• 15 sep 2021

  Københavns nye luksushotel: Ophold på det 5* Villa Copenhagen fra kun 1.498 kr. for 2 personer inkl. overnatning og morgenmad

  Drømmer du om luksuriøse omgivelser, rooftop-pool og skønne oplevelser? Så har jeg i dag fundet et tilbud på et hotel, hvor dine drømme kan gå i opfyldelse! Du skal ikke længere væk end vores kære hovedstad. Her kan du nemlig booke et ophold på Københavns nye luksushotel – det femstjernede Villa Copenhagen. Hotellet er placeret lige i hjertet af hovedstaden. Derfor har du de bedste forudsætninger for at opleve Københavns mange seværdigheder 😉

   

  I øvrigt skal du huske at pakke badetøjet til dette hotelophold. Det kan måske lyde lidt mærkeligt – men du vil ikke fortryde på lige netop dette hotel. Mere om det senere.

  Luksus-getaway til København
  oktober - marts
  1.498 kr.
  Ophold på det 5* Villa Copenhagen
  inkl. overnatning og morgenmad

  Ophold på Villa Copenhagen

  Som nævnt har jeg fundet et ophold i indre København, hvor du kan kombinere storbyhygge med luksus. Det er et ophold på det femstjernede Villa Copenhagen (4,5 og af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2021).

   

  Hotellet er nyt, men det er hotelbygningen ikke. Faktisk ligger Villa Copenhagen i den gamle Centralpostbygning fra 1912. Det skaber altid en spændende dynamik, når nyt møder gammelt. Og den over 100 år gamle postbygning danner virkelig nogle flotte historiske rammer om et af Københavns nyeste luksushoteller.

   

  Hotelværelserne er naturligvis topmoderne – men indrettet med respekt for bygningens historie. Selv standardværelserne føles som alt andet end standard. De er yderst rummelige, har wi-fi, badeværelse med gulvvarme og en dejlig, stor kvalitetsseng, hvor du nok skal sove godt.

   

  Villa Copenhagen kan dog mere end at se godt ud. Hotellet har adresse centralt i København. Derfor befinder du dig i gåafstand til en række af hovedstadens største attraktioner. Tivoli ligger f.eks. kun fem minutters gang fra hotellet. Hvis du har lidt kendskab til den københavnske geografi, ved du også, hvor central den beliggenhed er.

   

  Udover storby-sightseeing lægger et ophold på Villa Copenhagen også op til afslapning og velvære. Hotellet er nemlig indehaver af Københavns måske lækreste rooftop-pool – 25 meter lang, åben året rundt og opvarmet til 28-30 grader!

   

  En stor, opvarmet pool i kolde Danmark lyder måske som en temmelig klimabelastende løsning, men Villa Copenhagen har løst dette problem ved at opvarme poolen med overskudsvarmen fra hotellets kølesystemer. Smart!

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet på truestory.dk – det tidligere DuGlemmerDetAldrig. De har skiftet navn, og det markerer de bl.a. med dette tilbud på Villa Copenhagen.

   

  Prisen for et topersoners ophold er i alt 1.498 kr. (dvs. 749 kr. pr. person) og inkluderer overnatning, morgenmad og adgang til fitnesscenter.

   

  Tilbuddet løber frem til den 5. oktober, og du har mulighed for at indløse opholdet fra oktober til marts 2022.

   

   

  Billeder fra Villa Copenhagen

  Villa Copenhagen

  Villa Copenhagen

  Villa Copenhagen

  Villa Copenhagen

  Villa Copenhagen

   

   

  Oplevelser i København

  Man kan sagtens være turist i sin egen hovedstad. Så kig evt. forbi getyourguide, og lad dig inspirere af byens mange muligheder.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Københavns nye luksushotel: Ophold på det 5* Villa Copenhagen fra kun 1.498 kr. for 2 personer inkl. overnatning og morgenmad

  1. Sonja Kræmmergaard says:

   Hej
   Er det muligt at tilkøbe en ekstra nat så det blir til 2 overnatninger?
   Og hvad er prisen så pr Pers?

   Er der ledigt d. Fra d 18 el 19 dec 2021?

   Hvad er mer prisen for at bade i tagpoolen?

   Glæder mig til at høre fra jer

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sonja 🙂

    Tak for din kommentar.

    Så vidt jeg kan se, er det ikke muligt at købe 2 nætter. Så skal man i så fald booke tilbuddet 2 gange og håbe, at man kan få sammenhængende datoer.

    Ift. ledige datoer kan jeg ikke endegyldigt svare på, hvornår der er ledigt. Men man kan måske få en ide om hotellets ledighed ved at tjekke deres egen bookingside. Og i skrivende stund kan man i hvert fald godt booke hotelophold fra 18. til 19. december 🙂

    Prisen for pool-adgang er 120 kr. pr. par 🙂

  Se tilbud her