• 18 nov 2020

  Københavns nye luksushotel: Ophold på det 5* Villa Copenhagen fra kun 591 kr. inkl. overnatning og adgang til rooftop-pool

  I disse tider er det ingen skam, hvis du drømmer om luksuriøse omgivelser, rooftop-pool og skønne oplevelser. Og hvis det er dig lige nu, har jeg i dag fundet et tilbud, hvor dine drømme kan gå i opfyldelse! Du skal ikke længere væk end vores kære hovedstad. Her finder du Københavns nye luksushotel – det 5* Villa Copenhagen. Hotellet er placeret lige i hjertet af hovedstaden. Derfor har du de bedste rammer til at opleve Københavns mange seværdigheder 😉

   

  Her om vinteren kan det måske lyde underligt at sige, at du skal huske badetøjet – men det vil du ikke fortryde på lige netop dette hotel. Men mere om det senere.

  Luksus-getaway til København
  fra591 kr.
  Ophold på det 5* Villa Copenhagen
  inkl. overnatning og adgang til rooftop-pool
  fra591 kr.
  OBS: For 84 kr. ekstra kan du booke opholdet med gratis afbestilling

  Ophold på Villa Copenhagen

  Som nævnt har jeg fundet et ophold i indre København, hvor du kan kombinere storbyhygge med luksus. Det er et ophold på det smukke 5* Villa Copenhagen (4 og af 5 på TripAdvisor).

   

  Hotellet er nyt, men det er hotelbygningen ikke. Faktisk ligger Villa Copenhagen i den gamle Centralpostbygning fra 1912. Det skaber altid en spændende dynamik, når nyt møder gammelt. Og den over 100 år gamle postbygning danner virkelig nogle flotte historiske rammer om Københavns nyeste luksushotel.

   

  Hotellet kan dog mere end at se godt ud. Det ligger også supercentralt i København. Derfor befinder du dig i gåafstand til en række af Københavns største attraktioner. Tivoli ligger f.eks. kun 5 minutters gang fra hotellet. Hvis du har lidt kendskab til København, ved du også, hvor central beliggenheden egentlig er.

   

  Udover sightseeing lægger et ophold på Villa Copenhagen også op til afslapning og velvære. Du kan nemlig nyde udsigten over København fra den 25 meter lange (opvarmede!) rooftop-pool. Glæd dig til at se billeder af denne længere nede. Den ser simpelthen så dejlig ud. Så selvom kalenderen måske siger vinter, skal du ikke tøve med at pakke badetøjet. Det skal du nok få brugt!

   

  Værelserne på Villa Copenhagen er naturligvis moderne og velindrettede. Selv standardværelserne føles som alt andet end standard. De er yderst rummelige, har wi-fi, badeværelse med gulvvarme og en dejlig stor kvalitetsseng, hvor du nok skal sove godt.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på Trivago. Her kan du booke ophold fra ca. 1.100 kr. pr. nat. Jeg har f.eks. fundet et lækkert topersoners ophold fra søndag den 10. januar til mandag den 11. januar. På disse datoer koster et Standard Queen Room kun 1.181 kr. Det svarer til kun 591 kr. pr. person. I disse corona-tider synes jeg dog, at du kraftigt bør overveje at tilkøbe gratis afbestilling. Ved dette tilbud koster gratis afbestilling kun 84 kr. ekstra 😉.

   

  Priserne for lignende ophold kan svinge en smule alt efter dato. Som regel skal du forvente at betale et sted mellem ca. 1.100 og 1.600 kr. pr. nat (dvs. mellem ca. 550 og 800 kr. pr. person). Der er i øvrigt ikke den store prisforskel mellem hverdags- og weekendophold. Weekenderne er som regel en anelse dyrere – men ikke meget. Så vil du hellere afsted i en weekend, kan du også sagtens det!

   

   

  Billeder fra Villa Copenhagen

  Villa Copenhagen

  Villa Copenhagen

  Villa Copenhagen

  Villa Copenhagen

  Villa Copenhagen

   

   

  Oplevelser i København

  Man kan sagtens være turist i sin egen hovedstad. Så kig evt. forbi getyourguide, og lad dig inspirere af byens mange muligheder.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her