• 26 jun 2020

  Solferie til Mallorca: 1 uge på et lækkert 3* hotel fra kun 2.600 kr. inkl. fly

  Sommer, sol og Mallorca – det passer bare rigtig godt sammen! Lidt ligesom gin og tonic eller kaffe og kage på en fredag eftermiddag. Og nu hvor det igen er muligt at rejse til Mallorca (grundet de lave smittetal), hvorfor så ikke tage en tur til den populære ferieø og opleve den smukke natur, de lækreste strande og det krystalklare vand? Jeg har selv været på Mallorca en del gange om sommeren, og lad mig sige det som det er – det er absolut ikke sidste gang, jeg sætter mine ben der. Du kan se frem til temperaturer omkring 30 grader – og du skal derfor være helt sikker på, at både badetøjet og solcremen er pakket med i kufferten. Disse får du nemlig brug for ☀️

  Middelhavsferie på Mallorca
  august - oktober
  fra2.600 kr.
  Billund (og København)
  Mallorca
  Billige fly til Mallorca
  505 kr.
  Hotel på Mallorca
  f.eks. det 3* MLL Blue Bay Hotel
  2.095 kr.
  Hotel
  2.095 kr.
  Fly
  505 kr.
  Total (pr.person)
  2.600 kr.

  Fly

  Vil du gerne en tur til Mallorca henover sommeren, så er det nu, du skal være på pletten – du kan nemlig for godt 500 kr. booke tur/retur-billetter fra Billund til Mallorca! Det er Ryanair, der udbyder de billige billetter, og der er faktisk en hel del at vælge imellem. Alt fra weekendture til en hel uge (afgange på mandage, fredage og søndage). Fra august og helt frem til oktober kan du finde billetter mellem 500 – 800 kr (også i og omkring sommerferien).

   

  Du kan også finde fly med SAS fra København. Vil du hellere flyve fra København stiger prisen på billetterne dog en del. Herfra kan du finde billetter fra ca. 1.500 kr. for en tur/retur-billet.

   

  I eksemplet har jeg taget udgangspunkt i en rejse fra fredag den 7. august til fredag den 14. august til kun 505 kr. Du flyver som sagt med Ryanair, og hos dem må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund fra d. 07.08. – 14.08.  – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Billund – afgange på mandage, fredage og søndage

  • 03.08. – 10.08.
  • 10.08. – 17.08.
  • 14.08. – 21.08.
  • 17.08. – 24.08.
  • 31.08. – 07.09.
  • 11.09. – 18.09.
  • 14.09. – 21.09.
  • 20.09. – 25.09.
  • 04.10. – 09.10.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel

  Til dit ophold på Mallorca har jeg fundet et godt tilbud på det 3* MLL Blue Bay Hotel. Hotellet ligger i et roligt område i Palma på toppen af en bakke kun 400 meter fra strand og byliv. Du kan se billeder af den vilde udsigt nedenfor. Én ting er sikkert – den udsigt kan man ikke sætte en finger på!😍 WOW!

   

  Hvis sand under fødderne ikke lige er din kop te, kan du også vælge at blive ved hotellet, som byder på et dejligt poolområde med swimmingpool, børnepool og poolbar. Herudover kan du på hotellet bl.a. også finde en legeplads og et bordtennisbord. Du kender måske nogen, der skal have tæsk i et slag bordtennis? Du kommer til at bo i et skønt værelse med aircondition, tv, udsigt til enten bjerge eller havet og eget badeværelse. Derudover er der fri parkering i nærheden af hotellet, hvilket er en fordel, hvis du vælger at leje en bil.

   

  Jeg har i eksemplet fundet et 7-nætters ophold fra fredag den 7. august til fredag den 14. august til 4.190 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 2.095 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt omkring de 600 kr. pr. nat.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Mallorca, skal du selvfølgelig være velkommen til det.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen kan du tage forskellige busforbindelser (linje 4 og 46). Disse kræver dog, at du skifter bus i løbet af turen til hotellet. Alternativt kan du vælge at tage en taxa, som kan køre dig til hotellet på ca. 12 minutter for omkring 180 kr. Det er en pris på 90 kr. pr. mand ved en rejse for 2.

   

  Når den offentlige transport kræver skift på turen, vælger jeg personligt altid en taxa i stedet for (hvis det ikke koster det hvide ud af øjnene selvfølgelig). Jeg synes, det er de ekstra kroner værd, da det er mindre besværligt, og turen går væsentlig hurtigere. Du kan også altid vælge at leje en bil.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Lejebil

  Hos skyscanner.dk finder du et stort udvalg af lejebiler. Du kan f.eks. fra fredag den 7. august til fredag den 14. august finde en lejebil til kun 504 kr. pr. person (1.007 kr. i alt).

   

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil på Mallorca
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning ved lufthavnen
  504 kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel