er nyt, men det er hotelbygningen ikke. Faktisk ligger Villa Copenhagen i den gamle Centralpostbygning fra 1912. Det skaber altid en spændende dynamik, når nyt møder gammelt. Og den over 100 år gamle postbygning danner virkelig nogle flotte historiske rammer om Københavns nye luksushotel.

Hotelværelserne er naturligvis topmoderne – men indrettet med respekt for bygningens historie. Selv standardværelserne føles som alt andet end standard. De er relativt små, men yderst elegante, lyst indrettet og har sildebensgulv. Kort sagt en klassisk københavnerlejlighed (i den luksuriøse afdeling).

Villa Copenhagen kan dog mere end at se godt ud. Hotellet har adresse centralt i København. Derfor befinder du dig i gåafstand til en række af hovedstadens største attraktioner. Tivoli ligger f.eks. lige ved siden af hotellet. Og hvis du har bare en smule kendskab til københavnsk geografi, så ved du også, hvor centralt det er.

Udover storby-sightseeing lægger et ophold på Villa Copenhagen også op til afslapning og velvære. Hotellet er nemlig indehaver af Københavns måske lækreste rooftop-pool – 25 meter lang, åben året rundt og opvarmet til 28-30 grader!

En stor, opvarmet pool i kolde Danmark lyder måske som en temmelig klimabelastende løsning, men Villa Copenhagen har løst dette problem ved at opvarme poolen med overskudsvarmen fra hotellets kølesystemer. Smart!

Når du bor på Villa Copenhagen, får du 45 minutters pooladgang pr. nat. Der er også fitnesscenter, som er gratis for hotelgæster.

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet på Take Offer.

Her kan du lige nu booke et topersoners ophold på Villa Copenhagen inklusive pool-adgang, overnatning, 3-retters middag og morgenmad.

Du kan vælge ankomst fredag eller lørdag i perioden fra 1. marts til 30. april.

Ankomst fredag3.445,- for 2 personer.

Ankomst lørdag: 3.645,- for 2 personer.

Tilbuddet inkluderer

  • Ophold på Villa Copenhagen i hjertet af København
  • 1 overnatning i superior-dobbeltværelse
  • Smagfuld 3-retters middag (ekskl. drikkevarer) i Villa Copenhagens restaurant, Brasserie Kontrast
  • Lækker morgenmad inkl. hjemmebagt brød & bagværk fra hotellets egen bager RUG
  • Adgang til hotellet fitness
  • 45 minutters adgang til hotellets berømte poolområde, samt hotellets sauna pr. dag
  • Sen udcheckning (kl. 14.00)
  • Gratis wi-fi
  • Ankomst er muligt fredag eller lørdag fra d. 1. marts – 30. april 2024


Billeder fra Villa Copenhagen

Villa Copenhagen

Villa Copenhagen

Villa Copenhagen

Villa Copenhagen

Villa Copenhagen

Villa Copenhagen

Villa Copenhagen

Oplevelser i København

Man kan sagtens være turist i sin egen hovedstad. Så kig evt. forbi getyourguide, og lad dig inspirere af byens mange muligheder.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Luksusophold på Villa CopenhagenLuksusophold på Villa Copenhagen

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud